ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμ
Μετα την διακοπη νομιζω οτι θα πεσει ξεκωλιασμα, αν μπει και ο Μαρκος θα τους παρουμε παραμαζωμα γιατι θα προστεθει η τρελοταχυτητα που θελουμε στα χαφ
- Patricio_4
Εγώ πάντως νομίζω πως η κερκίδα ήταν καλύτερη και στο ματς με τη χαρτς και με το ληκι. Και στα 3 ματς μέσα ήμουν, στην 4. Απλά σήμερα ακούστηκε παραπάνω το ΠΑΟΚ στην αρχή του ματς γιατί όλοι θέλαμε να επισκιάσουμε τους απέναντι καθώς και οι έντονες αποδοκιμασίες στους αντιπάλους μετά το 2-1.
Και τώρα για να γκρινιάξω λίγο:
Θέλω να αναφερθώ στους πυρσούς που ανάψανε οι γερμανοί. Υποτίθεται πως ούτε σημαίες, ούτε τύμπανα μπορούν να φέρουν μέσα στο γήπεδο. Ποιος τους άφησε να περάσουν έτσι? Τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ θα έχουν ή μόνο εμείς πρέπει να είμαστε απίκο?
Επίσης, δεν έγινε ούτε η παραμικρή αναφορά στη νίκη του ΠΑΟΚ από τα μίντια της ΟΥΕΦΑ, ενώ για την αρμάδα του Αλμέιδα κανονικότατο ποστάρισμα για το μεγαλειώδες Χ. Ούτε το γκολ του Ζιβκοβιτς υποψήφιο για το γκολ της αγωνιστικής.
Α ρε μεγάλε ΠΑΟΚ, τόσο πόνο τους προκαλείς που όταν νικάς σου βγάζουν και κόκκινη.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τώρα για να γκρινιάξω λίγο:
Θέλω να αναφερθώ στους πυρσούς που ανάψανε οι γερμανοί. Υποτίθεται πως ούτε σημαίες, ούτε τύμπανα μπορούν να φέρουν μέσα στο γήπεδο. Ποιος τους άφησε να περάσουν έτσι? Τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ θα έχουν ή μόνο εμείς πρέπει να είμαστε απίκο?
Επίσης, δεν έγινε ούτε η παραμικρή αναφορά στη νίκη του ΠΑΟΚ από τα μίντια της ΟΥΕΦΑ, ενώ για την αρμάδα του Αλμέιδα κανονικότατο ποστάρισμα για το μεγαλειώδες Χ. Ούτε το γκολ του Ζιβκοβιτς υποψήφιο για το γκολ της αγωνιστικής.
Α ρε μεγάλε ΠΑΟΚ, τόσο πόνο τους προκαλείς που όταν νικάς σου βγάζουν και κόκκινη.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
Α ρε γαμώτο...διαβάζω για την κερκίδα και είναι από τις λίγες φορές που λυπάμαι που δεν ήμουν Τούμπα. Έχω ζήσει γεμάτα γήπεδα με κόσμο καυλωμένο να φωνάζει.. Και Τούμπα και Παλατάκι. Άλλο συναίσθημα, όσοι δεν είναι οπαδοί ομάδων, δεν θα πάρουν ποτέ χαμπάρι..
[youtube]23nB-3He69w[/youtube]
Η εικόνα του αγώνα, κατ'εμέ:

Σχεδόν δάκρυσα. Μπορεί να είναι και η κούραση της δουλειάς. Αλλά αν συλλάβει κανείς στο μυαλό του τι ακριβώς βλέπουμε εδώ, στην ολότητά του, θα καταλάβει.
Επίσης, η άλλη εικόνα του αγώνα

[youtube]23nB-3He69w[/youtube]
Η εικόνα του αγώνα, κατ'εμέ:

Σχεδόν δάκρυσα. Μπορεί να είναι και η κούραση της δουλειάς. Αλλά αν συλλάβει κανείς στο μυαλό του τι ακριβώς βλέπουμε εδώ, στην ολότητά του, θα καταλάβει.
Επίσης, η άλλη εικόνα του αγώνα

-
Μπαρκαρούτσος
sourmenetes έγραψε:Να πούμε λίγο εμείς οι ξερόλες του Ιούνιου ένα μεγάλο Μπράβο στο Λουτσεσκου που κράτησε τον Μπραντον Τόμας και δεν πήρε τον ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ!
Άμα είναι να του μακελεύεις το όνομα έτσι, όντως καλύτερα που δεν τον πήραμε!
vs40 έγραψε:Το πολύ έπρεπε να φάμε 1 γκολ, και αυτό έγινε με ένα άτυχο τρόπο. Αντίθετα εμείς είχαμε 3 περιπτώσεις να βάλουμε γκολ, συμπεριλαμβάνοντας το επαναλαμβανόμενο σκάνδαλο ακυρώσεων γκολ του ΠΑΟΚ.
