Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από renegade »

Blackgr4 έγραψε:
renegade έγραψε: Είσαι και ψευτακος παναθεμα σε.
Δεν πιάστηκα από το ότι ο Μειτε δεν έχει κάνει ακόμα την διαφορά,αλλά από την για ακόμα μια φορά συγκριση των παικτών μας με τους αντιπάλους κ με την ( έμμεση και άμεση) προσπαθεί σου να μας πείσεις ότι υστερούμε.
Δεν είναι κάτι που κάνεις πρώτη φορά κ έχει τονιστεί και από άλλα μέλη.
Σ' αρέσει δεν σ αρέσει ο ΠΑΟΚ φέτος έχει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών κάτι που πιστεύει πρώτος απ' όλους αυτός που νομίζει ότι υπερασπιζεσαι.
Σκοπός και στόχος είναι αυτοί οι πολύ καλοί παίκτες να γίνουν σύνολο κ ομαδα
Ρε εγώ είμαι ψευτάκος και έχω σκοπό να υπερασπιστώ τον Λουτσέσκου με κάθε κόστος. Μου δίνει μεροκάματο τώρα τι να λέμε.
Εσύ που 8 ώρες σπας τις μπάλες όλου του forum δήθεν υπέρ του Μεϊτέ, αλλά δεν έχεις πει μισή κουβέντα για το τι έκανε χθες, προχθές, παραπροχθές, σε ρωτάω, σε ξαναρωτάω, τίποτα, τι είσαι; Χρειάζεται να το πω;

Άντε χαρά μου, ξεκουράσου φτάνει για σήμερα. Αύριο πάλι. Από το πρωί. Στις επάλξεις. 24/7 τα ίδια..
Άντε άλλη μια ( τελευταία ) μπας και το καταλάβεις

Δεν πιάστηκα από το ότι ο Μειτε δεν έχει κάνει ακόμα την διαφορά,αλλά από την για ακόμα μια φορά συγκριση των παικτών μας με τους αντιπάλους κ με την ( έμμεση και άμεση) προσπαθεί σου να μας πείσεις ότι υστερούμε.

Όσο για τον Μειτε και επειδή καίγεσαι να μάθεις ,στο 20λεπτο που αγωνίστηκε έκανε ότι έκανε και όλη η ομάδα σε εκείνο το χρονικό σημείο... δηλαδή τιποτα το αξιοσημείωτο.
Όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που ο παίκτης μια Βδομάδα δεν έκανε προπονήσεις λόγω τραυματισμού.

Στο παιχνίδι με τον ρούλη πάντως ( το πρώτο του στο αρχικό σχήμα) βγήκε Fans Man of the Match
Άρα καλό είναι να κάνεις λίγο υπομονή
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Με τον Ραζβάν ξεκάθαρα και για παραπάνω από έναν λόγους ή μάλλον καλύτερα για ένα κάρο λόγους.
Χωρίς "μα" και "μου", χωρίς "ναι μεν αλλά".
Και όσο πιο πολύ γαυγίζουν από κάτω εναντίον του, ακόμα περισσότερο μαζί του.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε: Άντε άλλη μια ( τελευταία ) μπας και το καταλάβεις

Γιατί να σε πείσω ρε φίλε; Έχω την άποψη μου, εσύ έχεις τη δικιά σου, όλα καλά πάμε παρακάτω.
Για εμένα τα χαφ του ΠΟΚ, σήμερα που μιλάμε, έχουν δώσει πολύ περισσότερα από τα δικά μας. Εσύ πες πως ο Μεϊτέ έχει κάνει μεγαλύτερη διαφορά από τον Αράο του ζέλα για παράδειγμα.
Εγώ προχθές είδα 4 δικά μας χαφ, ΣΥΝΟΛΙΚΆ, να μην μπορούν να κάνουν ζάφτι έναν του ζέλα. Ότι ήθελε έκανε ο Αράο. Μονομαχία δεν έχασε. Ξαναλέω εσύ πες το αντίθετο. Κανένα πρόβλημα.
Πάντως δεν υπάρχει τίποτα έμμεσο σε όλο αυτό. Ξεκάθαρα τα γράφω. ΔΕΝ έχεις χαφ που να έχει κάνει τη διαφορά και οι παλιοί (Σβαμπ πχ) έχουν ένα συγκεκριμένο χαμηλό (κατ΄εμέ) ταβάνι. Γι' αυτό άλλωστε έγραψα πως ελπίζω στον Μάρκος Αντόνιο, μπας και βρεθεί ένας άνθρωπος εκεί μέσα που θα προσθέσει ένταση στο κέντρο.

Υ.Γ. Σε αντίθεση με εσένα, ούτε σε πρόσβαλα, ούτε σε χαρακτήρισα κάπως μέσα στην αγωνία μου να σε "διορθώσω".
Και έφαγα και μπαν για τη λέξη "μόκο" ενώ απαντούσα σε σχόλιο που έγραφε "μας έχει πρήξει τα @@".
Μιλάμε για παράνοια τώρα όχι αστεία.. Και τα σχόλια υπάρχουν ακόμα. Ευτυχώς.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να πω απλώς ότι και τα δύο γκολ μας και όχι μόνο αυτά, και η ευκαιρία Κωνσταντέλια, ξεκινήσαν από σωστό passing game από πίσω και αριστερά, με ολίγη κούρσα Τάισον, με τους αντιπάλους απλά να κοιτάνε ή να τρέχουνε στην πλάτη μας.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Δεν ήξερα πού να το γράψω,πιο πολύ εδώ ταιριάζει,
Ένα μεγάλο μπράβο στον Αρκαδοποντιο,για αυτά που έγραψε με την πένα του, στην κεντρική σελίδα..

