ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Κοτάρσκι
19
10%
Βιεϊρίνια
11
6%
Εγκονγκ
3
2%
Κουλιερακης
34
18%
Μπαμπα
23
12%
Οζντοεφ
1
1%
Μειτε
77
41%
Ζίφκοβιτς
11
6%
Τάισον
1
1%
Μουργκ
5
3%
Σαματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
1
1%
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
1
1%

Σύνολο ψήφων: 187

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμ

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Απο την στιγμη που πηγε ο βλακας και ειδε την φαση στο Βαρ,επρεπε να το παρει πανω του και να
μετρησει το γκολ..
Αλλα αποδειχτηκε οτι ειναι μεγαλη κοτα..
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Ακόμη να σβήσει το χαμόγελο.
Τι ζήσαμε εχθές ρε αλάνια ?

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

O παίκτης της Φρανκφούρτης έχει γεννηθεί χωρίς φτέρνα ο καημένος ... και ο Σαματα δεν έκοψε τα νύχια του.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Θέλω με τη σειρά μου να σταθώ σε κάποια σημεία που είδα πως δεν έχουν αναφερθεί. Όχι μόνο για το σημερινό Κ@ΒΛΩΤΙΚΟ αποτέλεσμα αλλά γενικότερα για την ομαδάρα μας!

Ο Λουτσέσκου σήμερα είναι πολύ καλύτερος προπονητής από ότι ήταν στο προηγούμενο πέρασμα του.
- Πιο ανοιχτό ροτέισον
- Έμφαση στην Ευρώπη
- Πιο γρήγορη ενσωμάτωση των νέων παικτών

Η ομάδα μαθαίνει να κερδίζει και χωρίς τον υπερπαιχταρά-βαρόμετρο Κωνσταντέλια
- Είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης
- Όταν θα είναι καλά ο Γιάννης δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

Το είπα από την αρχή ο Μεϊτέ θα είναι το καλύτερο χαφ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ
- Φυσικά θα κριθεί σε βάθος χρόνου
- Αξίζει να δώσει 2-3 εκ (ρήτρα 4 αν θυμάμαι καλά) για παίκτη χωρίς μεταπωλητική αξία; Αν είναι ο παίκτης αυτό που νομίζω αξίζει και παρααξίζει
- Όταν μπει στην εξίσωση και ο Μαρκαντώνης θα κλάψουνε μανούλες
- Γνωρίζουμε αν θα χάσει ένα ή περισσότερα παιχνίδια;

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
- Με δύο ματς απανωτά με την Άμπερντιν, στα καπάκια εκτός στην Φρανκφούρτη και στο τέλος την Ελσίνκι εκτός ρυθμού στην ΤΟΥΜΠΑ είναι πλέον ρεαλιστικό να πάμε για την πρωτιά στον όμιλο, αν και νωρίς ακόμα

Η ομάδα σου βγάζει ξανά τη σιγουριά ότι ο κόσμος να χαλάσει θα πάρει τη νίκη στο τέλος, σας θυμίζει κάτι από το παρελθόν αυτό;
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

shearer4 έγραψε:Εικόνα

Ας μπει κι αυτο εδω να το θυμομαστε. Ενταξει μιλαμε για αλητικη αποφαση.
Πραγματικά δε γίνεται να δίνονται οφσάιντ για χιλιοστά. Καταρχάς σιγά μην έχει τόση ακρίβεια το σύστημα, τόσο χρονικά όσων αφορά το ακριβώς πότε έγινε η πάσα όσο και χωρικά στο που ακριβώς πρέπει να τραβηχθεί η γραμμή.

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όλα αυτά τα κάνει ο var "με το μάτι". Οπότε, όταν ένα καρέ πριν ή ένα καρέ μετά βγάζει έναν παίκτη οφσάιντ, ή όταν η γραμμή μπορεί να μπει τελείως κολλητά στο σώμα του παίκτη ή και λίγο πιο φιλελευθερα και αυτό να αλλάξει το αν είναι οφσάιντ η βεβαιότητα που προσφέρει το βαρ είναι μηδενική... Ειδικά στην Ελλάδα τους δίνει το δικαίωμα να τα φτιάχνουν όπως θέλουν και να είναι και "σωστοί".

Όλες αυτές οι φάσεις που 10 πίξελ ή 10ms αλλάζουν την απόφαση πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι ονσαιντ επειδή δεν υπάρχει η βεβαιότητα.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Οι 50 + θα λέγαμε
"η αμφιβολία υπέρ του επιτιθεμενου"! :D
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

nikos_algio έγραψε:Θέλω με τη σειρά μου να σταθώ σε κάποια σημεία που είδα πως δεν έχουν αναφερθεί. Όχι μόνο για το σημερινό Κ@ΒΛΩΤΙΚΟ αποτέλεσμα αλλά γενικότερα για την ομαδάρα μας!

