70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από Equalizer »

Άλλες πάλι το νόμισμα είναι αυτό που ορίζει που θα μπουν οι γραμμές
renegade

Δημοσίευση από renegade »

[youtube]-bBdnUtx6VHQSw5B[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 02 Οκτ 2023, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παίζει κι αυτό, ναι. Στην Αγγλία όμως, εδώ τέτοια πράγματα δεν γίνονται.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Απαράδεκτος. Επιθετικός με το ζόρι...
Τώρα για να τον υπερασπιστουμε λέμε ότι ήταν δύσκολη η πάσα με ανάποδο πόδι. Μάλλον έχουν ξεχάσει πολλοί ότι μιλάνε για τον βασικό σου (υποτίθεται) Επιθετικό ,ο οποίος αμείβεται αδρά κ όχι για ένα παιδάκι που ξεκινά τωρα να παίζει στο Γ τοπικό
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:[youtube]-bBdnUtx6VHQSw5B[/youtube]

Δεν έχει μπει καλά το βίντεο. Βάλε το λινκ και σ'το κάνω edit αν θέλεις.
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

Ο πήχης για σένα είναι υψηλός μεγαλε .Έχεις ήδη περάσει από κάτω .Είσαι ο επιθετικός που διατυμπανιζαμε ότι θέλαμε, ο νέος Πριγιοβιτς , το σημείο αναφοράς , αυτός που θα είχε το εύκολο γκολ .Οχι δεν θα χαμηλώσω τον πήχη των προσδοκιών μου γιατι αν τον χαμηλώσω είναι η αρχή για να μείνω αρκετα χρόνια ακόμα χωρίς πρωταθλημα.Ποσο μάλλον όταν κάποιοι προβληματιζομασταν από την αρχή για τον μικρό αριθμό γκολ που είχες , αλλά κάποιοι επέμεναν ότι "Ο παίκτης είναι καλός και έχει στοιχεία ".
Όχι δεν μου αρκεί να τρέχεις και να παλεύεις (χθες ούτε αυτό δεν έκανες ) είχες μια ρημαδα πάσα να κάνεις για σίγουρο γκολ το οποίο ανελαβες να ΒΑΛΕΙΣ και ΟΦΕΙΛΕΣ να βάλεις ΕΣΤΩ με τη δυσκολη εκτέλεση που επέλεξες .Και το ΕΧΑΣΕΣ .Έχεις παίξει πολλά ματς και δυστυχώς δεν είσαι αυτό που ψάχναμε .Σήκω φύγε τον Ιανουάριο αν έχεις λίγη τσίπα .Και φυσικά αυτοί που σε έφεραν να βρουν τρόπο να σε ξεφορτωθούμε.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Κανονικα μετα απο και αυτη την εμφανιση, πρεπει να μπει τριτος στην ιεραρχια και να παιζει πλεον ο Τζιμας μετα τον Μπραντον.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Θα συμφωνήσω πως με αυτά που έχω δει ως τώρα, προτιμώ και γω τις "@ρχιδάτες" εμφανίσεις του Τζίμαρου που μπαίνει το παλικάρι και δαγκώνει σίδερα, παρά τον ψηλό και άχαρο Πρίγιοβιτς από τα Lidl της Τανζανίας!

Υγ Ξαναλέω, με αυτά που έχω δει ως τώρα! Μακάρι ν' αλλάξει η εικόνα, ΑΛΛΑ με το χέρι στην καρδιά.... και σεις το πιστεύετε???
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

