Όχι , δεν ητανkataramenos5 έγραψε:Στου Ντελια ειδε κανεις χερι ?
παο - ΠΑΟΚ 01/10 19:30 cosmote
Re: παο - ΠΑΟΚ 01/10 19:30 cosmote
κρυαρι τσιγγαρα...επαγγελματιας που φοβαται να σουταρει..ας παιζει γιατι ειναι δικο μας παιδι..
Δεν ήταν χέριkataramenos5 έγραψε:Στου Ντελια ειδε κανεις χερι ?
Αν το έβαζε θα το μετρούσε αναγκαστικά το βαρ
- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Στου Ντελια ειδε κανεις χερι ?
Ναι, ο καριόλης με τη σφυρίχτρα
ΤαισονTotem_pk έγραψε:Εβγαλε κιττρινη στον Ντελια?hawklord έγραψε:Είναι στραβό το κλίμα (παίζουμε καλά) το έφαγε κι ι γάιδαρο με τη σφυρίχτρα. Δήθεν χέρι ο Ντελιας κίτρινη αντί φάουλ στον Τάισον. Επαγγελματικά θα μας τρυπήσει αν βρει ευκαιρία στο β
- hasio_john
Πρέπει να κάνει αλλαγές από την αρχή του Β' γιατί θα το αρπάξουμε στο χαλαρό στα πρώτα λεπτά!
ΔΕΝ θέλει άγχος ρε πστ μου, τους έχουμε με λίγη σοβαρότητα.
Ο Δεσποτας ΠΡΕΠΕΙ να μπει ΤΩΡΑ και όχι στο 80 όταν θα είμαστε 3-1!
Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω αυτό που κάνουμε και φτάνουμε στην περιοχή τους και μετά αντί να γεμίσουμε, να κάνουμε μια σέντρα, έστω μια τυφλή μπαλιά ... πάμε και γυρνάμε την μπάλα στο κέντρο και από εκεί στον τερματά μας! ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ είναι αυτό ρε γαμώτο, ποιος τους τα δείχνει στην προπόνηση!
Πέρα από αυτό, τι θα γίνει με τα κοράκια ρε σεις!!! Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση με τ' αντίθετα σφυρίγματα, όπως τέλος με το ΒΑΡ, δεν γίνεται σε κάθε γκολ που βάζουμε να ψάχνουν 20 λεπτά για να μας το ακυρώσουν!
ΔΕΝ θέλει άγχος ρε πστ μου, τους έχουμε με λίγη σοβαρότητα.
Ο Δεσποτας ΠΡΕΠΕΙ να μπει ΤΩΡΑ και όχι στο 80 όταν θα είμαστε 3-1!
Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω αυτό που κάνουμε και φτάνουμε στην περιοχή τους και μετά αντί να γεμίσουμε, να κάνουμε μια σέντρα, έστω μια τυφλή μπαλιά ... πάμε και γυρνάμε την μπάλα στο κέντρο και από εκεί στον τερματά μας! ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ είναι αυτό ρε γαμώτο, ποιος τους τα δείχνει στην προπόνηση!
Πέρα από αυτό, τι θα γίνει με τα κοράκια ρε σεις!!! Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση με τ' αντίθετα σφυρίγματα, όπως τέλος με το ΒΑΡ, δεν γίνεται σε κάθε γκολ που βάζουμε να ψάχνουν 20 λεπτά για να μας το ακυρώσουν!
- Amsterdamer_87
Οχι ρε Κατ..τι χερι !! με το στηθος την πηρε..kataramenos5 έγραψε:Στου Ντελια ειδε κανεις χερι ?
σοβαρεψουblackfox έγραψε:κρυαρι τσιγγαρα...επαγγελματιας που φοβαται να σουταρει..ας παιζει γιατι ειναι δικο μας παιδι..
5 λεπτά ήλεγχαν το ξεκάθαρα κανονικό γκολ του Μπράντον και τους πήρε 10 δευτερόλεπτα για την εντελώς οριακή φάση του Παλασιος.Kap έγραψε:Εν τω μεταξύ είμαστε βέβαιοι ότι καλύπτεται ο παλασιος στο γκολ του βαζελου; Δεν μου φάνηκε να καλύπτεται
-
kataramenos5 έγραψε:Στου Ντελια ειδε κανεις χερι ?
με το στηθος πηρε την μπαλα
Στηθος καθαρα. Αμα την επαιρνε με το χερι θα τον κιτρινιζε. Ξερει τι κανει ο κορακας.
Για το οποιο εχω τις αμφιβολιες μου.Mīngus έγραψε:5 λεπτά ήλεγχαν το ξεκάθαρα κανονικό γκολ του Μπράντον και τους πήρε 10 δευτερόλεπτα για την εντελώς οριακή φάση του Παλασιος.Kap έγραψε:Εν τω μεταξύ είμαστε βέβαιοι ότι καλύπτεται ο παλασιος στο γκολ του βαζελου; Δεν μου φάνηκε να καλύπτεται
Τελικα ολο το πρωτο ημιχρονο συνοψιζεται στο τραβα ενα σουτ ρε Τσιγγαρα αγορινα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Κυρ 01 Οκτ 2023, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολυ επικινδυνος ο Παναθηναικος μετα το σκολ-σποντα του στο 30 αλλα χωρις μεγαλες ευκαιριες, δεν βοηθησε οτι ο διαιτητες εκανε συνεχομενα λαθη εις βαρος μας εκτοτε.
Παντως μεγαλυτερη και πιο καθαρη ευκαιρια για 2ο ειχαμε εμεις με ντελια (που θα μετραγε). 1-1 εμενα μου φαινεται δικαιο αποτελεσμα πρωτου.
Το παιχνιδι το εχουμε κανει approach με αντεπιθεσεις - οποτε αν κρατησουμε μεχρι ~65 και βαλουμε Σαματα/Ντεσπο εγω πιστευω φευγουμε με διπλο.
Εκονγκ Κετζιορα νομιζω δεν ταιριαζουνε σε ομαδα λουτσεσκου γιατι πολυ απλα δεν εχουνε καθολου τεχνικη (πασα καλαμι)
Παντως μεγαλυτερη και πιο καθαρη ευκαιρια για 2ο ειχαμε εμεις με ντελια (που θα μετραγε). 1-1 εμενα μου φαινεται δικαιο αποτελεσμα πρωτου.
Το παιχνιδι το εχουμε κανει approach με αντεπιθεσεις - οποτε αν κρατησουμε μεχρι ~65 και βαλουμε Σαματα/Ντεσπο εγω πιστευω φευγουμε με διπλο.
Εκονγκ Κετζιορα νομιζω δεν ταιριαζουνε σε ομαδα λουτσεσκου γιατι πολυ απλα δεν εχουνε καθολου τεχνικη (πασα καλαμι)