Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Κριτικη δεν κανεις οταν λες οποιονδηποτε εν ενεργεια προπονητη παικτη παραγοντα γουατεβερ τελειωμενο ειδικα σε ακυρη στιγμη μετα απο νικη, αλλα εσυ το κανεις απο οταν ηρθε ο Λουτσε (διορθωσε με αν κανω λαθος). Ουτε να λες οταν νικαει οτι το εκανε επειδη σε ακουσε και εκανε αυτα που ειπες (λολ) και οταν χανει οτι αρχιζει παλι τις εμμονες

Δεν καταλαβα, Στο Ηρακλειο εχασε η ομαδα για οσα λες και γιατι δεν εδωσε πεναλτι στον Μπραντον και κοκκινη στον Γκαγιεγκος; Τα ιδια και με την γειτονια; Ξερεις αυτα που πηρε η χαρτινη με τον Πανσερραικο που ηταν να χασει, ή ο Βαζελος που εχει 2 εκτος περιοχης. Απο το μισος σου ξεπλενεις το ποκ. Πρωτος θα ήσουν και εσυ , ενω γκρινιαζεις που η διοικηση δεν κανει κινησεις για την διαιτησια, λες οτι για τις γκελες φταιει αποκλειστικα ο προπονητης (περαν της σφαγης μωρε σιγα). Μονα ζυγα μονοζυγα. Συγχαρητηρια. Χτες το ινδαλμα σου πηρε 3 καρτουλες ως το 15(!) και μια κοκκινη δωρο οταν ηταν στα σχοινια. Οταν γινει αυτο επι Λουτσε ελα να μας το πεις και ζητα και τα ρεστα οποτε θες. ΚΑΜΙΑ ειρωνια δεν ειχε το σχολιο μου, πολλη ησυχια επεσε αφου ειχε 2 (!) σχολια μετα απο νικη. Αλλα απο το κομπλεξ σου πειραχτηκες και σχολιασες, δεν πειραζει σφιγγοσουν που δεν χασαμε οπως ομολογεις. Ολα καλα

Ντιμ εχεις τεραστια ασυλια απλα αυτα που λες ειναι τοσο προσβλητικα που καποια στιγμη οδηγουν σε μπαν και νομιζεις στοχοποιεισαι. (Παρενθεση: Granted, χτες μεσημερι θεωρω οτι ειχες δικιο για αλλο θεμα αλλα δν ειπα τπτ για να μην αναψω κ αλλο φυτιλι). Οταν λεει ο αλλος καλο λογο για τον κοουτς και λες σιγα μην του πουμε και μπραβο μην νομιζεις οτι κανεις κριτικη. Εσυ ξεκινησες το Ραζβαν FC (διορθωσε με αν κανω λαθος) και ξεκινησες να λες για τυφλωμενους φαν Λουτσε. Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν εισαι ΠΑΟΚ αλλα υποστηρικτης καποιων παικτων και δεν δεχεσαι την κριτικη
Dimg4a

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Dimg4a »

Επειδη δεν αντεχετε τον αντιλογο, καταφευγετε σε γνωστες τακτικες τυπου "εχεις ασυλια" μπας και με τιμωρησουν για να ικανοποιηθει ο εγωισμος σας. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προσεβαλλα καποιον χωρις να με προσβαλλει πρωτος.

"Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν εισαι ΠΑΟΚ αλλα υποστηρικτης καποιων παικτων και δεν δεχεσαι"

Μπερδευεσαι και παλι. Ειμαι φαν της δικαιης μεταχειρισης. Ειτε ειναι ο Λυρατζης, ειτε ο Τοργκελε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Τον αντιλογο εσυ δεν τον αντεχεις, που καποιος εγραψε κατι καλο για τον κοουτς και εγραψες για παλαμακηδες. Εγω σε εχω προσβαλλει; Απευθυνοταν (και) εμενα η οχι το Razvan FC?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τωρα η δικαιη μεταχειριση ειναι προσωπικη σου αποψη, δικαιολογιες για να κραξεις τον προπονητη. Το επιχειρημα μου δεν το πιστευω, το εγραψα για να δειξω πως ακουγεται αυτο που λες. Αν πιστευεις οτι οταν φυγει ο Λουτσε καποιοι θα αλλαξουν ομαδα παω πασο
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Οποτε θεωρεις την δικαιη μεταχειριση δικαιολογια. Αρκει να μην γινει κριτικη στα παθη του. Οκ, διαβαστηκες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Οχι δεν θεωρω οτι γενικα ειναι δικαιολογια, θεωρω οτι εσυ συγκεκριμενα το βλεπεις ετσι επειδη δεν σου αρεσει ο Λουτσε
Θα απαντησεις για το Razvan fc?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Η παροιμία λέει....

