Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Ο Γερμανός χαφ του α.ρ.η. Lucas Rupp έκανε αρθροσκόπηση στο γόνατο, στη Γερμανία και θα μείνει εκτός για 6 εβδομάδες.
Cylon-4 έγραψε:Ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω, γιατι ορκισμενους εχθρους του ΠΑΟΚ μας, που εβλαπταν επι σειρα ετων τον συλλογο μας, με λογια, πραξεις και προπαγανδα, πρεπει να τους εξωραιζουμε οταν πεθαινουν.
Σ αυτην την κατηγορια, ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη, ο Σαββας θεοδωριδης και ο Γιαννης Ιωαννιδης.
Εντάξει ρε,η υποκρισία σε αυτή τη χώρα θεωρείται προτέρημα.
- Amsterdamer_87
Μαζι σου φιλε..Cylon-4 έγραψε:Ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω, γιατι ορκισμενους εχθρους του ΠΑΟΚ μας, που εβλαπταν επι σειρα ετων τον συλλογο μας, με λογια, πραξεις και προπαγανδα, πρεπει να τους εξωραιζουμε οταν πεθαινουν.
Σ αυτην την κατηγορια, ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη, ο Σαββας θεοδωριδης και ο Γιαννης Ιωαννιδης.
Σιγα να μην τιμησω τα σιχαματα..
Και ο εμετος συνεχιζεται. Οταν η ανθρωπια για πεθαμενο ανθρωπο ονομαζεται υποκρισια εδω μεσα αποκαλυπτεται για μια ακομη φορα το ποιον του καθενος.
Πολυ ορκισμενος ρε σεις, για αυτο τον παρακαλουσαμε να ερθει. Ή η υποκρισια ειναι επιλεκτικη;
Αν ειχες την δυνατοτητα να ακουσεις πως εκφραζοταν για τον ΠΑΟΚ στον κυκλο του, ισως ειχες διαφορετικη αποψη.
Και καλο θα ηταν να μην χαρακτηριζεις "εμετο" τις αποψεις αλλων.
Θα μπορουσαν να κανουν κι αυτοι το ιδιο για την δικη σου.
- navigator11
Θα μαλώσετε τώρα και για τον ιωαννίδη! Πέθανε, καλοτάξιδος, συλλυπητήρια στους δικούς του και προχωράμε. Δε θα ξεχάσουμε ή θα εξωραΐσουμε όσα ζήσαμε και εξαιτίας του κάθε ιωαννίδη, μην τρελαθούμε κιόλας. Ο άνθρωπος υπήρξε η προσωποποίηση της παράγκας στο μπάσκετ για πολλά χρόνια. Ασυλία αισχρή. Οργιώδης εντός "ελλαδας". Κακός προπονητής προφανώς δεν ήταν. Ανήθικος ήταν σίγουρα. Το σταματάω εδώ.
Επειδή και από το προηγούμενο ποστ σου αναφέρεσαι μάλλον στους αξέχαστους τελικούς πλέι-οφ του 90-91, προπονητής του ρούλη ήταν πια ο... σουτέρης, ο Ιωαννίδης είχε φύγει.joshua έγραψε:Ντιμ νομιζω ηλικιακα εισαι αρκετα μικρος.Για οσους εχουν ζησει απο κοντα τις δυο κλοπες τιτλων το 90 και το 94 σε ματς τιτλου με αντιπαλο τον Ιωαννιδη ο ανρθωπος λογικα αποτελουσε μαυρο πανι,ανεξαρτητως αν πρεπει να υπαρχει ενας στοιχειωδης σεβασμος απεναντι σε καποιον που φευγει ταλαιπωρημενος.
Αν και παρακολουθούσα τα ματς μεταξύ μας της δεκαετίας 80-αρχές 90 από "απόσταση" 500 χλμ. δεν θυμάμαι να υπήρχε η συζήτηση για διαιτησία που εμφανίστηκε όταν κατέβηκε το μπάσκετ στην Αθήνα. Ναι, ο ξανθός υπό Κόκκαλη ήταν άλλη κουβέντα.
