παο - ΠΑΟΚ 01/10 19:30 cosmote
- abc_o_ karpouzas
Re: παο - ΠΑΟΚ 01/10 19:30 cosmote
Πρέπει να τους κερδίσουμε και με εμφάνιση τέτοια που να κοπούν τα πόδια....ολων....
απο αυτά που βλέπουμε θέλει...γερά στα γερά..
Τελος
απο αυτά που βλέπουμε θέλει...γερά στα γερά..
Τελος
Δυστυχώς από ότι φαίνεται χωρίς τα χαφ που αποκτήθηκαν για βασικοί.
Έστω και έτσι μπορούμε την κηδεία
Έστω και έτσι μπορούμε την κηδεία
-
-
Και οι δύο ομάδες είναι καλύτερες από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι και πέρυσι τους πήγαμε πίπα κωλο οπότε μπορούμε και φέτος το ίδιο
Θέλω 0-1 με πέναλτι στο 95
Θέλω 0-1 με πέναλτι στο 95
- figurehead4
Στο σιχαμενο φετινό πρωτάθλημα θα γίνουν όργια. Ήδη γίνονται βασικά. Αν παίζαμε στα ίσα δεν υπήρχε περίπτωση να μας κερδίσουν οι φλώροι. Αλλά τι ίσα και μαλακίες φέτος. Θα κλωτσανε τους δικούς μας και θα βουτάνε.
Το μόνο που θέλω είναι να παίξουμε ως ΠΑΟΚ και να τους δω να τρέμουν όπως περυσι
Και αν γίνει καμία σφαγή να τα γαμήσει όλα επιτέλους ο Ιβάν. Όχι όπως τώρα και καλά μουλωχτα και παπαριές. Ας το διαλυσουμε το μπουρδέλο το πρωτάθλημα τους
Το μόνο που θέλω είναι να παίξουμε ως ΠΑΟΚ και να τους δω να τρέμουν όπως περυσι
Και αν γίνει καμία σφαγή να τα γαμήσει όλα επιτέλους ο Ιβάν. Όχι όπως τώρα και καλά μουλωχτα και παπαριές. Ας το διαλυσουμε το μπουρδέλο το πρωτάθλημα τους
- Μπαρκαρούτσος
ΠΑΡΤΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
RAZVAN, ΒΑΛΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΑΚΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
RAZVAN, ΒΑΛΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΑΚΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Το θέμα είναι τι κάνουμε με το δικό μας φασιστάκι που σε κάθε φινάλε της παρακάμερας βλέπω τα μούτρα του και μου έρχεται αναγούλα.mypaokway έγραψε:Θέλω στη νίκη μας να σκοράρει ο Ταισον και να υψωσει την αριστερή γροθιά του μπροστά στα φασισταρια της ναζι13. Μελλοντικό εξώφυλλο για βιβλίο θα γίνει
στα πρώτα λεπτά θα πάρει κάρτα το κέντρο και η άμυνα μας.... τα κλασικά..... και μετά θα ήμαστε soft
Καμια φορα νιωθω οτι σχολιαζουμε κολημενοι στον ΠΑΟΚ του 90..
Ο ΠΑΟΚ του Ιβαν τους εχει παει @@@@ιωντας πολλες φορες εκει μεσα (και ολο το ΠΟΚ) με το ποδοσφαιρο του. Οπως εκανε και περυσι. Στα ισια με το ποδοσφαιρο του και οχι με ταμπουρι και κλεφτοπολεμο.
Ο ΠΑΟΚ του Ιβαν τους εχει παει @@@@ιωντας πολλες φορες εκει μεσα (και ολο το ΠΟΚ) με το ποδοσφαιρο του. Οπως εκανε και περυσι. Στα ισια με το ποδοσφαιρο του και οχι με ταμπουρι και κλεφτοπολεμο.
- keep_paokizein
Tίποτα δεν κάνουμε. Κι ούτε θα κάνει κάποιος. Τον βλέπω ν αγκαλιάζει τον Τάισον και τρελαινομαι κάθε φορά.AntoniosK έγραψε:Το θέμα είναι τι κάνουμε με το δικό μας φασιστάκι που σε κάθε φινάλε της παρακάμερας βλέπω τα μούτρα του και μου έρχεται αναγούλα.mypaokway έγραψε:Θέλω στη νίκη μας να σκοράρει ο Ταισον και να υψωσει την αριστερή γροθιά του μπροστά στα φασισταρια της ναζι13. Μελλοντικό εξώφυλλο για βιβλίο θα γίνει
Ισως πάντως τώρα είναι μια ευκαιρία, αν κάποιος μπορεί να μεταφέρει στον Τάισον ποιο είναι το ποιόν αυτού του ανθρώπου και απαιτήσει αυτός να μπει μια τάξη. Τουλάχιστον να μην μπαινει στον αγωνιστικό χώρο.

Σφαγή και κλάψα.
Δακρυβρεχτη Ανακοίνωση μετά το ματς από τον βαζέλο κυρ κυρ.
Εύχομαι να διαψευστώ.
Δακρυβρεχτη Ανακοίνωση μετά το ματς από τον βαζέλο κυρ κυρ.
Εύχομαι να διαψευστώ.
- kataramenos5
Γιατι μπαινεις εδω μεσα βρε blackfox?Ενα θετικο σχόλιο για τον ΠΑΟΚ ,ενα δεν εχει ς κανει. Ποση μιζερια ρε φιλε?Ασχολεισου καλυτερα με κατι που αγαπας.Get a life .
- potamda
- Bet Guru 2023
Ακόμα δεν είμαι σίγουρος ποιο όνειρο είδα...
Διπλό στη Λεωφόρο και Χ την Πέμπτη με Φρανκφούρτη ή
Χ στη Λεωφόρο και νίκη με Φρανκφούρτη;
Τι λέτε;
Διπλό στη Λεωφόρο και Χ την Πέμπτη με Φρανκφούρτη ή
Χ στη Λεωφόρο και νίκη με Φρανκφούρτη;
Τι λέτε;