Ας στηριχθεί στους αλάνθαστους λοιπόν η μικτή Αθηνών και ο χάρτινος προπονητής της και ας δηλώνουν τραυματισμό οι παίκτες μας όσο είναι ο εν λόγω " κύριος" να γλιτώνουν και τα σκωτσέζικα ντουζ να θεωρούνται κατώτεροι από παικτακια τύπου Ρετσου και Χατζηγιοβανη!proedros έγραψε:Η αλήθεια είναι πως σήμερα η Εθνική έπαιξε καταπληκτικά…Απειλήθηκε ελάχιστες φορές, πολύ δυνατό κέντρο και καλή μεσοεπιθετική γραμμή..Ο Κουλιερακης και ο Ντέλιας θα κάνουν χρόνο να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής..Ο Ρότα που αναφέρθηκε παραπάνω ήταν σχεδόν αλάνθαστος...Ο Πογιετ έχει χτίσει το δικό του σχήμα και θα στηριχθεί κυρίως σε αυτό…Από την άλλη το ρόστερ μας είναι όντως πολύ ανταγωνιστικό και υπολογίστε πως δεν υπάρχει σαυτό ούτε καν ο Δουβίκας.. Η νίκη με τους Ολλανδούς δεν είναι κάτι ουτοπικό…
Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
-
- Επικοινωνία:
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Σάβ 14 Οκτ 2023, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τους βαριέμαι απίστευτα αυτούς τους αγώνες...
Προτιμώ τελικά πάντα World Cup ή Euro, ποτε προκριματικά
Προτιμώ τελικά πάντα World Cup ή Euro, ποτε προκριματικά
Ματσαρα έκανε η εθνική σε πολύ υψηλές εντάσεις. Σε αυτή την ομάδα μόνο ο Κουλιερακης χωρούσε βασικός από εμάς στη θέση του Ρετσου. Ο Ντελιας είναι ότι πρέπει για αλλαγή, όμως σε ματς που δεν καίει τόσο. Φυσικά κάνει μια αβάντα στους παίκτες της χάρτινης, ομως βλέπω απίστευτη δουλειά και τακτική προσυλωση από το γκρουπ του. Αν τυχόν ο Λουτσεσκου επιλέξει να φύγει, εγώ τον Πογιετ τον θέλω με τα 1000. Σήμερα έτριβα τα μάτια μου από ότι είδα τακτικά, σαφώς ανώτερη τακτική από κάθε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Το δεξι μπακ έκανε ματσαρα, ενώ ο Μπουχαλακης είναι λίγος για την εθνική. Μόνο υψος προσφέρει. Ο Πέλκας πολύ καλός, δικαίωσε ξανά όσους από εμάς λέγαμε οτι δεν έπρεπε να φύγει ποτέ ή να επιστρέψει εφόσον έφυγε. Θεωρώ ότι με Πέλκα αντί Μουργκ, να παίζει στο 10 και αριστερά, η ομάδα μας θα είχε απίστευτη πληρότητα. Δεν είναι γκρίνια αυτό που λέω, γιατί είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές και την εικόνα της ομάδας μας.
Το δεξι μπακ έκανε ματσαρα, ενώ ο Μπουχαλακης είναι λίγος για την εθνική. Μόνο υψος προσφέρει. Ο Πέλκας πολύ καλός, δικαίωσε ξανά όσους από εμάς λέγαμε οτι δεν έπρεπε να φύγει ποτέ ή να επιστρέψει εφόσον έφυγε. Θεωρώ ότι με Πέλκα αντί Μουργκ, να παίζει στο 10 και αριστερά, η ομάδα μας θα είχε απίστευτη πληρότητα. Δεν είναι γκρίνια αυτό που λέω, γιατί είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές και την εικόνα της ομάδας μας.
Με την Ιρλανδία παίζαμε, σιγά μην δεν έκαναν Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης για αυτόν τον αγώνα. Εγώ ήθελα να χάσουμε, τώρα θα πάρει και επάνω του και δεν θα ξαναδούμε παίκτη μας εκεί. Ίσως και καλύτερα, όποιος με γουστάρει αλλά εγώ είμαι πρώτα με τον ΠΑΟΚ και μετά με την Εθνική και καθόλου με μια Εθνική που δεν σέβεται τον ΠΑΟΚ.
Μια χαρά ήταν η εθνική και μπράβο της αλλά το να καλείς Κωνσταντελια γαιτι σε έκραξαν όλοι και μετά να τον αφήνεις εκτός αποστολής για τον Χατζηγιοβανη που δεν υπάρχει πουθενά αυτή την στιγμή ή κόμπλεξ είναι ή χαρτάκι.
