λαγός-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα.
Re: λαγός-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Η εμφανης αλλαγη ειναι του Σβαμπ. Αλλα δεν ξερω πραγματικα εαν ο Τσιγγαρας με την ενεργεια που βγαζει το παιδι και τα τρεξιματα μπορει να συνεχισει για αλλα 30 λεπτα. Το γεγονος οτι τον βγαζει παντα καπου εκει μου δειχνει οτι στερεβει απο δυναμεις. Επισης ο Σβαμπ βοηθαει στα ψηλα πολυ περισσοτερο και αμα εχεις αποφασισει να ανοιξεις το ματς στις πτερυγες μπορει να σου βγαλει την μπαλια στην κοντρα. Ολα αυτα ειναι βεβαια εικασιες που λεω. Η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν εχουμε να βαλουμε αλλον Τσιγγαρα αυτην την στιγμη και ουτε ο Οζντοεφ ουτε ο Μειτε μοιαζει να μπορει να παιξει με ενταση στο αμυντικο. Κομματι.
Re: λαγός-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα.
Η ομαδα σταθηκε πολυ καλα με τετοια διαιτησια. Υπαρχει περιθωριο βελτιωσης και νομιζω οτι θα το πετυχουμε. Πληρωνουμε την λαθος επιλογη στο δεξι μπακ και τη λαθος επιλογη στο σεντερ φορ. Θα μπορουσαν να φερουν καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Μπραντον φοβερος Κουλιερακης το ιδιο. Πολυ καλος και Ζιβκοβιτς με τον Μπαμπα και τον Κοταρσκι να ακολουθουν. Καλο κοουτσαρισμα και απο τον Ρουμανο.
Πολύ πιθανό να ξέμεινε και από δυνάμεις γιατί έτρεχε για 3 μέχρι το 30-35'. Η ουσία είναι ότι οι αλλαγές στα χάφ δεν βοήθησαν την ομάδα, πρέπει να αρχίσουν να προσφέρουν περισσότερα οι μεταγραφές.icue έγραψε:Τον Τσιγγαρα θεωρω τον εβγαλε γιατι ειχε στο μυαλο του το ματς της Πεμπτης. Δεν υπαρχει αλλη λογικη, να αφησει μεσα τον Σβαμπ με κιτρινη που γονατιζε ηδη απο την κουραση.
Προσωπικά έχω κουραστεί από τα ψηλά, αργά χάφ, που το μόνο στοιχείο που βάζουν είναι passing game αν υπαρχει κυριαρχία μας στο γήπεδο. Αν όχι, και ο αντιπαλος έχει ταχυτητα και ποιοτητα σηκωνουν τα χερια και αφηνουν στην αμυντικη τετραδα ολο το βαρος.
Εχουμε 2 καινούργιους παίκτες κοντα στα χαρακτηριστικά του Σβαμπ και περιμένουμε να δούμε τον Μαρκαντώνη.
Αν δε βγει, μάς βλέπω να γύριζουμε σε πατέντες με 10αρι χάφ όπως με Αγκουστο για να πιέζει 3οσ χάφ.
Λεμεσός
δεν είμαι μόνο η επιλογή στο δεξί μπακ.
Έγιναν πολλές λάθος επιλογές.
Ο Σαματά δεν είναι καλύτερος του ολιβειρα
Ο Εκονγκ είναι ιεροσυλία να συγκριθεί με τον Ινγκανσον.
Και ο Μειτε δεν είναι καλύτερος του Αουγκουστο.
Ρε συ μάρκο ειναι δυνατόν να συγκρίνεις τον μειτε με 4 ματς κ χωρίς καλή προετοιμασία με τον αυουγκούστο? Δηλαδη ρε παιδια δωστε τους κ λίγο χρονο, τι λεμε τωρα
-
Μπαρκαρούτσος
Πραγματικά, αυτό που είδαμε σήμερα, σηκώνει ένοπλη επανάσταση. Φεύγουν από τον κόσμο άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα τους (Νάσος, Άλκης κτλ) και μένουν στον κόσμο κάτι (εισάγετε οποιαδήποτε βρισιά) που δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ρε ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα ηλεκτρονικά εισητηρια ,την Πέμπτη με την Άιντραχτ.
Φιλε η αποψη μου ειναι οτι χρειαζονται χρονο ολοι αυτοι. Για τον σεντερ φορ δεν ξερω. Ο χρονος θα δειξει. Ξεραμε τι παιρναμε. Μπορουσαμε να παρουμε αλλον και πηραν αυτον. Παραδειγμα ο κυριος Jean Philippe Krasso εχει 6 γκολ σε 8 παιχνιδια.markos4 έγραψε:Λεμεσός
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
- navigator11
Αυτοί ξέρουν ρε φίλε ότι η ... κανονικότητά τους και φέτος θα είναι διαιτησίες σαν τη χτεσινή και την αμέσως προηγούμενη στην Τρίπολη. Δε θα τους αφήσουν να βγούν εκτός διεκδίκησης έτσι εύκολα. Εμείς ευκαιρίες σαν τη χτεσινή δεν επιτρέπεται να τις πετάμε έτσι κοροϊδίστικα στα σκουπίδια. Ακόμα και όταν δεν είμαστε καλύτεροι από το (όποιο) ποκεμον που βρίσκουμε στο δρόμο μας.icue έγραψε:Επισης πως καταφερνουμε να τρωμε τα λυσσακα εμεις που πηραμε Χ εκει μεσα και οχι αυτοι που σε 2 ντερμπι εντος εχουν παρει εναν βαθμο στο 96'. Να το κοιταξουμε και αυτο.
