Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Δημοσίευση από eorptol »

ΠΑΟΚ 5 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΚΟΡ 1-1.....
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ .......
ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΙΜΗ ΠΗΓΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ......
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ....
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ .......
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΛΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ .......
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας παστελώνει Daniel Cesarec . Καλός σέντερ φορ ο 26 χρόνος με σταθερότητα στο σκοράρισμα (κάθε χρόνο κάνει 8 γκολ).

Αέρινος ο Leonel Ríos. Μου άρεσε όσο έπαιξε...

Ελεύθερος του χρόνου Cardozo! ( να δούμε ποιος θα τον πάρει).

Γιογιό τον έκανε τον Αραμπατζή ο Carrera (ο Αραμπατζής θα έπρεπε να είχε βγει με δύο κίτρινες κανονικά για πολύ σκληρά μαρκαρίσματα :yellowcard: :yellowcard: :redcard: )!
Δεν έχω άποψη αν ήταν πέναλτι η φάση του Αραμπατζή. Αλλά ο Μουν στη θέση του δεν νομίζω να βουτούσε... θα μπούκαρε μέσα και θα σούταρε...

Ο Marcelαo για πλάκα τον είχε τον Γιασεμάκη της Βοσνίας (Μουσλίμοβιτς).
Δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα παίζει βασικός ο Βόσνιος και γιατί παίρνει 700 χιλιάρικα το χρόνο... :?

Ο Κουτσιανικούλης άμα δεν παίξει 90 λεπτά από την αρχή να πάρει ρυθμό με αντεπιθέσεις και μπούκες κτλ... δεν μπορεί μετά να σου βγάλει το φίδι από την τρύπα παίζοντας τόσο λίγο...

Ο γνωστός ΠΑΟΚ με πέρσι είναι και φέτος... καμία διαφορά... οι γνωστοί Ιβιτς Κονσεισάο κτλ... αλλά φέτος είχε την ατυχία στην άμυνα να μην έχει Κοντρέρας και Σναουτσερ... βέβαια φέτος έχει καλούς σουτέρ Φωτάκης – Φιλομένο και βάθος πάγκου...και τον Κουτσιανικούλη στον πάγκο να τον περιμένουμε ολοί ως αλλαγή ως τον παίχτη σωτήρα...

...και δεν είναι ο ΠΑΟΚ τόσο τυχερός σε σχέση με πέρσι...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

φαντομά όχι και γιασεμάκης...
σωστό βρίσκω το υπόλοιπο σκέλος της πρότασης σου δε..
πολλά τα λεφτά για το φορ που κάνει τα πάντα[και κάτι παραπάνω],αλλά δεν βάζει γκολ
και αυτή είναι η αλήθεια...
τώρα όσο για την άσχημη ψυχολογία για το αν δεν βάζει γκολ κάποιος,πρέπει να την έχω εγώ,εσύ και ο καθένας που πάει για 5*5 και χάνει άχαστο τετ α τετ...με αποτέλεσμα να χρωστάει η ομάδα του ένα κασόνι μπύρες...

όχι ο μούσλι που παίρνει όσα παίρνει το χρόνο,και παίζει εθνική βοσνίας...
Άσχημη ψυχολογία έχει ενας παίχτης που ξέρει ότι τόσο μπορεί,και είναι σαφώς κατώτερο των προσδοκιών...

υγ...αν έχει πρόβλημα να σκοράρει και τον απασχολεί,ας κάθεται μετά τις προπονήσεις κανα μισάωρο και ας δουλεύει τετ α τετ και πάσα-στοπάρισμα-σουτ με αμυντικό πάνω του....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

1) Ο Μουσλι παίρνει τρελά φράγκα και γκολ δεν βάζει...
2) Ο Αραμπατζής τζάμπα θέση πιάνει...
3) Ο Χαλκιας στον αερα είναι...
4) Ελειψη στα στόπερ, και το ένα που έχουμε είναι με την άλλη ομάδα...
5) Λινο μονιμα ντεφορμαρισμένος πλέον...
6) Γκαρσία, πολύ αργός και επιθετικά 0
7) Φωτάκης αν εξαιρέσεις το γκολ, τίποτα...
8) Ιβιτς, ασχολίαστος...
9) Βιειρίνια την περισσότερη ώρα χαμένος...
10) Κούτσια και Φιλομένο άφαντοι..
11) Μπαλάφας, ούτε φάνηκε... :opaokara:
12) Σάντος να φύγεις ρε...

Νιοιώθω καλύτερα τώρα...

ΥΓ: Αντε σκάστε όλοι και ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα... Στραβοπατήματα γίνονται... Το μονο πρόβλημα είναι η τύχη φέτος...
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Καλά ε, φοβερός...Δεν έχω να πω τίποτα άλλο...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Συγνώμη παιδιά παίρνω πίσω το Γιασεμάκης της Βοσνίας... :o

Αλλά συνήθισα να έχω φορ που κάναν 15 γκολ την χρονιά.... :?