Ο Λουτσέσκου σήμερα είναι πολύ καλύτερος προπονητής από ότι ήταν στο προηγούμενο πέρασμα του.
- Πιο ανοιχτό ροτέισον
- Έμφαση στην Ευρώπη

Το είπα από την αρχή ο Μεϊτέ θα είναι το καλύτερο χαφ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ
- Αξίζει να δώσει 2-3 εκ (ρήτρα 4 αν θυμάμαι καλά) για παίκτη χωρίς μεταπωλητική αξία; Αν είναι ο παίκτης αυτό που νομίζω αξίζει και παρααξίζει

- Με δύο ματς απανωτά με την Άμπερντιν, στα καπάκια εκτός στην Φρανκφούρτη και στο τέλος την Ελσίνκι εκτός ρυθμού στην ΤΟΥΜΠΑ είναι πλέον ρεαλιστικό να πάμε για την πρωτιά στον όμιλο, αν και νωρίς ακόμα

Η ομάδα σου βγάζει ξανά τη σιγουριά ότι ο κόσμος να χαλάσει θα πάρει τη νίκη στο τέλος, σας θυμίζει κάτι από το παρελθόν αυτό;
Αυτό που λες στο τέλος νιώθω ότι το έχουν περισσότερο οι αθηναικές ομάδες πάντως, που ακόμα και στη χειρότερη τους μέρα μπορεί να μη νικήσουν αλλά δεν θα χάσουν. (Δες γαυρος-σερρες, αεχ-σερρες, παο-ΠΑΟΚ, αεχ-αγιαξ, μακαμπι-βαζελος. Για να μην αναφέρω και τα προκριματικά που όλες σε κάθε ματς νικούσαν στο 90φεύγα)

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο κανόνας για την ίδια ευθεία υπάρχει ακόμα? Γιατί αν υπάρχει είναι εντελώς άχρηστος πλέον.
Ypnos

Δημοσίευση από Ypnos »

Καλημέρα σε όλους!
Θέλω να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας τη "γηπεδική" μου ιστορία πάρα το γεγονός ότι δεν ήμουν στο γήπεδο.
Ζω στο Καρλόβασι της Σάμου. Εχτές κατά τις οχτώ και κατι μετά το μάθημα πηγαίνω σε ένα τοπικό καφε με σκοπό να τσιμπήσω κάτι να πιω και κάνα δυο μπυρες και να πάω στις 10 να δω το ματς. Δε βλέπω τα ματς της ΠΑΟΚάρας έξω εδώ γιατί η περιοχή είναι γεμάτη με γαυροβαζελοχανούμια και μου τη σπανε.
Εκεί, που κάθομαι έρχεται ένας τύπος όρθια ντουλάπα και ρωτάει τον καταστηματαρχη αν θα δείξει ΠΑΟΚ. Αφού διαπιστώνει πως ναι, κάθεται, και τον προσκαλώ να καθίσουμε παρέα. Εκεί διαπιστώνω ότι είναι αδερφός με πολλά χιλιόμετρα με τον ΠΑΟΚ και πιάνουμε κουβέντα. Περνάει η ώρα, πλησιάζει η ώρα του ματς και ενώ σκεφτόμουν αν θα μείνω ή αν θα φυγω μας λένε κάτι πιτσιρικια φοιτητές που καθοντουσαν μπροστά μπροστά, δεν έρχεστε να το δείτε το ματς εδώ μαζί μας;
Όντως πηγαίνουμε και βλέπω κάτι παληκαρακια γνήσια ΠΑΟΚτσακια κάποια από το σύνδεσμο Γιαννιτσών!!! και καναδυο φοιτητές μου (που δεν τους είχα δει φυσικά πότε στο μάθημα! ;) )
Έτσι από το πουθενά, κάναμε κερκίδα σε ένα ξεχασμένο καφε στο Καρλοβασι!!!
Είδαμε το ματς σε πόλη ωραια ατμόσφαιρα, χαρήκαμε στεναχωρηθηκαμε και στο τέλος λυτρωθηκαμε. Μια βραδιά εντελώς ΠΑΟΚ δηλαδή. Τι να σας πω παιδιά, συγκινήθηκα πολύ. Ήταν σα να περνώ γεύση Τούμπας. Τέτοιες βραδιές μας κάνανε ΠΑΟΚ...
Συγνώμη αν σας κούρασα
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!
:nairepaok: :nairepaok:
lakispaok