Άρα καλά το έπαιξα εγώ 4-1! Καριόλα 365, τα λεφτά από το στοίχημα ρε κοπρίτες!
- falconakis
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χάλια βλεπω έναν αετό μ οχτώ κεφάλια !!!!
Αφιερωμένο σ όσους ήμασταν Τούμπα τοτε και το ΠΑΟΚΑΡΑ ακούστηκε μέχρι την Φρανκφουρτη παρά το χαμένο πέναλτι και τον αποκλεισμό...
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Αφιερωμένο σ όσους ήμασταν Τούμπα τοτε και το ΠΑΟΚΑΡΑ ακούστηκε μέχρι την Φρανκφουρτη παρά το χαμένο πέναλτι και τον αποκλεισμό...
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Οι εικόνας της προηγούμενης σημαίας , να σηκώνει ψηλά την καινουρια , είναι ότι πιο προφητικό έχω δει live .
Αντρε-Αντριγια
Αντρε-Αντριγια
Μπράβο σε όλους, νίκη πρόκριση.
Από τον Ιούνιο έγραφα οτι ο Μειτέ είναι ακριβώς αυτό που έλειπε για να κερδίσεις τέτοια μεγάλα μάτς. Μιλάμε ο άνθρωπος τους κατάπιε στο κέντρο. Δεν του πήρε κανείς ποτέ την μπάλα. Έναν πιό γρήγορο θέλει δίπλα του και θα μιλάμε για το καλύτερο κέντρο έβερ.
Ο Σβάμπαρος με απογοήτευσε και πάλι. Στο λάθος Κούλιε μισή ευθύνη είναι δικιά του.
Τέλος καλό, όλα καλά. Η ομάδα σιγά σιγά θα αρχίσει να ρολάρει.
Από τον Ιούνιο έγραφα οτι ο Μειτέ είναι ακριβώς αυτό που έλειπε για να κερδίσεις τέτοια μεγάλα μάτς. Μιλάμε ο άνθρωπος τους κατάπιε στο κέντρο. Δεν του πήρε κανείς ποτέ την μπάλα. Έναν πιό γρήγορο θέλει δίπλα του και θα μιλάμε για το καλύτερο κέντρο έβερ.
Ο Σβάμπαρος με απογοήτευσε και πάλι. Στο λάθος Κούλιε μισή ευθύνη είναι δικιά του.
Τέλος καλό, όλα καλά. Η ομάδα σιγά σιγά θα αρχίσει να ρολάρει.
- sourmenetes
- Moderator
Δώσε πόνο!eorptol1 έγραψε:Ειμουν στο γήπεδο 1981 ΠΑΟΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ 2-0 ήττα στα πέναλτι ,νεαρός τότε φοιτητής δύο ώρες πριν το παιχνίδι βγαίνουν με πολιτικά στο γήπεδο οι γερμανοι, η 4 φίσκα και κάνει φοβερή κερκίδα οι γερμανοι κοιτάνε με δέος και χειροκροτανε κερδισαμε 2-0 και αποκλειστηκαμε στα πέναλτι.... Ματσαρα....θα είμαι ΠΆΛΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 42 ΧΡΟΝΙΆ ΤΙ ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ
φετος ειδα ολα τα ματς στην τουμπα ...... γεμισα ΠΑΟΚ....
μολις γυρισα απο τον ναο μαγικες στιγμες ομαδας κοσμου ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ......![]()
![]()
![]()
ΠΣΚ θα είμαι στα μέρη σου!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εγω ξέρω τι κάνω!aivas19 έγραψε:ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙsourmenetes έγραψε:Ποιοε άνοιξε το τοπικ του ματς ρε παιδιά;;;
Για πείτε μας λίγο..
ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ
Άλλοι μου τα χαλάνε..
Χάχαχαχα
- Amsterdamer_87
Μεγαλη Βραδυα-Μεγαλη εμφανιση-Μεγαλη Νικη-Μεγαλη Καυλα..
Τρια γκολ στην Αιντραχτ και αντε γεια !!!
Τρια γκολ στην Αιντραχτ και αντε γεια !!!
- thanos-xanthi
απίστευτη βραδιά χτες, φοβερή ατμόσφαιρα, φύγαμε εκστασιασμένοι
μεγάλε ΠΑΟΚ μόνο εσύ
από τις επιστροφές που δε σε νοιάζει κούραση, ταλαιπωρία, έξοδα και ελάχιστος ύπνος
ακόμα δε μας πέφτει..
