Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από miburosaito »

25-21 και 1-0 σετ ο ΠΑΟΚ!

Πρωτες σκεψεις απο αυτο το πρωτο επισημο σετ:

Τερζογλου φαινεται ακομα καλυτερη απο περσι

Τσιογκα εχει το υψος και τον χρονισμο ωστε να ειναι εξαιρετικη μπλοκερ, ομως δεν εμαθε ακομα να κανει επιθεση.

Η Γουιλιαμς ειναι ακομα καλυτερη απο οτι περιμενα στην επιθεση, θα παρει αρκετες κοντρα-επιθεσεις - προβλεπω να ειναι πιο αποτελεσματικη απο τη Τσουμπα σε αυτο το κομματι, η υποδοχη της ομως ειναι κακη. Βλεπουμε ηδη απο το πρωτο σετ της χρονιας (σαν τακτικη) να κρυβεται εντελως στην υποδοχη οταν παιζει στο 1 και στο 6.

Η Τσουμπα ειναι τρομακτικα αθλητικη, με πολυ δυναμη στα χτυπηματα. Θελει ομως δουλιτσα στη τεχνικη της ωστε να μπορει να αυξησει την αποτελεσματικοτητα της σε χτυπηματα χωρις δυναμη (αυτα τα πλασεδακια ειναι meme απο μονα τους :lol: ). Επισης ειναι λιγο χαμενη και στις τοποθετησεις της στο γηπεδο - βασικα πραγματακια δηλαδη. Φετος ειναι η πρωτη χρονια της που θα εχει Σερβο προπονητη, αν δουλεψει θα δουμε μια ακομα καλυτερη διαγωνια μεσα στη χρονια που δεν θα χτυπαει μονο ψηλα και δυνατα αλλα θα κανει παπδες κατω απο ολες τις συνθηκες, ειμαι αισιοδοξος για τη Κενυατισσα

Την Μιλανοβα την περιμενα χειροτερη για να ειμαι ειλικρινης αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσει να ανταποκριθει στο ρολο της. Παιρνει ΠΟΛΥ χωρο στην υποδοχη, δυσκολα πραγματα δηλαδη...

Ηλιοπουλου καλο μοιρασμα, τι αλλο να πω για το πουλεν? Μακαρι φετος να μας δειξει οτι αξιζει να παρει τη φανελα της βασικης 8-)

Η Ξανθοπουλου σταθερη αξια πισω

Παμε να παρουμε και το δευτερο σετ τωρα

:pano:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

16-25
Ότι να ναι
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Είδα μόνο το 2ο σετ και....τρόμαξα....

Η Βίγκαρς μάλλον δεν είναι τραυματίας...

Ας δούμε τη συνέχεια
Άβαταρ μέλους
miburosaito

16-25 και 1-1 ισοφαριζει η Ολυμπιαδα

Ειδαμε τι θα δουμε μεσα στη χρονια σε αυτο το σετ :?

Οταν θα παιζει η Γουιλιαμς στο 1 και στο 6 και το αντιπαλο σερβις θα ειναι καλο και στοχευμενο, δεν θα μπορουμε να παρουμε το side-out και θα μας χτιζουν διαφορες...

Αυτο που με πειραξε ομως περισσοτερο ειναι πως αφου μας πηγαν τη διαφορα στο 11-15 (μεσα του σετ δηλαδη), δεν ειχαμε το καθαρο μυαλο να το μαζεψουμε εκει κοντα στο 20. Πολυ κακη συμπεριφορα ενω ο προπονητης ξαναεβαλε τις βασικες ακραιες πριν το 20 για να το παλεψει το σετ, δεν αφησε δηλαδη Κλεπκου-Κυπαρισση και οτι βγει.

Θελουμε σοβαροτητα τωρα ωστε να καθαρισουμε το σετ

Άβαταρ μέλους
miburosaito

fuzztone έγραψε:Είδα μόνο το 2ο σετ και....τρόμαξα....

Η Βίγκαρς μάλλον δεν είναι τραυματίας...

Ας δούμε τη συνέχεια

Την εβαλε στο τελευταιο ποντο, εχεις δικιο

Πως σου φαινονται οι ακραιες?

ΥΓ. Παλι μολις στην υποδοχη ηταν η Γουιλιαμς στο 1 πηραν τεσσερις ποντους ετσι ευκολα, δεν μπορουσαμε να παρουμε το side-out...
Άβαταρ μέλους
miburosaito

25-16 και 2-1 ο ΠΑΟΚ!

