Άντε άλλη μια ( τελευταία ) μπας και το καταλάβειςBlackgr4 έγραψε:Ρε εγώ είμαι ψευτάκος και έχω σκοπό να υπερασπιστώ τον Λουτσέσκου με κάθε κόστος. Μου δίνει μεροκάματο τώρα τι να λέμε.renegade έγραψε: Είσαι και ψευτακος παναθεμα σε.
Δεν πιάστηκα από το ότι ο Μειτε δεν έχει κάνει ακόμα την διαφορά,αλλά από την για ακόμα μια φορά συγκριση των παικτών μας με τους αντιπάλους κ με την ( έμμεση και άμεση) προσπαθεί σου να μας πείσεις ότι υστερούμε.
Δεν είναι κάτι που κάνεις πρώτη φορά κ έχει τονιστεί και από άλλα μέλη.
Σ' αρέσει δεν σ αρέσει ο ΠΑΟΚ φέτος έχει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών κάτι που πιστεύει πρώτος απ' όλους αυτός που νομίζει ότι υπερασπιζεσαι.
Σκοπός και στόχος είναι αυτοί οι πολύ καλοί παίκτες να γίνουν σύνολο κ ομαδα
Εσύ που 8 ώρες σπας τις μπάλες όλου του forum δήθεν υπέρ του Μεϊτέ, αλλά δεν έχεις πει μισή κουβέντα για το τι έκανε χθες, προχθές, παραπροχθές, σε ρωτάω, σε ξαναρωτάω, τίποτα, τι είσαι; Χρειάζεται να το πω;
Άντε χαρά μου, ξεκουράσου φτάνει για σήμερα. Αύριο πάλι. Από το πρωί. Στις επάλξεις. 24/7 τα ίδια..
Δεν πιάστηκα από το ότι ο Μειτε δεν έχει κάνει ακόμα την διαφορά,αλλά από την για ακόμα μια φορά συγκριση των παικτών μας με τους αντιπάλους κ με την ( έμμεση και άμεση) προσπαθεί σου να μας πείσεις ότι υστερούμε.
Όσο για τον Μειτε και επειδή καίγεσαι να μάθεις ,στο 20λεπτο που αγωνίστηκε έκανε ότι έκανε και όλη η ομάδα σε εκείνο το χρονικό σημείο... δηλαδή τιποτα το αξιοσημείωτο.
Όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που ο παίκτης μια Βδομάδα δεν έκανε προπονήσεις λόγω τραυματισμού.
Στο παιχνίδι με τον ρούλη πάντως ( το πρώτο του στο αρχικό σχήμα) βγήκε Fans Man of the Match
Άρα καλό είναι να κάνεις λίγο υπομονή