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντα...
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Noone cares, ειναι αλλη μια παροιμια
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Χωρις να θελω να παρω θεση στο θεμα διαχειριση παιχτων και νεαρων απο τον Λουτσεσκου, να πω μονο το εξης.
Αν το θεμα ειναι η χρησιμοποιηση του Σαματτα, εγω ειμαι με τον ραζβαν. Μπορει να μην σκοραρει, αλλα δεν ειναι αρνητικος. Ισα ισα θεωρω πως κραταει μπαλα, ανοιγει διαδρομους και βοηθαει την ομαδα σημαντικά. Οκ το ιδανικο θα ηταν να σκοραρει κιολας, αλλα ελπιζω να ρθει κι αυτο. Δεν ειναι μαυρη τρυπα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dimg4a έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ρε Ντιμ τοσα χρονια προσπαθουμε με το Μπαρκα να δημιουργησουμε λιγο ιντριγκα στα μπασκετικα μπας και μπει απο περιεργεια κανας χριστιανος αλλα φευ.Εσυ το καταφέρνεις σε δευτερολεπτα.Περνα καμια βολτα απ το τοπικ του Sir Taki.Please.

Περι Ντελια. Οταν στη Τουμπα κυκλοφορουν κοριτσακια με τ ονομα του ζωγραφισμενο στο μετωπο και καρδουλες στα μαγουλα (το δα με τα ματακια μου)καταλαβαινετε τι διαβαζει στα σοσιαλ αυτο το παιδι και ποσο δυσκολο ειναι να το διαχειριστει? Ποιος Λουτσεσκου τωρα...
εμ εσυ ελεγες πολυ ησυχια εχει, παρτα τωρα :lol:
:lol: η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται και λιγο τζερτζελες.Βαριεμαι ευκολα..

Περι Ρσβαν.Φετος εχει ενα αξιοπρεπεστατο ροστερ οποτε οι οποιες δικαιολογιες τελειωνουν.Το ταμειο στο τελος ή μαλλον η εικονα της ομαδας(υπαρχουν κι οι κορακες) θα δειξει αν πραγματι ειναι καλος προπονητης η οχι.
Μεχρι τωρα λογω αργης ενταξης καποιων παικτων δικαιολογουνται και καποιες στραβες.Απο 15 Νοεμβρη και μετα παντως θα χουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα για το που παει το πραγμα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimg4a έγραψε:Αντε ας το ξαναπω γιατι μαλλον εκτος απο μεγαλος κωμικος εχεις ενα θεματακι κατανοησης οταν διαβαζεις dimg.
Ειπα με τετοιο ροστερ, ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι πρεπει να κερδιζουμε χαλκηδονες. Δεν ειπα οτι θα τους κερδιζουμε παση θυσια. Μιλησα για κανονικοτητα με τετοιο ροστερ, τωρα αν ο κοουτς χανει απο οφηδες και δε μπορει να κερδισει τον τραγικο ρουλη, δικο του θεμα. τα παλαμακια να μην ξεχασουμε.
Α, και αν θεωρει καποιος τον εαυτο του αμπαλο δε δινει το δικαιωμα να μας λεει ολους αμπαλους, ειναι δεν ειναι μοντ τη στιγμη που το αμπαλος εχει τιμωρηθει.
Φυσικά, αν νικούσε τους ρουφιάνους της Οσίας Ξένης, όπως ήταν πάρα πολύ πιθανό αν σφυριζόταν το καθαρό πέναλτι κ η πεντακάθαρη κόκκινη στα χρέπια του οαρεως, πιθανολογώ ότι σήμερα δε θα θυμόσουν καν το συγκεκριμένο ματσάκι. Όπως και πολλοί άλλοι ακόμα.
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Ανανέωση όχι τώρα, Τώρα!!!! Τρέμω στην του τι θα αντιμετωπίσει ο αντικαταστάτης του (αν υπάρξει) και κατά πόσο θα ανταπεξέλθει, τόσο από εξωτερικούς όσο και από εσωτερικούς εχθρούς,ο Στρατηγός έχει αναλάβει την άμυνα της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου,και όσο συνεχίζει να χαρακτηρίζεται 'γραφικος' από εχθρούς και φίλους τόσο ποίο σίγουρος θα είμαι ότι κάνει σωστά την δουλειά του

