Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
Re: Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
Νόμιζα ότι έφυγες.
Εγώ καμιά καταγωγή δεν αμφισβήτησα.
- Amsterdamer_87
Γι'αυτο σου λεω να μας δωσεις τα φωτα σου..AngelosMerkelidis91 έγραψε:Απλά θα σου πω ότι από όσα έγιναν την περίοδο 2010-2015, στην Ελλαδα, για την Ελλάδα, οι Έλληνες δεν ξέρουν πολλα, και σημαντικά.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Πλεον, τα περισσότερα είναι ιστορία.
Επειδη εμεις δεν ξερουμε τα τοσα "πολλα και σημαντικα"..
Να μπεις σε λεπτομερειες να μαθουμε κι εμεις οι ανιδεοι και μην πετας την μπαλα στην εξεδρα..
- Amsterdamer_87
Αυτο γινεται στην Καλφερστρατ και στην Ροκιν οχι παντου..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το Amsterdam, ωστόσο, έχει πάρα, πάρα, πάρα πολύ κόσμο. Ειδικά στο κέντρο. Εκατό συγγνώμες για να σκουντιέσαι και να διασχίζεις τα πεζοδρόμια.
Η πολυκοσμια ομως κανει την πολη αυτη απαιχτη..
Εμενα το μονο που μου την σπαει πολυ ειναι τα εξωφρενικα πολλα παρκαρισμενα ποδηλατα..
Παντως σαν το Αμστερνταμ και την Χαλκιδικη δεν εχει !!!
-
Ωραιο τοπικ! Πόντιος, από Κοζάνη, σπουδασα Θεσσαλονίκη και ζω στη Γλασκόβη τα τελευταία αρκετά χρονια.
- Μπαρκαρούτσος
Amsterdamer_87 έγραψε:Αυτο γινεται στην Καλφερστρατ και στην Ροκιν οχι παντου..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το Amsterdam, ωστόσο, έχει πάρα, πάρα, πάρα πολύ κόσμο. Ειδικά στο κέντρο. Εκατό συγγνώμες για να σκουντιέσαι και να διασχίζεις τα πεζοδρόμια.
Η πολυκοσμια ομως κανει την πολη αυτη απαιχτη..
Εμενα το μονο που μου την σπαει πολυ ειναι τα εξωφρενικα πολλα παρκαρισμενα ποδηλατα..
Παντως σαν το Αμστερνταμ και την Χαλκιδικη δεν εχει !!!
Λυπάμαι, αλλά Rotterdam > Amsterdam!

Αυτό το Θεσσαλονίκη - Αθήνα πρέπει να το κουβαλάω μέσα μου πάντα

Που Κοζανη;Luigi Vampa έγραψε:Ωραιο τοπικ! Πόντιος, από Κοζάνη, σπουδασα Θεσσαλονίκη και ζω στη Γλασκόβη τα τελευταία αρκετά χρονια.
Καλά νόμιζες!Miles έγραψε:Νόμιζα ότι έφυγες.
-
Μέσα στη πόλη εμένα μέχρι τα 18 μου, Αγ.Δημητριο κ Σκ'ρκα αργότερα. Καταγωγή από ποντιακά χωριά, Τετράλοφο και ΚοιλαδαAngelosMerkelidis91 έγραψε:Που Κοζανη;Luigi Vampa έγραψε:Ωραιο τοπικ! Πόντιος, από Κοζάνη, σπουδασα Θεσσαλονίκη και ζω στη Γλασκόβη τα τελευταία αρκετά χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Παρ 20 Οκτ 2023, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραίος. Βλέπω και εσύ Σκωτία. Οι μισοί εδώ μέσα Σκωτια, οι άλλοι Ολλανδία, ή μας δουλεύεται ή έχουμε γεμίσει οπαδούς τουλίπες και Γκαϊντες. 

-
Αυξάνονται πολύ οι Έλληνες στη Γλασκόβη τουλάχιστον που έχω άποψη. Γιατι οχι, πολύ ανοιχτοί άνθρωποι οι Σκωτσεζοι, λίγο αμπαλοι, αλλά καλή καρδιά. Ήμουν μέσα με Χαρτς κ είχε πολλές γνωστές φάτσες. Η πλειοψηφία ήμασταν κάτοικοι Σκωτίας. Κ με Τοτεναμ ήμουν μέσα. Δύο νίκες κ οι δυο με 1-2. Δυστυχώς δε θα μπορέσω να πάω με Αμπερντιν. Όχι τίποτα άλλο, θα είχαμε σίγουρα το διπλό κ ακριβές σκορ στο στοίχημα..
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Δυστυχώς για την Ελλάδα, ευτυχώς για τους Έλληνες.
Φιλαράκι, οι Αθηναίοι είμαστε λιμενεργάτες. Εσείς το έχετε διακοσμητικό το λιμάνι, ή αντε για να μοιράζετε κάνα κουλούρι Κωνσταντινούπολης (όπως είναι κανονικά!)Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Αυτό το Θεσσαλονίκη - Αθήνα πρέπει να το κουβαλάω μέσα μου πάνταΑν και ακούω ότι έτσι το έχουν όντως εδώ. Είναι και οπαδικό, Feyenoord vs Ajax, αλλά είναι και σαν πόλεις λίγο αντιφατικές όπως η Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη. Οι ψωνισμένοι πρωτευουσιάνοι, το κέντρο της χώρας, ενώ από την άλλη οι πιο λαϊκοί που δουλεύουν ως λιμενεργάτες πχ.
Όσο για Άμστερνταμ, δεν μου αρέσει καθόλου. Αδιάφορο πληρως το βρηκα. θέλω να βλέπω Βρετανούς να ξερνάνε και να κατουρανε δεξιά αριστερά κάνοντας μπαφο, πάω και στο Φαληρακι στη Ρόδο... 1000 φορές το ελληνικό Ντίσελντορφ.... Η Ουτρέχτη πχ απείρως καλύτερη
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, διακοσμητικό είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, έχεις δίκιο!!