Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από astral »

Ο ερπετοπουλος σήμερα σχεδόν έβγαλε καθαρό τον ΠΑΟΚ για το ρόλο χαρτι και ο γλιτσας δίπλα του έλεγε "μα τι λες, το ρόλο είναι σαν πέτρα".

Ο ψεύτης βαζελος θα κάνει παντού τα ίδια αν δικαιωθεί. Λογικά και το υπόλοιπο ποκ. Ήδη είναι δασκαλεμενοι στη βουτια μέσα στο γήπεδο και επειδή πιάνει με τους γελοίους που σφηρανε , το συνεχίζουν.

Και φυσικά όλα αυτά για να παίρνει πόντους εύκολα και παλικάρισια το κλειστό κλαμπ. Οι άλλοι να πάμε να γα...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γτ οι κροτίδες μπροστά Στην 4 είναι τόσο νορμαλ όσο η προθέρμανση των παιχτών πριν τον αγώνα .
Αν δημιουργηθεί δεδικασμένο με κροτίδα που δεν μπορείς να ελέγξεις καν αν ο παίχτης κάνει θέατρο όλα τα ντέρμπι στην Ελλάδα θα είναι διακοπή- μηδενισμός- διπλό
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κάτι τέτοια σε κάνουν να σιχαίνεσαι το ελληνικό ποδόσφαιρο πάντως.

Γιατί να πετάξεις κροτίδα ρε ζώο, και πόσο μάλλον γιατί κοντά σε ποδοσφαιριστές που κάνουν την προθέρμανση τους. Έχουμε φτάσει να βλέπουμε ποδόσφαιρο πίσω από σκισμένα δίχτυα και να θεωρείται νορμάλ. Αηδία. Άλλοι μπουκάλια, άλλοι κροτίδες, άλλοι μπύρες. Ότι τι; Είσαι μάγκας; Ο άλλος παίζει μπάλα, και πληρώνεται για αυτό, και εσύ πληρώνεις για να τον δεις, όχι να του επιτεθείς.

Ηλίθιοι.

Και οι ποδοσφαιριστές όμως, άλλοι καρνίβαλοι. Σιγά βρε Χουανκάρ που σε τρόμαξε η κροτίδα και δεν μπορούσες να συνεχίσεις. Ίσα ίσα δασκαλεμένοι για να δημιουργούν τέτοια προβλήματα. Αηδία.

Εγώ δεν θέλω ούτε παιχνίδια να τελειώνουν στα δικαστήρια, ούτε άδεια γήπεδα.
Ούτε να τιμωρηθεί με κεκλεισμένων ο γαύρος, ούτε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά ένας από τους δύο.
Βάλτε τους να παίξουν από το 50 και μετά, σε γεμάτο γήπεδο.

Το ζώο που πέταξε την κροτίδα χθες, ή σε άλλες περιπτώσεις αυτούς που πετάνε τα μπουκάλια και τις κροτίδες και ότι άλλο φεύγει στα κόρνερ, μπορείς να τους πιάσεις από τις κάμερες και να τους κλείσεις μέσα κανένα χρόνο; Και μετά όποτε παίζει η κάθε ομάδα να τους τρέχεις στο τμήμα;

Αν η ομάδα δώσει υλικό που τον εντοπίζει από τις κάμερες να αθωώνεται. Αν όχι γιατί το σύστημα δεν δούλευε ή ότι άλλο, ένοχη η ομάδα και κεκλεισμένων. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά.

Ήμουν στο γήπεδο της Τότεναμ πριν λίγες βδομάδες και καθόμουν 4η σειρά από κάτω. Ένιωθες ότι σφαλιάρα μπορούσες να δώσεις στον παίκτη αν ήθελες, τόσο κοντά, άκουγες τις επαφές με την μπάλα. Τέλειο.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:sdna

Προς κεκλεισμένων το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Από 2-4 αγωνιστικές οι ερυθρόλευκοι λόγω «διακοπής για τραυματισμό»
Η λογικη λεει την μικροτερη δυνατη ποινη, δηλαδη το πολυ 2 αγωνιστικες και θα τρεναρουν να βγαλουν την αποφαση μπας και παιξουν με κοσμο με εμας. Βεβαια εγω προτιμω να εχει κοσμο μεσα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Λιώνω ήδη στο γέλιο με την αναμενόμενη αντίδραση Λουτσέσκου μετά τα χτεσινά στο τηγάνι! Θα τον ρωτήσουν σίγουρα να σχολιάσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγει :lol: :lol: :lol:
Мир

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από Мир »

Εγω προβλεπω «δικαίωση» της αλητειας τους, ως συνηθως, οπως και συνεχιση του αγωνα άπο το 50’ στο 1-1.

