Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45
-
paokpatras35
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45
Φερνάντο Σάντος: «Νομίζω ότι η ομάδα μου προσπάθησε πολύ σήμερα προκειμένου να μπορέσει να πάρει τη νίκη. Εκεί όμως που είχε τον έλεγχο του ματς, δέχθηκε ένα γκολ σε μία ανύποπτη φάση. Μετά παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».
πάρε και κατάλαβε τώρα......ΜΕΤΑ ΠΑΛΕΨΑΜΕ προφανώς είναι ο μόνος πανελλαδικά που το πιστεύει
Το χειρότερο και πιο εφιαλτικό σενάριο πάντως είναι να είμαστε κάτω και από το σκουλίκι 5οι.
ΤΟ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ή διώξτε τον τώρα που είναι νωρίς μπας και δούμε τουλάχιστον λιγη μπάλα και κερδίσουμε κανένα ντέρμπι και μπορούν και τα παιδιά μας να πάνε σχολείο χωρίς του φόβο να αλλοθρησκήσουν ή κάντε ευχέλαιο μπας και επιστρέψει η περσινή κωλοφαρδία και ξαναβγούμε 2οι-3οι (πριν τα πλει οφ).
πάρε και κατάλαβε τώρα......ΜΕΤΑ ΠΑΛΕΨΑΜΕ προφανώς είναι ο μόνος πανελλαδικά που το πιστεύει
Το χειρότερο και πιο εφιαλτικό σενάριο πάντως είναι να είμαστε κάτω και από το σκουλίκι 5οι.
ΤΟ ΛΕΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ή διώξτε τον τώρα που είναι νωρίς μπας και δούμε τουλάχιστον λιγη μπάλα και κερδίσουμε κανένα ντέρμπι και μπορούν και τα παιδιά μας να πάνε σχολείο χωρίς του φόβο να αλλοθρησκήσουν ή κάντε ευχέλαιο μπας και επιστρέψει η περσινή κωλοφαρδία και ξαναβγούμε 2οι-3οι (πριν τα πλει οφ).
Στο διόρθωσαsidpanos έγραψε:για τον μούσλι...δεν γίνεται το μοναδικό φορ περιοχής να κατεβαίνει στο κέντρο ή πιο πίσω να παρει μπάλα για να την μοιράσει...
εκεί είναι ο ίβιτς και ο φωτάκης που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ μοιράζουν δεξιά,αριστερά και μπροστά...
- sidpanos
καλά έκανες,αλλά διόρθωση στην ομάδα δεν βλέπω...
Και πιστεύεις αν έπαιζε άλλος θα σκόραρε?ContrerasPablo έγραψε:για τον μουσλι,λεω οτι δεν τον αντεχω,γιατι ΔΕΝ βαζει γκολ,φορ ειναι δεν τον πηραμε να πασαρει,ΓΚΟΛ θελουμε,και εχει παρει την φανελα βασικου στο βρακι του,ας μπει,αλλαγη μπορει να ειναι και κουρασμενο το παλικαρι,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προσπαθει
Το πρόβλημα είναι το πώς (δεν) τροφοδοτείται ο Μουσλίμοβιτς....
- ContrerasPablo
αδερφε ο σαντος παραμενει ακομα για πολλα χρονια.paokpatras35 έγραψε:Φερνάντο Σάντος: «Νομίζω ότι η ομάδα μου προσπάθησε πολύ σήμερα προκειμένου να μπορέσει να πάρει τη νίκη. Εκεί όμως που είχε τον έλεγχο του ματς, δέχθηκε ένα γκολ σε μία ανύποπτη φάση. Μετά παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».
αν επρεπε σημερα να κερδισει μια ομαδα αυτοι ειμασταν εμεις αλλα και παλι φαγαμε ενα ηλιθιο γκολ.
αν κοιταξουμε το σκουληκι οχι 5οι θα βγουμε αλλα 10οι!
τα ΠΑΟΚτσακια σου δεν θα μασησουν!εσυ μασησες?
- sidpanos
κρίμα να τα βλέπει κοπέλα,και όχι οι υπόλοιποι που κράζουν μούσλι...paokovia έγραψε:Και πιστεύεις αν έπαιζε άλλος θα σκόραρε?ContrerasPablo έγραψε:για τον μουσλι,λεω οτι δεν τον αντεχω,γιατι ΔΕΝ βαζει γκολ,φορ ειναι δεν τον πηραμε να πασαρει,ΓΚΟΛ θελουμε,και εχει παρει την φανελα βασικου στο βρακι του,ας μπει,αλλαγη μπορει να ειναι και κουρασμενο το παλικαρι,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προσπαθει
Το πρόβλημα είναι το πώς (δεν) τροφοδοτείται ο Μουσλίμοβιτς....
ContrerasPablo έγραψε:....
δεν το ειδα το γκολ τους,μαλακια?
το είδες το ματς τελικά, ναι ή όχι???ContrerasPablo έγραψε:το λεω και το πιστευω οτι αν παιξουμε ετσι και ολη την χρονια,.....
