Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
- sidpanos
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
και για όνομα όχι τραγούδια και χορούς δύο και τρείς ώρες πριν το ματς...κουραζόμαστε και χάνουμε την ουσία...
στο 90' ΜΟΝΟ...
στο 90' ΜΟΝΟ...
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15
η τουμπα εχει χαμηλωσει ντεσιμπελ τα τελευταια χρονια και αυτο ειναι κοινο μυστικο.ziukas έγραψε:Η Τούμπα πρέπει να είναι
ηφαίστιο . . .
δε δικαιολογώ κανεναν
παοκτΣή που θα κοίματε
όρθιος !
πρέπει να νικήσουμε επιτέλους
και να δειξούμε τι
θα πει ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.
εμπρός αΐτέ δικέφαλε οΟοΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΟΚτσής είναι , με σ...!
Thx, Admin Team
και ο κοσμος χρειαζεται να παρει απο καπου τα πανω του για να φωναξει.
με τη λογικη παμε να μη φαμε γκολ δυσκολα να ανεβει η κερκιδα.
ποσο μαλλον οταν εχει στο μυαλο του ο φιλαθλος(η οπαδος) οτι δεν πρεπει να εκδηλωνεται οταν κατι δεν παει καλα.
τωρα για το ματς με τον γαυρο πιστευω οτι δυσκολα θα κερδισουμε οσο χαλια και αν ειναι ο αντιπαλος.
ο θρηνος μπορει να χασει απο την καβαλα αλλα απο ομαδα του σαντος δυσκολα.
πολυ πιθανη θεωρω την ισοπαλια
Σε άλλα που γράφεις συμφωνώ. Στα παραπάνω όμως, και επειδή εγώ κυρίως αναφέρομαι σε προστασία των μικρομετόχων, μάλλον δεν έχεις ιδέα ούτε κατάλαβες σε τι αναφέρθηκα σε άλλα τόπικ. Θα στο κάνω λιανά λοιπόν και περιμένω να αποσύρεις άμεσα χαρακτηρισμούς όπως "κατσιαπλιάδες" και "φτωχομπινεδισμός" κτλ.Pepermint έγραψε: και κάτι λαστ για την νοοτροπία και το τι σημαίνει σε αυτή την φάση έμπρακτη στήριξη στην διοίκηση
προσωπικά...δεν έστειλα mail να ρωτώ...πραγματάκια
ούτε ενδιαφέρομαι...σαν κάτι κατσαπλιάδες....λαικολάικους....για την προστασία των μικρομετόχων...άκουσον άκουσον
αντίθετα θα δώσω 2000 ευρώ...να πάρω μετοχές...και δεν με ενδιαφέρει που θα πάνε
εμπιστεύομαι απλά την Διοίκηση...και μπορώ δια βοής να ψηφίσω προτάσεις στην Γενικές Συνελεύσεις άμα χρειαστεί
ούτε χρηματιστήριο είναι ο ΠΑΟΚ
ούτε μέρισμα δίδει
ούτε σπεκουλαδόρικα capital gains
...να δώσεις ένα 100άρικο για τον ΠΑΟΚ...θα πει έμπρακτη στήριξη
να δώσεις....ένα 100άρικο...και να θέλεις ως μικρομέτοχος να προστατευτεί...το συμφέρον σου
είναι φτωχομπινεδισμός
Όταν μιλάμε pepermint για προστασία μικρομετόχων δεν εννοούμε ούτε να βγάλει φράγκα ο μικρομέτοχος, ούτε να πάρει μέρισμα και διάφορα άλλα ακραία που γράφεις. Μιλάμε για μια διαδικασία όπου:
- Η πλειοψηφία των μετοχών θα ανήκει π.χ. σε μια μη-κερδοσκοπική εταιρεία ή σε μια διασπαρμένη βάση μικρομετόχων (χωρίς κάποιος να έχει υπερβολικά μεγάλο ποσοστό).
- Οι υποψήφιοι διοικούντες θα εκλέγονται από τους μετόχους ή τα μέλη της μη-κερδοσκοπικής εταιρείας (όπως είπε και ο Ζαγοράκης).
- Θα αποτρέπονται φαινόμενα τύπου μπατμαν και γουμενοπαγωνηδων με τα πολλά κόλπα με μειώσεις και αυξήσεις ΜΚ που τους κατέστησαν κυρίαρχους και κατόχους πάνω από 67% μετοχών (και εκμηδένισαν τα ποσοστά των μικρομετόχων).
