Θέλω να σταθώ στις ξένες μας. Η Τσούμπα ήταν τραυματίας. Η Μιλάνοβα δεν ξέρω αν ήταν τραυματίας καθώς μπήκε σε κάποιες στιγμές, όπως και στο τέλος μετά τον τραυματισμό της Οικονομίδου. Αν δεν είναι τραυματίας κι αναγκαστήκαμε να παίξουμε με την Κυπαρίσση, η επιλογή είναι κλάφτα Χαράλαμπε. Η Βίγκαρς παρόλο που είναι αρχή ακόμη με προβληματίζει ιδιαίτερα καθώς είχε αρκετές κακές πάσες αλλά ταυτόχρονα έπαιξε με πάσα πίσω από την πλάτη κανά 2-3 φορές, γεγονός που εμένα μου δείχνει και ικανότητα αλλά και ευφυΐα. Η Ουίλιαμς έδειξε ότι είναι καλή επιθετικά καθώς διέκρινα αρκετές κινήσεις στο ρεπερτόριο της, αλλά στην υποδοχή (πρέπει να δω και τα στατιστικά βέβαια)... Υποτίθεται ότι οι ξένες πρέπει να κάνουν τη διαφορά, αν οι δικές μας δεν την κάνουν τότε δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά, βασικά ελάχιστα.
Η ομάδα είναι εμφανώς υποδεέστερη σε σχέση με πέρυσι, σίγουρα θα βελτιωθεί αλλά έχει χαμηλό ταβάνι.
Στο γήπεδο ήμασταν λίγα άτομα καλή ατμόσφαιρα αρκετά θορυβώδη. Καλά ήταν.
ΥΓ Dead Kennedys σε αγώνα γυναικείου βόλεϊ... τι να λέμε... χεχε
Δεν το πρόσεξα φίλε Cylon-4. Αυτό δείχνει ότι η κοπέλα δεν κώλωσε κι αφετέρου ότι μάλλον δεν ήταν τραυματίας.Cylon-4 έγραψε:Θελω να μεταφερω κατι απο το γηπεδο... και εκανε μπροστα η Μιλανοβα και μπηκε