Καλυτερη αποδοση σε αυτο το σετ
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Για την ώρα μόνο η Μιλάνοβα από τις ξένες ξεχωρίζει στα μάτια μου. Παίζει και άμυνα, είναι καλή και στην επίθεση, δείχνει ενδιαφέρον για το παιγνίδι.

Η Γουίλιαμς μου μοιάζει πολύ μπλαζέ, σαν να βαριέται...α ρε Πέιτον...

Η Μέγκαρς αναπληρωματική πασαδόρος (!), μάλλον αυτή θα μας αδειάσει τη γωνιά αν είναι όντως έτσι.

Η Τσούμπα μοιάζει στα χαμένα, δεν μου άρεσε όσο είδα μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

fuzztone έγραψε:Για την ώρα μόνο η Μιλάνοβα από τις ξένες ξεχωρίζει στα μάτια μου. Παίζει και άμυνα, είναι καλή και στην επίθεση, δείχνει ενδιαφέρον για το παιγνίδι.
Στα αλλα δυο δεν ειχε την ιδια αποδοση, παντως οντως δειχνει ενδιαφερον και τρεχει παντου

fuzztone έγραψε: Η Γουίλιαμς μου μοιάζει πολύ μπλαζέ, σαν να βαριέται...α ρε Πέιτον...
Ειναι σαν να εχουμε και εμεις τον δικο μας Μεϊτε :lol:

Στα σοβαρα ομως, ειναι πολυ καλη η Αμερικανιδα στην επιθεση..

Το πουλεν παιζει στη Τουρκια φετος! Θα κανει και εκει παπαδες :)
fuzztone έγραψε:Η Μέγκαρς αναπληρωματική πασαδόρος (!), μάλλον αυτή θα μας αδειάσει τη γωνιά αν είναι όντως έτσι.
Αν δεν ειναι τραυματιας, οντως ειναι κουλο να μην εχει ξεκινησει σημερα
fuzztone έγραψε:Η Τσούμπα μοιάζει στα χαμένα, δεν μου άρεσε όσο είδα μέχρι τώρα.
Παιζουν λιγο αναρχα οι Αφρικανικες ομαδες ειναι η αληθεια :roll:

Ειμαι αισιοδοξος ομως αφου εχει τα προσοντα, με δουλεια θα στρωσει και τακτικα αλλα και τεχνικα
Άβαταρ μέλους
miburosaito

25-23 και 3-1 σετ ο ΠΑΟΚ!

Καθαρισε η Γουιλιαμς στο τελος! Τωρα θελουμε τουλαχιστον 2 σετ στον επαναληπτικο ωστε να παρουμε τη προκριση στον επομενο γυρο!

Άβαταρ μέλους
fuzztone

Περίεργο σετ, η Γουίλιαμς ξεκίνησε με 0/5 και μετά έκανε 7/8 αν δεν κάνω λάθος.

Είχαμε αρκετά λάθη, συνολικά 7 μέτρησα, με 4 της Τσούμπα, αλλά και αρκετά μπλοκ (6).

Μέτρησα τα εξής στο σετ:
Μιλάνοβα 4 (3/7, 1 μπλοκ)
Τσούμπα 7 (6/9, 1 μπλοκ, 4 λάθη)
Πόλυ 3 (1/1, 2 μπλοκ)
Γουιλιαμς 7 (7/13, 1 λάθος)
Τσιόγκα 2 (2 μπλοκ)
Κυπαρίσση (2 λάθη)
Άβαταρ μέλους
fuzztone

miburosaito έγραψε: Καθαρισε η Γουιλιαμς στο τελος! Τωρα θελουμε τουλαχιστον 2 σετ στον επαναληπτικο ωστε να παρουμε τη προκριση στον επομενο γυρο!
Η νίκη μετράει, τίποτε δεν είναι σίγουρο για τον επαναληπτικό όμως.

Νομίζω είναι πολύ κρίσιμη παράμετρος ο προπονητής που πρέπει να ομογενοποιήσει την ομάδα και να βελτιώσει την αγωνιστικότητά τους.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για την Ηλιοπούλου που παίζει βασική, ακόμη κι αν αυτό συμβαίνει λόγω τραυματισμού της Βίγκαρς (που δεν το νομίζω όμως, γιατί αν ήταν τραυματίας μάλλον δεν έπρεπε να παίξει καθόλου).
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Η Ηλιοπούλου έχει αποδείξει εδώ και 2 σεζόν οτι αξίζει να είναι βασική. Το γιατί δεν σχεδιάζεται η ομάδα με εκείνη ως βασική ας το εξηγήσουν οι αρμόδιοι. Δεν χρειάζεται άλλο να "ψηθεί", φτάνει. Αν συνεχίζει να σκουπίζει πάγκο, ας δει τις επιλογές της το επόμενο καλοκαίρι και ας κινηθεί ανάλογα. Άλλωστε αν δεν πάρει θέση βασικής η Ηλιοπουλου, τι θα γίνει με τις υπόλοιπες παίκτριες στη συγκεκριμένη θέση που έρχονται απο τις ομάδες μικρότερων ηλικιών?