- Τέτοια μέτρα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν προσωρινά, έως ότου επιτραπεί με νόμο η δημιουργία πραγματικής εταιρείας λαϊκής βάσης στις ΠΑΕ.
Μην ξεχνάς ότι:
- Ο Παγώνης είναι ακόμη ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ χωρίς να έχει υποστεί ΚΑΜΙΑ συνέπεια για την υπερχρέωση της ομάδας.
- Οι κάτοχοι των μετοχών που διένειμε ο γούμενος ΔΕΝ έδωσαν χρήματα για αυτές (από όσο γνωρίζω).
Τα παραπάνω είναι στρεβλώσεις που πρέπει να επιλυθούν, αφού Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ (όπως είπε ο Ζαγοράκης πριν λίγες μέρες).
Αντί λοιπόν για συνθηματολογία χωρίς ουσία και ακραίους χαρακτηρισμούς, ας αναφερθείς επί της ουσίας.
- sidpanos
πεπερμιντ συμφωνώ μαζί σου...με την λογική του πρωταθλητή κόσμου και το εμείς θα τους φάμε,έχουμε να τους κερδίσουμε 11 χρόνια...
αφήστε το πουτ@να 23 χρόνια...
εκείνη η εποχή πάει...που ένας παίχτης ήταν ΠΑΟΚ και έκλεινε την καριέρα του στην ομάδα..εκείνος πορωνόταν και μαμούσε και έδερνε...
σήμερα έχουμε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σε λίγα χρόνια επαγγελματίες οπαδούς,όχι μόνο για τις ομάδες,αλλά και για πρόσωπα και εταιρίες....
αφήστε το πουτ@να 23 χρόνια...
εκείνη η εποχή πάει...που ένας παίχτης ήταν ΠΑΟΚ και έκλεινε την καριέρα του στην ομάδα..εκείνος πορωνόταν και μαμούσε και έδερνε...
σήμερα έχουμε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σε λίγα χρόνια επαγγελματίες οπαδούς,όχι μόνο για τις ομάδες,αλλά και για πρόσωπα και εταιρίες....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Mπορεί η ομάδα να μην είναι όπως θα έπρεπε (Αλλά πότε ήταν;)
Μπορεί η Τούμπα να μην έχει σημασία για τους αντιπάλους εάν είναι καζάνι ή όχι (Τότε να την κάνουμε εκκλησία για να είναι καλύτερα....)
Μπορεί κάποιοι παίκτες μας να έχουν ένα..θέμα
Μπορεί ο Ζαγοράκης να το παίζει...πολιτικός
Μπορεί τα ευχολόγια να μην αρκούν....
Μπορεί.....
Μπορεί....
Μπορεί...
Είμαι όμως ΠΑΟΚ και έχω βαθιά μέσα μου το DNA της πολύ μεγάλης ομάδας. Έστω κι αν χρόνια τώρα αυτό το DNA έπρεπε να το αναζητήσουμε πολύ-πολύ-πολύ βαθιά. Υπάρχει όμως...
Οι παίκτες, ο προπονητής, η διοίκηση θέλουν να ακουν ένα καλό λόγο. Να αισθάνονται ότι είμαστε μαζί τους και δεν είμαστε έτοιμοι στην πρώτη στραβή να τους σταυρώσουμε! Κι εμείς ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
Και πραγματικά είμαι ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι πολλοί απο εδώ μέσα εάν χάσουμε θα αισθανθούν Θεοί! Ναι, υπάρχουν κάποιοι που θα χαρούν αν χάσουμε. Και γι' αυτό δεν μου αλλάζει κανείς γνώμη!
Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Οι όποιες παρακάμψεις εμφανίζονται δεν την βγάζουν από αυτόν! Εκτός κι αν εμείς οι ίδιοι αρχίσουμε το τροπάρι περί καταστροφής!
Καλή είναι η κριτική, αλλά εάν γίνεται συνήθεια καταντάει αρρώστια. Αν βλέπουμε παντού καταστροφές, λαμογιές. συμφέροντα, κόκκινα και πράσινα άρματα, μιζέριες και μιξοκλάματα, μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ μας....
