Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Ρε σεις αυτός είναι ο λουτσέσκου.
Οι νέοι παίκτες θα φανούν μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον.
Έχει καμία σχέση ο φετινός Τάισον με τον περσινό?
Παλαίμαχο και αδιαφορο τον έβγαζε η πλειονότητα των οπαδών περσι.
Η ομάδα Νοεμβριο Δεκεμβριο θα πιάσει το πικ της.
Τώρα έκαναν 45 λεπτά να καταλάβουν πως πρέπει να αντιμετωπισουν τις κινήσεις εσωτερικα του Μπερνάρ
Οι νέοι παίκτες θα φανούν μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον.
Έχει καμία σχέση ο φετινός Τάισον με τον περσινό?
Παλαίμαχο και αδιαφορο τον έβγαζε η πλειονότητα των οπαδών περσι.
Η ομάδα Νοεμβριο Δεκεμβριο θα πιάσει το πικ της.
Τώρα έκαναν 45 λεπτά να καταλάβουν πως πρέπει να αντιμετωπισουν τις κινήσεις εσωτερικα του Μπερνάρ
Όχι ρε φιλε πού να καταλάβουμε κάτι τόσο ψαγμενο.GREATANASTASIOS έγραψε:Kάποτε οταν αγόραζες επαγγελματική στέγη πλήρωνες και τον αέρα εμείς αέρα προπονητή έχουμε.
Υ.Γ. Οποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
Εγώ συμφωνώ ,καλύτερος ο Γκάνταλφ άρα επιτυχία του μετρίου λουτσου σήμερα που πήρε Χ στην έδρα του σαφώς ανώτερου. Γιατί σκάτε?
Ας είχαν έρθει οι παίκτες 1 Ιουλίου ρενε, να έπιανε η ομάδα το πικ της νωρίτερα. Ο θεωρητικά καλύτερος παίκτης της ομάδας ακόμα δεν έχει κάνει προπόνηση με τους συμπαίκτες του.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Tolaros έγραψε:Όχι ρε φιλε πού να καταλάβουμε κάτι τόσο ψαγμενο.GREATANASTASIOS έγραψε:Kάποτε οταν αγόραζες επαγγελματική στέγη πλήρωνες και τον αέρα εμείς αέρα προπονητή έχουμε.
Υ.Γ. Οποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
Εγώ συμφωνώ ,καλύτερος ο Γκάνταλφ άρα επιτυχία του μετρίου λουτσου σήμερα που πήρε Χ στην έδρα του σαφώς ανώτερου. Γιατί σκάτε?
Ρε τον κορφονιο τον Γκάνταλφ,με την υπερηχητική ομάδα του.
Άντε ρε μλκ Λουτσε,μας έχεις σκασει...
Δεστην την μαμημενη την ομάδα άιντε.
Πάρε την Νίκη την Πέμπτη 500χιλιαρικα να πάρουμε κ 2 βαθμούς .
Ο αραο μπορείς να μου πεις πότε πήγε στον βάζελο?
Όσο για τον Αντώνιο τραυματίας είναι... υπάρχουν και αυτά στον αθλητισμό.
Υγ εσύ δεν έλεγες πέρσι τον Τάισον παλαίμαχο ή θυμάμαι λάθος?
Όσο για τον Αντώνιο τραυματίας είναι... υπάρχουν και αυτά στον αθλητισμό.
Υγ εσύ δεν έλεγες πέρσι τον Τάισον παλαίμαχο ή θυμάμαι λάθος?
Νομίζω θυμάσαι λάθος. Έχω πει όμως ότι δεν νομίζω να βγάλει όλη τη χρόνια βασικός και χωρίς τραυματισμούς στην ηλικία του. Και ζητούσα εξτρέμ.
Νομίζω θυμάσαι λάθος. Έχω πει όμως ότι δεν νομίζω να βγάλει όλη τη χρόνια βασικός και χωρίς τραυματισμούς στην ηλικία του. Και ζητούσα εξτρέμ.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή και η απουσία του Douglas και η απουσία του Ινγκασον είναι απόλυτα αισθητές.
Γιατί έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ένα αφήγημα του τύπου "σου φέρανε παικταραδες, φτιάξε ομαδάρα χθες".
Από τις μεταγραφές ο μόνος που μπήκε απόλυτα έτοιμος είναι ο Baba.
Γιατί έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ένα αφήγημα του τύπου "σου φέρανε παικταραδες, φτιάξε ομαδάρα χθες".
Εγω διαφωνω οτι ειναι θεμα δεσιματος. Δεν γινεται η ομαδα να μπαινει ετσι στο πρωτο και δεν ειναι πρωτη φορα. Η ιδιοι παικτες τους πατησαν απο 45 ως 70’. Αρα κατι γινεται λαθος. Τωρα πηραμε Χ απο τον «διεκδικητη» στην εδρα του στο 95’ μετα απο φαση με σειρα λαθων. Ποναει ο τροπος που ηρθε η ισοφαριση αλλα η ομαδα σταθηκε μια χαρα.
Με δύο καθαρά χαφ που θέλει να παίζει και τους επιθετικούς να γίνονται αμυντικοί αυτά θα βλέπουμε.
Και μάλιστα με κανέναν από τους κεντρωους να κατέχει τα χαρακτηριστικά που παίζουν οι ομάδες με δύο στο κέντρο.
