Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
- john4serres
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Μένει Ουκρανία αλλά σε άλλη ομάδα ο Lucas Taylor.
Απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση του από την Polissya Zhytomyr
Απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση του από την Polissya Zhytomyr
Αντε έρχεται Σαββατοκύριακο να χαρούμε μπαλίτσα! Εγώ προσωπικά λατρεύω Bundesliga, Premier League και Serie A! Χαρίζουν θέαμα και ανατροπές!
Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω το περσινό Ντόρτμουντ-Βεντερ Βρέμης, που στο '90 ηταν 2-0, και έληξε 2-3! Αυτή είναι η μαγία του ποδοσφαίρου! Γιαυτό το λατρεύουμε!
[youtube]gFRGsUgdaH8[/youtube]
Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω το περσινό Ντόρτμουντ-Βεντερ Βρέμης, που στο '90 ηταν 2-0, και έληξε 2-3! Αυτή είναι η μαγία του ποδοσφαίρου! Γιαυτό το λατρεύουμε!
[youtube]gFRGsUgdaH8[/youtube]
-
Ριχνω κλεφτες ματιες στον αγωνα Μπιλμπαο- Αλμερια και χωρις υπερβολη το γηπεδο ειναι φισκα
Ξεκίνησε το Manchester United vs Brentford. Ενημερώστε τον κ Αποστόλη να δει την εκτός έδρας νίκη της Brentford.
Ματσάρα στο Signal Iduna Park.
Οι Schwarzgelben απέναντι στους Eisernen, ειναι 3-2.
Το ημίχρονο έληξε 1-2, και το γύρισε σε 10' λεπτά στο 2ο ημίχρονο η Ντόρτμουντ.
Πιστεύω θα βάλει ακόμα ένα η Ντόρτμουντ...
Δυστυχώς επιβεβαίωθηκα... τραγικό λάθος του αμυντικού της Ουνιόν, άλλαξε την κατεύθυνση της μπάλας..AngelosMerkelidis91 έγραψε:Ματσάρα στο Signal Iduna Park.
- john4serres
Τι κάνει αυτός ο Guirassy.
Δεν βλέπω το λόγο να μην ζητήσει 120 130 εκατομμύρια ευρώ η Stuttgart αν συνεχίσει έτσι.
Δεν βλέπω το λόγο να μην ζητήσει 120 130 εκατομμύρια ευρώ η Stuttgart αν συνεχίσει έτσι.
- john4serres
Και εμένα μου αρέσει ο Bellingham.
Η Λίβερπουλ έχει στείλει άτομα στην Στουτγάρδη, και παρακολουθεί τον Guirassy. Δεν ξέρω αν είναι σοβαρό ενδιαφέρον, ή απλά τσεκάρει.
Έκπληξη της σεζόν η Tottenham, λαμβάνοντας υπόψιν οικονομικά ζητήματα που έχει έλεω γηπέδου, και τον "μη δημοφιλή" προπονητή...
Η Λίβερπουλ έχει στείλει άτομα στην Στουτγάρδη, και παρακολουθεί τον Guirassy. Δεν ξέρω αν είναι σοβαρό ενδιαφέρον, ή απλά τσεκάρει.
Έκπληξη της σεζόν η Tottenham, λαμβάνοντας υπόψιν οικονομικά ζητήματα που έχει έλεω γηπέδου, και τον "μη δημοφιλή" προπονητή...
-
Μάλλον εννοείς οχι μεγάλο όνομα, γιατί είναι δημοφιλεστατος ο Big Ange
-
Με 2 γκολ του Mctominay στο 92 κ στο 97 η Γιουναιτεντ γυρνάει το ματς απε αντι στη Μπράντφορντ. Απιστευτο. Ασίστ ο Harry Maguire στο δεύτερο
Ναι, αυτό...Luigi Vampa έγραψε:Μάλλον εννοείς οχι μεγάλο όνομα, γιατί είναι δημοφιλεστατος ο Big Ange
Δεν πολυασχολουμαι με το Αγγλικό, όσο περίεργο και να ακούγεται. Πιο πολύ με το Σκωτσέζικο, καθαρά για πλάκα..
Με το Γερμανικό ασχολούμαι.
2-1AngelosMerkelidis91 έγραψε:1-1 στο 94 η MU
Προβλέπω δύσκολο βράδυ σε Γιβραλτάρ και Jersey
Παίχτηκαν παρα πολλά χρήματα στον συγκεκριμένο αγώνα μαζικά απο εχθές τα ξημερωματα μέχρι τις 2 το μεσημέρι ώρα Αγγλίας...
Περίεργο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AngelosMerkelidis91 την Σάβ 07 Οκτ 2023, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Tι πλάκα βρίσκεις στο Σκωτσεζικο; Εγώ που ζω Σκωτία δεν έχω πάει ούτε σε έναν αγωνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Σάβ 07 Οκτ 2023, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.