-
panpangr77
Ο Λουτσεσκου καλός στην επικοινωνία το καράβι το πάει λάθος ,υπάρχουν παιχνίδια που τα παίζεις με το σύστημα που αγαπάς υπάρχουν και παιχνίδια που προστατεύεις την ομάδα .Η ομάδα έχει υλικό για 4-3-3 ,τα τρία χαφ που πήραμε στο δημιουργικό κομμάτι είναι πολύ καλοί .Ο Μάρκος Αντόνιο θα είναι έτοιμος λένε μετά την Άιντραχτ μακάρι λέω εγω. Από την άλλη ο Κωνσταντελιας τεράστιο ταλέντο του λείπει η εμπειρία ,τον καιεί έτσι πώς τον χρησιμοποιεί . Παίζει πολύ λάθος και μονότονα σε οποιαδήποτε συνθήκη το ίδιο πράγμα . Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό που κάνει .
Δηλαδή με τους Γερμανούς θα παίξουμε 4-2-3-1 όπου θα γίνεται 4-4-2 στην άμυνα?
Φέτος δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει παίκτες .
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την φάση του Σαματά γιατί εγώ λέω ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να σπάσει την μπάλα δεξιά . Έχω την αίσθηση ότι την μπάλα την παίρνει έξω από την περιοχή και ο Μουργκ είναι τουλάχιστον 20 μέτρα μακριά .
Δηλαδή με τους Γερμανούς θα παίξουμε 4-2-3-1 όπου θα γίνεται 4-4-2 στην άμυνα?
Φέτος δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει παίκτες .
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την φάση του Σαματά γιατί εγώ λέω ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να σπάσει την μπάλα δεξιά . Έχω την αίσθηση ότι την μπάλα την παίρνει έξω από την περιοχή και ο Μουργκ είναι τουλάχιστον 20 μέτρα μακριά .
Ο Μειτε μόνο με Εσιτι μπορεί να συγκριθεί. Αταίριαστος με αυτό που παίζουμε.markos4 έγραψε:Λεμεσός
- PAOKevolution
Καρβέλα, λίγα τα λόγια σου για τον Ραζβαν. Βρωμοπουστα.
Από τη στιγμή που τον ΠΑΟΚ δε θα τον αφήσουν να πάρει τίτλο, ΜΑΚΑΡΙ να πάρει τα ηνία ο Βαγγέλας και να σας πηδάει ολημερίς πρασινοκιτρινοι. Και μετά, να δω τον ΚΥΡΙΟ Γιοβάνοβιτς, αν θα μιλάει για τη διαιτησία χαρακτηριζόμενος ως εμμονικος. Καρβέλα, βάλε τον λαοθ στον πάτο σου και άναψε κερί σε καμία μόνη που για τρίτη σερί φορά δεν έφαγες 3 μέσα στο μαντρί σου.
Από τη στιγμή που τον ΠΑΟΚ δε θα τον αφήσουν να πάρει τίτλο, ΜΑΚΑΡΙ να πάρει τα ηνία ο Βαγγέλας και να σας πηδάει ολημερίς πρασινοκιτρινοι. Και μετά, να δω τον ΚΥΡΙΟ Γιοβάνοβιτς, αν θα μιλάει για τη διαιτησία χαρακτηριζόμενος ως εμμονικος. Καρβέλα, βάλε τον λαοθ στον πάτο σου και άναψε κερί σε καμία μόνη που για τρίτη σερί φορά δεν έφαγες 3 μέσα στο μαντρί σου.
-
Μπαρκαρούτσος
Σκατόγρια Γιοβάνοβιτς, Καρβέλα μαμημένε παλιοψεύτη! Λέει μόνο με τον βάζελο τα λέει αυτά ο Lucescu...
Σύρε και γαμήσου! Αλήτη!
Πριν ξανακάνεις χειραψία με τον Razvan, θα πλένεις τα χέρια σου! Και πριν μιλάς για τον Razvan και τον ΠΑΟΚ, θα πλένεις το στόμα σου!
Σύρε και γαμήσου! Αλήτη!
Πριν ξανακάνεις χειραψία με τον Razvan, θα πλένεις τα χέρια σου! Και πριν μιλάς για τον Razvan και τον ΠΑΟΚ, θα πλένεις το στόμα σου!