Eνώ πιό πρίν ήταν αναμένος σταθμός....sakisxxx έγραψε:Για εμενα ο λιμπερο μετα την φυγη του λαγογιαννη εχει σβησει....
με το ντεμέκ διευθυντή εκεί ποτέ αυτός ο σταθμός δεν θα γίνει ραδιο
υπάρχει λόγω της ανυπαρξίας του εξτρασπορτ και μόνο γι αυτό
Eνώ πιό πρίν ήταν αναμένος σταθμός....sakisxxx έγραψε:Για εμενα ο λιμπερο μετα την φυγη του λαγογιαννη εχει σβησει....
μαλλον πλακα μας κανεις......karabill έγραψε:Πιστευω οτι το μοναδικο αθλητικο ραδιοφωνο που υπαρχει στην πολη ειναι ο Libero!
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και φυσικα ο καθενας μπορει να χει τιη δικη του!
Καλά ρε φίλε πλάκα μας κάνεις?karabill έγραψε:Πιστευω οτι το μοναδικο αθλητικο ραδιοφωνο που υπαρχει στην πολη ειναι ο Libero!
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και φυσικα ο καθενας μπορει να χει τιη δικη του!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλα ρε φιλε ακομα γελαω μου εφυγε ο καφες απο το στομα πρωι πρωι...karabill έγραψε:Πιστευω οτι το μοναδικο αθλητικο ραδιοφωνο που υπαρχει στην πολη ειναι ο Libero!
α τον μαριο μπαγλαμα λες μπαγλαμα τον λενε θα μπορουσε να ειναι τιποτε αλλο περα απο γρια ο τσιριχτουληςblackmagic έγραψε:τι καραγκιοζης ειναι ρε παιδια αυτος ο μ@@@@ς ο ασλαμαςγρια ειναι και καθεται και βριζει σαντος μουσλιμοβιτς ιβιτς και ο αλλος ο χαχανουλης μουγκα ο ντεμεκ ΠΑΟΚτσης.
Δεν αντεχω αλλο ρε γαμοτο το καθε λαμογιο αναπηρος στον εγκεφαλο να προσβαλει κατι που αγαπαω