Βεβαιώθηκα...δεν το δες....ContrerasPablo έγραψε:Ναι,θα τολμησω και θα το πω,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΛΙ......
ο ΠΑΟΚ δε γράφεται με μικρά παρά τις προσπάθειες αρκετών....ContrerasPablo έγραψε:.....αυτος ο παοκ δεν μπαινει για πλαυ-οφ με ΤΠΤ
η ομαδα σημερα μεχρι να δεχτουμε την ισοφαριση ηταν αρκετα καλη..μετα την ισοφαριση κατερευσε..απο αποδοση παιχτων αρνητικοι ηταν ο ιβιτς και ο αραμπατζης ενω και ο κουτσια που περιμενω πολλα απο αυτον δεν βοηθησε καθολου,οι υπολοιποι ηταν αρκετα καλοι μεχρι την ισοφαριση οπου και ανεξηγειτα μετα κατερευσαν..η μη χρησιμοποιηση του σορλεν δεν μου αρεσε καθολου..οσο για την διαιτησια δεν μας δωθηκε τουλαχιστον ενα πεναλντι..Παρ'ολα αυτα ομως πρεπει να συνεχισουμε καθως εχουμε πολλα ματς ακομα και ιδιαιτερα το επομενο με τον ολυμπιακο οπου και επιβαλλεται η νικη κυριως για ψυχολογικους λογους..
- ContrerasPablo
Το ματσ το ειδα,φιλε μου νοβιτο,και τι να πω,το καταλαβες οτι ειμαι σκουλικι και μισω τον παοκ και στην βιασυνη μου τον ειπα παοκ ΑΝΤΙ για ΠΑΟΚ,σορρυ λεω να με κρεματασετε στην κεντρικη πλατειαnovito έγραψε:ContrerasPablo έγραψε:....
δεν το ειδα το γκολ τους,μαλακια?το είδες το ματς τελικά, ναι ή όχι???ContrerasPablo έγραψε:το λεω και το πιστευω οτι αν παιξουμε ετσι και ολη την χρονια,.....
Βεβαιώθηκα...δεν το δες....ContrerasPablo έγραψε:Ναι,θα τολμησω και θα το πω,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΛΙ......
ο ΠΑΟΚ δε γράφεται με μικρά παρά τις προσπάθειες αρκετών....ContrerasPablo έγραψε:.....αυτος ο παοκ δεν μπαινει για πλαυ-οφ με ΤΠΤ
Σε είπα κάτι τέτοιο????ContrerasPablo έγραψε:....το καταλαβες οτι ειμαι σκουλικι και μισω τον παοκ ....
Απλά μας μπέρδεψες.... Τέσπα, για να σε φύγει η απορία ιδού τα γκολ: [youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3BlQS_pWGBo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3BlQS_pWGBo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
-
paokpatras35
Πάντως πιστεύω ότι και ο Ζαγορ τα βλέπει αυτά και έχει ήδη μετανοιώσει που αποφάσισε να τον κρατήσει. Αφού όμως αυτόν (ζαγορ) τον στηρίζουμε όλοι και ότι απόφαση και να πάρει (σωστή ή λάθος) και το βλέπει ξεκάθαρα ότι έχει την απόλυτη στήριξη του κόσμου αδικεί τον εαυτό του κρατώντας τον πορτογάλο. Προφανώς δεν έχει ακόμα βρει τον αντικαταστάτη του......αλλιώς δύσκολα εξηγείται. Και ο Βερον π.χ ήταν άριστος για πρόπερσι, καλός για περσι, μέτριος για φέτος. Γιατί να μην ισχυει το ίδιο και με τον προπονητή (άσχετα αν ήταν συνεχώς μέτριος)??? ΕΝΑ στόχο είχαμε για φέτος και τον χάσαμε. Ας πάρει τώρα προπονητή για να είναι έτοιμη η ομάδα για το κάτι παραπάνω του χρόνου. Θα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να μείνει ο καθηγητής του αμυντικού ποδοσφαίρου και του χρόνου. (ας τον κρατήσει αν θέλει για προπονητή αμυντικής τακτικής...πως λέμε προπονητής τερματοφυλάκων)
Αχχχχχχ....ρε πστ μου ΑΑΑΑΧΧΧ ..... ΚΡΙΜΑ
Αχχχχχχ....ρε πστ μου ΑΑΑΑΧΧΧ ..... ΚΡΙΜΑ
Μη με λες ότι του Αραμπατζή ήταν πέναλτυ..... Δικαιολογημένη και η κίτρινη...Shady20 έγραψε:....
Υστερόγραφο: 2 πέναλτυ δεν μας έδωσε αν το πήρατε χαμπάρι...Αυτά για αυτούς που λέγανε πως με τον Γκαγκάτση θα μας παίζει η διαιτησία.
Λέγαν για τον Βιτόλο και αυτός ήταν στον κόσμο του....paokovia έγραψε:Ο ηλίθιος ο καμεραμαν το χασε...
Και οι φάσεις του αγώνα: [youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Tn33ydLsbSA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Tn33ydLsbSA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]