Άλλωστε ο Γιασεμάκης ήταν και ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κάποτε... και διεθνής με την εθνική Κύπρου όχι Βοσνίας και έκανε και αυτός πολλές δουλείες μέσα στον αγωνιστικό χώρο...βοηθούσε και στην άμυνα ...και έκανε και καμιά δεκαριά γκολ την χρονιά...Είχε και πολλές ασίστς... :lol:

Ζλάταν Ζλάταν οε οε οε οε ... άντε ρε Ζλάταν ....κάνε κάτι ...βαρέθηκα να σε βλέπω να ξεφυσάς συνέχεια...αν έκανες γκολ τις μισές σαμπάνιες που ανοίγεις στο ‘’Νουβό’’ τώρα θα ήσουν Ιμπραιμοβιτς... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μ' αυτές που ανοίγει στο χοτέλ παίρνει τίποτα??? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

gika έγραψε:1) Ο Μουσλι παίρνει τρελά φράγκα και γκολ δεν βάζει...
2) Ο Αραμπατζής τζάμπα θέση πιάνει...
3) Ο Χαλκιας στον αερα είναι...
4) Ελειψη στα στόπερ, και το ένα που έχουμε είναι με την άλλη ομάδα...
5) Λινο μονιμα ντεφορμαρισμένος πλέον...
6) Γκαρσία, πολύ αργός και επιθετικά 0
7) Φωτάκης αν εξαιρέσεις το γκολ, τίποτα...
8) Ιβιτς, ασχολίαστος...
9) Βιειρίνια την περισσότερη ώρα χαμένος...
10) Κούτσια και Φιλομένο άφαντοι..
11) Μπαλάφας, ούτε φάνηκε... :opaokara:
12) Σάντος να φύγεις ρε...

Νιοιώθω καλύτερα τώρα...

ΥΓ: Αντε σκάστε όλοι και ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα... Στραβοπατήματα γίνονται... Το μονο πρόβλημα είναι η τύχη φέτος...
γκίκα χωρίς να θέλω να μιζεριάσω...και ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
αν χάνουμε από ένα λάθος αποτελέσματα είμαστε μεγάλη ομάδα?

ή για να το πω καλύτερα...μέχρι πότε θα δικαιολογούμε?
μαλ@κια του τσιρίλο...και του κάθε τσιρίλο....να έχει όμως τα @@ ο καθένας,και να λέει...κρέμασα την ομάδα...συγνώμη...πάμε παρακάτω..

να θυμίσω επίσης...αεκ44-ιωνικός...1-1 στο 80'..τι φταίει ο οπαδός της κάθε ομάδας να του στερεί ο χ παίχτης την χαρά απο το πρωτάθλημα...

δεν θεωρώ ότι προτρέχω τώρα...
αν κρίνεις τις ομάδες,θα δείς ότι όλες έχουν δυναμώσει απο πέρσυ...Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο εκτός έδρας...Για κανένα..Αν δεν μπορείς να πάρεις ματς απο ομάδα που δεν μπορεί να οργανωθεί[και κατά την γνώμη μου,θα είναι κοντά σε αυτές που θα μας αφήσουν του χρόνου],δεν θα έχεις τύχη στα μικρά ματς που πέρσυ πήρες και τερμάτισες δεύτερος...
kos

Δημοσίευση από kos »

kos έγραψε:εγω ειμαι σαντοσκυλο. δεν τον εχω κραξει ποτε. σημερα θα τον κραξω.
δεν μπορει να εχει μεσα τον ιβιτς βρεξει χιονισει. ειναι αποδεδειγμενο οτι εχει κολημα μαζι του.
το εχω γραψει εδω μεσα 50 φορες. αν ημουν ο μουσλι θα τον πλακωνα στο ξυλο.
@αμω τα συστηματα και τα σχεδιαγραμματα. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΣΑ.
δεν μπορει να παιζει με την πλατη ο φορ να κανεις την κινηση μεσα στην περιοχη, να σου δινει μισο γκολ και να μην προλαβαινεις καν να σουταρεις.
οσο και να τρεχεις, οσο χιλιομετρα και να κανεις, οσο φιλοτιμος και να εισαι, αν δεν μπορεις να κανεις αυτο που ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ η προσφορα σου ελαχιστη.

