Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45
- PABLO GARCIA1
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45
Επειδή παρόμοια κουβέντα άνοιξε και μετά το ματς με την Χέρενφεν....η κερκίδα που κάνει ο οποισδήποτε λαός είναι σε ΑΜΕΣΗ συνάρτηση με την μπάλλα που παίζει η ομάδα του...και κυρίως με το πάθος της...γι' αυτό λοιπόν μην αναρωτιέστε άδικα.
- sidpanos
μην ρίχνετε το επίπεδο σας με γελοίους χαρακτηρισμούς...μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι είστε...Petm έγραψε:είπα να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος , το έκανα για λίγο, αλλα δεν αξίζει.Orwell έγραψε:Δεν φταίς εσύ φίλε μου...το μυαλό σου φταίει....Petm έγραψε: αν καταλαβαίνω δηλαδή είχες πρόβλημα που έπαιξε με ίβιτς-conceisao. αλλα μετά το 70 που βγήκαν και οι δυο είχες πρόβλημα που η ομάδα κόπηκε στα δυο. αλλα και το μπαλάφα να είχε και να τον έβαζε πάλι θα είχες πρόβλημα γιατί θα κρατούσε το σκορ. τώρα αν όλα αυτά που λες κάποιος βγάζει νόημα , εγώ δυστυχώς δε βγάζω.
όταν κάποιος δεν έχει να απαντήσει με επιχειρήματα απαντα με ειρωνείες.
δημοκρατία έχουμε και ο καθένας λέει ότι θέλει....
όσον αφορά τι κερκίδα από τι τηλεόραση-radio έως το 70 μια χαρά ακουγόταν. οι υπολοιποi ήταν ανύπαρκτοι έτσι κι αλλιώς. προς το τέλος λογικό είναι να κουράζονται μετά από 2 ώρες φώναγμα
- PABLO GARCIA1
το έκανες για λίγο αλλά μετά επανήλθες στο επίπεδό σου...είναι πτυσσόμενο μάλλον....
όσο για το check up θα έμπαινα στον κόπο, αλλά μάλλον πάλι δεν θα καταλάβαινες....εξ άλλου αν δεν θέλει κάποιος να καταλάβει ότι και να κάνεις είναι μάταιο....
όσο για το check up θα έμπαινα στον κόπο, αλλά μάλλον πάλι δεν θα καταλάβαινες....εξ άλλου αν δεν θέλει κάποιος να καταλάβει ότι και να κάνεις είναι μάταιο....
Πουλέν ο Orwell.Άντε να ανοίγουν λίγο τα στόματα γιατί μέχρι πριν από λίγο καιρό παραλίγο κάποιοι να μας βγάλουν και τυφλούς η τρελούς.Έχει εμμονές ο άνθρωπος και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει με τίποτα.Orwell έγραψε:Aυτό το έργο που παίζει?? γιατί το ψάχνω καιρό και δεν....pagotatzis έγραψε: και ρίξε 3 γκολάκια τον osfp
Τα ματς του ΠΑΟΚ έχουν γίνει πιά τόσο αφόρητα προβλέψιμα....με ομάδες φανερά κατώτερες πάντα μιά ανούσια υπεροχή...μερικές ευκαιρίες οι οποίες σχεδόν πάντα δεν καταλήγουν σε γκολ....οι αντίπαλοι σχεδόν δεν πατάνε την περιοχή μας αλλά εμείς κάνουμε μία χοντράδα από την άμυνα την οποία πάντα την πληρώνουμε,είτε από κόρνερ,είτε από πλάγιο,σήμερα κατορθώσαμε να φάμε γκολ από ελεύθερο του τερματά......ο αρχηγός που θέλει αλλά δεν μπορεί γιατί τα χρόνια πέρασαν και το πουλέν του Σάντος που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο αλλά δεν φαίνονται,τι στο διάολο τόσο τυφλοί είμαστε πιά??..... πάντα ο απαραίτητος τραυματισμός....τα 5 χαφ μόλις τρώμε το γκολ γίνονται ως δια μαγείας 2 και η ομάδα αντί να πιέσει κόβεται στα δύο.....μπαίνουν πάντα ο Κούτσια και ο φιλομένο αντί Κόνσε και Ιβιτς.....και εκεί κατά το 60'-70' που θα πρέπει να ανεβούμε η ομάδα καταρέει....λείπει και ο Μπαλάφας φέτος για να μπεί να κρατήσουμε το σκορ.....ίσως να φταίει και αυτό.
Ενας μήνας έμεινε για να παίξει καλά η ομάδα...που θα πάει θα περάσει.
Την Κυριακή προβλέπεται μεγάλη ξενέρα...θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη...παίζει ο Σάντος με τον i wanna be like him when i grow up....ας έρθει και ο χερ Οτο να καμαρώσει τους άξιους μαθητές του.
Μακάρι να τον φωτίσει ο θεός τον Ζαγόρ να μην του δώσει ΤΩΡΑ νέο συμβόλαιο αλλά να δούμε στο τέλος της σαιζόν.
