ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Κοτάρσκι
19
10%
Βιεϊρίνια
11
6%
Εγκονγκ
3
2%
Κουλιερακης
34
18%
Μπαμπα
23
12%
Οζντοεφ
1
1%
Μειτε
77
41%
Ζίφκοβιτς
11
6%
Τάισον
1
1%
Μουργκ
5
3%
Σαματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
1
1%
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
1
1%

Σύνολο ψήφων: 187

Dimg4a

Re: ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμ

Δημοσίευση από Dimg4a »

Παντως τωρα εχω τρελαθει για τη Φρανκφουρτη, θα ειναι εκδρομαρα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:
renegade έγραψε: Ιδιαίτερη μνεία σήμερα για τους Μειτε, ραχμαν οι οποίοι έδειξαν πολύ υψηλό επίπεδο απέναντι σε ποδοσφαιριστές της Μπουντεσλίγκα.
Ποσοι γραφετε μ αυτο το ακαου βρε Ρενε?
renegade έγραψε:Η καλύτερη εμφάνιση του εσιτι με την ασπρόμαυρη φανέλα...αλλά και ένα χαλαστηκαν ρολόι δείχνει δύο φορές την ημέρα σωστά την ώρα
Ακυρο. Σορυ Ρενε τρολια ηταν το 2ο
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μας ψιλοαπείλησε το πουλί το παραδείσιο στη συνέντευξη τύπου, για τη ρεβανς. Πιστεύω, μέχρι τότε όλοι στην ομάδα θα ξυπνάνε ιδρωμένοι το βράδυ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κρητικέ και εγώ μια φορά το χρόνο καταφέρνω να ανέβω,το σημερινό θα το λέω στα εγγόνια μου,απίστευτο βράδυ παλικάρια.
Να πω και ένα μπράβο στους Γερμαναραδες οπαδούς, ήταν άψογοι, δεν δημιούργησαν το παραμικρό, δεν προκάλεσαν ούτε μια φορά,υποστήριξαν την ομάδα τους κόσμια,ακούστηκαν ελάχιστα βέβαια, αλλά σε τέτοια Τούμπα δεν ακούγεται κανείς,μόνο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Όσοι είχαμε την ατυχία να ακούμε σιχαμενοοτέ μάθαμε τα πάντα για τους τοπμέλερ.

Ρε μλκ τσόχο τι καραγκιόζης είσαι;

Α! ξέχασα στον πάγκο της Άιντραχτ είχαν τον ειδικό στα θέματα της Άιντραχτ.
Μλκ μελισσίδη άσε το μικρόφωνο και φύγε μόνος σου. Μίλησες για να πεις "πολύ εξαιρετικός"
renegade

Δημοσίευση από renegade »

kataramenos5 έγραψε:Αυτή την εμφάνιση καλό ειναι να τη θυμόμαστε οταν οι γραμμές του βαρ στη σουπαλιγδα παθαίνουνε ναυτία.
renegade έγραψε: Ιδιαίτερη μνεία σήμερα για τους Μειτε, ραχμαν οι οποίοι έδειξαν πολύ υψηλό επίπεδο απέναντι σε ποδοσφαιριστές της Μπουντεσλίγκα.
Ποσοι γραφετε μ αυτο το ακαου βρε Ρενε?
renegade έγραψε:Η καλύτερη εμφάνιση του εσιτι με την ασπρόμαυρη φανέλα...αλλά και ένα χαλαστηκαν ρολόι δείχνει δύο φορές την ημέρα σωστά την ώρα
Γράφει και η γυναίκα... βαριέται λεει να γράψει από το δικό της
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ωραια αναλυση απο διαμαντοπουλο για το σημερινο απο το 28:00

https://www.youtube.com/live/PEz5NBhfhI ... red&t=1681
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Τι καύλα ηταν αυτη ρε αδερφια? Τι ματσαρα καναμε? Συνδυασμοι, γρήγορο ποδοσφαιρο, παιχτες που μασουσαν σιδερα! Συνεχιστε ετσι το φελεκι μου μεσα να τους παρουμε το εγχωριο και να τους αφησουμε ολους ταβλα!

