παο - ΠΑΟΚ 01/10 19:30 cosmote
-
Re: παο - ΠΑΟΚ 01/10 19:30 cosmote
Η διαχείριση με Σαστρε είναι επιεικώς απαράδεκτη
Για μένα στα δεξιά είναι καλύτερος από όσους παίζουν την θέση
Πολύ δύσκολο παιχνίδι το αυριανο
Για μένα στα δεξιά είναι καλύτερος από όσους παίζουν την θέση
Πολύ δύσκολο παιχνίδι το αυριανο
Φτιάχνοντας ενδεκάδα ποιον αφήνεις έξω από τους Τάισον, Ντέλια, Ζίβκοβιτς κ Ντεσποτοφ;;
Εγώ μάλλον Τάισον γιατί είναι νιώθω περισσότερο game changer
Καπως ετσι χανεις τον παικτη. Απο το πουθενα τον πετας βασικο κ ξαφνικα εκτος αποστολης. Αν δεν ειναι τραυματιας μιλαμε για εμμονη
-
Ο άνθρωπος δηλώνει, πως θα συνεχίσει να προσπαθεί
Where is the problem ?
Where is the problem ?
Από τραυματισμό προέρχεται και μπορεί να μην θέλει να τον επιβαρύνει. Μετά την διακοπή θα είναι περισσότερο έτοιμος.
-
Despotov μπροστά κ δεν αφήνεις κανένα έξω! Από τους τέσσερις μάλλον Κωνσταντελια θα άφηνα έξω. Με βάση προσφατης απόδοσης, εβαλε ένα πανέμορφο γκολ στα Γιάννενα κατά τα άλλα είναι ντεφορμεdragon έγραψε:Φτιάχνοντας ενδεκάδα ποιον αφήνεις έξω από τους Τάισον, Ντέλια, Ζίβκοβιτς κ Ντεσποτοφ;;
-
Ποιον να αφήνε εξω;Dimg4a έγραψε:Καπως ετσι χανεις τον παικτη. Απο το πουθενα τον πετας βασικο κ ξαφνικα εκτος αποστολης. Αν δεν ειναι τραυματιας μιλαμε για εμμονη
Τι κάνει dim? Γνωρίζεις κάτι;Dimg4a έγραψε:Ρε φιλε τι ειναι αυτα που κανει με Σαστρε;
Ο βάζελος θα ανοιχτεί αναγκαστικά και θα προσπαθήσει να πάρει την κατοχή. Άρα θα βρούμε πολλούς χώρους, αν φυσικά επιλέξουμε να παίξουμε στην πλάτη τους (η άμυνά τους είναι προβληματική με όλους αυτούς που λείπουν).
Αν επιλέξουμε αργό τέμπο και build up, νομίζω οτι το μάτς θα πάει για Χ. Για μένα όλα εξαρτώνται από τους προπονητές. Μιλάμε για συντηρητικούς που ίσως αποφασίσουν να το πάνε safe.
Βλέπω διπλό, λόγω ποιότητας μπροστά και φρεσκάδας που έχουμε.
Αν επιλέξουμε αργό τέμπο και build up, νομίζω οτι το μάτς θα πάει για Χ. Για μένα όλα εξαρτώνται από τους προπονητές. Μιλάμε για συντηρητικούς που ίσως αποφασίσουν να το πάνε safe.
Βλέπω διπλό, λόγω ποιότητας μπροστά και φρεσκάδας που έχουμε.
Ρε αδέλφια, ας έχουμε όλοι μας θετική ενέργεια για αύριο και κριτική για τις όποιες επιλογές του προπονητή μετά τον αγώνα με την Eintracht. Στους αγώνες του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα δικαιούται να έχει συνολικά 20 παίκτες. Πριν μία εβδομάδα γκρινιάζαμε επειδή ήταν ο Τσιγγάρας εκτός αποστολής. Για αύριο είναι ο Σάστρε και ο Τζίμας. Όταν με το καλό μπει για τους αγώνες και ο Μάρκος Αντόνιο από τον οποίο όλοι μας πάρα πολλά περιμένουμε, θα μένει ένας επιπλέον.
Στην περσινή σεζόν κλαιγόμασταν γιατί δεν είχαμε πολλές/ ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο. Φέτος θα κλαιγόμαστε επειδή έχουμε ποιότητα και ποσότητα;
Νίκη αύριο κόντρα στο πολυδιαφημισμένο πράσινο φίδι.