υπαρχουν και αλλοι που η αποδοση τους ηταν μετρια εως αρνητικη αλλα αυτο του ιβιτς εχει καταντησει αηδια.
απο περυσι ακομη δεν υπηρχε ματς που να ηταν υγιης ο ιβιτς και να εκατσε στον παγκο. αν υπαρχει ενα ας μου το θυμησει καποιος. ο ανθρωπος εχει παρει την φανελα στο σπιτι του (πραγμα που φετος δεν ισχυει ουτε για τον γκαρσια ουτε για τον κονσεισαο). και περυσι μπορει να μην υπηρχαν επιλογες αλλα φετος υπαρχουν. ο σορλεν δεν μπηκε ουτε σαν αλλαγη. δεν μπορει να παιξει εκει ο γαλλος?

ορισμενοι θα πουν οτι εφυγε ο μπαλαφας και βρηκαμε αλλον. δεν εχω κραξει ποτε ουτε τον μπαλαφα ουτε τον σαντος. αυτα που βλεπω αυτα λεω. μπορει να κανω και λαθος αλλα εχω αγανακτησει.

και επειδη πρεπει να προτινουμε λυσεις οταν διαπιστωνουμε ενα προβλημα προτινω ταξιδακι του ζηση στην αιγυπτο να τον φερει πισω ακομη και με απαγωγη. :opaokara:
απο το επομενο ματς αυτοι που λενε για τα 700 του μουσλι θα φωναζουν για αναπροσαρμογη και αυξηση αποδοχων :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Χασαμε όμως και πόσες άλλες ευκαιρίες οκ??

Μπορεί ο Τσιρίλο να έκανε τη μαλακία... Αλλά αν είχαν γίνει γκολ οι φάσεις, με λίγη τύχη μπορει να είχαμε κερδίσει και 1-4... Οπως και με τη Βαλερενκα στην Τουμπα... Δεν παίζαμε σουπερ μπάλα, αλλά αν μπαίναν οι φάσεις, αν μας ήθελε έστω και λίγο θα είχαμε θριαμβεύσει...!!!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

kos τώρα μας τρελένεις και αν σε αρχίσουμε ομαδικό κράξιμο δεν θα φταίμε..

να πω κάτι και βρίστε με...

....................βίτολο....................
βιερίνια.....σικαμπάλα....φωτάκης....κούτσια
..................μούσλι...................

αντε γειά μετά????
Άβαταρ μέλους
paok4lifeG4

Δημοσίευση από paok4lifeG4 »

Γεια σας παιδια.. Καινουριος ειμαι... Δυστυχως το πρωτο μου ποστ ειναι μετα απο αυτη την σπαταλη βαθμων. ΠΑΟΚτσακια πατε καμια βολτα και ηρεμηστε οπως εκανα εγω και σκεφτητε το σφαιρικα. Οπως εχει αναφερει και ενας αδερφος πιο πανω κακη εικονα δεν εχει δειξει ακομα ο ΠΑΟΚ αλλα λαθη στην αμυνα. Εχουμε φαει 4 γκολ και τα 4 ειναι ξεφτιλε. Η γκαντεμια συνεχιζεται... μετα απο βιτολο πιος??? Ας ελπισουμε κανενας. Τωρα κοιταμε μπροστα, σκυβουμε το κεφαλι και δουλεια. Ακομα δεν χαθηκε τιποτα και η αμυνα θα σφιξει καποτε, δεν μπορει να συνεχισει αυτο. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :nairepaok: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

...........Βιτόλο...........
Βιειρί.............Κούτσια
.........Σικα..............
...Ζλάταν..Φιλομένο...

????????????????? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

gika έγραψε:Χασαμε όμως και πόσες άλλες ευκαιρίες οκ??

Μπορεί ο Τσιρίλο να έκανε τη μαλακία... Αλλά αν είχαν γίνει γκολ οι φάσεις, με λίγη τύχη μπορει να είχαμε κερδίσει και 1-4... Οπως και με τη Βαλερενκα στην Τουμπα... Δεν παίζαμε σουπερ μπάλα, αλλά αν μπαίναν οι φάσεις, αν μας ήθελε έστω και λίγο θα είχαμε θριαμβεύσει...!!!
προφανώς με το αν μας ήθελε καταλαβαίνεις απο μόνος σου ότι δεν πάμε μπροστά...
επίσης ξέρω ότι σε παιχνίδι που ΄΄δεν μας πήγε΄΄ έχουμε 0/4

βαλερέγκα εντός,χέρενφεν και τα δύο και το σημερινό...

σε σύνολο 6 αγώνων...και χωρίς την τρελή μπάλα στα άλλα δύο ματς...

τέλος ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ,ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε φίλε δηλαδή και οι τραυματισμοί δεν είναι συμπτωση?? Πάει και ο Βιτόλο... Δηλαδή αν με το γαυρο βάλουμε 5 γκολ θα έχουν μάθει μπάλα σε μια βδομάδα?? Γιατί όπως τα λες τώρα δεν ξέρουν... Υπομονή θέλει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”