5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Άβαταρ μέλους
dragon

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από dragon »

Τέλος καταστράφηκε η καριέρα του Τζίμα από τον εμμονικο Λουτσέσκου κ με την κάκιστη διαχείριση. Ναι κριτική είναι αυτό. Τι δεν έχω όλα τα δεδομένα; Τι δεν ξέρω το πλανο για τον κάθε παιχτη; τι δεν ξέρω τι ακριβώς παιζει στις προπονησεις; τι κ αν ο προπονητής έχει 20 παιχτες ενεργους με ροτέισον τόσο ανοιχτό κ δίχως απώλειες τηρουμένων των αναλογιών που δεν είχαμε ξανά;
Είναι ευλογο κ έντιμο να λές* ότι δεν γουστάρω αυτόν τον προπονητή, δεν μου αρέσει ο τρόπος του κ η φάτσα του, το να ψάχνεις να στηρίξεις όμως την γνώμη σε ότι να ναί μόνο κ μόνο για να δείξεις ότι έχεις δίκιο δεν νομίζω ότι σε* τιμά. Σε λίγο θα φταίει κ για την τρυπα του όζοντος
* για όποιον το κάνει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4a έγραψε:Οταν ελεγα εγω να παει δανεικος στις Σερρες ο Τζιμας, ουρλιαζαν καποιοι. Ναι παει τριτη λυκειου, εχει σχολεια και στις Σερρες και θα τα παει μια χαρα. Δεν παει στο εξωτερικο. Οπως και ο Μιχαηλιδης, θα ηταν ιδανικο να παει στον Γκαρσια να παρει χρονο συμμετοχης αφου εδω ο κοουτς θεωρει τον μετριο Νασμπεργκ καλυτερο. Οπως θεωρουσε και Μπισεσβαρ με Καντουρι καλυτερους και επαιζαν συνεχως ενω ηταν χωμα.
Αν το λες τόσο εύκολα το Ας αλλάξει σχολείο και να πάει να μείνει 3η λυκείου σε άλλη πόλη κιολας μόνος του χωρίς οικογένεια, χωρις φίλους χωρίς τίποτα, θα υποθέσω πως πραγματικά δεν έχεις ιδέα το τι αγχος και τι ψυχολογική πίεση είναι αυτή η διαδικασία, και πόσο δύσκολη είναι η αλλαγή ακόμα και σχολείου, όχι πόλης...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dragon εσύ το πας στο άλλο άκρο. Δεν είπε αυτό ο dimg4. Και στο κάτω-κάτω μια άποψη εξέφρασε, όπως έχει δικαίωμα να κάνει. Δεν είπε πουθενά για "καταστροφή καριέρας από τον εμμονικό Lucesku".
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Άποψη που ξεκινά με ειρωνείες μετά από νίκη για "το θηρίο της χαλκηδονας" για να "μη γκρινιάζουν οι οπαδοί του" και με πραγματικά αβάσιμα επιχειρήματα. Κριτική απλά για την κριτική. Η ομάδα πάει κάθε αγώνα και καλύτερα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, και πρέπει να γκρινιάζουμε γιατί παίζει βασικό φορ ο... βασικός φορ, Οκτώβρη μήνα. Και ενώ δεν παίζει άσχημα, βοηθώντας την ομάδα επιθετικά και ας μην βάζει γκολ ούτε σε 5χ5

Δικαίωμα στην άποψη έχει, δικαίωμα στο να του απαντούν με ανάλογο ύφος έχουν και οι συνφορουμιτες όμως
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ αυτό που βλέπω είναι η άποψή του ότι θα ήταν καλύτερο να πάει δανεικός ο Τζίμας στον Πανσερραϊκό. Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπω.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι η άποψή του ότι θα ήταν καλύτερο να πάει δανεικός ο Τζίμας στον Πανσερραϊκό. Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπω.
και θα βγει ο Αλεξιτς για να μπει ο τζιμας?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι η άποψή του ότι θα ήταν καλύτερο να πάει δανεικός ο Τζίμας στον Πανσερραϊκό. Τα υπόλοιπα δεν τα βλέπω.
Έχει και άλλα τοπικ στο φόρουμ που συμμετέχει ο Ντιμ, με την ίδια θεματολογία
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pgetsos έγραψε:Η ομάδα πάει κάθε αγώνα και καλύτερα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, και πρέπει να γκρινιάζουμε γιατί παίζει βασικό φορ ο... βασικός φορ, Οκτώβρη μήνα. Και ενώ δεν παίζει άσχημα, βοηθώντας την ομάδα επιθετικά και ας μην βάζει γκολ ούτε σε 5χ5

Ξέρεις τι εικόνα δίνεις, ε;

Νικάει ο ΠΑΟΚ, όλοι χαρούμενοι και μπαίνουν καναδυό να πουν τα παράπονά τους για κάτι που καθόλου δεν επηρεάζει τη θετική πορεία της ομάδας.

Σαν κάτι θείες που πάνε σε γάμους και κουτσομπολεύουν τους πάντες, βάζουν λόγια, σχολιάζουν ντυσίματα, "α αυτή τη φέρνει σπίτι κάθε βράδυ και άλλος" και "ο άλλος ο αχαΐρευτος δεν πήρε τη θεία του τηλέφωνο τα χριστούγεννα" και "πω πω πώς τον παντρεύτηκε τον ασχημομούρη που βγάζει 700€ το μήνα" και τέτοια.