Στην περσινή σεζόν κλαιγόμασταν γιατί δεν είχαμε πολλές/ ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο. Φέτος θα κλαιγόμαστε επειδή έχουμε ποιότητα και ποσότητα;
παο - ΠΑΟΚ 01/10 19:30 cosmote
Τοσο καιρο πιστευαμε οτι ο Σαστρε εχει μυικό τραυματισμο ή δεν εχει επανέλθει σε φυσικη κατασταση. Την Τεταρτη μας εδειξε οτι δεν υπαρχει τετοιο ζητημα.
Με δεδομενο οτι ειναι εκτος λιστας για την Πεμπτη, δεν υπαρχει θεμα επιβαρυνσης ή ροτεσιον.
Ισα ίσα που ο Κετζιορα θα επιβαρυνθει γιατι πολυ χλωμο να δουμε Βιερινια βασικο, θα τον βαλουν σημάδι οι αντιπαλοι και θα παιζουν στη πλατη του.
Προφανως υπαρχει καποιο αλλο θεμα με Σαστρε, Λυρατζη. Τακτικο ανασταλτικα; Πειθαρχικο; Καποια στιγμη θα το μαθουμε.
Με δεδομενο οτι ειναι εκτος λιστας για την Πεμπτη, δεν υπαρχει θεμα επιβαρυνσης ή ροτεσιον.
Ισα ίσα που ο Κετζιορα θα επιβαρυνθει γιατι πολυ χλωμο να δουμε Βιερινια βασικο, θα τον βαλουν σημάδι οι αντιπαλοι και θα παιζουν στη πλατη του.
Προφανως υπαρχει καποιο αλλο θεμα με Σαστρε, Λυρατζη. Τακτικο ανασταλτικα; Πειθαρχικο; Καποια στιγμη θα το μαθουμε.
Το προβλημα ειναι οτι χωρίς να γνωρίζουμε τι συμβαίνει μιλάμε με σιγουριά για εμμονές. Εξαιρείται ο ντιμ γιατί ίσως γνωρίζει κάτι περισσότερο για αυτό τον ρώτησαΓερασίμου έγραψε:Ρε αδέλφια, ας έχουμε όλοι μας θετική ενέργεια για αύριο και κριτική για τις όποιες επιλογές του προπονητή μετά τον αγώνα με την Eintracht. Στους αγώνες του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα δικαιούται να έχει συνολικά 20 παίκτες. Πριν μία εβδομάδα γκρινιάζαμε επειδή ήταν ο Τσιγγάρας εκτός αποστολής. Για αύριο είναι ο Σάστρε και ο Τζίμας. Όταν με το καλό μπει για τους αγώνες και ο Μάρκος Αντόνιο από τον οποίο όλοι μας πάρα πολλά περιμένουμε, θα μένει ένας επιπλέον.
Υ. Γ. Θα μου πεις εδώ τον κατηγορησαμε για εμμονές με Ουάρντα ενώ ξέραμε
Αύριο που θέλουμε να είμαστε σφιχτοί πίσω θα βάλει σίγουρα κεντζιορα βασικό. Οπότε μετά, στην αποστολή χωράει άλλο ένα δεξί μπακ κι επιλέχτηκε ο αρχηγός φαντάζομαι και γιατι η παρουσία του είναι σημαντική ψυχολογικά είτε παίζει είτε όχι. Αγωνιστικά κι εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να πάρει τον σάστρε, τον ξενερώνει κιόλας αλλά νομίζω δε θα υπάρχει πρόβλημα, σιγά σιγά θα είναι βασικός στα περισσότερα παιχνίδια.
Για μεσοεπιθετικούς θα άφηνα έξω είτε ντέλια είτε τάισον, ο λουτσέσκου πιστεύω θα αφήσει τον ντέλια.
Στο φόρ δε ξέρω τι είναι καλύτερο... Ο σαμάτα είναι άλογο και σε ανοιχτό χώρο δε θα τους βλέπει, αλλά ο μπράντον πιέζει πολύ καλά και αυτό ζορίζει τον βάζελο που έχει κι απουσίες πίσω. Πιστεύω θα βάλει μπράντον
Για μεσοεπιθετικούς θα άφηνα έξω είτε ντέλια είτε τάισον, ο λουτσέσκου πιστεύω θα αφήσει τον ντέλια.
Στο φόρ δε ξέρω τι είναι καλύτερο... Ο σαμάτα είναι άλογο και σε ανοιχτό χώρο δε θα τους βλέπει, αλλά ο μπράντον πιέζει πολύ καλά και αυτό ζορίζει τον βάζελο που έχει κι απουσίες πίσω. Πιστεύω θα βάλει μπράντον