Ναι, την Κυριακή θα κερδίσουμε. Με τα παλτά που έχουμε παίκτες. Με το παλτό προπονητή που μας φόρτωσαν. Με έναν Πρόεδρο που δεν λέει αλήθειες. Με έναν λαό που κάνει καζάνι την Τούμπα δίνοντας την ψυχή του. αλλά που δεν πρέπει να το κάνει γιατί...πεισμώνει τους αντιπάλους....
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και θα παραμείνει όσο εμείς πιστεύουμε στο μεγαλείο του και δεν τρώμε τις σάρκες του σαν το κύμα που τρώει το βράχο.....
Κουράστηκα πια να βλέπω ανθρώπους που δεν πιστεύουν στην ομάδα μας.
Μα αυτό ακριβώς είναι ο ΠΑΟΚ: Πίστη, πίστη, πίστη....
Ναι κύριοι, θα κερδίσουμε...
Pepermint ειλικρινά σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μου έδωσες την ευκαιρία για μια παραγωγική διαφωνία μαζί σου! Να κι ένας άνθρωπος που μπορείς να διαφωνήσεις μαζί του....σαν άνθρωπος. Να είσαι καλά....
Μπορεί η Τούμπα να μην έχει σημασία για τους αντιπάλους εάν είναι καζάνι ή όχι (Τότε να την κάνουμε εκκλησία για να είναι καλύτερα....)
Μπορεί κάποιοι παίκτες μας να έχουν ένα..θέμα
Μπορεί ο Ζαγοράκης να το παίζει...πολιτικός
Μπορεί τα ευχολόγια να μην αρκούν....
Μπορεί.....
Μπορεί....
Μπορεί...
Είμαι όμως ΠΑΟΚ και έχω βαθιά μέσα μου το DNA της πολύ μεγάλης ομάδας. Έστω κι αν χρόνια τώρα αυτό το DNA έπρεπε να το αναζητήσουμε πολύ-πολύ-πολύ βαθιά. Υπάρχει όμως...
Οι παίκτες, ο προπονητής, η διοίκηση θέλουν να ακουν ένα καλό λόγο. Να αισθάνονται ότι είμαστε μαζί τους και δεν είμαστε έτοιμοι στην πρώτη στραβή να τους σταυρώσουμε! Κι εμείς ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
Και πραγματικά είμαι ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι πολλοί απο εδώ μέσα εάν χάσουμε θα αισθανθούν Θεοί! Ναι, υπάρχουν κάποιοι που θα χαρούν αν χάσουμε. Και γι' αυτό δεν μου αλλάζει κανείς γνώμη!
Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Οι όποιες παρακάμψεις εμφανίζονται δεν την βγάζουν από αυτόν! Εκτός κι αν εμείς οι ίδιοι αρχίσουμε το τροπάρι περί καταστροφής!
Καλή είναι η κριτική, αλλά εάν γίνεται συνήθεια καταντάει αρρώστια. Αν βλέπουμε παντού καταστροφές, λαμογιές. συμφέροντα, κόκκινα και πράσινα άρματα, μιζέριες και μιξοκλάματα, μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ μας....
Ναι, την Κυριακή θα κερδίσουμε. Με τα παλτά που έχουμε παίκτες. Με το παλτό προπονητή που μας φόρτωσαν. Με έναν Πρόεδρο που δεν λέει αλήθειες. Με έναν λαό που κάνει καζάνι την Τούμπα δίνοντας την ψυχή του. αλλά που δεν πρέπει να το κάνει γιατί...πεισμώνει τους αντιπάλους....
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και θα παραμείνει όσο εμείς πιστεύουμε στο μεγαλείο του και δεν τρώμε τις σάρκες του σαν το κύμα που τρώει το βράχο.....
Κουράστηκα πια να βλέπω ανθρώπους που δεν πιστεύουν στην ομάδα μας.
Μα αυτό ακριβώς είναι ο ΠΑΟΚ: Πίστη, πίστη, πίστη....
Ναι κύριοι, θα κερδίσουμε...
Pepermint ειλικρινά σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μου έδωσες την ευκαιρία για μια παραγωγική διαφωνία μαζί σου! Να κι ένας άνθρωπος που μπορείς να διαφωνήσεις μαζί του....σαν άνθρωπος. Να είσαι καλά....
