Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II
- Willie the Pimp
Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II
Μου ανεβάζει την διάθεση το συγκεκριμένο
[youtube]CbuEXBk0P2Y[/youtube]

[youtube]CbuEXBk0P2Y[/youtube]
- Willie the Pimp
Ποσο φοβερό video clip?! Σαν εχθες θυμάμαι όταν το πρωτοείδα. Ήμουν μαθητής, και το ειχα δει σε ενα γερμανικό μουσικό κανάλι και ειχα τρομάξει.
[youtube]RRKJiM9Njr8[/youtube]

[youtube]RRKJiM9Njr8[/youtube]
[youtube]qfhasuWvipM[/youtube]
Τι επος εβγαλε παλι ο πο...ης...
Τι επος εβγαλε παλι ο πο...ης...
Ωραιο, πλάκα έχει. Πέρα από την πλάκα, εμένα να το θυμηθείτε γυναίκα θα με καταστρέψει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να πω ΟΧΙ σε γυναίκα - πρέπει να είναι στο DNA μου. Και γενικά εκτός από τα προσωπικά, και στα επαγγελματικά με τις γυναίκες αφεντικά τα πήγαινα καλύτερα. Και αν με ρωτούσες τι παιδί ήθελα (αν κανω) το επόμενο θα θελα ακόμα ένα κορίτσι (έχω 1-1)...Willie the Pimp έγραψε:[youtube]JDQ-c4rVvUE[/youtube]
Δεν σε είχα Willie να ακούς παντως τέτοια, μέχρι να φύγω θα σας έχω καταστρέψει εσένα και τον Miles.

Άκου αυτό που λέει για τον Παπαγάλο στο 3:10 χάχαχαχα
[youtube]uaiX57M4kJc[/youtube]
Ωραιο, πλάκα έχει. Πέρα από την πλάκα, εμένα να το θυμηθείτε γυναίκα θα με καταστρέψει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να πω ΟΧΙ σε γυναίκα - πρέπει να είναι στο DNA μου. Και γενικά εκτός από τα προσωπικά, και στα επαγγελματικά με τις γυναίκες αφεντικά τα πήγαινα καλύτερα. Και αν με ρωτούσες τι παιδί ήθελα (αν κανω) το επόμενο θα θελα ακόμα ένα κορίτσι (έχω 1-1)...Willie the Pimp έγραψε:[youtube]JDQ-c4rVvUE[/youtube]
Δεν σε είχα Willie να ακούς παντως τέτοια, μέχρι να φύγω θα σας έχω καταστρέψει εσένα και τον Miles.

Άκου αυτό που λέει για τον Παπαγάλο στο 3:10 χάχαχαχα
[youtube]uaiX57M4kJc[/youtube]