Αυτή η πικρή γεύση μετά από το τέλος κάθε ματς τείνει να γίνει συνήθεια.Κρίμα...
ΥΓ Κράμπα και στα δύο πόδια σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή έχω χρόνια να δω.Καταλαβαίνουν όσοι έχουν παίξει μπάλα...
- PABLO GARCIA1
το ευτύχημα όμως φίλε μου για μας θα ήταν να φταίει μόνο ένας...ο Σάντος...αλλά δυστυχώς δεν φταίει μόνο αυτός....
Και ποιος φταιει ρε Παμπλο>?να ολοκληρωνουμε αποψεις..Πες τους υπαιτιους ονομαστικα...Ισως συμφωνησουμε,ισως διαφωνησουμε..Αλλα τετοια ωρα μη βαζεις γριφους
Orwell έγραψε:το έκανες για λίγο αλλά μετά επανήλθες στο επίπεδό σου...είναι πτυσσόμενο μάλλον....
Orwell έγραψε:Δεν φταίς εσύ φίλε μου...το μυαλό σου φταίει....Petm έγραψε: αν καταλαβαίνω δηλαδή είχες πρόβλημα που έπαιξε με ίβιτς-conceisao. αλλα μετά το 70 που βγήκαν και οι δυο είχες πρόβλημα που η ομάδα κόπηκε στα δυο. αλλα και το μπαλάφα να είχε και να τον έβαζε πάλι θα είχες πρόβλημα γιατί θα κρατούσε το σκορ. τώρα αν όλα αυτά που λες κάποιος βγάζει νόημα , εγώ δυστυχώς δε βγάζω.
είπα να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος , αλλα δεν αξίζει.
όταν κάποιος δεν έχει να απαντήσει με επιχειρήματα απαντα με ειρωνείες
διαφωνω απο εδω (αθηνα) εως το χεφεμφεν.........................το προτέρημα των οπαδων του ΠΑΟΚ εδω και τοσες χιλιαδες χρονια ειναι πως απο το 1ο εως το 90ο λεπτο φωναζουν για την ΠΑΟΚαρα τους.........γι'αυτο ειμαστε γνωστοι!!!!!!!!γι'αυτο ειμαστε ενας εκ των μεγαλυτερων λαων στον κοσμο.....αν δεν ειμαστε αυτο παει ο ΠΑΟΚ........................................Orwell έγραψε:Επειδή παρόμοια κουβέντα άνοιξε και μετά το ματς με την Χέρενφεν....η κερκίδα που κάνει ο οποισδήποτε λαός είναι σε ΑΜΕΣΗ συνάρτηση με την μπάλλα που παίζει η ομάδα του...και κυρίως με το πάθος της...γι' αυτό λοιπόν μην αναρωτιέστε άδικα.
- navigator11
δλδ να παρουμε συνοπαδοι μου τα ημερολογια και να μετραμε αντιστροφα το τριακονταημερο!και να εξαγουμε αμεσως μετα ... ασφαλη συμπερασματα για την ομαδα απο 4-5 παιχνιδια,να πουμε 10,στα οποια ο προπονητης σχεδον ανα 1-2 αγωνες υποχρεουται να κατεβαζει σχημα,που πιθανοτατα να μην επελεγε αλλα το κανει ελεω τραυματισμων.αυτο δεν αποτελει ουτε κατ'εμε δικαιολογια για την παρουσια στο β ημιχρονο.αλλα η ομαδα χρειαζεται χρονο και να μην παιζει με την πλατη στον τοιχο για το αποτελεσμα καθε κυριακη.

- PABLO GARCIA1
Ποιός δεν βλέπει ότι η ομάδα εκτός του ότι φανερά δεν έχει αυτοματισμούς και τρόπο να επιτίθεται είναι και γυμνή από παίκτες μπροστά???
Οτι έγινε λάθος στο μεταγραφικό σχεδιασμό???
Οτι δόθηκαν πολλά για τον πιτσιρικά?? Και αυτό άσχετα αν θα βγεί ή όχι....
Οτι πήρες Φιλομένο για δεύτερο επιθετικό και στο 4-4-2 πιό πολύ δεύτερος παίζει ο Βιειρίνια??
Οτι στηρίχθηκε η ομάδα σε ένα Αραμπατζή που και πολλούς τραυματισμούς είχε και φανερά δεν κάνει...μόνο να δεις το πρόσωπο του όταν παίζει καταλαβαίνεις πόσο άγχος και με πόση προσπάθεια παίζει.....Δεν υπήρχαν 200-300 χιλ. να πάρεις ένα δεξί μπακ????
Οτι ήθελες να διώξεις 2 παίκτες και όχι μόνο δεν τους πούλησες αλλά σχεδόν τους έκανες και ξένα σώματα μέσα στην ομάδα????
Οτι στο αμυντικό χαφ έχεις δώσει 1,5 εκ-για τους 4 εννοώ- και για την επίθεση με το ζόρι 1 εκ.????Που υπάρχει αυτό στον κόσμο????