Ψυχαρα Ζιφκοβιτς, Μειτε αλλη κλαση, Αντρε συγκινητικοτατος, Κοταρσκι ασχολιαστος, Ταισον σαν 20αρης και γενικα οσοι αγωνιστηκαν αξιζουν το σεβασμο μας.

Συνεχίζουμε κ@υλωμενοι!

Νίκη ορόσημο για μια ξεφρενη πορεια!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

[youtube]CVMmvKhJ2eA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ειμουν στο γήπεδο 1981 ΠΑΟΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ 2-0 ήττα στα πέναλτι ,νεαρός τότε φοιτητής δύο ώρες πριν το παιχνίδι βγαίνουν με πολιτικά στο γήπεδο οι γερμανοι, η 4 φίσκα και κάνει φοβερή κερκίδα οι γερμανοι κοιτάνε με δέος και χειροκροτανε κερδισαμε 2-0 και αποκλειστηκαμε στα πέναλτι.... Ματσαρα....θα είμαι ΠΆΛΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 42 ΧΡΟΝΙΆ ΤΙ ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ

φετος ειδα ολα τα ματς στην τουμπα ...... γεμισα ΠΑΟΚ....
μολις γυρισα απο τον ναο μαγικες στιγμες ομαδας κοσμου ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

eorptol1 έγραψε:Ειμουν στο γήπεδο 1981 ΠΑΟΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ 2-0 ήττα στα πέναλτι ,νεαρός τότε φοιτητής δύο ώρες πριν το παιχνίδι βγαίνουν με πολιτικά στο γήπεδο οι γερμανοι, η 4 φίσκα και κάνει φοβερή κερκίδα οι γερμανοι κοιτάνε με δέος και χειροκροτανε κερδισαμε 2-0 και αποκλειστηκαμε στα πέναλτι.... Ματσαρα....θα είμαι ΠΆΛΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 42 ΧΡΟΝΙΆ ΤΙ ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ

φετος ειδα ολα τα ματς στην τουμπα ...... γεμισα ΠΑΟΚ....
μολις γυρισα απο τον ναο μαγικες στιγμες ομαδας κοσμου ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

sourmenetes έγραψε:Ποιοε άνοιξε το τοπικ του ματς ρε παιδιά;;;

Για πείτε μας λίγο..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ
ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:Να πούμε λίγο εμείς οι ξερόλες του Ιούνιου ένα μεγάλο Μπράβο στο Λουτσεσκου που κράτησε τον Μπραντον Τόμας και δεν πήρε τον ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ!

