8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Συγνώμη αλλά δεν μπορεί να κριθεί ένας παίκτης από την στιγμή που η ομάδα επέλεξε σε εκείνο το σημείο να είναι παρατημένη σε μια διάταξη 30Χ20
Στα θετικά του πάντως η γρήγορη επιστροφή του σε μία προσπάθεια του βάζελου σε μεταβαση
Στα θετικά του πάντως η γρήγορη επιστροφή του σε μία προσπάθεια του βάζελου σε μεταβαση
Δεν μπορουμε να τον μηδενίσουμε ως παικτη με τετοια καριερα, αλλα μεχρι στιγμης ειναι απαραδεκτη η αποδοση του.
Μπορει με 20-30 προπονησεις να γινει το καλυτερο χαφ του πρωταθληματος, αλλά αυτη την στιγμή θα επρεπε να ειναι ανάμεσα στην κερκιδας και οριακα 20αδα αποστολης.
Η ταχυτητα του ειναι ενα μεγάλο πρόβλημα για το 4-2-3-1.
Αντε να δουμε
Μπορει με 20-30 προπονησεις να γινει το καλυτερο χαφ του πρωταθληματος, αλλά αυτη την στιγμή θα επρεπε να ειναι ανάμεσα στην κερκιδας και οριακα 20αδα αποστολης.
Η ταχυτητα του ειναι ενα μεγάλο πρόβλημα για το 4-2-3-1.
Αντε να δουμε
Και ρωτάω εγώ
Πώς είναι απαράδεκτη η μέχρι τώρα παρουσία του όταν στα 90 από τα 190 λεπτά που αγωνίστηκε συνολικά αναδείχθηκε μβπ?
Κάτι χάνω προφανώς
Πώς είναι απαράδεκτη η μέχρι τώρα παρουσία του όταν στα 90 από τα 190 λεπτά που αγωνίστηκε συνολικά αναδείχθηκε μβπ?
Κάτι χάνω προφανώς
-
Δεν ειδα κανεναν MVP.renegade έγραψε:Και ρωτάω εγώ
Κάτι χάνω προφανώς
Εκανε ενα καλο ματς με τον Αρη και τα υπολοιπα απαραδεκτα. Μεχρι στιγμης, λιγα πραγματα.
Το ζητούμενο δεν είναι τι είδες εσύ
https://www.paokfc.gr/nea/20230917-fans-mvp-aris-poll/
37,5 έναντι 17,5 του δεύτερου ντεσποντοφ
https://www.paokfc.gr/nea/20230917-fans-mvp-aris-poll/
37,5 έναντι 17,5 του δεύτερου ντεσποντοφ
Καλα το ματς με τα ερπετα το είχα διαγραψει ηδη απο την μνημη μου.
Να τον δουμε σε Ευρωπαικα παιχνιδια και σε ματς με μεγαλες ομαδες.
Στα μικρα ματς διακρινόταν και ο Νταντας, αλλα σε ματς τελικους ηταν εξαφανισμενος.
Οταν ενας παικτης εχει συμβολαιο ανω του εκατομυριο και ρητρες 3-4εκ+ τοτε περιμενεις να γινει πρωταγωνιστης και οχι ρολιστας.
Στα μικρα ματς διακρινόταν και ο Νταντας, αλλα σε ματς τελικους ηταν εξαφανισμενος.
Οταν ενας παικτης εχει συμβολαιο ανω του εκατομυριο και ρητρες 3-4εκ+ τοτε περιμενεις να γινει πρωταγωνιστης και οχι ρολιστας.
Ο παίκτης εμένα μου θυμίζει τον Εσίτι. Ένα βουνό στο κέντρο, άντε με λίγο καλύτερες μεταβιβάσεις από τον προκάτοχο του. Δεν ξέρω γιατί φέρνουμε παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά όταν δεν ταιριάζουν στον τρόπο που παίζουμε.
Προσπερνω την ατυχή σύγκριση με νταντας ( αλήθεια διακρίθηκε έστω και σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ρούλη?) και ρωτάω τι θα ήθελες να δεις για να πεις ότι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο?Мир έγραψε:Καλα το ματς με τα ερπετα το είχα διαγραψει ηδη απο την μνημη μου.