μεγάλε ΠΑΟΚ μόνο εσύ
από τις επιστροφές που δε σε νοιάζει κούραση, ταλαιπωρία, έξοδα και ελάχιστος ύπνος
ακόμα δε μας πέφτει..
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!
Πάλι κερδίσαμε ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ!!!
Καταπληκτική τακτική διαχείριση απο τον Ράζβαν, ο ΜΕΙΤΕ είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΦ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Δεν μπόρεσε να του πάρει κανείς τη μπάλα , δεν έχασε μονομαχία , έδωσε την απαραίτητη ασφάλεια στην ομάδα, ήταν ηγετικός !!! ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑΑΑ.
Θα <ξεφουρνίσω> απο το στόμα μου κάτι που φαντάζει αδύνατο ,
ΤΡΕΜΠΛ!!!
Πάλι κερδίσαμε ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ!!!
Καταπληκτική τακτική διαχείριση απο τον Ράζβαν, ο ΜΕΙΤΕ είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΦ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Δεν μπόρεσε να του πάρει κανείς τη μπάλα , δεν έχασε μονομαχία , έδωσε την απαραίτητη ασφάλεια στην ομάδα, ήταν ηγετικός !!! ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑΑΑ.
Θα <ξεφουρνίσω> απο το στόμα μου κάτι που φαντάζει αδύνατο ,
ΤΡΕΜΠΛ!!!
πολλα συγχαρητηρια σ ολους ...υπεροχη ομαδαμ υπεροχος λαος..
κατι που μου εανε εντυπωση...μετα το γκολ κουλιερακη δεν σηκωθηκα καθολου...φοβηθηκα το βαρ..το γαμημενο...
ηδη μετα το γκολ του σαματα και τα λεπτα για την ακυρωση θυμηθηκα το ελλαντα...
εκει μας καταντησαν....σιχαματα αληταρια...
ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ...ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ...

κατι που μου εανε εντυπωση...μετα το γκολ κουλιερακη δεν σηκωθηκα καθολου...φοβηθηκα το βαρ..το γαμημενο...
ηδη μετα το γκολ του σαματα και τα λεπτα για την ακυρωση θυμηθηκα το ελλαντα...
εκει μας καταντησαν....σιχαματα αληταρια...
ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ...ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ...
- PAOKevolution
Φοβερή τακτική προσήλωση της ομάδας. Μπράβο στα παιδιά μας και στον λαό μας! Νίκη αφιερωμένη σε όλα τα αδικοχαμένα αετόπουλα! Αγαπάτε την ομάδα με όλο σας το είναι ρε καρντάσια!
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη!
Κερδίσαμε δίκαια, αν και μεσοαμυντικά είχαμε τα γνωστά προβλήματα, καθώς οι πιο γρήγοροι Γερμανοί έφταναν εύκολα έξω από την περιοχή και αρκετές φορές σε θέσεις βολής. Πλησίασαν, αλλά δεν ακούμπησαν. Ένα γκολ έβαλαν από δικό μας τραγικό λάθος. Αν δεν είχε γίνει το λάθος αμφιβάλλω αν θα πετύχαιναν κάποιο άλλο γκολ. Αυτά τα λάθη πρέπει να αποφεύγονται, αν θέλουμε να έχουμε Ευρωπαϊκό μέλλον.
Η πιο αδύναμη γραμμή μας ήταν η μεσοαμυντική κι αυτό γιατί δεν έχουμε γρήγορους παίκτες μπροστά από τα στόπερς που να κλείνουν τους διαδρόμους. Το είδαμε και στη Λεωφόρο, το είδαμε και χθες.
Παρ' όλο που ο Μειτέ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι καθώς έπαιρνε εύκολα τη μπάλα την μοίραζε σωστά και σχεδόν ποτέ δεν την έχανε από τα απανωτά μαρκαρίσματα των αντιπάλων, είναι πολύ αργός. Όταν αυτοί έβγαιναν στο τρανσμίσιον δεν τους προλάβαινε κανείς από τους χαφ μας. Ευτυχώς δεν είχαν την ποιότητα να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους. Ελπίζω ότι με την επάνοδο του Marcos το πρόβλημα αυτό θα αμβλυνθεί σε μεγάλο βαθμό.
Ο Κοτάρσκι ήταν εγγύηση για ένα ακόμη αγώνα.
Ο Κουλιε ήταν κορυφαίος μέχρι την ισοφάριση, αλλά το λάθος που κάνει είναι πολύ σοβαρό. Ευτυχώς το διόρθωσε στη συνέχεια.