Επίσης, εκείνη τη δεκαετία ο Βασιλακόπουλος με τις ελληνοποιήσεις βοηθούσε τους πάντες.
Θα συνταχθώ με την άποψη ότι όταν πεθαίνει κάποιος δεν σημαίνει ότι γίνεται άγιος....Ένας προπονητής μπάσκετ με επιτυχίες σε περίοδο ακμής του αθλήματος...από κει και πέρα εγωκεντρικός, αθυρόστομος, άξεστος και παρτάκιας...και σαν πολιτικός συμπεριφερόταν και λειτουργούσε έτσι...
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εμένα προσωπικά δε θα μου λείψει καθόλου, όχι σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ-δεν μπαίνω καν στη διαδικασία- αλλά σαν άνθρωπος...αντιπροσώπευε όλη αυτή την αξεστίλα και αχρειότητα του νεοέλληνα των 80ς και 90ς με το Μερτσεντέ και το χρυσό ρολόι....
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εμένα προσωπικά δε θα μου λείψει καθόλου, όχι σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ-δεν μπαίνω καν στη διαδικασία- αλλά σαν άνθρωπος...αντιπροσώπευε όλη αυτή την αξεστίλα και αχρειότητα του νεοέλληνα των 80ς και 90ς με το Μερτσεντέ και το χρυσό ρολόι....
Συμφωνώ με όσους λένε ότι ο θάνατος κάποιου ΔΕΝ σημαίνει ότι διαγράφουμε ό,τι έχει κάνει.
Ιδιαίτερα λόγω της αγιογραφίας που του φτάχνουν σήμερα, ε δε γίνεται. Σε σκάνε.
Ο Ιωαννίδης πέρα από άνρωπος των κυκλωμάτων, ήταν και ένας άνθρωπος που δεν πρέσβευε επουδενι αυτό που "θεωρητικά" είναι ο αθλητισμός. Fair play, ευ αγωνιζεσθαι κτλ δεν υπήρχαν στο λεξιλόγιό του. Ήταν ο τύπος ανθρώπου που δε θες να έχεις δίπλα σου.
Αν υπάρχει θεος ας τον συγχωρέσει εκείνος. Εγώ δε συγχωρώ κανέναν γιατί δεν είμαι θεος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι με τον τρόπο ζωής του, μου στέρησε χαρές που άξιζα.
Αντε και πολύ ασχοληθήκαμε.
Εντιτ: Μια έξη ξεχασα και αλλαζε ολο το νοημα...
Ιδιαίτερα λόγω της αγιογραφίας που του φτάχνουν σήμερα, ε δε γίνεται. Σε σκάνε.
Ο Ιωαννίδης πέρα από άνρωπος των κυκλωμάτων, ήταν και ένας άνθρωπος που δεν πρέσβευε επουδενι αυτό που "θεωρητικά" είναι ο αθλητισμός. Fair play, ευ αγωνιζεσθαι κτλ δεν υπήρχαν στο λεξιλόγιό του. Ήταν ο τύπος ανθρώπου που δε θες να έχεις δίπλα σου.
Αν υπάρχει θεος ας τον συγχωρέσει εκείνος. Εγώ δε συγχωρώ κανέναν γιατί δεν είμαι θεος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι με τον τρόπο ζωής του, μου στέρησε χαρές που άξιζα.
Αντε και πολύ ασχοληθήκαμε.
Εντιτ: Μια έξη ξεχασα και αλλαζε ολο το νοημα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Πέμ 05 Οκτ 2023, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιός Θεός να τον συγχωρήσει;
Άντε να μη πω και κάτι άλλο...

Άντε να μη πω και κάτι άλλο...
Εμετος πως να χαρακτηριστει μια αποψη που δεν λεει κακο λογο;Cylon-4 έγραψε:Αν ειχες την δυνατοτητα να ακουσεις πως εκφραζοταν για τον ΠΑΟΚ στον κυκλο του, ισως ειχες διαφορετικη αποψη.
Λιγο μπερδευτηκες
- kataramenos5
Ο θεος να τον συγχωρεσει.Εμεις το σκεφτομαστε.