δεν πειραζει αφηστε εμας που παμε στο γηπεδο και γουσταρουμε να μην ασχολουμαστε αρνητικα και προκατειλλειμενα με τον προπονητη η καποιον παικτη η παικτες και με την θετικη μας ενεργεια να βοηθαμε την ομαδα εσυ βγαλε χολη ιντερνετικα κερισει χασει η ομαδα παιξει η δεν παιξει καλα.....και εγω ειμαι μεγαλος ηλικιακα και πολλοι που βλεπω στο γηπεδο που φυσικα δεν συμεριζονται την αρνητικοτητα σου ...........Amsterdamer_87 έγραψε:Για να μην ξεχναμε..
Ο Λουτσεσκου εχει διχασει,γιατι παρατησε την ομαδα δυο μερες πριν την προετοιμασια και την εκανε για Αραβια
και τα μυρια..
Μετεπειτα βεβαια οταν ειδε οτι εκει δεν τον σηκωνει αλλο το κλιμα,αρχισε να σταζει μελι για τον ΠΑΟΚ και ποσο καλα ηταν εδω,βαζοντας τα "φιλαρακια" του να τον επιστρεψουν,παιζοντας μαλιστα ασχημο παιχνιδι εις βαρος του Γκαρσια,που εφερε και τιτλο κοντρα στα σιχαματα..
Επισης στην δευτερη διετια του δεν καταφερε και τιποτα το συγκλονιστικο η το διαφορετικο..
Αυτο ενα μεγαλο μερος του μεγαλυτερου ηλικιακα λαου του ΠΑΟΚ δεν το συγχωρεσε και μαζι μ'αυτους κι εγω..
Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
χαχαχα α ρε ιβαν εφτασαν οι μπαλαδοφατσες του ιντερνετ να σε θεωρουν υποχειριο του κυρ κυρ ,ποσο μετρησατε καποιοι λαθος τον Ιβαν .....ποσο .....Amsterdamer_87 έγραψε:Τι λες ρε φιλε ??aivas19 έγραψε:Πολλα. Αν ειχε γινει οτι λες δεν θα τον εφερνε πίσω ο Ιβαν. Το σχολιο σου περιγραφει τον Ιβαν σαν καποιον αβουλο που τον μαγεψε ο Λουτσε, πραγμα που δεν ισχυειAmsterdamer_87 έγραψε:Τι ακριβως δεν ισχυει απο αυτα ??
Αυτα ειναι γεγονοτα και μαλιστα φρεσκα..
Και το σχολιο μου δεν περιγραφει τον Ιβαναρο,αλλα τον Κυρ Κυρ το "φιλαρακι" του και την παρεα του..
Ο Ιβαν τον Γκαρσια τον στηριξε και με το παραπανω..
Καλά αυτό με τον Ιβάν προφανώς είναι πολύ αφελές
Αλλά διαφωνώ και με τη γενικοτερη προσέγγιση του Ολλανδού
Το να μην το συγχωρεσεις αν πήγαινε σε άλλη ελληνική μαζί σου, αλλά νομίζω είναι υπερβολικο για την τότε κατάσταση
Ο προπονητής που έφερε το νταμπλ είχε κάποιες διαφωνίες με τη διοίκηση σχετικά με το ρόστερ (;), ήταν πολλά και τα λεφτά των Αράβων, μπορεί να παίχτηκε και κάτι άλλο, πλήρωσε τη ρήτρα και έφυγε.
Ναι, το timing ήταν κάκιστο και λογικό να υπάρχει τεράστια ξενερα, αλλά το να είναι κάτι ασυγχώρητο, προσωπικά το βλέπω υπερβολικό.
Τρία χρόνια μετά είναι ακραίο να του το κρατάμε ακόμα μανιάτικο ή να επηρεάζει την όποια κριτική.
Στην τελική και λάθος να έκανε, με την επιστροφή του έδειξε την οποία μεταμέλεια.
Μιλάμε εξάλλου για τον πιο πετυχημένο προπονητή της ομάδας, τον προπονητή της χρυσής εποχής της ομάδας, έναν άνθρωπο που αγαπάει τον σύλλογο και τον υπερασπίζεται όπου σταθεί και βρεθει ακόμα και με προσωπικό κόστος. Και αυτά πρέπει να μπαίνουν στο ζυγι.
Το να μην το συγχωρεσεις αν πήγαινε σε άλλη ελληνική μαζί σου, αλλά νομίζω είναι υπερβολικο για την τότε κατάσταση
Ο προπονητής που έφερε το νταμπλ είχε κάποιες διαφωνίες με τη διοίκηση σχετικά με το ρόστερ (;), ήταν πολλά και τα λεφτά των Αράβων, μπορεί να παίχτηκε και κάτι άλλο, πλήρωσε τη ρήτρα και έφυγε.
