70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
icue

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από icue »

Το αν βαζει γκολ ή οχι εχει μικρη σημασια αν σκοραρουν ολοι οι υπολοιποι. Δεν θα τον κρινω στο τελος απο τα ποσα γκολ εχει βαλει αλλα απο την γενικη εικονα και στο ποσο βοηθησε συνολικα ωστε να βαλουμε γκολ. Αυτη την στιγμη σε αυτον τον τομεα ο Μπραντον ειναι πολυ καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Φορ χωρις νουμερα και πετυχημενος δεν πανε μαζι. Στο συγχρονο ποδοσφαιρο ακομα και τα εξτρεμοδεκαρα χωρις νουμερα δεν ειναι πετυχημενα, φαντασου το φορ..

Ποσο μαλιστα οταν δινεις πανω απο ενα χαρτι τον χρονο για να ειναι το φορ σου απλα συμμετοχικο.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εδώ τα πράγματα είναι.σοβαρα και πρέπει να το δούμε όλοι αλλιώς. Εξηγώ:
Είμαι από τους πρώτους που γκρινιαξαν με το που ήρθε και που ήμουν σίγουρος ότι την πατήσαμε. Από τη στιγμή όμως που ήρθε είπα το βουλώνω. Στήριξη και πάλι στήριξη χρειάζεται. Ξέρουμε όλοι πως αν ένα φορ θέλει ψυχολογία μια φορά, ο Σαμάτα θέλει δύο. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του.

Χθες ακούστηκε γι' αυτόν το περίφημο μουρμουρητο της Τούμπας. Ελάχιστοι παίχτες έχουν καταφέρει να επανέλθουν από αυτό.

Το θέμα είναι τι κάνουμε από δω και πέρα;
Νομίζω μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Αυτό που κάνει ο Λουτσέσκου. Να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να του δώσει την ευκαιρία να πάρει μπρος. Δεν καις ελαφρά τη καρδιά την πρώτη σου επιλογή στο φορ στον οποίο επενδύσεις ένα συμβόλαιο κοντά στο μύριο.

Απλώς σκεφτόμουν πως είναι καλύτερα στα εντός να ξεκινά ο Μπράντον, γιατί η μουρμούρα αν αυξηθεί, δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής. Μακάρι να πάρει τα πάνω του και να παίξει αυτό που μπορεί.
Ας κρατηθουμε λίγο και δω μέσα.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Δυστυχως βλεπω εναν μαυρο Ολιβεϊρα. Καλος σε αλλες δουλειες αλλα οχι στη δικη του για την ωρα. Μπηκε ο ...Μπραντον και καταλαβαμε πως υπαρχει φορ. Που να μπει και ο Τζιμας να φανει Κλινσμαν.
Μακαρι να πεσω εξω. Ειναι και η μαλακια με τη βαζελα νωπη...
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Κακός χθες αλλά χρειάζεται παιχνίδια για να προσαρμοστεί καλύτερα. Έχει λίγο καιρό στην ομάδα και σίγουρα δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Τελικά έκανα και εγώ λάθος. Ούτε ο τσολακ ήταν τόσο κακός όσο αυτός
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Γλίτωσε (προς το παρόν) ο Τόμας, και πιάσαμε άλλον. Να μη θυμίσω τι λεγόταν για τον Ισπανό.
Έβγαζε ο Τσόλακ ή ο Ολιβέιρα με πάσες, αλά χαφ, τους συμπαίχτες του στον κενό χώρο από τέτοια σημεία του γηπέδου; Απορώ βέβαια πώς ενώ βλέπει γήπεδο δεν είδε/έκανε με τον βάζελο το εύκολο.
Έχω παρατηρήσει σε κάποιες μπούκες που γίνονται από τα πλάγια ότι προτιμά να μένει στο σημείο του πέναλτι και να μην πηγαίνει στη νοητή ευθεία της παράλληλης πάσας όπου γίνεται ο χαμός, πράγμα που πολλές φορές ξεγελά το μάτι και τον θεωρείς εκτός φάσης. Εγώ τον πιστεύω ακόμα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πολύ μπερδεμένος ακόμα (εγώ όχι αυτός. Αυτός πολύ πιθανό να κάνει αυτά ακριβώς που του ζητάει ο Ραζβαν).
Παρόλα αυτά η ποιότητα που έχει πλέον η ομάδα καλύπτει πολλά κενά που υπάρχουν στην θέση.
Η ομάδα σου δίνει την αίσθηση ότι και μηδέν γκολ να πάρει από το φορ φέτος, μια χαρά θα τα πάει.
Από την άλλη....μήπως και αυτός συμβάλλει στην κατακόρυφη αύξηση της ποιότητας;
Οι απόλυτοι αριθμοί προφανώς και δεν τον κολακεύουν αλλά μάλλον μόνο εμείς αξιολογούμε με αυτό το κριτήριο
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Φορ που δεν τον νιώθουν οι αντίπαλες άμυνες δεν κάνει...μέχρι στιγμής δεν γεμίζει το μάτι ούτε για αναπληρωματικός....μακάρι να ισιωσει και αυτός..εδω έχει ανέβει ο μουργκ ,ο κετζιορα,και οι υπόλοιποι...αυτός γιατί είναι στάσιμος δεν ξέρω...

Αναμένουμε να κάνει ένα καλό παιχνίδι στον τελικό του κοφερανς
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Συγγνωμη Νουνιες αλλα οχι. Ο Μπραντον ειδαμε πως βοηθαει, ο Σαματα εκτος απο καποια κοντρολ και μαχες δεν εχει ΑΚΟΜΑ δειξει κατι. Βεβαια για μενα ειναι νωρις ακομα, ειδικα οταν κερδιζει η ομαδα. Προχωραμε αλλα πρεπει να ανεβει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν διαφωνώ για αυτό και λέω ότι είμαι μπερδεμένος.
Στο περυσινο ρόστερ με τον φετινό Σαματα θα κλαιγαμε με μαύρο δάκρυ.
Η φετινή ποιότητα του ρόστερ αγοράζει και σε αυτόν χρόνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 23 Οκτ 2023, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σε αυτο συμφωνω. Απλα φαντασου να πηγαινε και αυτος τρενο. Ας παμε τωρα να παρουμε 3 διπλα και ας βαλει 2 γκολακια να αλλαξει το κλιμα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Συμφωνουμε. Ας βαλει δυο να παρει τα πανω του. Αλλα πως θα τα βαλει? Σουτ? Η δεν εχει η δεν κανει. Κεφαλιες? Κανα δυο επιασε μεχρι τωρα και ηταν με το πανω μερος του κεφαλιου. Παντελως εκτος κλιματος. Οι αντιπαλοι αμυντικοι ουτε τον σκεφτονται στα στημενα. Επικεντρωνονται στους αλλους. Κριμα θα πω.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Είναι νωρίς συμφωνώ. Τώρα πώς κάποιοι τον έβγαλαν το καλύτερο φορ στην ιστορία της ομάδας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι να απορείς
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εγω συνεχιζω να τον πιστευω πολυ.1-2 καλες εμφανισεις σερι να κανει,θα αρχισουν ολοι να τον αποθεωνουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”