παο - ΠΑΟΚ 01/10 19:30 cosmote
- kataramenos5
Re: παο - ΠΑΟΚ 01/10 19:30 cosmote
Σήμερα ο Μπραντον καλυτερος αμυντικος από Εκονγκ
Ντελιας χαμενος
Σβαμπ πολυ καλός μεχρι το γκολ τους
Αυτο που εκανε ο Κοταρσκι το εκανα και εγω παλια στο Pro αλλά έφτανα μεχρι το τερμα και σκοραρα
Ζορισαμε....
Ντελιας χαμενος
Σβαμπ πολυ καλός μεχρι το γκολ τους
Αυτο που εκανε ο Κοταρσκι το εκανα και εγω παλια στο Pro αλλά έφτανα μεχρι το τερμα και σκοραρα

Ζορισαμε....
- Μπαρκαρούτσος
Εύχομαι ό,τι χειρότερο από τα έγκατα της ψυχής μου στο διαιτητή και σε όποιον άλλον είναι υπεύθυνος για την αποψινή διαιτησία.
-
Άλλο ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, όπως συνήθως
Άλλη μια κάκιστη διαιτησία, όπως συνήθως
Άλλη μια κάκιστη διαιτησία, όπως συνήθως
Πολύ μέτρια η ομάδα, μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο, αλλά...
Martin's, puta qui pareo.
Martin's, puta qui pareo.
-
Μετά το γκολ του βαζελου χάθηκε τελείως η συγκέντρωση και από τύχη δεν το φάγαμε.
Το κοράκι γαμιεται πατωκορφα.
Το δίδυμο Τσιγγαρας Σβαμπ δεν τράβηξε απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερης ποιότητας, θα τραβήξει με τον βαζελο μέσα στην λεωφόρο;
Το κοράκι γαμιεται πατωκορφα.
Το δίδυμο Τσιγγαρας Σβαμπ δεν τράβηξε απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερης ποιότητας, θα τραβήξει με τον βαζελο μέσα στην λεωφόρο;
-
-
Εκονγκ ανεκδοτο. Κεντζορια επίσης. Τσιγγαρα αγόρι μου μαθε να σουταρεις..
Κίτρινη μαρς πάνω στον Τάισον..
Αναμένω ανακοίνωση ΑΜΕΣΑ
Κίτρινη μαρς πάνω στον Τάισον..
Αναμένω ανακοίνωση ΑΜΕΣΑ
Άλλη μια σφαγή. Γιατί δε βγάζουμε ανακοίνωση; Τι βλέπουν πάλι τα μάτια μας; Μας έκοψε κόρνερ, αντεπίθεση, ανάποδες κίτρινες, ανύπαρκτα φάουλ στη βαζέλα.
Το μόνο που με πείραξε ήταν εκεί που δε σούταρε ο Τσιγγάρας και στο καπάκι φάγαμε το γκολ. Τι περιμένεις άλλο ρε αγόρι μου για να σουτάρεις; Πιο στρωμένη δε γίνονταν.
Το μόνο που με πείραξε ήταν εκεί που δε σούταρε ο Τσιγγάρας και στο καπάκι φάγαμε το γκολ. Τι περιμένεις άλλο ρε αγόρι μου για να σουτάρεις; Πιο στρωμένη δε γίνονταν.
- kataramenos5
Ειναι αργος ντιμ.Καλυτερα στο β που λογικα θα πεσει ο ρυθμοςDimg4a έγραψε:Ο Οζντοεφ εχει προβλημα?
- navigator11
Το κοράκι άρχισε να δίνει ... διαπιστευτήρια. Οκ, αναμενόμενο. Αφού μετρήθηκε το γκολ μας, και ευχαριστώ να λέμε. Εκεί έχουμε φτάσει πλέον.
Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι θα δούμε πολύ καλύτερη την ομάδα στη συνέχεια. Ο Σαμάτα θα τους τελειώσει. Πάμε ρε ΠΑΟΚαρα μου. Μπορούμε.
Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι θα δούμε πολύ καλύτερη την ομάδα στη συνέχεια. Ο Σαμάτα θα τους τελειώσει. Πάμε ρε ΠΑΟΚαρα μου. Μπορούμε.
..αγωνια για κυρ κυρ .. καραμπινατη κιτρινη για βαζελο το δινει αναποδα και κιτρινη στον ταισον..
και οι σφαγες συνεχιζονται..και η στήριξη στον μπαλτακο συνεχιζετε επισης....θα βγει μια στεναχωρημενη ανακοινωση κατοπην εορτης και ολα καλα....στον παγκο να υποθεσω δεν βλεπουν την αναποδη κιτρινη ..υπνος παντου
και οι σφαγες συνεχιζονται..και η στήριξη στον μπαλτακο συνεχιζετε επισης....θα βγει μια στεναχωρημενη ανακοινωση κατοπην εορτης και ολα καλα....στον παγκο να υποθεσω δεν βλεπουν την αναποδη κιτρινη ..υπνος παντου
- Amsterdamer_87
Ομοιως..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εύχομαι ό,τι χειρότερο από τα έγκατα της ψυχής μου στο διαιτητή και σε όποιον άλλον είναι υπεύθυνος για την αποψινή διαιτησία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Κυρ 01 Οκτ 2023, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.