Ναι, το timing ήταν κάκιστο και λογικό να υπάρχει τεράστια ξενερα, αλλά το να είναι κάτι ασυγχώρητο, προσωπικά το βλέπω υπερβολικό.
Τρία χρόνια μετά είναι ακραίο να του το κρατάμε ακόμα μανιάτικο ή να επηρεάζει την όποια κριτική.
Στην τελική και λάθος να έκανε, με την επιστροφή του έδειξε την οποία μεταμέλεια.
Μιλάμε εξάλλου για τον πιο πετυχημένο προπονητή της ομάδας, τον προπονητή της χρυσής εποχής της ομάδας, έναν άνθρωπο που αγαπάει τον σύλλογο και τον υπερασπίζεται όπου σταθεί και βρεθει ακόμα και με προσωπικό κόστος. Και αυτά πρέπει να μπαίνουν στο ζυγι.
Ο οποιος στην δευτερη θητεια δεν εχει να επιδειξει τιποτα σε σχεση με την πρωτη. Φετος αν δεν σηκωσει τιτλο η δεν δειξει καποια μεγαλη πορεια, για ποιο λογο να μεινει?
Για αρκετα χρονια ο Λου θα ειναι το μετρο συγκρισης...
Θα το δειτε αυτο στην πραξη εδω μεσα...
Θα συγκρινετε ο Λου που δεν πετυχε ''τιποτα'' με τους επομενους προπονητες...
Οποτε παιρνω το μινιμουμ του Λου...8 στην ευρωπη....δευτερος...τελικο κυπελλου...που ειναι τιποτα σε μια χρονια
και η απαιτηση που θα εχω απ τον επομενο θα ειναι Να περασω τουλαχιστον απ τους 8...κυπελλο και πρωταθλημα...
Αυτο ειναι κατι μπροστα στο ''τιποτα''
Οποτε παιρνω το μινιμουμ του Λου...8 στην ευρωπη....δευτερος...τελικο κυπελλου...που ειναι τιποτα σε μια χρονια
και η απαιτηση που θα εχω απ τον επομενο θα ειναι Να περασω τουλαχιστον απ τους 8...κυπελλο και πρωταθλημα...
Ο Ραζβαν βγηκε για φαγητο με τον Ραπτοπουλο
Τον μεγαλυτερο αντιΠΑΟΚτση
Συγχαρητηρια
Τρατζικ
Συγχαρητηρια
Τρατζικ
Οποτε ο Λου επρεπε να σηκωνει κυπελλο καθε χρονο αλλιως απετυχε με αυτη τη λογικη. Αφου ο Γκαρσια σηκωσε κυπελλο και μετα ηρθε και απετυχε σωστα? Το "μινιμουμ" ηταν αυτο.psykoman έγραψε:Για αρκετα χρονια ο Λου θα ειναι το μετρο συγκρισης...
Δεν παει ετσι. Συμπληρωνει τριετια φιλε, οι δικαιολογιες τελειωσαν. Φετος εχει παιχταραδες οποτε δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να μην διεκδικησει τιτλο μεχρι τελους.
Αν δεν το καταφερει γιατι να μεινει ακριβως?? επειδη πηρε πρωταθλημα πριν 5 χρονια? Ε αυτο δε γινεται να του δινει αιωνιο συμβολαιο. Του δοθηκε μια χαρα τριετες πλανο, 2 χρονια δεν πηρε τιποτα. Αν δεν παρει και φετος γιατι να μεινει ακριβως?
Πρώτα ξεκινάς "να διεκδικήσει τίτλο" (πράγμα που έκανε) και μετά το ανεβάζεις σε "να πάρει τίτλο".Φετος εχει παιχταραδες οποτε δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να μην διεκδικησει τιτλο μεχρι τελους.
Τίτλο διεκδίκησε 2 φορές ως τώρα.
Τη μια χάθηκε γιατί σε έκλεψαν και την άλλη στο γήπεδο με ευθύνη του προπονητή φυσικά.
Μακάρι να διεκδικήσει και φέτος και να τα καταφερει, αλλά σύμφωνα με αυτο που γράφεις στην αρχη, είναι μέσα στους στόχους του οπότε θα αξιολογηθεί θετικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 12 Οκτ 2023, 08:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
MrSam1926apc
Special 4 έγραψε:Ο Ραζβαν βγηκε για φαγητο με τον Ραπτοπουλο
Συγχαρητηρια
Τρατζικ
Από ποτε ο Ρασβαν έχει μαύρες τρίχες στα χέρια και δεν φοράει ρολόι?