- ContrerasPablo
fuzztone έγραψε:
Όταν μιλάμε pepermint για προστασία μικρομετόχων δεν εννοούμε ούτε να βγάλει φράγκα ο μικρομέτοχος, ούτε να πάρει μέρισμα και διάφορα άλλα ακραία που γράφεις. Μιλάμε για μια διαδικασία όπου:
- Η πλειοψηφία των μετοχών θα ανήκει π.χ. σε μια μη-κερδοσκοπική εταιρεία ή σε μια διασπαρμένη βάση μικρομετόχων (χωρίς κάποιος να έχει υπερβολικά μεγάλο ποσοστό).
- Οι υποψήφιοι διοικούντες θα εκλέγονται από τους μετόχους ή τα μέλη της μη-κερδοσκοπικής εταιρείας (όπως είπε και ο Ζαγοράκης).
- Θα αποτρέπονται φαινόμενα τύπου μπατμαν και γουμενοπαγωνηδων με τα πολλά κόλπα με μειώσεις και αυξήσεις ΜΚ που τους κατέστησαν κυρίαρχους και κατόχους πάνω από 67% μετοχών (και εκμηδένισαν τα ποσοστά των μικρομετόχων).
- Τέτοια μέτρα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν προσωρινά, έως ότου επιτραπεί με νόμο η δημιουργία πραγματικής εταιρείας λαϊκής βάσης στις ΠΑΕ.
Μην ξεχνάς ότι:
- Ο Παγώνης είναι ακόμη ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ χωρίς να έχει υποστεί ΚΑΜΙΑ συνέπεια για την υπερχρέωση της ομάδας.
- Οι κάτοχοι των μετοχών που διένειμε ο γούμενος ΔΕΝ έδωσαν χρήματα για αυτές (από όσο γνωρίζω).
Τα παραπάνω είναι στρεβλώσεις που πρέπει να επιλυθούν, αφού Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ (όπως είπε ο Ζαγοράκης πριν λίγες μέρες).
Φάζτοουν, αν και τα δεδομένα που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω με ακρίβεια, συμφωνώ με τη λογική όχι μόνο του παραπάνω κειμένου αλλά και όλων των παρεμβάσεων σου.
Το έχω ξαναγράψει πως αυτή η προοπτική με παρακίνησε να γραφτώ και να γράφω στο σάιτ. Φοβάμαι όμως πως λίγοι την έχουν στο νου τους, ακόμα κι αν η συντριπτική πλειοψηφία ( βλέπε και σχετικό γκάλοπ ) υιοθετεί συνθήματα του τύπου «ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του». Αν προσπαθούσα να το εξηγήσω θα έλεγα ότι οφείλεται σε ανυπαρξία σχετικών δομών μέσα και έξω από τον σύλλογο, ανυπαρξία συμμετοχικής κουλτούρας του έλληνα οπαδού ( δες και το σχετικό «η δουλειά μας είναι στην κερκίδα» ), αλλά και κυρίως ότι μια τέτοια προοπτική δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι ρητά εκφρασμένη, στο μυαλό της διοίκησης του Θοδωρή. Θέλω να ελπίζω πως άλλες πιο επείγουσες εκκρεμότητες του παρελθόντος ( οικονομικό ) αφήνουν την ενασχόληση της διοίκησης με τα παραπάνω για το σύντομο μέλλον.
Όπως και να έχει η νέα ΑΜΚ, ας δώσει μια ώθηση στην παραπάνω συζήτηση.
