Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- kataramenos5
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Ωραιος. Και εγώ θα ήθελα να έχω το δικό μου κήπο, αλλα δεν μένω κάπου σταθερά, αλλιώς χαμός από όλα θα έβαζα! Θα ήθελα να έχω και κότες.
Πεθερο (πρακτικά) ευτυχώς δεν έχω, αν και η σύντροφος μου έχει πατέρα, απλά δεν του μιλάω
Γενικά, δεν θέλω σχέσεις πολλές με σογια κλπ 2-3 άτομα και είμαι ΟΚ.
Πεθερο (πρακτικά) ευτυχώς δεν έχω, αν και η σύντροφος μου έχει πατέρα, απλά δεν του μιλάω

Γενικά, δεν θέλω σχέσεις πολλές με σογια κλπ 2-3 άτομα και είμαι ΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Φήμες λένε ότι ο Μαρινακης είναι έξαλλος με το χαμστερακι του ( Κουρτάκη), και ένας από τους λόγους είναι και ο πρόεδρος, ότι συνεχώς του λέει: "φεύγει, πουλάει κλπ" και όλο εδώ είναι, και αγοράζει. Ο Βόλος, έκατσε άσχημα... και είναι τόσο άσχημες οι σχέσεις που του έκοψε τα πολλά έξτρα (χρήματα) στα μίντια του! Και το χαμστερακι ψάχνει για έσοδα! Λογικά θα τα ξαναβρούν, έτσι είναι τα χαμστερακια!
Για να μην παρεξηγηθώ τα διαβάζω και τα ακούω από δημοσιογράφους της Αθήνας! Δεν ξέρω αν ισχύουν!
Για να μην παρεξηγηθώ τα διαβάζω και τα ακούω από δημοσιογράφους της Αθήνας! Δεν ξέρω αν ισχύουν!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Διανύουμε την εβδομάδα του αγίου Δημητρίου...
Διανύουμε την εβδομάδα του αγίου Δημητρίου...
Έχει και την παρέλαση αυτήν την εβδομάδα.
Μακάρι να είμαι δω να πάω την μικρή.
Έξω ξαναβρεθεί σε παρέλαση στην Θεσσαλονίκη Οκτώβριο μήνα το 2003! Ακριβώς 20 χρόνια. Επί Κινέζου Πρωθυπουργου.
Μακάρι να είμαι δω να πάω την μικρή.
Έξω ξαναβρεθεί σε παρέλαση στην Θεσσαλονίκη Οκτώβριο μήνα το 2003! Ακριβώς 20 χρόνια. Επί Κινέζου Πρωθυπουργου.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα είμαι Θεσσαλονίκη πάντως. Δεν ξέρω αν θα δούμε την παρέλαση, μπορεί.
- M o r b i u S
Καλησπερα σε ολους , αυτη την εβδομαδα θα βρισκομαι στη Ζακυνθο μηπως γνωριζει καποιος φιλος-η κανενα καφε να μπορεσουμε να δουμε τον αγωνα την πεμπτη ?
Ωραία είναι που βγαίνουν τα αεροπλάνα, εγώ την βλέπω μεσω τηλεόρασης, τώρα που ειμαι εδώ δεν την χάνω
Στην ΕΡΤ3 έχει ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ και ιστορικά σωστο, για το Ισραήλ.
Δοκίμασε στο La Strada,στον κεντρικό πεζόδρομο (Α.Ρώμα),αν παίζει κάποιος γαυροχανουμοβάζελος ταυτόχρονα λίγο δύσκολο.Ίσως σε κάποιο προποτζήδικο με πολλές τηλεοράσεις.M o r b i u S έγραψε:Καλησπερα σε ολους , αυτη την εβδομαδα θα βρισκομαι στη Ζακυνθο μηπως γνωριζει καποιος φιλος-η κανενα καφε να μπορεσουμε να δουμε τον αγωνα την πεμπτη ?
- ΑποστόληςΑ