Σωστο, αλλα αυτο θα σημαινε οτι ισχυει και για τον Μπεο ή τον δημαρχο μπειραιαTotem_pk έγραψε:Οφ τοπικ.
Οταν καποιος παιρνει συνεχεια για συνεχομενες θητειες την θεση του δημαρχου η του περιφεριαρχη με ποσοστα Κιμ τοτε κατι πρεπει να κανει σωστα.
Και αυτοι εκλεγονται και ανεξαρτητα πολιτικης τοποθετησης τους.
Ετσι και κυριος αυτος στην Πατρα. Κατι ξερουν οι πολιτες εκει που τον βγαζουν.
Παραγουν εργο αυτοι κιας μην το ξερουμε εμεις οι απο μακρυα.
Σε αυτο βοηθησε θεωρω και η ευκολη μεταδημοτευση και ετσι καποιοι πλεον ψηφιζουν σε μεγαλυτερους αριθμους στον τοπο που μενουν και οχι εκει που καταγονται.
Ον τοπικ.
Μην τυχον και δοθουν λεφτα στο καυτατζογκριο. Γηπεδο κερκιδα κερκιδα. Και τελος.
Νέο Γήπεδο
Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Off-topic.
Αν ήμουν κάτοικος Βόλου, δεν θα ψήφιζα τον Μπεο.
Πολλές φορές, για πλάκα, τον λέω Δημαρχαρα. Έχω μείνει παρα πολλές φορές στο Βόλο, ειδικά στον Άνω, θεωρώ την περιοχή από τις πιο όμορφες στην Ελλάδα.
Το ότι εκλέγεται ο Μπεος δεν είναι τυχαίο. Ούτε εκβιάζει τους κατοίκους. Είναι ένα συνδυασμός αχρήστων αντιπάλων και ότι έστω και επιφάνειακα έχει καλυτέρευσή την πόλη τα τελευταία χρόνια. Συν ο χαράκτηρας του, η επαφή με τους κατοίκους και όλα αυτά που κάνει "πουλανε"...
Αν ήμουν κάτοικος Βόλου, δεν θα ψήφιζα τον Μπεο.
Πολλές φορές, για πλάκα, τον λέω Δημαρχαρα. Έχω μείνει παρα πολλές φορές στο Βόλο, ειδικά στον Άνω, θεωρώ την περιοχή από τις πιο όμορφες στην Ελλάδα.
Το ότι εκλέγεται ο Μπεος δεν είναι τυχαίο. Ούτε εκβιάζει τους κατοίκους. Είναι ένα συνδυασμός αχρήστων αντιπάλων και ότι έστω και επιφάνειακα έχει καλυτέρευσή την πόλη τα τελευταία χρόνια. Συν ο χαράκτηρας του, η επαφή με τους κατοίκους και όλα αυτά που κάνει "πουλανε"...
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
κ. Αποστολή, Ο Πελετιδης;ΑποστόληςΑ έγραψε:Πόντιος είναι;
Τεμέτερον;
Ναι, Πόντιος είναι, αυτός κατάγεται από ένα χωριό της Κοζάνης. Καρδιολόγος με σπουδές στην Ιταλία. Το ΚΚΕ, στις Βουλευτικές εκλογές στην Αχαΐα λαμβάνει 5.45%, και στον Δήμο Πατρέων 6.7%, ο Πελετιδης λαμβάνει Α' Κυριακή (το 2019) 40.6%, και στην Β' Κυριακή 70.8%

- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:[youtube]YMh_oVxRnPU[/youtube]
Γι αυτό ανεβαίνουν τα ποσοστά του δημοσκοπικά;
Για να αποκτήσει γήπεδο κι ο ΠΑΟΚ.
Έχουμε δύο γήπεδα που μπορούν να φιλοξενήσουν όλα τα αθλήματα κλειστού χώρου που δεν είναι υδάτινα.
Βασικά άκυρο, η Τούμπα έχει κολυμβητήριο.
Ωστόσο, πολύ πύρινος ο λόγος...πιστεύω ότι ο Κύριος Πρωθυπουργός έτρεξε να συντάξει το κείμενο!
- Montrealiotis
- Kabamaru11
https://www.holmesmiller.com/project/pa ... 9SnZld5odM
Ενα τυπος στο fb το ανεβασε,φυσικα και δεν προκειται για κατι επισημο,αλλα δεν το κρυβω,εδω και ωρα εχει μαζευτει πολυ αιμα σε συγκεκριμενο σημειο του σωματος μου.
Ενα τυπος στο fb το ανεβασε,φυσικα και δεν προκειται για κατι επισημο,αλλα δεν το κρυβω,εδω και ωρα εχει μαζευτει πολυ αιμα σε συγκεκριμενο σημειο του σωματος μου.
- ΑποστόληςΑ
Ούτε μου αρέσει αλλά ούτε και κάτι καινούργιο είναι ρε παιδιά έχει δύο χρόνια που κυκλοφόρησε αυτό το σχεδιο