Τι λέτε ρε παιδιά η ναπολιτάνικη πίτσα με προζύμι είναι τοπτοπτοπτ. Ό,τι καλύτερο.AngelosMerkelidis91 έγραψε:Δεν είναι βρε pizza αυτό με τις αντζούγιες.
Είναι ψωμί πλακέ λαδωμένο με κρεμμύδι και ελιές.
Η "καταγωγή" του ειναι από την Νότια Γαλλία, Προβηγκία, και στην Νίκαια όπου πας το πουλάνε. Ονομάζεται Pissaladiere, κάντε το google search να το δείτε.
Η Νάπολη ΔΕΝ φτιάχνει Πιτσα. ΤΕΛΟΣ.
Πιτσα απο Lazio (Ρωμη) και πάνω.
1 μέρα ban σε όποιον τρώει πιτσα από Νάπολη απο τον Μπαρκαρουτσο.
Αν πάτε Σικελία, και στην πιτσα έχει επάνω πολύ λευκη σκόνη, δεν είναι αλεύρι! Απλα τα μπέρδεψε ο πιτσαδορος!
Επίσης αυτό με αντζούγιες και κρεμμύδι και πιπεριές υπάρχει και στην Ισπανία και λέγεται cocas και είναι τρομερό.