Αδελφέ fuzzotone δεν αναφερόμουν σε εσένα προσωπικά…ούτε σε αυτό που νοούσες σε καμία περίπτωση
Συμφωνούμε 100%, αλλοίμονο…είναι αυτονόητα όλα τα όσα αναφέρεις
Αναφερόμουν…στην μπακαλίστικη λογική των ψυλλιασμένων και καλά συνωμοσιολάγνων…ξέρουν αυτοί
Αδελφέ Dimisk
Να σαι καλά και εσύ bro…
Συμφωνώ μαζί σου
Δεν έχω πρόβλημα με το μπάτζετ…γιατί αυτό είναι προς το παρόν
Ούτε με τις επιλογές…μαθαίνεις και διορθώνεις και βελτιώνεσαι
Αυτό που με τρελλαίνει όμως …είναι η αδιαφορία των παικτών και μόνο αυτή
Με τρελλαίνει να μην κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά φραπεδισμό…ωχ αδελφέ καλά είμαστε έτσι…μαμά μου μην πάμε για πρωτάθλημα και έχουν απαιτήσεις από εμάς
Τίποτις παραπάνω και τίποτις παρακάτω
Αλλά…δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ…που να θέλουμε να χάσουμε…ειλικρινά δεν το πιστεύω αυτό, ακόμα και για τους πιο miserable
μακάρι να κερδίσουμε…αλλά εγώ προσωπικά δεν το λέω. Προτιμώ να λέω ότι θα χάσουμε
είναι πολύ πιο γλυκιά η χάρα…μετά
Συμφωνούμε 100%, αλλοίμονο…είναι αυτονόητα όλα τα όσα αναφέρεις
Αναφερόμουν…στην μπακαλίστικη λογική των ψυλλιασμένων και καλά συνωμοσιολάγνων…ξέρουν αυτοί
Αδελφέ Dimisk
Να σαι καλά και εσύ bro…
Συμφωνώ μαζί σου
Δεν έχω πρόβλημα με το μπάτζετ…γιατί αυτό είναι προς το παρόν
Ούτε με τις επιλογές…μαθαίνεις και διορθώνεις και βελτιώνεσαι
Αυτό που με τρελλαίνει όμως …είναι η αδιαφορία των παικτών και μόνο αυτή
Με τρελλαίνει να μην κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά φραπεδισμό…ωχ αδελφέ καλά είμαστε έτσι…μαμά μου μην πάμε για πρωτάθλημα και έχουν απαιτήσεις από εμάς
Τίποτις παραπάνω και τίποτις παρακάτω
Αλλά…δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ…που να θέλουμε να χάσουμε…ειλικρινά δεν το πιστεύω αυτό, ακόμα και για τους πιο miserable
μακάρι να κερδίσουμε…αλλά εγώ προσωπικά δεν το λέω. Προτιμώ να λέω ότι θα χάσουμε
είναι πολύ πιο γλυκιά η χάρα…μετά

- DimisK
- Επικοινωνία:
Αν είναι έτσι, το δέχομαι!!!Pepermint έγραψε: Προτιμώ να λέω ότι θα χάσουμε είναι πολύ πιο γλυκιά η χάρα…μετά

άσε που θα βγω μετά να πουλήσω τρέλλα
ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ Ε....ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΚΡΡΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ
:ugeek: 
άντε και καλόν μεσημεράκιον σε όλες και όλους
ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ Ε....ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΚΡΡΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ

άντε και καλόν μεσημεράκιον σε όλες και όλους
- DimisK
- Επικοινωνία:

Αδελφέ σε ευχαριστούμε που είσαι στην παρέα μας! Περιβόλι είσαι!!!

Σημερα στα αποδυτηρια του ΠΑΟΚ εγινε μια πολυ σημαντικη συζητηση με ολους παροντες..Θελω να πιστευω πως σημερα ο αρχηγος της ομαδας κατα ενα μερος δικαιολογησε γιατι εμεινε και το ολο σημερινο θα βγει τη Κυριακη..Θεωρω κομβικο να δω τη διαθεση οικογενειας που ξαναδημιουργηθηκε σημερα...
Επιτελους ολοι εδειξαν πως καταλαβαν ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..στο χερι τους ειναι να το δειξουν και σε μας.
Επιτελους ολοι εδειξαν πως καταλαβαν ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..στο χερι τους ειναι να το δειξουν και σε μας.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
χωρις βιτολο δυσκολο το ματς κριμα γιατι ειναι ευκαιρια να τους τον δωσουμε στο στομα...........
- paok4kyriakos
Με αυτήν την αλλαγή προπονητή, οι πιθανότητες ανεβαίνουν για μας.
Ειδικά αμα κάνει καμια στραβεί ο Ολυμπιακός αύριο!
Αν και πιστεώ πως το πιο πιθανό είναι η ισοπαλία, παρ'όλα αυτά την πιστεύω την νίκη...
Ειδικά αμα κάνει καμια στραβεί ο Ολυμπιακός αύριο!
Αν και πιστεώ πως το πιο πιθανό είναι η ισοπαλία, παρ'όλα αυτά την πιστεύω την νίκη...
ΑΝΤΕ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΠΑΔΟΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΕΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΟΛΙΕΣ ΚΛΠ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....ΓΙΑΤΙΟΛΟΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΟΤΑΝ
ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ......

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....ΓΙΑΤΙΟΛΟΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΟΤΑΝ
ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ......

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team