Aberdeen - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Re: Aberdeen - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ολόκληρα σεντόνια έγραφα για τον μπαμπα το καλοκαίρι.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε προκριθεί μαθηματικά. Μην κοιτάτε τη διαφορά μόνο (8 βαθμοί και 3 αγώνες ακόμη). Είναι που σε μεταξύ τους παιχνίδια οι αντίπαλοι θα χρειαζόταν να κερδίσουν και οι δύο σε οποιοδήποτε συνδυασμό για να βρεθούμε τρίτοι.
Φυσικά παλεύουμε για την πρώτη θέση.
- sourmenetes
- Moderator
Κανένα πεναλτυ.pgetsos έγραψε:hasio_john έγραψε:Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ματς μάγκες...
Έχω μουδιάσει ολόκληρος.
Να ρωτήσω μόνο, ήταν πέναλτι για τους Σκοτζέζους και μας την χάρισε το βαρ?
Στα παπαρια μας βέβαια!Θεωρώ πως υπάρχει καθαρό πέναλτι από τον αρχηγόblack death έγραψε:Ρε παιδια, ας μου εξηγησει κάποιος γιατι καποια κοματια εχασα. Γιατι κλαιγεται ο σκωτσεζος για πεναλτι που δεν τους έδωσε σε παρομοια φαση;
Ξαναδες τη φάση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Το πες τέλεια!CCCP έγραψε:Δεν υπαρχει πεναλτι για τους σκοτσεζους γιατι ο Βιειρινια μπαινει αναμεσα απο τον επιθετικο και τη μπαλα και την κανει δικη του
Επαφει ποδι με ποδι υπαρχει φυσικα και αν δεν εμπαινε σωστα ο Βιειρινια ετσι απο το πλαι ωμο με ωμο δηλαδη, θα ηταν φυσικα πεναλτι. Ισως και να ηταν και λιγο τυχερος ο Αντελινο.
Ο 2ος δεν προκρίνεται, πάει μπαράζ. 1ος μόνο πάει στους 16.Rexaris έγραψε:Έχουμε προκριθεί μαθηματικά. Μην κοιτάτε τη διαφορά μόνο (8 βαθμοί και 3 αγώνες ακόμη). Είναι που σε μεταξύ τους παιχνίδια οι αντίπαλοι θα χρειαζόταν να κερδίσουν και οι δύο σε οποιοδήποτε συνδυασμό για να βρεθούμε τρίτοι.
- sourmenetes
- Moderator
Η εμφάνιση ήταν κάκιστη όχι σε όλο το 2ο!renegade έγραψε:Όσο και αν η καυλα για το διπλό είναι μεγάλη δεν θα πρέπει να βάλουμε κάτω από το χαλάκι την τραγική εμφάνιση και ότι η νίκη προήλθε εξαιτίας της τύχης και του γεγονότος ότι δεν έδωσε καθαρό πέναλτι εις βάρος του vieirinha.
Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών.
Δυστυχώς αν συνεχίσουμε στο ίδιο τροπάριο δεν έχουμε πολλές ελπίδες για επιτυχίες
Πεναλυυ δεν υπάρχει!
Μεγαλη υπόθεση να παίρνεις ματς και μάλιστα με ανατροπή στο κάκιστο 2ο ημίχρονο!
Οταν εχεις να βαλεις αλλαγη Ντεσποτοφ Μπαμπα Σαματα Οζντοεφ γυρνας το ματς. Αλλο ενα διδαγμα
- sourmenetes
- Moderator
Φώτη δεν είναι.Photis έγραψε:Απίστευτη ανατροπή απέναντι σε ένα χωριό και με κακές καιρικές συνθήκες που ο αντίπαλος της συναντά συχνά. Συμφωνω με κάποιο συνοπαδό που είπε πως για να πάρουμε τίτλους θέλουμε στόπερ και δεξί μπάκ. Ξεκάθαρα..Εκόγκ και Βιειρίνα κάκιστοι σήμερα.. Ειδικά ο πρώτος.
ΥΓ. Ο αρχηγός έκανε πέναλτι, αν δείτε την φάση δεν είναι διεκδίκηση είναι χτύπημα στο πόδι καθαρό. Ευτυχώς δεν το έδωσαν για κάποιο περίεργο λόγο.
Ανταλλαζει κανεις την σημερινη νικη με το Χ στη Λεωφορο;
Για τους λάτρεις της θεάς τύχης και της στατιστικής ακριβώς πριν 10 χρόνια είχαμε πάλι κερδίσει με ανατροπή από 0-2 σε 3-2 τη Μακάμπι Χάιφα στο Europa League, σε όμιλο με Άλκμααρ κ μια άλλη που τελικά ήρθαμε ισοβαθμοι με του Ολλανδούς στο τέλος με 12 βαθμούς αλλά χάσαμε την πρωτιά στα μεταξύ μας ματς.
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΑΟΚ....................................ΤΕΡΑΣΤΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

-
k_1_episkeptis
- figurehead4
Τι μεγάλη νίκη ρε ΠΑΟΚάρα μου. Χρόνια θα τη μελετάμε.
Μεγάλη χαρά για τα τεράστια αρχίδια της ομάδας. Καμία σχέση με πέρυσι.
Μόνο με την ομάδα του νταμπλ συγκρίνεται η φετινή αύρα του " θα σας γαμησω ο, τι και να γίνει"
Μεγάλη χαρά για τα τεράστια αρχίδια της ομάδας. Καμία σχέση με πέρυσι.
Μόνο με την ομάδα του νταμπλ συγκρίνεται η φετινή αύρα του " θα σας γαμησω ο, τι και να γίνει"
-
paokarakis
Τελικά στο 2ο τους γκολ υπάρχει φάουλ στον Αντριγια? Γιατί όλοι κλαψουριζουν για το πέναλτι αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν γιαυτό