Εδω ειχε διακοπη το ματς και η κοσμοτε εκανε μασαζ τον ακροατη σα να μην τρεχει τιποτα. αιλινικες ειδησεις δεν μπορω να δω αλλα φανταζομαι οτι δεν θα εγινε ιδιαιτερη αναφορα οπως αν πετούσε Παοκτσης την κροτίδα στην Τουμπα.

Ο ψεφτογιατρος δεν εχει συληφθει ακομα ουτε προβλεπω να κινηθει Κοσμοτε, λιγκα για διαφυγόντα κέρδη, παραβαση καθήκοντος, προαγωγη βιας οποτε ολα καλα.

Λογικα θα το ωραιοποιησει με καποιο τροπο ο Αφραγκουζος και ολα καλα.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Γαμώ τη μπανανία σας. Από χθες νιώθω για άλλη μια φορά πόσο ξεχωριστός είναι ο ΠΑΟΚ από αυτές τις γλίτσες.

Το μόνο που φοβάμαι είναι το πως το οποίο δεδικασμενο, σε βάρος μας θα κάτσει στο άμεσο μέλλον, οπότε θα ευχόμουν ως οπαδός να συνεχιστεί το ματς κανονικά. Γενικά δεν γουστάρω να κρίνονται στα δικαστήρια τα ματς.

Σιχάματα. Και μονο που ακούς να μιλανε από χθες και οι αρδ και οι διοικούντες τους μου φέρνουν αναγούλα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

[youtube]Yv5eze_tRWPt9sWv[/youtube]

Σε εμάς αν ανάψει ή βρεθεί πυρσός όμως έχει αυτόφωρα, κεκλεισμένων, πρόστιμα κτλπ

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αληθεύει ρε μλκες ότι παρήγγειλαν πίτσες οι βάζελοι στα αποδυτήρια;; Πείτε μου ότι είναι αλήθεια :lol: :lol: :lol:
mixos4

Δημοσίευση από mixos4 »

"However, you'll be surprised to learn that this is far from the case. A large proportion of footballers love to dig in to a pizza in the dressing room after a game. During 90 minutes of football, players use up a lot of energy and many professional teams have turned to pizza as the perfect post-match recovery meal."

Το έχω δει σε πολλά παιχνίδια bundesliga σε post match εικόνες στο background.

Νομίζω έσκασαν οι πίτσες γύρω στην ώρα που τελείωνε θεωρητικά το ματς, δηλαδή είχαν παραγγελθεί και ήρθαν στον αυτόματο γιατί κανείς δεν σκέφτηκε την ακύρωση.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ο βάζελος αποχώρισε από τον αγωνιστικό χώρο ΧΩΡΙΣ την άδεια του ρέφερι, όπως είχε κάνει παλιότερα ο γαύρος, στηριζόμενη στο άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα που ορίζει:
Η αποχώρηση ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς την άδεια του διαιτητή δικαιολογείται μόνο στην περίπτωση κατά την οποία «εξαιτίας επεισοδίων υπάρξει τραυματισμός προσώπου νομίμως ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο.
Γι'αυτό το λόγο ο βάζελος δε κλήθηκε καν σε απολογία καθώς ως μόνος υπαίτιος για τη διακοπή θεωρείται η γηπεδούχος ομάδα.
Περίπτωση επανάληψης ή συνέχισης του αγώνα δεν υπάρχει καθώς τα άρθρα του πειθαρχικού κώδικα βάση των οποίων κλήθηκε σε απολογία ο γαύρος δεν προβλέπουν κάτι τέτοιο.
Όποτε μένει μόνο η τιμωρία του ερυθρόλευκου εκτρώματος, αν και στη μαγική χώρα που ζούμε όλα γίνονται...!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πίτσα πάλι πίτσα πάλι ΟΕ ΟΕ
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Ναι, τρώνε γλυκά ή πίτσες.
Επιτρέπεται ακομα και burger, αλλά χωρίς πατάτες.
Πολλοί παίκτες τρώνε και γλυκιά pizza.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όποιος στον ΠΑΟΚ τρώει γλυκιά πίτσα, να πάρει τηλέφωνο τον Σαββίδη και να ζητήσει ελεύθερη μεταγραφή στον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. από μόνος του!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”