Μπράβο Τόμας!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να του πούμε ένα μπράβο και στον άλλον Τόμας που τον κράτησε και έπαιξε βασικος σήμερα...
Να τα λεμε όλα σουρμε.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Βραδυ ονειρικό στο ΝΑΟ.
Λαος από τα πολύ παλια, παλμός και πάθος σε ολες τις θυρες και μέσα στο γήπεδο μια ΟΜΑΔΑΡΑ που κοιταξε στα ματια μια πολυ πιο ακριβή ομαδα από ένα πολύ καλύτερο πρωταθλημα. Και μάλιστα κατάφερε να την κερδίσει στο τέλος κάτι το οποίο ολοι όσοι ημασταν μεσα (και οι παίκτες!!) το πιστευαμε μέχρι την τελευταία φάση.
Τρομερο μέταλλο από όλους τους παικτες, συγκινητικη ομαδικη δουλεια. Η ομαδα ειναι τακτικα φοβερά δουλεμενη κατι που στο γηπεδο το καταλαβαινεις αμεσως. Ειχα καιρο να ανεβω στο ναο και από την τηλεοραση δεν μπορεις να δεις σωστα τι ποδοσφαιρο παίζει η ομαδα είτε σε φααη επιθεσης, είτε σε φαση αμυνας. Ο προπονητης κανει καλη δουλειά στο ποδοσφαιρικο κομμάτι και σιγουρα για να παρουσιαζει και τετοια οικογενεια στο γηπεδο κανει και αλλα πραγματα πολυ καλα.
Ατομικα: Ο Μειτε εκανε καταπληκτικη εμφανιση, ενα κέντρο μονος του μου θυμισε κατι χαφ που ειχαν ανεκαθεν ολες οι μεγαλες ευρωπαικες ομάδες που περναγαν κατα καιρους χαλαρα από την Τουμπα παλιοτερα και ελεγες μακαρι να ειχαμε τετοιο χαφ. Νομίζω μαλιστα οτι δεν ειναι καν στο 60% ακομη. Στη φαση του γκολ του Σαματα εκανε 2 ενεργειες πολυ μεγαλης κλασης.... Αν και ο Αντονιο ειναι της κλασης που υποπτευομαι, οταν θα αποκτησουν ρυθμό και δεσουν μεταξυ τους θα έχουμε μακραν το καλυτερο κέντρο στη χώρα και θα μπορουμε να κανουμε τρελα ονειρα ΚΑΙ για την Ευρώπη. Ο Μπαμπα μου εκανε επισης τρομερή εντύπωση ιδιαίτερα αμυντικα και εκανε μαγικη εμφανιση (σεντρα παντως δεν...) Ιδιας κλασης με τους παραπανω και ο αρχηγός που ειναι συγκινητικος. Ο Εκογκ έχει τη γκαφα στο αίμα του αλλα σημερα ηταν γενικα πολυ θετικος με πολλες καιριες επεμβασεις Κουλιερακης ψυχαρα και δεν φταιει 100% που βρέθηκε με τετοια μπαλια μονος πισω και πιεζομενος ασφυκτικα (για μενα φταει ο Σβαμπ που ηταν γενικα αρνητικος), Ντεσποτοφ παρε τη μπαλα σπιτι σου στα στημενα, Αντριγια παικταράς αλλά μιση μερίδα, Σαματα καλος, δυνατος γρηγορος και ξερει μπαλα, Μουργκ τέταρτο της μεριδας κανει μονο για εντος με τα λιμα, Ταισον πολυ καλος αλλα εδω δεν ηταν σουπερλιγδα να κανει παρτι, Οζντοεφ οριακά επαρκής για αυτο το επιπεδο αλλά πολυ θετικος, Ντελιας ντεφορμε, Τσιγγαρας οκ και τελος Κοταρσκι καταπληκτικος, απλα ελπιζω να μην κολλησε πουθενα στα αποδυτηρια το μικροβιο Πασχαλακη στα βολε (ολα πλαγιο).
Εφυγα από το γηπεδο με την ψυχή μου γεματη ΠΑΟΚ και θεωρώ τον εαυτο μου τυχερό που εζησα από κοντά αυτή τη βραδιά.
Οσοι γράφετε εδώ και κρινετε παικτες και προπονητή έχετε σίγουρα έρθει στο ΝΑΟ τώρα τελευταία? Στηρίξτε την ομάδα γιατί φαινεται ότι κατι πολυ καλο χτιζεται πάλι. Καλη είναι η και κριτικη φυσικά οταν ειναι δικαιη αλλά εχω δει τον τελευταίο καιρο πολυ γκρινια εδω μεσα σε ενα βαθμο παντελως αδικαιολογητη.
Μακάρι να μπορουσα να ζω πιο συχνα την ομαδα από κοντα!!!

Υγ sorry για το σεντόνι
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Κάτι ήξεραν οι παλιοπουτάνες των Αθηνών και έκλεψαν το πρωτάθλημα από τις πρώτες 5 αγωνιστικές

Αυτή η ομάδα δεν την σταματάει κανένας εντός γηπέδου, θα τους γαμησουμε όλους αν υπάρχει ενότητα και εξωστρέφεια.

Κάντε ότι κοιμαστε, έρχονται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”