Υγ Καμία προσωπολατρεία, απλά θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν σωστά και με ζήλο την δουλειά τους
Υγ2 έχω ακούσει από πολλούς μπερδεμένους σήν οπαδούς,τα τελευταία χρόνια ότι η ομάδα με έναν πρόεδρο στυλ Μπεου (φτου σκατα) η ακόμα και τον ίδιο να κάνει κουμάντο,θα έστρωνε εσωτερικά αλλά και λειτουργικά... ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4a έγραψε:Επειδη δεν αντεχετε τον αντιλογο, καταφευγετε σε γνωστες τακτικες τυπου "εχεις ασυλια" μπας και με τιμωρησουν για να ικανοποιηθει ο εγωισμος σας. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προσεβαλλα καποιον χωρις να με προσβαλλει πρωτος.

"Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν εισαι ΠΑΟΚ αλλα υποστηρικτης καποιων παικτων και δεν δεχεσαι"

Μπερδευεσαι και παλι. Ειμαι φαν της δικαιης μεταχειρισης. Ειτε ειναι ο Λυρατζης, ειτε ο Τοργκελε.
κοιτα εχεις μια εμμονη με το λουτσε εδω ειμασταν και στο νταμπλ και τοτε τον εκραζες ,δεν τον θελεις δεν τον συμπαθεις οτι και να κανει επιτελους παραδεξου το δεν ειναι κακο,η σταση σου την χρονια του νταμπλ τα λεει ολα .....εγω οταν πρωτοηρθε ξενερωσα αλλα μετα ειμουν και ειμαι μαζι του οχι οπαδος του αλλα πιστευω δικαιος κριτης αυτων που πετυχε μεχρι τωρα ,λαθη φυσικα κανει οπως ολοι.....
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Επειδή όπως ο ΠΑΟΚ έτσι και το ΠΑΟΚμανια είναι γαλατικό χωριό και δεν αντέχουμε την ηρεμία, πάντα πρέπει να έχουμε μια αφορμή να πλακωνόμαστε (βλέπε Γκαρσιαδα, Σάλπιγγιαδα κτλ). Αλλα ρε παιδιά με Ρασβαν το τερματισατε. Ούτε όταν κερδίζει δε λέτε ένα καλό λόγο. Ή έστω κάτι πιο απλό. Μη κράξετε για μια μέρα.

Μετά από ήττα όλοι θα μπουν να βγάλουν τον καημό τους. Λογικό να γραφτούν και χοντράδες... αλλα μετά από νίκη και ενώ η ομάδα πάει τρένο και κάθε παιχνίδι και καλύτερα, με ποια λογική αρχίζετε το κράξιμο ρε σεις?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το μνμ του εορπτολ μου κινησε την περιεργεια να παω στο Λου ΙΙ να ξαναδω τι γραφοταν τοτε που πηραμε το αηττητο πρωταθλημα- κυπελλο...

Σαν να μην περασε μια μερα...

Οποτε αποφασισα οτι για καθαρα θεμα ψυχικης υγειας να μην ξαναμπω-ξαναγραψω εδω...

υ.γ.Επειδη ειμαι λιγο προληπτικος...Ντιμ συνεχισε αυτο που κανεις στον ιδιο ρυθμο σε παρακαλω(Σοβαρα το λεω δεν κανω πλακα)...αν μας διαβαζει και ο Σεκερης ας ριξει κι αυτος κανα καριολικι στον Λου..(Σαν σημερα το 18' ηθελε επιστροφη Αγγελου για να σωσουμε την χρονια)...ειμαι προληπτικος τι να κανουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”