Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
πότε σε χαρακτήρισα ηλίθιο;
Σε ποιο σχόλιό μου;
Ακόμη μια διαστρέβλωση, προϊόν προκατάληψης.
Δεν θα βρεις σε κανένα σχόλιό μου να βρίζω ανθρώπους εδώ μέσα.
Ο άλλος παρεξήγησε το καλόπαιδο, εσένα δεν σου αρέσει η λέξη "τύπος" και απειλείς ξανα για αποκλεισμούς, πραγματικά θεωρώ πως έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Σας προτείνω να διαβάσετε ξανά τους όρους αυτής της κοινότητας
Σε ποιο σχόλιό μου;
Ακόμη μια διαστρέβλωση, προϊόν προκατάληψης.
Δεν θα βρεις σε κανένα σχόλιό μου να βρίζω ανθρώπους εδώ μέσα.
Ο άλλος παρεξήγησε το καλόπαιδο, εσένα δεν σου αρέσει η λέξη "τύπος" και απειλείς ξανα για αποκλεισμούς, πραγματικά θεωρώ πως έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Σας προτείνω να διαβάσετε ξανά τους όρους αυτής της κοινότητας
επειδη γενικα τελευταια ριχνεις πολυ χαρακτηρισμους, τι ρολο αρχισες να βαρας εσυ εδω μεσα?abc_o_ karpouzas έγραψε:Ρε πόσο λακαμαδες μπορεί να γίνετε
Σου είπα μου είπες και ξανά μανά ξέρω γω να πουμε
- navigator11
Δηλαδή ο άλλος αναφέρεται σε περιορισμένη αντίληψη, αδυναμία αντίληψης κλπ και επιχειρεί να πείσει πως δεν χαρακτηρίζει κανέναν. Οκ, ας ηρεμήσουμε λίγο ρε παιδιά. Δε γίνεται να μην υπάρχουν συγκρούσεις, κατανοητό. Όλοι μας μερικές φορές τα βλέπουμε κάπως αλλιώς τα πράγματα, ενδεχομένως και λανθασμένα. Κάποιες φορές μπορεί να έχουμε τα δίκια μας. Μη μας καίτε όμως κάποιοι τα εγκεφαλικά κύτταρα, που δε μας έχουν μείνει και πολλά υγιή.
- TylerDurden
Παίδες για το μπανεράκι που καλύπτει όλη την οθόνη, αυτό που δούλεψε για εμένα που μπαίνω από κινητό είναι το να επιλέξω από τις ρυθμίσεις του chrome να προβάλλεται στη σελίδα αυτή η έκδοση για υπολογιστή. Δεν άλλαξε τίποτα άλλο στο πώς φαίνεται το site, αλλά το μπανεράκι δεν ξαναενόχλησε.
tip: αν χρησιμοποιείται Brave browser δεν θα βλέπετε διαφημίσεις, πέραν όλων των υπόλοιπων καλών που έχει σε θέματα privacy.TylerDurden έγραψε:Παίδες για το μπανεράκι που καλύπτει όλη την οθόνη, αυτό που δούλεψε για εμένα που μπαίνω από κινητό είναι το να επιλέξω από τις ρυθμίσεις του chrome να προβάλλεται στη σελίδα αυτή η έκδοση για υπολογιστή. Δεν άλλαξε τίποτα άλλο στο πώς φαίνεται το site, αλλά το μπανεράκι δεν ξαναενόχλησε.
το ότι κάποιος δεν αντιλαμβάνεται κάτι , διότι ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να μεταφέρει πχ το συναίσθημα ή το χιούμορ, σημαίνει πως είναι ... ηλίθιος;navigator11 έγραψε:Δηλαδή ο άλλος αναφέρεται σε περιορισμένη αντίληψη, αδυναμία αντίληψης κλπ και επιχειρεί να πείσει πως δεν χαρακτηρίζει κανέναν. Οκ, ας ηρεμήσουμε λίγο ρε παιδιά. Δε γίνεται να μην υπάρχουν συγκρούσεις, κατανοητό. Όλοι μας μερικές φορές τα βλέπουμε κάπως αλλιώς τα πράγματα, ενδεχομένως και λανθασμένα. Κάποιες φορές μπορεί να έχουμε τα δίκια μας. Μη μας καίτε όμως κάποιοι τα εγκεφαλικά κύτταρα, που δε μας έχουν μείνει και πολλά υγιή.
Δηλαδή τώρα, αν γραψω πως δεν αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ με το περιορισμένη αντίληψη, θα με κατηγορήσεις πως σε χαρακτηρίζω ηλίθιο;
Το ότι το unleash him general ο άλλος το αντιλαμβάνεται ως ειρωνεία, είναι κάτι που βαραίνει εμένα που το γράφω ή εκείνον που το βλέπει ως ειρωνεία;
Το ότι παρεξηγεί την προσφώνηση "ο τύπος" βαραίνει εμένα η το ίδιο;
Μπορεί να έχει ο καθείς τα νεύρα του, το άγχος του, τις γκρίνιες του.
Δεν μπορεί όμως να ορίζει τον ρόλο του διαχειριστή κατά το δοκούν και να αποκλείει με υποκειμενικά κ όχι αντικειμενικά κριτήρια κάποια σχόλια.
Ο άλλος παραπάνω λέει πως γράφω οχετούς και παρεξηγείται με την λέξη "ο τύπος".
Ενώ ο πρώτο τύπος, αυτός που με απέκλεισε, παρεξηγήθηκε με την λέξη "καλόπαιδο" ενώ βάσισε τον αποκλεισμό στο ότι έγραψα πως ο προπονητής έχει εμμονές.
Την τρέλα μου μέσα.