Την Πέμπτη Λουτσε,πάρε τον άσσο,τα 500χλρικα και τους 2,0000 βαθμούς κι όταν βγεις 1ος στον όμιλο,αυτομάτως θα ανανεωθεί το συμβόλαιο σου,από τα λεφτά που θα χεις βγάλει από εκεί.
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Miles έγραψε:Να πω απλώς ότι και τα δύο γκολ μας και όχι μόνο αυτά, και η ευκαιρία Κωνσταντέλια, ξεκινήσαν από σωστό passing game από πίσω και αριστερά, με ολίγη κούρσα Τάισον, με τους αντιπάλους απλά να κοιτάνε ή να τρέχουνε στην πλάτη μας.
Και η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκε από καταπληκτικό συνδυασμό κι αν προλάβαινε ο Τόμας το γύρισμα του κεντζιορα θα μιλούσαμε για απίστευτο γκολ
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Αυτος ο Αραο που μας έχουν σπάσει τα...νεύρα, φίλοι κ αντιπαλοι, τι ακριβώς έκανε στο δεύτερο μας γκολ; Αντε δεν μπορούσε να πιάσει τον 10 χρόνια μεγαλύτερο του Ταισον ένα φάουλ δε μπορούσε να κανει;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αρθραρα Μήλιου στο πορτοκαλι σαιτ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Luigi Vampa έγραψε:Αυτος ο Αραο που μας έχουν σπάσει τα...νεύρα, φίλοι κ αντιπαλοι, τι ακριβώς έκανε στο δεύτερο μας γκολ; Αντε δεν μπορούσε να πιάσει τον 10 χρόνια μεγαλύτερο του Ταισον ένα φάουλ δε μπορούσε να κανει;
Καλος παικτης για να κοβει αν και με μας εκοψε πολλα και του ξεφυγαν και πολλα. Επιθετικα δεν εδειξε και τπτ. Ισως κανω και λαθος βεβαια
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Bono. έγραψε:Με τον Ραζβάν ξεκάθαρα και για παραπάνω από έναν λόγους ή μάλλον καλύτερα για ένα κάρο λόγους.
Χωρίς "μα" και "μου", χωρίς "ναι μεν αλλά".
Και όσο πιο πολύ γαυγίζουν από κάτω εναντίον του, ακόμα περισσότερο μαζί του.
++++
Και ξανα, μιας και μετα τις σημερινες δηλωσεις θα ερθει δευτερος γύρος εμετικών σχολίων από τους ΑΡΔ που δηθεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο αλλά κανουν και καμια δολοφωνία χαρακτήρα αν χρειαστει η σκατοομαδουλα του αφεντικου τους.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Κοίτα να δεις που παραδέχτηκε δημόσια ότι εκνευρίστηκε με τον τελικό στον Βόλο.

Ας ελπίσουμε να ισχύει ότι το θέμα έληξε και ο συμπαθητικός Ισπανός θα πάρει την θέση βασικου δεξιά από το ματς με τον ατρόμητο.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Eγω καταλαβαινω οτι για ματσ στην Ελλαδα που δεν εχουμε πολυ πιεση σκοπευει να τον χρησιμοποιει συχνα.
Για τα υπολοιπα, ντεμπι/ευρωπη βλεπω οτι προτιμαει και θα προτιμαει τους αλλους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδή πάντως αναφέρθηκε πως αν έπαιζε στο ντέρμπι θα υπήρχε μαύρη τρύπα στην πλευρά του,αν θυμάμαι καλά ήταν εκ των κορυφαιων τόσο επιθετικά όσο και αμυντικα στο περσινό 0-3 στη λεωφόρο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο Σαστρε όπως και ο Ράφα είναι παίχτες συμπαθητικοί . Εγώ προσωπικά περυσι έλεγα ότι ο Ισπανός είναι καλύτερος από τον λυρατζη και πρέπει να είναι αυτός ο βασικός . Συμπαθητικοί αλλά όχι εγγύηση για να κάνεις πρωταθλητισμο γιατί έχουν σοβαρά κενα στην άμυνα . Ο μπαμπά μας το απέδειξε κατευθείαν . Από την άλλη δεν πήραμε παιχτη και ο κεντζιορα δεν πείθει ότι είναι καλύτερος από τον Ισπανό γιατί επιθετικα είναι χειρότερος από τον Σαστρε. Αμυντικά όμως είναι πολύ καλύτερος για αυτό και τον προτιμάει .
Τον χειμώνα πρέπει να γίνει ξακαθαρισμα της θέσης . Ο Βιειρινια σταματάει το καλοκαίρι .Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πάρουμε έναν βασικό , τον λυρατζη σαν αλλαγή επειδή είναι Έλληνας σε σχέση με Σαστρε και τον κεντζιορα σαν αλλαγή στον πάγκο που θα μπορεί να καλύψει και στόπερ και δεξι μπακ .Ματος δύσκολα να ξαναβρούμε αλλά έναν παιχτη επιπέδου Μπορμποκη ξερω γω με 1 μυριο συμβόλαιο πρέπει να βρούμε (έναν μπαμπα από δεξιά ).
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τα ειπε ολα ο κοουτς σημερα, απαντησε και στην υπουλη μαγισσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”