Να δεχτώ ότι λόγο πλάνου παίζει ο Ρότα και όχι ο Βιαγιανιδης , που κι αυτό δεν το πιστεύω γιατί παίχτης Ρόκα είναι ανέκδοτο, να δεχτώ το ίδιο για Ιωαννιδη και Γιακουμάκη αλλά του Κωνσταντελια δεν είναι αγωνιστικό το πρόβλημα.
Και δεν λέω να παίζει βασικός. Αλλα δεν γίνετε να είναι στην αποστολή Φουντας Χατζιγιοβανης και όχι ο Κωνσταντελιας.
Να δεχτώ ότι λόγο πλάνου παίζει ο Ρότα και όχι ο Βιαγιανιδης , που κι αυτό δεν το πιστεύω γιατί παίχτης Ρόκα είναι ανέκδοτο, να δεχτώ το ίδιο για Ιωαννιδη και Γιακουμάκη αλλά του Κωνσταντελια δεν είναι αγωνιστικό το πρόβλημα.
Και δεν λέω να παίζει βασικός. Αλλα δεν γίνετε να είναι στην αποστολή Φουντας Χατζιγιοβανης και όχι ο Κωνσταντελιας.
Ο....Ρόκα προ Αλμέιδα ήταν ανέκδοτο. Ο Ρότα του Αλμέιδα είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος.
Δεν υπάρχει καμία δυστυχώς σύγκριση (γιατί έγινε και αυτή η κουβέντα προ ημερών) με Λύρα η Σαστρε.
Κατά τα άλλα συμφωνώ...και εγώ βαριέμαι αυτούς τους αγώνες σε βαθμό που να με αφήνουν αδιάφορο
Δεν υπάρχει καμία δυστυχώς σύγκριση (γιατί έγινε και αυτή η κουβέντα προ ημερών) με Λύρα η Σαστρε.
Κατά τα άλλα συμφωνώ...και εγώ βαριέμαι αυτούς τους αγώνες σε βαθμό που να με αφήνουν αδιάφορο
Χτες λοιπον έπαιζε η εθνική και το ξέχασα βλέποντας γιουτιουμπ και αλλά τέτοια στο ταμπλετ. Κατά τις 11 το θυμήθηκα και πήγα να δω τι γίνεται. Άνοιξα είδα το 0-2 και μετά το γύρισα λίγο στο ματς της Γαλλίας και αμέσως μετά έβαλα μια σειρά. Θα μου πείτε μα τι μας λες τώρα και τι μας νοιάζει και θα έχετε δίκιο.
Αλλά απλά με προβλημάτισε η πολύ μεγάλη αδιαφορία μου για το ματς. Ναι οκ μπορεί να έπαιξε καλά ναι οκ εθνική ομάδα και έτσι. Ίσως και να γίνεται καλή δουλειά. Αλλά παράλληλα με διάφορους χειρισμούς των υπευθύνων της εθνικής εγώ έχω ξενερώσει πλήρως. Δεν προσέξανε καθόλου το κοινό αίσθημα. Και αυτό ενοχλεί πολύ όταν υπάρχει και όλη η προϊστορία από τότε που διώξανε τον Σαντος μέχρι σήμερα. Για μένα δεν άλλαξε κάτι στην εθνική. Η ίδια είναι. Απλά ίσως υπάρχει μια ποιο ώριμη φουρνιά παικτών.
Αλλά απλά με προβλημάτισε η πολύ μεγάλη αδιαφορία μου για το ματς. Ναι οκ μπορεί να έπαιξε καλά ναι οκ εθνική ομάδα και έτσι. Ίσως και να γίνεται καλή δουλειά. Αλλά παράλληλα με διάφορους χειρισμούς των υπευθύνων της εθνικής εγώ έχω ξενερώσει πλήρως. Δεν προσέξανε καθόλου το κοινό αίσθημα. Και αυτό ενοχλεί πολύ όταν υπάρχει και όλη η προϊστορία από τότε που διώξανε τον Σαντος μέχρι σήμερα. Για μένα δεν άλλαξε κάτι στην εθνική. Η ίδια είναι. Απλά ίσως υπάρχει μια ποιο ώριμη φουρνιά παικτών.
Δεν θα πω για τον βαγιανιδη...αλλά ο Ροντινει ακόμα γελάει με αυτό το " ο Ρότα είναι το καλύτερο δεξί Μπακ του πρωταθλήματος"nunies4 έγραψε:Ο....Ρόκα προ Αλμέιδα ήταν ανέκδοτο. Ο Ρότα του Αλμέιδα είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν θέλω να σταθώ στα καραγκιοζιλικια του πογετ για τους παίχτες μας, γιατί τα έχουμε ξαναπεί.
Αυτό που βλέπω όμως και οφείλω να παραδεχτώ είναι ότι η Εθνική τα τελευταία χρόνια αρχίζει να θυμίζει πάλι ομάδα.