- kataramenos5
Αν λαβεις υποψιν ενα δυο ποστ μαλλον υπερβολικο το μπαν αλλα
ρε gpap δεν ειμαστε ηλιθιοι
Η δε καταλαβαινεις τι γραφεις η νομιζεις οτι απευθύνεσαι σε χαζους.
Αυτα και τελος απο μενα γιατι εχουμε κι αγωνα.
ρε gpap δεν ειμαστε ηλιθιοι
Ενα σωρο παρομοια ποστ εχεις κανει που ξεχειλιζουν ειρωνεια .Και στου Ραζβαν και στα τοπικ αγωνα και και και...gpap έγραψε: 5 /7/23
Προβλέπω πως φέτος θα είναι η καλυτερη χρονιά του Λούτσε στην ομάδα.
Χωρίς στοχους πρωταθλητισμού, χωρίς πίεση, χωρίς άγχος της νίκης, και με έτοιμες δικαιολογίες πως δεν του ανανέωσαν τον Μπίσε, το Καντουρή και το Ολιβέιρα, πιστεύω φέτος θα είναι πιο χαλαρός και αγωνιστικά κ στις δηλώσεις του.
Αν δε, δεν δεχθεί κ πιέσεις να χρησιμοποιεί πιτσιρικάδες, λουκούμι να την περάσει.
Keep walking Razvan
Η δε καταλαβαινεις τι γραφεις η νομιζεις οτι απευθύνεσαι σε χαζους.
Αυτα και τελος απο μενα γιατι εχουμε κι αγωνα.
- Μπαρκαρούτσος
Στην υπό ενότητα Αγωνιστικά, της ενότητας Ποδόσφαιρο, υπάρχει η φετινή σεζόν (Σεζον 2023-2024), η περσινή (Σεζον 2022-2023), και το αρχείο των προηγούμενων ετών.
Από κάτω γιατί βρίσκεται ένα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ στο ξεκάρφωτο; από το 2021 έγινε το λάθος, και αυτό έκει αγέρωχο παραμένει! Ο Γερασιμου το έκανε.
Από κάτω γιατί βρίσκεται ένα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ στο ξεκάρφωτο; από το 2021 έγινε το λάθος, και αυτό έκει αγέρωχο παραμένει! Ο Γερασιμου το έκανε.
Kind reminderAngelosMerkelidis91 έγραψε:Στην υπό ενότητα Αγωνιστικά, της ενότητας Ποδόσφαιρο, υπάρχει η φετινή σεζόν (Σεζον 2023-2024), η περσινή (Σεζον 2022-2023), και το αρχείο των προηγούμενων ετών.
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Δημοσίευσηαπό dragon » Κυρ 22 Οκτ 2023, 13:39
sn0ufel4 έγραψε:
Το no politica στα καλύτερα του
κεκαλυμμένος φασισμος στα καλυτερα του"
Εδω θα ηθελα την παρεμβαση των φυσιολογικων μοντ και οχι του σνουφελ που συμφωνει με εναν τετοιο χαρακτηρισμο επειδη απλα ειπα πως δε θελω στην ΤΟΥΜΠΑ αλλες σημαιες εκτος απο ΠΑΟΚ. Εαν αφηνετε να αποκαλουν φασιστες συνοπαδους εδω μεσα χωρις λογο, τοτε ειναι ντροπιαστικη η κατασταση.
Απαιτω συγνωμη απο τον dragon. ΑΥτη η κουβεντα δε θα πεσει κατω ευκολα.
Δημοσίευσηαπό dragon » Κυρ 22 Οκτ 2023, 13:39
sn0ufel4 έγραψε:
Το no politica στα καλύτερα του
κεκαλυμμένος φασισμος στα καλυτερα του"
Εδω θα ηθελα την παρεμβαση των φυσιολογικων μοντ και οχι του σνουφελ που συμφωνει με εναν τετοιο χαρακτηρισμο επειδη απλα ειπα πως δε θελω στην ΤΟΥΜΠΑ αλλες σημαιες εκτος απο ΠΑΟΚ. Εαν αφηνετε να αποκαλουν φασιστες συνοπαδους εδω μεσα χωρις λογο, τοτε ειναι ντροπιαστικη η κατασταση.
Απαιτω συγνωμη απο τον dragon. ΑΥτη η κουβεντα δε θα πεσει κατω ευκολα.
Και φυσικα ο σνουφελ εσβησε το σχολιο μου που δεν προσβαλλε και αφησε το περι φασισμου. Μπραβο και εις ανωτερα
Ειλικρινά βαριέμαι και να ασχοληθώ μαζί σου πλέον
Δεν έχεις τη παραμικρή υπομονή να δεις τι και πως. Παίρνεις φόρα και απλά γράφεις ότι θες
Ας ασχοληθούν για όλη μια φορά μαζί σου οι "φυσιολογικοί" μοντ. Λολ
Δεν έχεις τη παραμικρή υπομονή να δεις τι και πως. Παίρνεις φόρα και απλά γράφεις ότι θες
Ας ασχοληθούν για όλη μια φορά μαζί σου οι "φυσιολογικοί" μοντ. Λολ
6 χρονων απαντηση "λολ".
Καλη η προσπαθεια αλλα δεν το σωζεις. Τωρα που το εκανα θεμα ετρεξες και το εσβησες.
Λολ

Καλη η προσπαθεια αλλα δεν το σωζεις. Τωρα που το εκανα θεμα ετρεξες και το εσβησες.
Λολ

Όχι ρε γμτ με τσάκωσες
Φοβήθηκα την οργή σου και έτρεξα σα καλό παιδί να τα κουκουλωσω
Λολ
Φοβήθηκα την οργή σου και έτρεξα σα καλό παιδί να τα κουκουλωσω
Λολ