Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Επι της ουσιας εχουμε μια ομαδα(επιτηδες αναφερω ομαδα και οχι προπονητη) η οποια εκανε 10/4/1 εως τωρα χωρις να πιασει ακομη τοπ φορμα και χωρις να εχει ενσωματωσει ολους τους παικτες...που ανετα χωρις καποιους εξωαγωνιστικους παραγοντες θα μπορουσε να ειναι και 13/2/0...
Τι ειναι αυτο που στην επομενη στραβη κανει καποιους να αντιδρουν υπερβολικα και ζητουν κεφαλια στο πιατο;

Τι ειναι αυτο που στην επομενη στραβη κανει καποιους να αντιδρουν υπερβολικα και ζητουν κεφαλια στο πιατο;
- abc_o_ karpouzas
Είναι ότι...τα ξέρουν καλύτερα από τους άλλους..
Εύκολα μπορεί κάποιος να δει τα... προβληματα κάτω από το χαλί....απο την...τηλεόραση...

Εύκολα μπορεί κάποιος να δει τα... προβληματα κάτω από το χαλί....απο την...τηλεόραση...
- 
				MrSam1926apc
Αυτός ο ξερολισμος και το στραβοστομιασμα κατέστρεψαν την χώρα και οδήγησαν πολλούς από εμάς έξω. 
Η αντικειμενικότητα έχει πάει περίπατο, ο καθένας προσπαθεί να περάσει το δικό του narrative.

Η αντικειμενικότητα έχει πάει περίπατο, ο καθένας προσπαθεί να περάσει το δικό του narrative.
Η εμμονή να κερδίσουν την online μάχη δικαίωσης, γιατί τη πραγματική μάχη, την έχουν χάσει ή την έχουν παρατήσει.psykoman έγραψε:Επι της ουσιας εχουμε μια ομαδα(επιτηδες αναφερω ομαδα και οχι προπονητη) η οποια εκανε 10/4/1 εως τωρα χωρις να πιασει ακομη τοπ φορμα και χωρις να εχει ενσωματωσει ολους τους παικτες...που ανετα χωρις καποιους εξωαγωνιστικους παραγοντες θα μπορουσε να ειναι και 13/2/0...
Ακριβως, οταν εχεις yesmen που τα βλεπουν ολα ροδινα ολα οδευουν προς την καταστροφη. Η αντικειμενικη κριτικη μονο καλο κανει, αλλα οταν εισαι τυφλωμενος και κρυβεσαι στα δυσκολα τοτε μονο εμμονη δειχνει.MrSam1926apc έγραψε:Αυτός ο ξερολισμος και το στραβοστομιασμα κατέστρεψαν την χώρα και οδήγησαν πολλούς από εμάς έξω.
Δεν υπαρχει αντικειμενικη κριτικη.
Υπαρχει υποκειμενικη κριτικη ή μη κριτικη, και μαλιστα απο ανθρωπους που δεν εχουμε τις γνωσεις για να κρινουμε. Καλο κανει σε εμας η συζητηση γιατι ειναι ενας τροπος ψυχοθεραπειας να εξωτερικευουμε τις σκεψεις μας, παρολαυτα η κριτικη μας ειναι ανευ αξιας γιατι δεν εχουμε τις πληροφοριες που χρειαζονται ωστε να μπορουμε να εκφερουμε σοβαρη αποψη.

Υπαρχει υποκειμενικη κριτικη ή μη κριτικη, και μαλιστα απο ανθρωπους που δεν εχουμε τις γνωσεις για να κρινουμε. Καλο κανει σε εμας η συζητηση γιατι ειναι ενας τροπος ψυχοθεραπειας να εξωτερικευουμε τις σκεψεις μας, παρολαυτα η κριτικη μας ειναι ανευ αξιας γιατι δεν εχουμε τις πληροφοριες που χρειαζονται ωστε να μπορουμε να εκφερουμε σοβαρη αποψη.
- iremidynami 4+
Επειδη  βλεπω πως πολλοι αναφερουνε τον χαμενο τελικο με το χαρτι περσι, να ρωτησω κατι,Ποιός νομος αναφερει οτι η ομαδα που παιζει με 11 εναντιον 10,ντε και καλα θα κερδιζει;
Αν ηταν ετσι, ας σφυριζαμε τη ληξη μόλις εβγαινε μια κοκκινη.
Να ξεκαθαρισω πως δεν ειμαι φαν του λουτσε, ομως να μην τον αδικουμε κιολας. Κανει δουλεια.

