8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής,στην Ελλάδα μόλις είναι απόλυτα έτοιμος, θα τούς καταπιεί όλους, μια χαψιά θα τους κάνει το θεριό.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος μωρέ ο εσιτι;;
Τον έκρινε ο καραφλό κόρακας και κάποιοι εδώ μέσα τον βγάλανε άχρηστο..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον έκρινε ο καραφλό κόρακας και κάποιοι εδώ μέσα τον βγάλανε άχρηστο..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Αυτό ακριβώς, το έγραψε ειρωνικά μιας και λίγες σελίδες πριν ειπώθηκε από κάποιον ότι ο παίχτης θυμίζει Εσίτι ...figurehead4 έγραψε:Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά νομίζω πως άδικα κράζετε τον renegade.
Τόσες μέρες πριν υπερασπιζοταν τον παίχτη που άκουγε ο, τι να ναι και τώρα τρολαρει προφανώς αυτά κι αυτους που τα έλεγαν.
- pisakaipoupoula
Πολύ ποιότητα...μα πάρα πολύ...έναν Άγελο ήθελε να τον κουρέψει και θα ήταν σουπερ
Το εχω ξαναπει, αν δεν εχει ερθει να κοροιδεψει, θα μιλαμε για εναν βελτιωμενο Παμπλο Γκαρσια. Σαν να παιζει με παιδια δημοτικού ενα πράγμα
Επειδη τρολαρεις να πω οτι γουσταρω πολυ το σχολιο σουrenegade έγραψε:Η καλύτερη εμφάνιση του εσιτι με την ασπρόμαυρη φανέλα...αλλά και ένα χαλασμενο ρολόι δείχνει δύο φορές την ημέρα σωστά την ώρα
- Μπαρκαρούτσος
gika έγραψε:Τώρα πάμε Αμπερντιν; Χωρίς Μειτε και πιθανότατα χωρίς Οζντοεφ γιατί είναι Ρώσος; Ζόρικο.
Πρόστιμο για την κόκκινη θέλει. Αν είναι δυνατόν.
Κι ας έκανε εμφανησαρα σήμερα.
gika έγραψε:Ε κάτι θα έκανε και αυτός και ο Τραππ. Δεν αποφάσισε ο διαιτητής να βγάλει κόκκινη ραντομ μετά την λήξη.black death έγραψε:Γιατι κατάλαβε κανεις γιατι την πήρε;
Από τη μια ζητάς να πάρει πρόστιμο για την κόκκινη, λέγοντας κιόλας αν είναι δυνατόν, αλλά δεν ξέρεις καν τι έκανε! Κάτι θα έκανε... Ναι, ο διαιτητής πάντα ξέρει καλύτερα. Το είδαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα του Amsterdam, με Benfica, με με με με...
Και για τις γυναίκες που τρώνε ξύλο τα ίδια λες; Κάτι θα έκανε;
Man of the match στο Ελσινκι, Man of the match με Αιντραχτ, μου φαινεται οτι τον λαθρέμπορα τον κόβει κρύος ιδρώτας που θα δει 20000 μαο μαο στην φιλαδέλφεια τον Μάιο

- Amsterdamer_87
Συνεχισε να ριχνει φλοκια στον Τραππ κι ο Ιταλος τον κοκκινισε για ενδοοικογενειακη βιαblack death έγραψε:Γιατι κατάλαβε κανεις γιατι την πήρε;

- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στο επόμενο ευρωπαϊκό του ματς χωρίς τον Σουαλιό Μεϊτέ, αφού ο Γάλλος χαφ στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.
Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ, μπορεί να μην αντίκρισε κάποια κάρτα στη διάρκεια του αγώνα, όμως πήρε κίτρινη στον πάγκο επειδή μπήκε να πανηγυρίσει στο γκολ του Κουλιεράκη.
Ο Μεϊτέ, μάλιστα αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα για το επεισόδιο που προκλήθηκε από τον Κέβιν Τραπ, με τον Γάλλο χαφ να τίθεται πλέον νοκ άουτ για την αναμέτρηση με την Αμπερντίν στην Σκωτία.
Κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ, Κέβιν Τραπ, που κινδυνεύει με μεγαλύτερη τιμωρία, αφού δέχθηκε απευθείας κόκκινη για το επεισόδιο που προκάλεσε.
Ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στο επόμενο ευρωπαϊκό του ματς χωρίς τον Σουαλιό Μεϊτέ, αφού ο Γάλλος χαφ στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.
Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ, μπορεί να μην αντίκρισε κάποια κάρτα στη διάρκεια του αγώνα, όμως πήρε κίτρινη στον πάγκο επειδή μπήκε να πανηγυρίσει στο γκολ του Κουλιεράκη.
Ο Μεϊτέ, μάλιστα αντίκρισε και δεύτερη κίτρινη κάρτα για το επεισόδιο που προκλήθηκε από τον Κέβιν Τραπ, με τον Γάλλο χαφ να τίθεται πλέον νοκ άουτ για την αναμέτρηση με την Αμπερντίν στην Σκωτία.
Κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ, Κέβιν Τραπ, που κινδυνεύει με μεγαλύτερη τιμωρία, αφού δέχθηκε απευθείας κόκκινη για το επεισόδιο που προκάλεσε.
Εμένα πάντως μου άρεσε που πήρε κίτρινη συμμετέχοντας στους πανηγυρισμούς. Φάνηκε να νοιώθει και να χαίρεται ως μέλος της ομάδας. Κάτι τέτοια δημιουργούν το δέσιμο σε μια ομάδα
- john4serres
Τρομερός χθες. Φοβερή τοποθέτηση του σώματος και μοίρασμα παιχνιδιού. Ψήφισα μβπ την κολαση-παραδεισο του Κουλιε αλλά δικαιωματικά το φόρουμ τον βγάζει μβπ