Ήμασταν άτυχοι αυτή την φορά στην κλήρωση γιατί πάνω από εμάς είχαμε 2 ομάδες από το top10 εθνικών.
Το σημαντικό είναι να αρχίζουμε να καθαρίζουμε τέτοια ματς με κατώτερους ή και ισοδύναμους αντίπαλους , που τα προηγούμενα χρόνια μας είχαν φτάσει εδώ που φτάσαμε.
Μέσω του nation's League και με την Τουρκία εκτός κόλπου, θεωρώ ότι είμαστε το μεγάλο φαβορί για να βγούμε Euro.
Αυτό που βλέπω όμως και οφείλω να παραδεχτώ είναι ότι η Εθνική τα τελευταία χρόνια αρχίζει να θυμίζει πάλι ομάδα.
Ήμασταν άτυχοι αυτή την φορά στην κλήρωση γιατί πάνω από εμάς είχαμε 2 ομάδες από το top10 εθνικών.
Το σημαντικό είναι να αρχίζουμε να καθαρίζουμε τέτοια ματς με κατώτερους ή και ισοδύναμους αντίπαλους , που τα προηγούμενα χρόνια μας είχαν φτάσει εδώ που φτάσαμε.
Μέσω του nation's League και με την Τουρκία εκτός κόλπου, θεωρώ ότι είμαστε το μεγάλο φαβορί για να βγούμε Euro.
Από Έλληνες. Ναι έχεις δίκιο. Εκ παραδρομής. Συνυπολογίζοντας και τους ξένους μέσα στην 3αδα άνεταrenegade έγραψε:Δεν θα πω για τον βαγιανιδη...αλλά ο Ροντινει ακόμα γελάει με αυτό το " ο Ρότα είναι το καλύτερο δεξί Μπακ του πρωταθλήματος"nunies4 έγραψε:Ο....Ρόκα προ Αλμέιδα ήταν ανέκδοτο. Ο Ρότα του Αλμέιδα είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος.
Υπερεβαλα γιατί κάπου έχω μπουχτισει ότι έχουν οι άλλοι να το μηδενίζουμε και να θεωρούμε ντε και καλά τον Λύρα που όταν περνάει το κέντρο νομίζει ότι πατάει ναρκοπέδιο, αδικημένο.
Κατά τα αλλα δυστυχώς να ξαναπώ αυτή η εθνική δεν μου βγάζει κανένα συναίσθημα. Αδιαφορία. Να και αν περάσει να και αν δεν περάσει
- ΑποστόληςΑ
Η Εθνική χθες ήταν όντως καλή. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που μας πίεσαν και θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ, στη συνέχεια είμασταν η καλύτερη ομάδα. Ο Ρέτσος ξεκίνησε τον αγώνα με τρία πολύ σοβαρά λάθη, που αν τα είχε κάνει ο Κουλιε θα τον βρίζαμε. Στο δεύτερο δεν έκανε, αλλά παρ όλα αυτά ο παίκτης είναι ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΛΑΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ.
Ο Χαχζηγιοβάννης που μπήκε στο β΄ μέρος ήταν πολύ μέτριος. Οι άλλοι έπαιξαν καλά, ακόμη και ο Ρότα. Μπορεί να φταίει και ο αντίπαλος. Ο Τσιμίκας έκανε μια θαυμάσια σέντρα ασιστ στο πρώτο γκολ, αλλά σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχε θέματα με τον εξτρέμ τους.
Εξαιρετική η κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 1-0, πολύ καλή, συνολικά η αντεπίθεσή μας στο 0-2. Πάλι ασίστ ο Πέλκας.
Ο Χαχζηγιοβάννης που μπήκε στο β΄ μέρος ήταν πολύ μέτριος. Οι άλλοι έπαιξαν καλά, ακόμη και ο Ρότα. Μπορεί να φταίει και ο αντίπαλος. Ο Τσιμίκας έκανε μια θαυμάσια σέντρα ασιστ στο πρώτο γκολ, αλλά σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχε θέματα με τον εξτρέμ τους.
Εξαιρετική η κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 1-0, πολύ καλή, συνολικά η αντεπίθεσή μας στο 0-2. Πάλι ασίστ ο Πέλκας.
-
Πόσο στα @@@ μου για την εθνικη τους,δεν φαντάζεσαι!δεν το λεω προσωπικά σε εσενα αδερφε,στο γαλανόλευκο μπουρδελο τους παει!Luigi Vampa έγραψε:Μήπως να λέμε ότι η Εθνική είναι πολύ κοντά στο Γιούρο μετά από δέκα χρονια; Λέω εγω
- john4serres
Ξεκινάει βασικός ο Κουλιεράκης.
Στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας.
Στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας.
Καλή επιτυχία στον Κωνσταντίνο. Σήμερα είναι η ευκαιρία του.