Δημοσίευση από lakispaok »

Μεγαλη νικη.....η Αιντραχτ ειχε και 2 δοκαρια(μην το ξεχναμε)....σε μ καποιο χρονικο σημει η ομαδα "επεσε" και ευτυχως δεν μας βγηκε σε κακο...Τσαμπα γκολ φαγαμε....ΔΕΝ ΗΤΑΝ OFFSIDE το γκολ που ακυρωθηκε(πρεπει αυτοσ ο Var να ξανα παει σχολειο να μαθει τι ειναι οφσαιντ).....το παλεψε η ομαδα μεχρι το τελος(και αυτο ειναι ενθαρυντικο)....ας ελπισουμεοτι θα εχουμε συνεχεια
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ελπιζω αυτη η διακοπη να μας βρει με νικη στην επιστροφη. δεν θα ηταν κακη ιδεα να δωσει και κανα φιλικο η ομαδα για να βρισκεται σε ρυθμο.

κατα τ αλλα, τι να πεις. χασεις κερδισεις οταν μπαινεις μεσα και παιζεις ενα τετοιο παιχνιδι με τετοια αυτοπεποιθηση, συγκεντρωση και πειθαρχια δειχνεις οτι πλεον βαδιζει στον σωστο δρομο το πραγμα ανεξαρτητα απο προσωπα βιογραφικα συμπαθειες και αντιπαθεις στο ροστερ. δηλαδη οταν μεχρι και ο αυστριακος με το περμαναντ σου παιζει για 6-7 με αριστα το 10 σε ενα τετοιο παιχνιδι, το ΓΚΡΟΥΠ ειναι καθοδον.

και οταν το γκρουπ εμφανιστει στα γηπεδα της χωρας το ριπαπα θα πεσει συννεφο.

φοβερη η ψυχολογικη αναταση, και σημαντικο να παιζεις Ευρωπη την ανοιξη...γιατι στις εσωτερικες διοργανωσεις μας εχουνε σημαδεμενους

ευκαιρια λοιπον αυτη η διακοπη να υπογραψει νεο τριετες ο ανθρωπος που εχει φαει τις περισσοτερες πετρες εκ μερους της ομαδας και που για ακομη μια χρονια παιρνει το κατι παραπανω απο το διαθεσιμο ροστερ.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Πώς τα φέρνει η πουτανα η ζωή. Το προηγούμενο ματς το ειχα δει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο καθώς είχε προνοήσει ο μεγάλος ΚΑΡΙΟΦΥΛΗΣ κι είχαμε μπει όλος ο στίβος του ΠΑΟΚ μέσα κάνα τρίωρο πριν ξεκινήσει το ματς. Χθες πάλι από το γήπεδο αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου αυτή την φορά συναντήσαμε κι πάλι την ίδια ομάδα κι παραλίγο να επαναληφθεί η ιστορία κι να μην πάρουμε ότι αξιζαμε . Χαίρομαι που σήμερα υπάρχουν πολλά καλά σχόλια αλλά ρε μάγκες μερικοί αργήσατε πολύ. Θέλει μεγαλύτερη αγάπη η ομάδα κι από το πληκτρολόγιο μόνο έμας έχει ο ΠΑΟΚ μας .
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Γκολ νικης στο 90 σε τέτοιας δυναμικής παιχνίδι είναι βγαλμένο από τα όνειρα του οπαδού. Τρελαθηκαμε!

Μβπ ψήφησα Κουλιε

Μεγάλη νίκη! Μπράβο σε όλη την ομάδα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nikos_algio έγραψε:Θέλω με τη σειρά μου να σταθώ σε κάποια σημεία που είδα πως δεν έχουν αναφερθεί. Όχι μόνο για το σημερινό Κ@ΒΛΩΤΙΚΟ αποτέλεσμα αλλά γενικότερα για την ομαδάρα μας!

- Πιο ανοιχτό ροτέισον
- Έμφαση στην Ευρώπη

++++++++

Να προσθεσω και πολυ περισσοτερο αμεσο παιχνιδι και δουλεμενες αντεπιθεσεις
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μόλις είδα την 11αδα σκέφτηκα ότι πρέπει να κρατήσουμε το ματς στο μηδέν μέχρι να μπουν οι αλλαγές να μας ξελασπώσουν. Όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο σκεφτόμουν και τώρα που θα μπουν οι αλλαγές πάει καήκαμε :lol:

ωραίο ντέρμπι και στην κερκίδα. Οργάνωση αυτοί, όγκο εμείς. Λίγο πέσαμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.
Επικό το ούτσα πάλι, ούτσα πάλι που ακούστηκε στο τέλος :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”