ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

MVP

Κοτάρσκι
19
10%
Βιεϊρίνια
11
6%
Εγκονγκ
3
2%
Κουλιερακης
34
18%
Μπαμπα
23
12%
Οζντοεφ
1
1%
Μειτε
77
41%
Ζίφκοβιτς
11
6%
Τάισον
1
1%
Μουργκ
5
3%
Σαματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
1
1%
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
1
1%

Σύνολο ψήφων: 187

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμ

Δημοσίευση από nunies4 »

Kabamaru11 έγραψε:
Taseos έγραψε:Ναι στα τέτοια μας. Αυτό βρήκες να γράψεις για το ματς βρε άκυρε; Με τα 200 ποστ; Κερδίσαμε να ξέρεις πάντως

Μη το βλεπεις ετσι Taseos,πολλους μας πειραζει ο συγκεκριμενος,μου γυριζει τα μυαλα αναποδα καθε φορα,αν ηταν στο χερι μου,ο συγκεκριμενος δεν θα ειχε δικαιωμα εισοδου οχι μονο στον αγωνιστικο χωρο,ουτε καν στην κερκιδα.
Ακριβώς. Το στα τέτοια μας δεν το δέχομαι. Θα έπρεπε να μας ενοχλεί. Τσακιστε τους φασίστες ΠΑΝΤΟΥ
Στο όνομα του ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι θα δεχόμαστε τα πάντα
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Εσείς νομίζετε ότι η ΠΑΕ δεν ξέρει για τον Ζε? Το ξέρει και κάνει τα στραβά μάτια όπως όλοι μας.
Εγώ περίμενα απ'τους συνδέσμους να τον πετάξουν έξω αλλά μετά το πανό λευτεριά στα αδέρφια μας στο ματς με την μιντλαντ σταμάτησα να έχω ελπίδα για το οτιδήποτε.
Αλλά και αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα προς συζήτηση που κανείς δεν ασχολείται,που όλοι ξέρουν και κάνουν τα στραβά μάτια. Ένα Θέμα που πήγε να συζητηθεί στο φόρουμ μετά από εκείνο το παιχνίδι αλλά δεν ήταν της παρούσης σύμφωνα με τους αντμιν και δεν τέθηκε φυσικά ποτέ ξανά στα πλαίσια του ωχαδερφισμού μας. Δεκτή η στάση τους βέβαια , αυτοί ρυθμίζουν τους κανόνες του φόρουμ.

Όσο αφορά ξανά στο παρόν θέμα συζήτησης, η μόνο μαζική διαμαρτυρία που μπορώ να φανταστώ και να έχει αποτέλεσμα είναι να σταματήσει το γήπεδο να φωνάζει στο σύνθημα ΠΑΟΚ που δίνει πριν από κάθε ματς . Εγώ προσωπικά κάνω διάλειμμα σε εκείνες τις στιγμές από το 2020 που είχε γίνει το σκηνικό

*Η ΠΑΕ είχε σημαίες του ΠΑΟΚ σάπιες, σκισμένες να κοσμούν το γήπεδο και δεν τις άλλαζαν στην αρχή της χρονιάς και θα ασχοληθούν με το σιστακι?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Άτομο και όχι άνθρωπος, γιατί άνθρωπος δεν είναι αυτός που δεν σέβεται άλλους συνανθρώπους, δεν έχει θέση μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας. Μπορεί να πάει στις κερκίδες μεμονωμένα, αν και αυτό ει δυνατόν απευκταιο, αλλά όχι και "οργανωτής " εντός γραμμών. Θα τρίζουν πολλά κοκκαλα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Έχουν πολλά φασιστάκια και οι σύνδεσμοι φίλε, δυστυχώς

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

εχει κανενας τροπο προσεγγισης του κυρ κυρ να του θεσουμε το θεμα ως η μεγαλυτερη ιντερνετικη κοινοτητα οπαδων του ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Paokmania Forum MVP o Soualiho Meïté!

Match stats.

[youtube]23nB-3He69w[/youtube]

[youtube]QWY8N05GCFA[/youtube]

ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΞΟΡΙΑ ΣΕ COFFEE ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”