Οι ξένες παίκτριες πρέπει να κάνουν τη διαφορά. Αυτό δεν φαίνεται μέχρι στιγμής. H Williams ίσως, οι υπόλοιπες θα δούμε. Προφανώς τα οικονομικά είναι σε χαμηλά επίπεδα. Τουλάχιστον φέτος η ομάδα ξεκινάει με 4 ξένες και οχι με 1 λιγότερη όπως τις προηγούμενες σεζόν.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

ΠΑΟΚ (Ζάκοτς): Ξανθοπούλου (λ, 48% υπ.-41% άριστη), Βίγκαρς, Πολυνοπούλου 6 (2/5 επ., 4 μπλοκ), Ηλιοπούλου 1 (1 άσσος), Κλέπκου (50% υπ.), Κυπαρίσση (50% υπ.-38% άριστη), Τερζόγλου, Τσούμπα 21 (20/43 επ, 1 άσσος), Μιλάνοβα 17 (15/36 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 38% υπ.-38% άριστη), Τσιόγκα 11 (5/8 επ., 5 μπλοκ, 1 άσσος), Ουίλιαμς 12 (12/27 επ., 30% υπ.-30% άριστη).

Ολυμπιάδα Νεάπολης (Φόγκελ): Χουντίμα 15 (14/33 επ., 1 άσσος, 52% υπ.-37% άριστη), Κούτα (λ, 22% υπ.-11% άριστη), Νοβάκοβιτς 9 (8/31 επ., 1 άσσος), Ντροζντ 14 (9/17 επ., 4 μπλοκ, 1 άσσος), Χαραλαμπίδου, Ριάλα 4 (3/5 επ., 1 μπλοκ), Μίγκαν 2 (1/2 επ., 1 άσσος), Λεωνίδου 2 (1/1 επ., 1 άσσος), Νογκουέρας 2 (0/3 επ., 2 μπλοκ), Ζεμπύλα, Κωνσταντίνου 14 (14/38 επ., 38% υπ.-28% άριστη).
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Τα στατιστικα οπως ανεβηκαν στο σαιτ του CEV

Εικόνα
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μολις γυρισα απο το γηπεδο.
Η Μιλανοβα καλυτερη απο οτι την περιμενα.
Η Τσουμπα, αυτη που ξεραμε. Με τα καλα της και τα κακα της.
Η Ουιλιαμς, με πολλα σκαμπανεβασματα και κυριως κακη υποδοχη.
Η Βιγκαρς δεν φαινεται να ικανοποιει τον κοουτς. Μαλλον γι αυτην υπαρχουν οι φημες αντικαταστασης.
Τσιογκα και Τερζογλου αρκετα καλες.
Μου εκαναν ...μεγαλη εντυπωση οι αντιδρασεις του Σερβου στον παγκο. Δυσφορουσε σχεδον σε ολες τις χαμενες φασεις, χειρονομουσε στις παικτριες και στον Χαριτωνιδη, εκανε σαν να εβλεπε πραγματα για πρωτη φορα. Δεν πανηγυριζε σχεδον ποτε(μονο μια φαση παρατηρησα) και δεν εμψυχωνε τα κοριτσια.
Γενικα εδειχνε να ειναι απογοητευμενος απο το επιπεδο της ομαδας, τακτικα κυριως. Οταν περιμεναμε το σερβις των αντιπαλων, εσπρωχνε τις παιχτριες που ηταν μπροστα του να παρουν καλυτερη θεση.
Στο τελος, οταν η ομαδα χαιρετησε τον κοσμο σε ολες τις κερκιδες, εστειλε τις παικτριες κοντα στα επτα ατομα που φωναζαν σε ολο τον αγωνα.
Αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις.
Μετρια ομαδα, με περιθωρια βελτιωσης και αρκετα μαχητικη.
Ας μην εχουμε παντως μεγαλες προσδοκιες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”