Ψηλοί, δυνατοί, ψιλοαργοι. Μέχρι εκεί.gika έγραψε:Ο παίκτης εμένα μου θυμίζει τον Εσίτι. Ένα βουνό στο κέντρο, άντε με λίγο καλύτερες μεταβιβάσεις από τον προκάτοχο του. Δεν ξέρω γιατί φέρνουμε παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά όταν δεν ταιριάζουν στον τρόπο που παίζουμε.
Ο Εσιτι ήταν καθαρός κόφτης με πολλά κοψίματα και δυναμικά μαρκαρίσματα.
Αφού ο ΠΑΟΚ επέλεξε να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής δεν γίνεται να έχουμε παίκτη όπως ο Εσιτι. Χωρίς να μπορεί να προωθήσει την μπάλα στις μεσογραμμες, με κακή υποδοχή, που τα χάνει όταν του κάνουν παγίδα.
Ο Μειτε είναι ακριβώς το αντίθετο.
Πολύ καλός τεχνικά, θα φανεί αυτό μέσα στη σεζόν. Επίσης δεν θα κάνει εύκολα το λάθος στην ανάπτυξη από πίσω. Αν τον παρομοίαζα με κάποιον αυτός θα ήταν ο Σβαμπ, λίγο πιο στατικός και καλύτερος τεχνικά.
Και επειδή σίγουρα θα γίνει το λάθος όπως του Νταντας με αεκ, όπως του Εσιτι με γαύρο ή του Ντουγκλας με αεκ παλιότερα, αυτό δεν σημαίνει πως όλοι αυτοί δεν έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε. Και ο Μειτε θα κάνει τα λάθη του, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα παίρνει τις σωστές αποφάσεις.
Το τελευταίο το σημειώνω γιατί πάλι μετά από ένα λάθος θα πέσουμε να τον φάνε εδώ μέσα, δυστυχώς.
-
Ποιος ειναι ο τροπος που παίζουμε; Ο κανιας ηταν γρηγορος δηλαδη;gika έγραψε:Ο παίκτης εμένα μου θυμίζει τον Εσίτι. Ένα βουνό στο κέντρο, άντε με λίγο καλύτερες μεταβιβάσεις από τον προκάτοχο του. Δεν ξέρω γιατί φέρνουμε παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά όταν δεν ταιριάζουν στον τρόπο που παίζουμε.
Το κλασικο ωχ τραυματιστκηκε ή εχει κάρτες και να λεμε τι θα κανουμε χωρις Μειτε. Οχι σε τετοιο βαθμο οπως να χασεις Κοταρσκι (χαρακιρι) ή Ντελια εδω που φτασαμε, αλλα λιγο πιο κατω.renegade έγραψε:Προσπερνω την ατυχή σύγκριση με νταντας ( αλήθεια διακρίθηκε έστω και σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ρούλη?) και ρωτάω τι θα ήθελες να δεις για να πεις ότι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο?Мир έγραψε:Καλα το ματς με τα ερπετα το είχα διαγραψει ηδη απο την μνημη μου.
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο παίκτης αν προορίζεται για τη θέση 6...Θεωρώ πως δεν ταιριάζει καθόλου στην ομάδα...Δεν έχει ούτε καλά κοψίματα, ούτε αναχαιτήσεις, ούτε πλαινά μαρκαρίσματα, ούτε ταχύτητα ούτε στα ψηλά είναι καλός...Επίσης δεν πατάει καθόλου περιοχή...Εδώ είδαμε τον Τσιγγάρα να παίρνει την μπάλα, να παίρνει μέτρα και να πατάει πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή,..Η άποψη μου πως θα πρέπει να δοκιμαστεί στο 8...μήπως και κολλήσει καλύτερα εκεί...μιας και φαίνεται να βλέπει γήπεδο και να έχει μια καλή μεταβίβαση.
Αυτό που με προβληματιζει στον Μειτέ δεν είναι το αν είναι καλός παίκτης αλλά το γεγονός οτι δείχνει χαλαρός. Ελπίζω να μην ισχύει και να είναι απλά ιδέα μου
Συμφωνώ επίσης πως αν παίζαμε με διακριτούς ρόλους το 6 με το 8 θα έπρεπε να θεωρείται οκτάρι