Μας έκανε να κρίνουμε τους επιθετικούς από το πόσο καλοί είναι στα αμυντικά τους καθήκοντα.
Γράφτηκε για το κακό αμυντικό ματς του Ταισον!!!!!
Κατοχή μπάλας με τους μικρούς και τρικυμίες με τους μεγάλους λες και θα παίζουμε με ρεαλ και σιτι
Για να δούμε το Νοέμβριο και τον Μάη.
Και μάλιστα με κανέναν από τους κεντρωους να κατέχει τα χαρακτηριστικά που παίζουν οι ομάδες με δύο στο κέντρο.
Μας έκανε να κρίνουμε τους επιθετικούς από το πόσο καλοί είναι στα αμυντικά τους καθήκοντα.
Γράφτηκε για το κακό αμυντικό ματς του Ταισον!!!!!
Κατοχή μπάλας με τους μικρούς και τρικυμίες με τους μεγάλους λες και θα παίζουμε με ρεαλ και σιτι
Για να δούμε το Νοέμβριο και τον Μάη.
Ε καλά καμία ομάδα δεν γίνεται να παίζει διαστημικά 90 λεπτά.
Το θέμα είναι ότι ο βάζελος 45+20 λεπτά μας πάτησε σε όλους τους τομείς και εμείς παίζαμε σαν μικρή ομάδα.
Βέβαια από την άλλη θα μου πεις αν έφευγα σήμερα με το διπλό κανένας δεν θα θυμόταν αύριο πως έπαιξα,όπως δεν θυμάται πως έπαιξα στο διπλό με το αυτογκόλ του βούκοβιτς.
Ότι και να λέμε η ομάδα χρειάζεται βελτίωση και το καλό είναι ότι τα περιθώρια είναι πολύ μεγάλο.
Ο λουτσέσκου βρέχει πιέσει τον εαυτό του να κάνει πράγματα που έως τώρα δεν τα είχε στο ρεπερτόριο του.
Μακάρι να βελτιωθει και αυτός γιατί η ομάδα το έχει ανάγκη.
Πλέον σε αυτό το πρωτάθλημα το που καλό man Management και η ψυχολογία δεν είναι αρκετά για να κάνεις την υπέρβαση.
Και όταν λέω υπέρβαση δεν εννοώ πρωτάθλημα, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να το πάρεις. Υπέρβαση θα είναι να τους εκθέσεις όμως όσο δεν πάει για να σε βγάλουν εκτός διεκδίκησης.
Υγ το πρώτο ημίχρονο διαιτητικά σε σχέση με το δεύτερο ήταν ονειρικό
Το θέμα είναι ότι ο βάζελος 45+20 λεπτά μας πάτησε σε όλους τους τομείς και εμείς παίζαμε σαν μικρή ομάδα.
Βέβαια από την άλλη θα μου πεις αν έφευγα σήμερα με το διπλό κανένας δεν θα θυμόταν αύριο πως έπαιξα,όπως δεν θυμάται πως έπαιξα στο διπλό με το αυτογκόλ του βούκοβιτς.
Ότι και να λέμε η ομάδα χρειάζεται βελτίωση και το καλό είναι ότι τα περιθώρια είναι πολύ μεγάλο.
Ο λουτσέσκου βρέχει πιέσει τον εαυτό του να κάνει πράγματα που έως τώρα δεν τα είχε στο ρεπερτόριο του.
Μακάρι να βελτιωθει και αυτός γιατί η ομάδα το έχει ανάγκη.
Πλέον σε αυτό το πρωτάθλημα το που καλό man Management και η ψυχολογία δεν είναι αρκετά για να κάνεις την υπέρβαση.
Και όταν λέω υπέρβαση δεν εννοώ πρωτάθλημα, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να το πάρεις. Υπέρβαση θα είναι να τους εκθέσεις όμως όσο δεν πάει για να σε βγάλουν εκτός διεκδίκησης.
Υγ το πρώτο ημίχρονο διαιτητικά σε σχέση με το δεύτερο ήταν ονειρικό
Όλο το στοίχημα φέτος είναι να βρεθούν σταθερές στο κέντρο
Τσιγγάρας κ Σβάμπ είναι για αλλαγές ο Μειτε ακόμα στοίχημα τεράστιο
Οζντοεφ μετά τη διακοπή θα πάρει φανέλα σπίτι του και περιμένουμε τον Αντώνη να δώσει στοιχεία που δεν έχουμε
Τσιγγάρας κ Σβάμπ είναι για αλλαγές ο Μειτε ακόμα στοίχημα τεράστιο
Οζντοεφ μετά τη διακοπή θα πάρει φανέλα σπίτι του και περιμένουμε τον Αντώνη να δώσει στοιχεία που δεν έχουμε
Α να γεια σου.Mīngus έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή και η απουσία του Douglas και η απουσία του Ινγκασον είναι απόλυτα αισθητές.
Με Αουγκουστο αντί Μειτε ή Αντονιο και με Ινγκασον αντί Εκονγκθα είμασταν άλλη ομάδα αυτή την περίοδο
Ποιος σου λέει ότι ο περσινός χειρότερος αμυντικός των πλέι οφ θα σε έδεινε κάτι καλύτερο?