AngelosMerkelidis91 έγραψε:ΔΩΣΤΗ ΤΗΝ Γ$#*ΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΣΑ
ΔΩΣΤΗΝ!!!!!
Γιατί δεν έκοψες λεβέντη μ;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε νομίζω κανείς να περίμενε το νέο Πρίγιοβιτς στο πρόσωπό του. Ένας μαχητικός παίκτης που στα καλά του χρόνια, όταν δηλαδή ήταν πεινασμένος ποδοσφαιρικά έκανε και κάποια νούμερα. Στη θέση αυτή, καλό είναι να παίρνουμε παίκτη σε ηλικία 23-27, να έχει παρών και μέλλον, και πάνω απ'όλα μεγάλο κίνητρο όχι απλά να παίξει μπάλα, αλλά να κάνει νούμερα. Ο Άκπομπ, πχ ήταν ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, άσχετα αν δεν του βγήκε η χρονιά στον ΠΑΟΚ. Εγώ τον έβλεπα πάντως να θέλει διακαώς να κάνει νούμερα (να έχει αυτή τη πείνα που περιγράφω). 'Πεινασμένος' ήταν ο Σάλπι στην 1η του θητεία. Στη δεύτερη θητεία του, ως 30άρης, ήταν ένας καταξιωμένος, όμως κορεσμένος επιθετικός, που δε χρειάζονταν να κάνει νούμερα για να παίζει.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πρίγιο περί του φορ, και από τι κρίνεται, και δείτε στον αντίποδα τις δηλώσεις παικτών σαν του Σαμάτα, Ολιβέιρα, ακόμη και Μπερμπάτοφ θα πω (στα 35 του βέβαια). Αν ο επιθετικός πιστεύει ότι μπορεί να παίζει και δίχως να κάνει νούμερα, δε θα κάνει νούμερα.

Για μένα ο Τζίμας πρέπει να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο. Πάλι οι ακαδημίες θα δώσουν την λύση αν τις εμπιστευτούμε.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

vs40 έγραψε:Δε νομίζω κανείς να περίμενε το νέο Πρίγιοβιτς στο πρόσωπό του. Ένας μαχητικός παίκτης που στα καλά του χρόνια, όταν δηλαδή ήταν πεινασμένος ποδοσφαιρικά έκανε και κάποια νούμερα. Στη θέση αυτή, καλό είναι να παίρνουμε παίκτη σε ηλικία 23-27, να έχει παρών και μέλλον, και πάνω απ'όλα μεγάλο κίνητρο όχι απλά να παίξει μπάλα, αλλά να κάνει νούμερα. Ο Άκπομπ, πχ ήταν ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής, άσχετα αν δεν του βγήκε η χρονιά στον ΠΑΟΚ. Εγώ τον έβλεπα πάντως να θέλει διακαώς να κάνει νούμερα (να έχει αυτή τη πείνα που περιγράφω). 'Πεινασμένος' ήταν ο Σάλπι στην 1η του θητεία. Στη δεύτερη θητεία του, ως 30άρης, ήταν ένας καταξιωμένος, όμως κορεσμένος επιθετικός, που δε χρειάζονταν να κάνει νούμερα για να παίζει.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πρίγιο περί του φορ, και από τι κρίνεται, και δείτε στον αντίποδα τις δηλώσεις παικτών σαν του Σαμάτα, Ολιβέιρα, ακόμη και Μπερμπάτοφ θα πω (στα 35 του βέβαια). Αν ο επιθετικός πιστεύει ότι μπορεί να παίζει και δίχως να κάνει νούμερα, δε θα κάνει νούμερα.

Για μένα ο Τζίμας πρέπει να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο. Πάλι οι ακαδημίες θα δώσουν την λύση αν τις εμπιστευτούμε.
Συμφωνώ απόλυτα!
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ρε Τανζανε βλεπω την φαση δυο μερες μετα και ανεβαζω πιεση. :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περιμένετε να το δείτε με Eintracht και μετά κάντε κριτική.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

hasio_john έγραψε:Θα συμφωνήσω πως με αυτά που έχω δει ως τώρα, προτιμώ και γω τις "@ρχιδάτες" εμφανίσεις του Τζίμαρου που μπαίνει το παλικάρι και δαγκώνει σίδερα, παρά τον ψηλό και άχαρο Πρίγιοβιτς από τα Lidl της Τανζανίας!

Υγ Ξαναλέω, με αυτά που έχω δει ως τώρα! Μακάρι ν' αλλάξει η εικόνα, ΑΛΛΑ με το χέρι στην καρδιά.... και σεις το πιστεύετε???
Μια βολτα απ το τοπικ του Μπραντον θα σου λυσει πολλες αποριες
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Θα την κάνω την βόλτα. Πιστεύω ότι με υπομονή θα βγει παιχταράς ...
Άλλωστε εδώ έχει γραφτεί από κάποιους ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε δει στη θέση του φορ. Ότι είναι παιχταράς κτλ.
Πολλοί λένε για βιαστικά συμπεράσματα.. Ποιός τα βγάζει; αυτοί που τον λένε παιχταρά ή αυτοί που τον λένε φούσκα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”