Αν ηταν ετσι, ας σφυριζαμε τη ληξη μόλις εβγαινε μια κοκκινη.
Να ξεκαθαρισω πως δεν ειμαι φαν του λουτσε, ομως να μην τον αδικουμε κιολας. Κανει δουλεια.
- 
				MrSam1926apc
Dimg4a έγραψε:Ακριβως, οταν εχεις yesmen που τα βλεπουν ολα ροδινα ολα οδευουν προς την καταστροφη. Η αντικειμενικη κριτικη μονο καλο κανει, αλλα οταν εισαι τυφλωμενος και κρυβεσαι στα δυσκολα τοτε μονο εμμονη δειχνει.MrSam1926apc έγραψε:Αυτός ο ξερολισμος και το στραβοστομιασμα κατέστρεψαν την χώρα και οδήγησαν πολλούς από εμάς έξω.
Όταν δεν έχεις την γνώση δεν υπάρχει αντικειμενική κριτική. Υπάρχει μόνο μένος με άδεια λόγια προερχόμενα απο μια προσωπική ατζέντα.
Προχωράμε…
Αν δεν εχετε την απαραιτητη αντιληψη για καποια αυτονοητα πραγματα που δε χρειαζονται γνωσεις πανεπιστημιου, τοτε αυτο δε σημαινει οτι ο κοσμος γυρναει απο γυρω σας. Και ξερω θα σας σοκαρει, αλλα παιζει να μην ειναι θεοι οι προπονητες και καποιοι απλοι οπαδοι να εχουν καποια αντιληψη παραπανω απο σας.
Προχωραμε

Προχωραμε
Γουατ? Δε νομιζω να το εννοεις αυτο. Αποκλειεται να πιστευεις οτι ολα ειναι υποκειμενικαΙάσονας έγραψε:Δεν υπαρχει αντικειμενικη κριτικη.
Όταν δεν έχεις όλα τα δεδομένα (που 100% δεν τα έχεις) πως γίνεται να θεωρείς αντικειμενική τη κριτική σου;
Εγώ είδα πως δεν ξεκινάει ο Ντεσπότοφ για 2ο σερί παιχνίδι και είπα πως είναι λάθος.
Αν οι μετρήσεις του Ντεσπότοφ δεν ήταν καλές και εγώ απλά δεν το γνωρίζω;
Αν ο Ντεσπότοφ αισθάνθηκε κάποια ενόχληση που δεν βγήκε προς τα έξω;
Αν ο Λουτσέσκου θέλει να του δείξει πως για να βγάλει από την ενδεκάδα αυτόν τον δαιμονισμένο και 1000% φιλότιμο Τάισον πρέπει να φτύσει αίμα; Αν αν αν αν;
Πως μπορώ να κρίνω αντικειμενικά κάποιον επάνω στη δουλειά του, όταν δεν έχω ούτε το 10% των δεδομένων που έχει αυτός;
Μόνο υποκειμενικά με βάση τα δικά μου κριτήρια μπορώ να τον κρίνω.

Εγώ είδα πως δεν ξεκινάει ο Ντεσπότοφ για 2ο σερί παιχνίδι και είπα πως είναι λάθος.
Αν ο Λουτσέσκου θέλει να του δείξει πως για να βγάλει από την ενδεκάδα αυτόν τον δαιμονισμένο και 1000% φιλότιμο Τάισον πρέπει να φτύσει αίμα; Αν αν αν αν;
Πως μπορώ να κρίνω αντικειμενικά κάποιον επάνω στη δουλειά του, όταν δεν έχω ούτε το 10% των δεδομένων που έχει αυτός;
- Amsterdamer_87
Ο Ντεσποτοφ μπορει να παιξει ανετα με Ταισον και Ζιλε,ειτε ως εξτρεμ ειτε ως δεκαρι..

Η κριτική είναι υποκειμενική , όχι όλα.Dimg4a έγραψε:Γουατ? Δε νομιζω να το εννοεις αυτο. Αποκλειεται να πιστευεις οτι ολα ειναι υποκειμενικαΙάσονας έγραψε:Δεν υπαρχει αντικειμενικη κριτικη.
Και καλως είναι υποκειμενική αλλιώς τι νόημα έχει ?
- Μπαρκαρούτσος
Blackgr4 έγραψε:Όταν δεν έχεις όλα τα δεδομένα (που 100% δεν τα έχεις) πως γίνεται να θεωρείς αντικειμενική τη κριτική σου;
Η Αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols και σε αυτό το ποστ.