77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Αναλογικά έχει δεχτεί την λιγότερη κριτική με βάση την συμμετοχή που είχε στο αποτέλεσμα...κ αυτό δείχνει πως η οποία κριτική μας βασίζεται αποκλειστικά στις συμπάθειες μας και αντιπάθειες μας
- Μπαρκαρούτσος
- figurehead4
Εγώ πιστεύω πως σωστά δεν πρέπει να κριθεί για χθες, έστω και αν ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ.renegade έγραψε:Αναλογικά έχει δεχτεί την λιγότερη κριτική με βάση την συμμετοχή που είχε στο αποτέλεσμα...κ αυτό δείχνει πως η οποία κριτική μας βασίζεται αποκλειστικά στις συμπάθειες μας και αντιπάθειες μας
Ισχύει και για αυτόν και για τον Μεϊτέ πως ήταν το πρώτο τους ντέρμπι και από τη στιγμή που δεν ξεκίνησαν βασικοί ή δεν μπήκαν νωρίτερα στο ματς, δεν είχαν χρόνο να μπούνε στο πνεύμα του ματς.
Όλοι θα κριθούν στην πορεία.
Φυσικά με τις ανάλογες συμπάθειες. Δυστυχώς. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ.
Όμως δόξα τω Θεώ που έχουμε πολυφωνία απόψεων, έστω και με παρωπίδες, και όλα θα ειπωθούν για όλους ανεξαιρέτως, έστω και από διαφορετικά άτομα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως εντυπωσιαζεστε με παίχτες μόνο και μόνο επειδή δωθηκεν πολλά χρήματα και επειδή έχουν καλό όνομα στην Βουλγαρία …
Εχθες έδειξε ότι χρειάζεται πολλά μαθήματα για να παίξει στον ΠΑΟΚ … το χειρότερο που δεν έδειξε ήταν αυταπάρνηση … δεν έτρεξε, δεν πίεσε …
Στο γκολ για εμένα δεν φταίει αυτός βέβαια αλλά ο Λουτσε που έβγαλε το Ζιφκο από δεξιά ενώ ξέρει από επεί μπήκε ο μλαντενοβητς που είναι πολύ πιο ποιοτικός από τον Κωτσιρα … και ο Ζιφκο είναι πολύ πιο ποιοτικός αμυντικά από τον Δεσποτοφ… και ο Μπαμπά πολύ καλύτερος του Κεντζιορα κοκ. Ο Λουτσε φταίει στην επιλογή αλλά και αυτός τίποτα … με τα μάτια
Εχθες έδειξε ότι χρειάζεται πολλά μαθήματα για να παίξει στον ΠΑΟΚ … το χειρότερο που δεν έδειξε ήταν αυταπάρνηση … δεν έτρεξε, δεν πίεσε …
Στο γκολ για εμένα δεν φταίει αυτός βέβαια αλλά ο Λουτσε που έβγαλε το Ζιφκο από δεξιά ενώ ξέρει από επεί μπήκε ο μλαντενοβητς που είναι πολύ πιο ποιοτικός από τον Κωτσιρα … και ο Ζιφκο είναι πολύ πιο ποιοτικός αμυντικά από τον Δεσποτοφ… και ο Μπαμπά πολύ καλύτερος του Κεντζιορα κοκ. Ο Λουτσε φταίει στην επιλογή αλλά και αυτός τίποτα … με τα μάτια
-
black death
Κι εγω δεν μπορω να καταλαβω πως βγαζουμε τις μεταγραφες αχρηστες για πραγματα που ξέραμε πριν τις κανουμε. Δηλαδη ο μειτε ειναι αργος, ο ντεσποντοφ ειναι λιγο βεντετα και δεν θα γινει λημνιος να κυνηγαει το μπακ κτλ.
Ποιος τις κανει, ποιος διαλεγει παίχτες και ποιος φταιει που φτασαμε οκτωβρη και προσφέρει σημαντικά μονο ο μπαμπα;
Ποιος τις κανει, ποιος διαλεγει παίχτες και ποιος φταιει που φτασαμε οκτωβρη και προσφέρει σημαντικά μονο ο μπαμπα;
Προσπερνάω τα σχόλια περί θέλει πολλά ψωμιά για να παίξει στον ΠΑΟΚ και λέω ότι έχω ενα άγχος για την διαχείριση του γιατί είναι πολύ μεγάλος παίκτης για να μην είναι 11δατος. Θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει κουβέντα με τον Ραζβαν και του έχει εξηγήσει ποιο είναι το πλάνο του για αυτόν
-
PAOKAPOMONOSMOY
Νομιζω πως πρεπει να ξεκιναει βασικος παντως. Ο παικτης εχει να δωσει πραγματα, αδικειται νομιζω λιγο.
- Amsterdamer_87
- navigator11
Μετά από κανέναν μήνα πιστεύω ότι θα αναγκάσει τον Λουτσέσκου να τον ξεκινάει βασικό στα πιο πολλά παιχνίδια.
- ΑποστόληςΑ
Εχθές έτρεξε και προς τα πίσω, πήρε κάνα δυο μπάλες διεκδικουμενες όταν αμυνόμασταν,το έχει πάρει το μήνυμα,να μην πάμε και στο άλλο άκρο όμως, ο παίχτης δεν είναι Λημνιος.
Αποστολη, μιλαμε για εναν παικτη τεραστιου επιπεδου. Δεν ειναι χαμαλης για να μπολιαζετε σε ενα υπερβολικο καλουπι, απο τετοιους παικτες πρεπει να παρεις τα δυνατα τους σημεια. Αν παμε να τον κανουμε Λημνιο, ας παιρναμε τον Λημνιο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Να μάθει να μαρκάρει πρώτα.