Έφαγες τρελό παπά…. Συγχαρητήρια!
Ρε φίλε δεν γίνεται οι απαιτήσεις να είναι απλά να σηκώσει κάτι.Dimg4a έγραψε:Οποτε ο Λου επρεπε να σηκωνει κυπελλο καθε χρονο αλλιως απετυχε με αυτη τη λογικη. Αφου ο Γκαρσια σηκωσε κυπελλο και μετα ηρθε και απετυχε σωστα? Το "μινιμουμ" ηταν αυτο.psykoman έγραψε:Για αρκετα χρονια ο Λου θα ειναι το μετρο συγκρισης...
Δεν παει ετσι. Συμπληρωνει τριετια φιλε, οι δικαιολογιες τελειωσαν. Φετος εχει παιχταραδες οποτε δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να μην διεκδικησει τιτλο μεχρι τελους.
Αν δεν το καταφερει γιατι να μεινει ακριβως?? επειδη πηρε πρωταθλημα πριν 5 χρονια? Ε αυτο δε γινεται να του δινει αιωνιο συμβολαιο. Του δοθηκε μια χαρα τριετες πλανο, 2 χρονια δεν πηρε τιποτα. Αν δεν παρει και φετος γιατι να μεινει ακριβως?
Πήγαμε 8 Κόνφερενς, πήγαμε 2 φορές τελικό.
Όλα αυτά με έναν ανταγωνισμό καλύτερο από εμάς, με ένα ρόστερ που ουσιαστικά φέτος έστρωσε και είναι πράγματι ποιοτικό. Αλλά ακόμα και τώρα δεν είμαστε φαβορί.
Είναι δυνατόν να διώχνουμε τον προπονητή επειδή δεν σήκωσε ένα τρόπαιο που δεν είναι φαβορί να το κατακτήσει;
Τεσπα προφανώς εσύ κρίνεις θετικα τα ρόστερ των δύο προηγούμενων χρόνων και το τι ήταν εφικτό να πετύχουμε, οπότε μάλλον εκεί είναι η διαφωνία μας.
- Amsterdamer_87
Φιλε ΝαπολιτανεNapoli4 έγραψε:Καλά αυτό με τον Ιβάν προφανώς είναι πολύ αφελές
Εγω περιεγραψα τον λογο που κατα την γνωμη μου εχει διχασει πολυ κοσμο ο Λουτσεσκου..
Δεν αμφισβητησα την αξια του προπονητικα αλλα και "διοικητικα"..
Ουτε θα του κρατησω μανιατικο γιατι δεν τα πηγε τοσο καλα στην δευτερη θητεια του ως τωρα..
Οσα δεν καταφερε σε δυο χρονια ειναι πολυ πιθανο να τα καταφερει στον τριτο χρονο..
Αυστηρη κριτικη ομως θα του κανω,οπως εκανα και στον Φερειρα,στον Παμπλο αλλα και σε οποιονδηποτε αλλο..
Τα περι αρνητικοτητας που εγραψε ο φιλος τα προσπερναω ευγενικα..
Δε κόβετε ρε τις εξυπνάδες;
Το "έβαλε τα φιλαράκια του να τον φέρουν πίσω επειδή είδε οτι το κλίμα δε τον σηκώνει" είναι αυστηρή κριτική;
Τυγχάνει να σήκωσε και κάτι κούπες εκεί που ήταν
Τυγχάνει και ο ΠΑΟΚ να έχει (ΠΟΛΥ) αυστηρή κεφαλή.
Αυτές τις ανοησίες κόφτε τις αμα θέλετε να επικαλείστε δικαιώματα και καλές προαιρέσεις.
Ο ΠΑΟΚ έφερε πίσω το Λουτσέσκου επειδή ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ήταν ο καλύτερος, πιο εργατικός, πιο καταρτισμένος και πιο αποτελεσματικός από τις επιλογές που έκανε ο ΠΑΟΚ αφότου ο Ραζβάν έφυγε, και από τις επιλογές που υπήρχαν μπροστά.
Το τι έκανε ο ΠΑΟΚ με άλλους προπονητές δεν είναι ευθύνη Λουτσέσκου
Χαμπάρι δεν έχετε πάρει τι δύσκολες περιόδους πέρασε ο ΠΑΟΚ από παρεμβάσεις τρίτων, κυβέρνησης όπως βεβαίως και από τις δικές του μαλακίες και ανικανότητα.
Το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ ήθελε και έφερε πίσω το Λουτσέσκου και με επίσημες δηλώσεις τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, ε τι διάολο, κάτι δείχνει.
