27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Ξεκίνησα να βλέπω ΠΑΟΚ το 1995. Φέτος απ ότι δείχνουν τα πράγματα, έχουμε το καλύτερο κέντρο που έχω δει ποτέ στην ομάδα...αλληλοσυμπληρώνει ο ένας τον άλλον ιδανικά...
- figurehead4
- ΑποστόληςΑ
PAOK24
...Φυσικά ο τρόπος που πανηγύρισε τα πρώτα του γκολ στην Τούμπα είναι αρκετά γνώριμος σε όσους έχουν παρακολουθήσει στιγμιότυπα της πλούσιας καριέρας του, καθώς κάθε φορά κάνει ακριβώς την ίδια χαρακτηριστική κίνηση γονατίζοντας και ακουμπώντας τη γροθιά του δεξιού του χεριού, στη παλάμη του αριστερού.
«Αυτή η χειρονομία είναι ένα μικρό δώρο προς τιμήν των παιδιών που είναι άρρωστα, που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση… για να μοιραστούμε συναισθήματα με αυτά τα παιδιά. Όλα προήλθαν από τα παιδιά μου. Όταν ήταν άρρωστοι για πολύ καιρό πέρυσι, προέκυψε μια επιθυμία στο κεφάλι μου να καταλήξω σε κάτι που θα συνδεόταν με όλα τα παιδιά» είχε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν με δηλώσεις του, κερδίζοντας τον απόλυτο σεβασμό όλων.
...Φυσικά ο τρόπος που πανηγύρισε τα πρώτα του γκολ στην Τούμπα είναι αρκετά γνώριμος σε όσους έχουν παρακολουθήσει στιγμιότυπα της πλούσιας καριέρας του, καθώς κάθε φορά κάνει ακριβώς την ίδια χαρακτηριστική κίνηση γονατίζοντας και ακουμπώντας τη γροθιά του δεξιού του χεριού, στη παλάμη του αριστερού.
«Αυτή η χειρονομία είναι ένα μικρό δώρο προς τιμήν των παιδιών που είναι άρρωστα, που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση… για να μοιραστούμε συναισθήματα με αυτά τα παιδιά. Όλα προήλθαν από τα παιδιά μου. Όταν ήταν άρρωστοι για πολύ καιρό πέρυσι, προέκυψε μια επιθυμία στο κεφάλι μου να καταλήξω σε κάτι που θα συνδεόταν με όλα τα παιδιά» είχε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν με δηλώσεις του, κερδίζοντας τον απόλυτο σεβασμό όλων.
-
AngelosMerkelidis91
Οχι, πιο μπροστα επαιζε ο Βλανταν, αυτος παει και πιο πισω αλλα ανεβαινει οταν βρει χωρους και οταν διπλα εχει την σκουπα Μειτε
εχει ξεκαθαρα ηγετικο χαρακτηρα. ειναι και ο τροπος παιχνιδιου με το κεφαλι συνεχεια ψηλά. Το να μη κρύβεται και να ζητάει τη μπάλα για να δημιουργήσει παιχνίδι για την ομάδα. Το ότι πατάει περιοχή και τελειώνει φάσεις...
γερός να είναι.
ο λογος της ανατροπής σήμερα.
γερός να είναι.
ο λογος της ανατροπής σήμερα.
- figurehead4
Με το που μπήκες ρε άρχοντα είδαμε κέντρο. Πήρες και το πέναλτι.
Τι να λέμε τώρα;
Τι να λέμε τώρα;
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019