Από πέρυσι η ομάδα φωνάζει ότι μπροστά ήθελε βοήθειες...και μεις γεμίσαμε αμ. χαφ και τρεχαλατζήδες.....
Αυτά μόνο εγώ τα βλέπω????????????????????????????
Οτι πήρες Φιλομένο για δεύτερο επιθετικό και στο 4-4-2 πιό πολύ δεύτερος παίζει ο Βιειρίνια??
Οτι στηρίχθηκε η ομάδα σε ένα Αραμπατζή που και πολλούς τραυματισμούς είχε και φανερά δεν κάνει...μόνο να δεις το πρόσωπο του όταν παίζει καταλαβαίνεις πόσο άγχος και με πόση προσπάθεια παίζει.....Δεν υπήρχαν 200-300 χιλ. να πάρεις ένα δεξί μπακ????
Οτι ήθελες να διώξεις 2 παίκτες και όχι μόνο δεν τους πούλησες αλλά σχεδόν τους έκανες και ξένα σώματα μέσα στην ομάδα????
Οτι στο αμυντικό χαφ έχεις δώσει 1,5 εκ-για τους 4 εννοώ- και για την επίθεση με το ζόρι 1 εκ.????Που υπάρχει αυτό στον κόσμο????
Από πέρυσι η ομάδα φωνάζει ότι μπροστά ήθελε βοήθειες...και μεις γεμίσαμε αμ. χαφ και τρεχαλατζήδες.....
αρα θεωρεις μεγαλο υπευθυνο τον Βρυζα?Πες ρε Παμπλο αγορι μου να ξερουμε...Πες θεωρω αυτον για αυτον τον λογο..Ασε τα ποιος δεν βλεπει το ενα και το αλλο..ο καθενας την αποψη του βλεπει..οποτε πες και εσυ τη δικη σου και μην μας βαζεις σε βαθιες σκεψεις βραδιατικα
Δεν εισαι μονος να ξερεις. Τα βλεπουν και αλλοι αυτα, οχι μονο εσυ. Ο Ραπτοπουλος, ο Ζαγορας και οι ακροατες τους συμφωνουν μαζι σου 100%.Orwell έγραψε:Ποιός δεν βλέπει ότι η ομάδα εκτός του ότι φανερά δεν έχει αυτοματισμούς και τρόπο να επιτίθεται είναι και γυμνή από παίκτες μπροστά???
- PABLO GARCIA1
DAAT ειλικρινα δεν ξέρω ποιός τον έκανε τον σχεδιασμό...και δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα...ο Ζήσης πέρυσι έδειξε ότι είχε μάτι αλλά φέτος την δική του υπογραφή ειλικρινά δεν την είδα πουθενά...όλοι αυτοί που αποκτήθηκαν δεν ήταν προιόν scouting όπως π.χ. ο Σορλέν ο Κοντρέρας.....εγώ ξέρω αυτό που βλέπω...και αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα μπροστά δεν μπορεί....
Olorin άμα ο Ραπτό και ο Ζαγόρας βλέπουν το χορτάρι πράσινο εσύ να το βλέπεις κόκκινο για να μην τους κάνεις τη χάρη και συμφωνήσεις...εγώ τέτοια προβλήματα δεν έχω.....
Olorin άμα ο Ραπτό και ο Ζαγόρας βλέπουν το χορτάρι πράσινο εσύ να το βλέπεις κόκκινο για να μην τους κάνεις τη χάρη και συμφωνήσεις...εγώ τέτοια προβλήματα δεν έχω.....
Ο Ζησης την εκανε..Στο λεω για να ξερεις ποιον κριτικαρεις..Δεν υπαρχει το δε σε νοιαζει...Αφου θεωρεις κατι κακο να κριτικαρεις τους ανθρωπους που το κανουν..πρεπει να σε νοιαζει..Ο Σαντος δεν ειναι ο λακαμας που φταιει για ολα τα κακα..
Φωτακης ,βιτολο,Αμπουμπακαρι,Παπαζογλου,Σαβινι,Κουτσιανικουλης,Φιλομενοι ειναι ΟΛΕΣ δικες του επιλογες με φυσικα την συμφωνη γνωμη κσι με συνεργασια με το προπονητη.
Η διαδικασια ηταν ιδια με την περσινη στη επιλογη και το σκαουτινγκ..
Προσωπικα διαφωνω με τον μηδενισμο που κανεις παντως.
Φωτακης ,βιτολο,Αμπουμπακαρι,Παπαζογλου,Σαβινι,Κουτσιανικουλης,Φιλομενοι ειναι ΟΛΕΣ δικες του επιλογες με φυσικα την συμφωνη γνωμη κσι με συνεργασια με το προπονητη.
Η διαδικασια ηταν ιδια με την περσινη στη επιλογη και το σκαουτινγκ..
Προσωπικα διαφωνω με τον μηδενισμο που κανεις παντως.