Το "έβαλε τα φιλαράκια του να τον φέρουν πίσω επειδή είδε οτι το κλίμα δε τον σηκώνει" είναι αυστηρή κριτική;
Τυγχάνει να σήκωσε και κάτι κούπες εκεί που ήταν
Τυγχάνει και ο ΠΑΟΚ να έχει (ΠΟΛΥ) αυστηρή κεφαλή.
Αυτές τις ανοησίες κόφτε τις αμα θέλετε να επικαλείστε δικαιώματα και καλές προαιρέσεις.
Ο ΠΑΟΚ έφερε πίσω το Λουτσέσκου επειδή ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ήταν ο καλύτερος, πιο εργατικός, πιο καταρτισμένος και πιο αποτελεσματικός από τις επιλογές που έκανε ο ΠΑΟΚ αφότου ο Ραζβάν έφυγε, και από τις επιλογές που υπήρχαν μπροστά.
Το τι έκανε ο ΠΑΟΚ με άλλους προπονητές δεν είναι ευθύνη Λουτσέσκου
Χαμπάρι δεν έχετε πάρει τι δύσκολες περιόδους πέρασε ο ΠΑΟΚ από παρεμβάσεις τρίτων, κυβέρνησης όπως βεβαίως και από τις δικές του μαλακίες και ανικανότητα.
Το γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ ήθελε και έφερε πίσω το Λουτσέσκου και με επίσημες δηλώσεις τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, ε τι διάολο, κάτι δείχνει.
Η αυστηρή κριτική που γίνεται και στον Λουτσεσκου αλλά και στους άλλους 2 που αναφέρεις, πιστεύω ξεφεύγει από τη λογική. Όχι από σένα προσωπικά, αλλά γενικότερα. Νομίζουμε πως ο προπονητής είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας.Amsterdamer_87 έγραψε:Φιλε ΝαπολιτανεNapoli4 έγραψε:Καλά αυτό με τον Ιβάν προφανώς είναι πολύ αφελές
Εγω περιεγραψα τον λογο που κατα την γνωμη μου εχει διχασει πολυ κοσμο ο Λουτσεσκου..
Δεν αμφισβητησα την αξια του προπονητικα αλλα και "διοικητικα"..
Ουτε θα του κρατησω μανιατικο γιατι δεν τα πηγε τοσο καλα στην δευτερη θητεια του ως τωρα..
Οσα δεν καταφερε σε δυο χρονια ειναι πολυ πιθανο να τα καταφερει στον τριτο χρονο..
Αυστηρη κριτικη ομως θα του κανω,οπως εκανα και στον Φερειρα,στον Παμπλο αλλα και σε οποιονδηποτε αλλο..
Τα περι αρνητικοτητας που εγραψε ο φιλος τα προσπερναω ευγενικα..
Δηλαδή να πούμε για Άμπελ που παρέλαβε μια ομάδα κουρασμένη με παίκτες που μεγαλώνουν και αποτυχημένες/ανέτοιμες μεταγραφές ή για τον Πάμπλο που ανέλαβε μεσούσης της περιόδου και κρίνεται λες και ήταν 3ετια στην ομάδα; Mind you, από διαφορετικά άτομα ο καθένας..
Ο Λουτσεσκου στην προκειμένη έχει μια τριετία που μπορείς να πεις πως πήρε κοντά στο 100% από το ρόστερ του. Από κει και πέρα πρέπει και η ομάδα να επενδύει για να κοντραρει τον ανταγωνισμό (όπως έγινε φέτος) αλλά και οι παίκτες να παίζουν για τα λεφτά τους και να αναλάβουν και την ευθύνη που τους αναλογεί. Και πολλές ακόμα μεταβλητές δεν θα επεκταθω.
Δεν ξέρω αν είμαι Λουτσοσκυλο, ίσως και να είμαι, αλλά για μένα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποχωρήσει στην παρούσα φάση. Ακόμα και με 4η θέση και πορεία μέχρι τους 16, πρέπει να στηριχτεί και να υποστηριχθεί από τη διοίκηση να συνεχίσει αυτό που αρχίσαμε...φέτος.
Καλή φάση που η συζήτηση γίνεται λες και παίζουμε μπάλα μόνοι μας ή λες και ο ανταγωνισμός είναι οι αστείες ομάδες που ήταν πριν 2-3 χρόνια
Ποτε δεν θα σταματησει να με εκπλησσει η ευκολια με την οποια εμεις οι οπαδοι διαλυουμε κυριολεκτικα προσωπικοτητες στον τομεα εργασιας τους αλλα για τον κωλο μας στις προσωπικες μας ζωες εχουμε παντοτε την πρωτη (και δευτερη και τριτη) δικαιολογια.