Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Ο Κωνσταντέλιας και εκτός αποστολής! Γι' αυτό τον πήρες ρε Γουσταύε; Γιατί δεν τον άφησες τουλάχιστον εδώ να συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα μας;
-
Α ρε επρεπε να παμε για πελκινιο. Κι ας έχασε το γκολ, σε ολες τις φασεις μεσα είναι.
- hasio_john
Όντως ο Πέλκας είναι παντού σήμερα! Τους έχουμε μαμήσει πάντως ..., ωραίο ποδόσφαιρο και 2 γκολάρες για highlights!
Ο άλλος έχει αφήσει εκτός τον Κωνσταντελια για να παίξει ένα παίχτης που φέτος όλα κι όλα έχει 83 λεπτά συνολικά στην 13η ομάδα της Τουρκίας ;
-
- Επικοινωνία:
Ο Πέλκας ήταν η μόνη πινελιά που έλειπε στο να κάναμε μια ονειρική μεσοεπιθετική γραμμή.black death έγραψε:Α ρε επρεπε να παμε για πελκινιο. Κι ας έχασε το γκολ, σε ολες τις φασεις μεσα είναι.
Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην εθνική πλέον...μιλάμε για εθνική του ποκ...δεν υπάρχει Έλληνας των τριών αυτών ομάδων που να μην είναι έστω στην αποστολή... Για εμένα θα έπρεπε η ομάδα να το πάρει πάνω της και να απαγορεύσει στα παιδιά να χάνουν τις προπονήσεις και να επιβαρυνονται με ταξίδια και ψυχολογική απογοήτευση από τον καραγκιόζη τον πογετ. Επειδή όμως η ομάδα είναι πάντοτε απούσα και υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορεί να τα βάλει με όλους και με όλα, ελπίζω ο ραζβαν από αύριο να τους καλέσει να επιστρέψουν στις προπονήσεις....
-
- Επικοινωνία:
Εδώ άφησε εκτός ενδεκάδας τους on fire Κουλιερακη-Βαγιανιδη για να παίζουν τα ανέκδοτα Ρετσος & Ρότα.Ο τύπος είναι ο ορισμός του "χαρτάκια"chrisg4 έγραψε:Ο άλλος έχει αφήσει εκτός τον Κωνσταντελια για να παίξει ένα παίχτης που φέτος όλα κι όλα έχει 83 λεπτά συνολικά στην 13η ομάδα της Τουρκίας ;
Ο άλλος πήρε και βάζει τον χατζηγιοβαννη με 4 συμ και 80 λεπτά σύνολο .. τι να λέμε τώρα
-
Μήπως να λέμε ότι η Εθνική είναι πολύ κοντά στο Γιούρο μετά από δέκα χρονια; Λέω εγω
Η αλήθεια είναι πως σήμερα η Εθνική έπαιξε καταπληκτικά…Απειλήθηκε ελάχιστες φορές, πολύ δυνατό κέντρο και καλή μεσοεπιθετική γραμμή..Ο Κουλιερακης και ο Ντέλιας θα κάνουν χρόνο να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής..Ο Ρότα που αναφέρθηκε παραπάνω ήταν σχεδόν αλάνθαστος...Ο Πογιετ έχει χτίσει το δικό του σχήμα και θα στηριχθεί κυρίως σε αυτό…Από την άλλη το ρόστερ μας είναι όντως πολύ ανταγωνιστικό και υπολογίστε πως δεν υπάρχει σαυτό ούτε καν ο Δουβίκας.. Η νίκη με τους Ολλανδούς δεν είναι κάτι ουτοπικό…
Πρέπει να νικήσει Ολλανδία και να φέρει Χ με Γαλλία. Δεν θα το έλεγα ότι είναι πολύ κοντά.Luigi Vampa έγραψε:Μήπως να λέμε ότι η Εθνική είναι πολύ κοντά στο Γιούρο μετά από δέκα χρονια; Λέω εγω
-
Κ τρίτη να βγει στον όμιλο έχει τα πλέι οφ του Nations League. Δύο αγώνες απέναντι σε Γεωργία κ μια αντίστοιχης δυναμικότητας για μια θέση στο Γιούρο. Που ουσιαστικά είναι κ η πιο βατή οδός. Να βγούμε δεύτεροι σε όμιλο με Γαλλία Ολλανδία είναι μικρό θαύμαchrisg4 έγραψε:Πρέπει να νικήσει Ολλανδία και να φέρει Χ με Γαλλία. Δεν θα το έλεγα ότι είναι πολύ κοντά.Luigi Vampa έγραψε:Μήπως να λέμε ότι η Εθνική είναι πολύ κοντά στο Γιούρο μετά από δέκα χρονια; Λέω εγω
- hasio_john
Θα τους νικήσουμε με 4-0 (καλύπτοντας το 3-0 του πρώτου αγώνα), οπότε θα είμαστε άνετοι με τους Γάλλους!chrisg4 έγραψε:Πρέπει να νικήσει Ολλανδία και να φέρει Χ με Γαλλία. Δεν θα το έλεγα ότι είναι πολύ κοντά.Luigi Vampa έγραψε:Μήπως να λέμε ότι η Εθνική είναι πολύ κοντά στο Γιούρο μετά από δέκα χρονια; Λέω εγω
Υ.γ. ... λέμε τώρα!

-
Με δεδομένο ότι η Τουρκία περνάει απ τον ομιλο, λογικά παίζουμε με Καζακστάν (που έχουν κ αυτοί ελπίδες να περάσουν απ τον ομιλο βέβαια!) Κ στον τελικό με Γεωργία ή Λουξεμβούργο (εχει κ αυτο ελπιδες να περασει απ τον ομιλο!) κατά πάσα πιθανοτητα
-
Πραγματικα σημερα αδικη η κριτικη νομιζω. Τα λαθη της ολλανδιας με σιοπη και μανταλο αρ. χαφ διορθωθηκαν και τους καθαρισε σαν αυγο τους ιρλανδους.Luigi Vampa έγραψε:Μήπως να λέμε ότι η Εθνική είναι πολύ κοντά στο Γιούρο μετά από δέκα χρονια; Λέω εγω
Εγω ξυνισα με γιακουμακη αλλα το κάρφωσε αλα ροναλντο.