Πολύ καλός και ο Baba σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Πολύ καλός ο Meite. Θα τον είχα ως mvp αν δεν ήταν αργός. Έφαγε κόκκινη κάρτα ΜΕΤΑ τον αγώνα και δεν ξέρω αν θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική ή περισσότερες.
Για τον Odoev δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.
Ο Schwab δεν έπρεπε να γυρίσει τη μπάλα στον Κουλιε, καθώς ο αντίπαλος ήταν σχετικά κοντά. Κατά τα άλλα και οι δύο αυτοί είχαν συμμετοχή στο γκολ (2-1).
Ο Τσιγγάρας ήταν πολύ καλός (και παντού) όσο έπαιξε.
Ο Σαμάτα προσπάθησε, σκόραρε ένα γκολ που ακυρώθηκε για ελάχιστα εκατοστά, αλλά μέχρις εκεί.
Ο Andrija εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ και σκόραρε ξανά.
Ο Taison δεν με άρεσε τόσο, όπως και ο Ντέλιας.
Ο Murg δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει, γιατί ούτε ταλέντο έχει, ούτε προοπτική να μείνει στον ΠΑΟΚ. Απλά στερεί μια θέση από κάποιον άλλον που θα μπορούσε αυτός να έχει μέλλον με την ομάδα, όπως ακριβώς γινόταν πέρυσι με Biseswar.
Κερδίσαμε δίκαια, αν και μεσοαμυντικά είχαμε τα γνωστά προβλήματα, καθώς οι πιο γρήγοροι Γερμανοί έφταναν εύκολα έξω από την περιοχή και αρκετές φορές σε θέσεις βολής. Πλησίασαν, αλλά δεν ακούμπησαν. Ένα γκολ έβαλαν από δικό μας τραγικό λάθος. Αν δεν είχε γίνει το λάθος αμφιβάλλω αν θα πετύχαιναν κάποιο άλλο γκολ. Αυτά τα λάθη πρέπει να αποφεύγονται, αν θέλουμε να έχουμε Ευρωπαϊκό μέλλον.
Η πιο αδύναμη γραμμή μας ήταν η μεσοαμυντική κι αυτό γιατί δεν έχουμε γρήγορους παίκτες μπροστά από τα στόπερς που να κλείνουν τους διαδρόμους. Το είδαμε και στη Λεωφόρο, το είδαμε και χθες.
Παρ' όλο που ο Μειτέ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι καθώς έπαιρνε εύκολα τη μπάλα την μοίραζε σωστά και σχεδόν ποτέ δεν την έχανε από τα απανωτά μαρκαρίσματα των αντιπάλων, είναι πολύ αργός. Όταν αυτοί έβγαιναν στο τρανσμίσιον δεν τους προλάβαινε κανείς από τους χαφ μας. Ευτυχώς δεν είχαν την ποιότητα να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους. Ελπίζω ότι με την επάνοδο του Marcos το πρόβλημα αυτό θα αμβλυνθεί σε μεγάλο βαθμό.
Ο Κοτάρσκι ήταν εγγύηση για ένα ακόμη αγώνα.
Ο Κουλιε ήταν κορυφαίος μέχρι την ισοφάριση, αλλά το λάθος που κάνει είναι πολύ σοβαρό. Ευτυχώς το διόρθωσε στη συνέχεια.
Πολύ καλός και ο Baba σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Πολύ καλός ο Meite. Θα τον είχα ως mvp αν δεν ήταν αργός. Έφαγε κόκκινη κάρτα ΜΕΤΑ τον αγώνα και δεν ξέρω αν θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική ή περισσότερες.
Για τον Odoev δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.
Ο Schwab δεν έπρεπε να γυρίσει τη μπάλα στον Κουλιε, καθώς ο αντίπαλος ήταν σχετικά κοντά. Κατά τα άλλα και οι δύο αυτοί είχαν συμμετοχή στο γκολ (2-1).
Ο Τσιγγάρας ήταν πολύ καλός (και παντού) όσο έπαιξε.
Ο Σαμάτα προσπάθησε, σκόραρε ένα γκολ που ακυρώθηκε για ελάχιστα εκατοστά, αλλά μέχρις εκεί.
Ο Andrija εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ και σκόραρε ξανά.
Ο Taison δεν με άρεσε τόσο, όπως και ο Ντέλιας.
Ο Murg δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει, γιατί ούτε ταλέντο έχει, ούτε προοπτική να μείνει στον ΠΑΟΚ. Απλά στερεί μια θέση από κάποιον άλλον που θα μπορούσε αυτός να έχει μέλλον με την ομάδα, όπως ακριβώς γινόταν πέρυσι με Biseswar.