Με μία λέξη: ΜΙΖΕΡΙΑ

Dimg4a έγραψε:Οπως θεωρουσε και Μπισεσβαρ με Καντουρι καλυτερους και επαιζαν συνεχως ενω ηταν χωμα.

Ανακυκλώνεις τα περσινά ψεύδη;;;; Ήμαρτον!

Λίγη ντροπή ρε παιδιά...λίγη.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Dragon εσύ το πας στο άλλο άκρο. Δεν είπε αυτό ο dimg4. Και στο κάτω-κάτω μια άποψη εξέφρασε, όπως έχει δικαίωμα να κάνει. Δεν είπε πουθενά για "καταστροφή καριέρας από τον εμμονικό Lucesku".
Μην ψαχνεις να βρεις ακρη με ανθρωπο που πεταξε την λεξη φασιστας και δεν τιμωρηθηκε ή δε ζητησε συγνωμη.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

pgetsos έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Οταν ελεγα εγω να παει δανεικος στις Σερρες ο Τζιμας, ουρλιαζαν καποιοι. Ναι παει τριτη λυκειου, εχει σχολεια και στις Σερρες και θα τα παει μια χαρα. Δεν παει στο εξωτερικο. Οπως και ο Μιχαηλιδης, θα ηταν ιδανικο να παει στον Γκαρσια να παρει χρονο συμμετοχης αφου εδω ο κοουτς θεωρει τον μετριο Νασμπεργκ καλυτερο. Οπως θεωρουσε και Μπισεσβαρ με Καντουρι καλυτερους και επαιζαν συνεχως ενω ηταν χωμα.
Αν το λες τόσο εύκολα το Ας αλλάξει σχολείο και να πάει να μείνει 3η λυκείου σε άλλη πόλη κιολας μόνος του χωρίς οικογένεια, χωρις φίλους χωρίς τίποτα, θα υποθέσω πως πραγματικά δεν έχεις ιδέα το τι αγχος και τι ψυχολογική πίεση είναι αυτή η διαδικασία, και πόσο δύσκολη είναι η αλλαγή ακόμα και σχολείου, όχι πόλης...
Δευτερα Λυκειου αλλαξα πολη, αλλαξα σχολειο και σπουδασα δημοσιογραφια. Θα παει Σερρες, οχι Κυπρο. Μην το παρουσιαζεις λες και θα τον βαλουν απομονωση.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
pgetsos έγραψε:Η ομάδα πάει κάθε αγώνα και καλύτερα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, και πρέπει να γκρινιάζουμε γιατί παίζει βασικό φορ ο... βασικός φορ, Οκτώβρη μήνα. Και ενώ δεν παίζει άσχημα, βοηθώντας την ομάδα επιθετικά και ας μην βάζει γκολ ούτε σε 5χ5

Ξέρεις τι εικόνα δίνεις, ε;

Νικάει ο ΠΑΟΚ, όλοι χαρούμενοι και μπαίνουν καναδυό να πουν τα παράπονά τους για κάτι που καθόλου δεν επηρεάζει τη θετική πορεία της ομάδας.

Σαν κάτι θείες που πάνε σε γάμους και κουτσομπολεύουν τους πάντες, βάζουν λόγια, σχολιάζουν ντυσίματα, "α αυτή τη φέρνει σπίτι κάθε βράδυ και άλλος" και "ο άλλος ο αχαΐρευτος δεν πήρε τη θεία του τηλέφωνο τα χριστούγεννα" και "πω πω πώς τον παντρεύτηκε τον ασχημομούρη που βγάζει 700€ το μήνα" και τέτοια.

Με μία λέξη: ΜΙΖΕΡΙΑ

Dimg4a έγραψε:Οπως θεωρουσε και Μπισεσβαρ με Καντουρι καλυτερους και επαιζαν συνεχως ενω ηταν χωμα.

Ανακυκλώνεις τα περσινά ψεύδη;;;; Ήμαρτον!

Λίγη ντροπή ρε παιδιά...λίγη.
Ποια ψευδη?? Δεν επαιζε συνεχεια ο τραγικος Μπισε μεχρι και φορ? Τα γεγονοτα επειδη δεν αρεσουν παρουσιαζονται ως ψευδη.! Ντροπη
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φέρε μου τα λεπτά του Biseswar και του Kaddouri πέρσι.

Όχι σε αυτό το topic, όμως.

Διαχείριση.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ειμαι υπευθυνος για αυτα που γραφω. Για αυτα που φανταζονται οτι γραφω δε μπορω να κανω κατι
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Φέρε μου τα λεπτά του Biseswar και του Kaddouri πέρσι.

Όχι σε αυτό το topic, όμως.

Διαχείριση.
Τις συμμετοχες φερε, οχι τα λεπτα. Ασε θα στις φερω εγω. 25 συμμετοχες, 0 γκολ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Για μένα ο Μιχαηλίδης πρέπει να πάει οπωσδήποτε δανεικός, να παίξει βασικός και να επιστρέψει πιο έτοιμος. Εγώ από όσα είδα, μου φανηκε έτοιμος και τον έχω ιεραρχικά στην 3η θέση. Η αξιολόγησή μου περιλαμβάνει και την ηλικία μέσα και τη δυνατότητα εξέλιξης. Ο Λουτσεσκου έχει αποδείξει οτι κοιτάει μόνο ποιος είναι οριακά καλύτερος στο παρών και εκεί διαφωνώ. Η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι ότι δεν είναι προπονητής /μάνατζερ, να βλέπει και πιο μακριά πέρα από τις επόμενες 3 μερες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”