77. Kiril Despodov

Άβαταρ μέλους
figurehead4

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από figurehead4 »

Μακάρι και φορ ρε παιχταρά, να σας βλέπουμε και τους 4 μπροστά μαζί και να βάφονται καφετιά τα βράκτια των αντιπάλων με το που θα σας βλέπουν
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

παιχταρα.....
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

2 γκολ πλέον με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας,στην Ευρώπη.

Δεν πρόλαβε να μπει,ούτε 1 λεπτο και του το 'δωσε ,ο Κωνσταντελιας,στο πιάτο..( μου θύμησε το γκολ του Λήμνιου με τον βαζελο,πρέπει να ήταν το 2018-2019όσον αφορά το πιο γρήγορο γκολ,αλλαγής που μπαίνει κ το βαζει
Βασικά ο αμυντικός της Αμπερντίν,μισό γκολ
(αυτογκόλ) δικό του ηταν.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

figurehead4 έγραψε:Μακάρι και φορ ρε παιχταρά, να σας βλέπουμε και τους 4 μπροστά μαζί και να βάφονται καφετιά τα βράκτια των αντιπάλων με το που θα σας βλέπουν
Μακαρι αρχης γενομενης απο το ματς με την κουλα
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Παιχταράς
Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει φορ στο σύστημα που παίζει η ομάδα αλλά ως εξτρεμ κάτι κάνει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτό με το φορ ίσως είναι μια τρομερή λύση σε ματς που θα χτυπήσεις στην κόντρα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

theo-drama έγραψε:2 γκολ πλέον με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας,στην Ευρώπη.

Δεν πρόλαβε να μπει,ούτε 1 λεπτο και του το 'δωσε ,ο Κωνσταντελιας,στο πιάτο..( μου θύμησε το γκολ του Λήμνιου με τον βαζελο,πρέπει να ήταν το 2018-2019όσον αφορά το πιο γρήγορο γκολ,αλλαγής που μπαίνει κ το βαζει

Για πέστε,ποιος έβαλε πιο γρήγορα το γκολ,ως αλλαγη
1. Λημνιός με βαζελο.
2. Ντεσπότοφ με Αμπερντίν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν γινεται εσυ να μην παρεις φανελα στο σπιτι καποια στιγμη. Ειναι θεμα χρονου
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ισχύει αλλά από την άλλη τον καταλαβαίνω τον λου.
Πες ότι αυτή τη στιγμή οι βασικοί σου είναι ζιβκο Ντελιας Ταισον .
Ο Ζιβκοβιτς δύσκολα βγαίνει γιατί πάντα θα τον προτιμάει γιατί είναι τοπ και στο αμυντικο κομμάτι.
Το Ζιβκοβιτς Ντεσποντοφ ταισον θα ήθελα να το δω αρκεί να έπαιζε στο 10 ο Σέρβος και όχι ο βραζιλιανος κάτι που ο λου δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ . Για αυτό βλέπουμε να παίρνει χρόνο ο μουργκ στο 10 για rotation. Όποτε με ζιβκο ντελια σίγουρους παίζεται η θέση του δεσποτα με τον ταισον . Ο ταισον μέχρι στιγμής ειναι σε πολύ καλό φεγγάρι αν πούμε ότι ανεβαίνει ο δέσποτας και του παίρνει την θέση, ο Τάισον αν εξαιρέσεις το ματς με τον βαζελο όταν πρωτοήρθε μπαίνοντας σαν αλλαγή δεν είναι τόσο επιδραστικός . Από την άλλη ο Βούλγαρος με το που μπαίνει είναι μέσα στις φάσεις γιατί από την φύση του το έχει το γκολ ,ενώ έχει και καλά στημένα.Όποτε του ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του game changer . Μιλάω για ματς φωτιά που θα βάλει την καλύτερη του ενδεκάδα . Ένα ντέρμπι ξέρω γω ή έναν τελικό και όχι για ματς που κάνει rotation για να ξεκουρασει παίχτες .
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

theo-drama έγραψε:2 γκολ πλέον με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας,στην Ευρώπη.

Και ο Οκκας έχει βαλει γκολ πρώτη επαφή μέσα στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, πριν πολλά χρόνια, αν θυμάμαι καλά. Σε αυτόν τον αγώνα χάναμε 1-0, και στο 2ο ημίχρονο το γυρίσαμε με Οκκα και ένα ξερο μακρινό σουτ του Κωνσταντίδη. Δεν θυμάμαι χρονια, αλλά σίγουρα πριν το 2003, γιατί είχαμε πάει με τον πατέρα μου. Ειχαμε έρθει Ελλάδα για λίγες ημέρες (συχνά ερχόμασταν)...Είναι η μοναδική φορά που έχω πάει ποτέ στην Λεωφόρο. Στο Καραϊσκάκη το παλιό έχω πάει πάλι παιδί με Ολυμπιακο, αλλά και με Εθνικό! Νομίζω με Εθνικο ειχαμε νικήσει 0-1 και δεν θα ξεχάσω να είμαστε πολλοί οι του ΠΑΟΚ και ελάχιστοι του Εθνικού, δεν θυμάμαι χρονιά.

Φυσικά, και ο Κλάους έχει βάλει γκολ first touch στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λάρισας, που του έριχνε κλοτσιές ο Τσιριλο
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Ντεσπότοφ 14"
Λημνιός 24"
Οκκάς κ Κλαους που λες ,δεν θυμάμαι δευτερόλεπτα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Του οκκα ήταν αλλαγή και είχαμε στημένο . Έκανε τρεξίματακι από το κέντρο μπήκε περιοχή πήρε γυριστή κεφαλια.
Το τρεξιματακι του ήταν χαλαρό όποτε το υπολογίζω γύρω στα 16,17 sec
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Ναι το θυμάμαι σαν εχθές. Ήμουν στην θύρα απεναντι από τους πάγκους. Όπως δείχνει η κάμερα.

Θυμιζε το γκολ του Βιερινια με τον Ajax. Όπως το δείχνει η κάμερα, στην αριστερή εστία, στημένο, κεφάλια γυριστή από την μεγάλη περιοχή. Η μοναδική διαφορά είναι ότι του Βιερινια με Ajax έσκασε πριν περάσει την γραμμή για γκολ, ενώ του Οκκα, μπήκε κατευθείαν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

«Αν στο 2-0 αρχίζαμε να φωνάζουμε και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο, μάλλον θα γινόταν και το 3-0. Αλλά δεν το κάναμε. Είχαμε αυτοπεποίθηση και υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλο».
Respect ρε αλανι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πολύ πολύ σωστή νοοτροπία.

Έργο προπονητή που θα περάσει στα ψιλά από σχεδόν όλους, ειδικά τους πολέμιούς του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”