Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Δημοσίευση από novito »

ContrerasPablo έγραψε:....το καταλαβες οτι ειμαι σκουλικι και μισω τον παοκ ....
Σε είπα κάτι τέτοιο????
Απλά μας μπέρδεψες.... Τέσπα, για να σε φύγει η απορία ιδού τα γκολ: [youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3BlQS_pWGBo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3BlQS_pWGBo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
paokpatras35

Δημοσίευση από paokpatras35 »

Πάντως πιστεύω ότι και ο Ζαγορ τα βλέπει αυτά και έχει ήδη μετανοιώσει που αποφάσισε να τον κρατήσει. Αφού όμως αυτόν (ζαγορ) τον στηρίζουμε όλοι και ότι απόφαση και να πάρει (σωστή ή λάθος) και το βλέπει ξεκάθαρα ότι έχει την απόλυτη στήριξη του κόσμου αδικεί τον εαυτό του κρατώντας τον πορτογάλο. Προφανώς δεν έχει ακόμα βρει τον αντικαταστάτη του......αλλιώς δύσκολα εξηγείται. Και ο Βερον π.χ ήταν άριστος για πρόπερσι, καλός για περσι, μέτριος για φέτος. Γιατί να μην ισχυει το ίδιο και με τον προπονητή (άσχετα αν ήταν συνεχώς μέτριος)??? ΕΝΑ στόχο είχαμε για φέτος και τον χάσαμε. Ας πάρει τώρα προπονητή για να είναι έτοιμη η ομάδα για το κάτι παραπάνω του χρόνου. Θα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να μείνει ο καθηγητής του αμυντικού ποδοσφαίρου και του χρόνου. (ας τον κρατήσει αν θέλει για προπονητή αμυντικής τακτικής...πως λέμε προπονητής τερματοφυλάκων)

Αχχχχχχ....ρε πστ μου ΑΑΑΑΧΧΧ ..... ΚΡΙΜΑ
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Ο ηλίθιος ο καμεραμαν το χασε...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αν ειναι σε καθε ματς μολις τρωμε γκοαλ να κανει αλλαγες .........κλαυτα χαραλαμπε!!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Shady20 έγραψε:....

Υστερόγραφο: 2 πέναλτυ δεν μας έδωσε αν το πήρατε χαμπάρι...Αυτά για αυτούς που λέγανε πως με τον Γκαγκάτση θα μας παίζει η διαιτησία.
Μη με λες ότι του Αραμπατζή ήταν πέναλτυ..... Δικαιολογημένη και η κίτρινη...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

paokovia έγραψε:Ο ηλίθιος ο καμεραμαν το χασε...
Λέγαν για τον Βιτόλο και αυτός ήταν στον κόσμο του....

Και οι φάσεις του αγώνα: [youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Tn33ydLsbSA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Tn33ydLsbSA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

novito έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε:....το καταλαβες οτι ειμαι σκουλικι και μισω τον παοκ ....
Σε είπα κάτι τέτοιο????
Απλά μας μπέρδεψες.... Τέσπα, για να σε φύγει η απορία ιδού τα γκολ: [youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3BlQS_pWGBo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3BlQS_pWGBo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
το ειδα ΟΛΟ το ματσ,εκτος απο το γκολ του αστερα....για αυτο εχω αποψη,γιατι ΠΟΤΕ δεν θα σχολιαζα ενα ματσ,χωρις να το δω..και νομιζω πως ο μουσλι ειναι πολλη κουρασμενος και οτι αν δεν παιξει για λιγο καλο θα του κανει
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

paokpatras35 έγραψε: Ας πάρει τώρα προπονητή για να είναι έτοιμη η ομάδα για το κάτι παραπάνω του χρόνου. Θα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να μείνει ο καθηγητής του αμυντικού ποδοσφαίρου και του χρόνου. (ας τον κρατήσει αν θέλει για προπονητή αμυντικής τακτικής...πως λέμε προπονητής τερματοφυλάκων)

Αχχχχχχ....ρε πστ μου ΑΑΑΑΧΧΧ ..... ΚΡΙΜΑ

αυτό που κανεις πως δε καταλαβαίνεις είναι ότι οποιοσδήποτε προπονητής και να έρθει και ο θεός ο ίδιος να είναι θα βρεθεί σε χρόνο dt ο αντίστοιχος petm, ο αντίστοιχος paokpatras ο κάθε ένας που δεν θα του αρέσει οι αλλαγές , ο τρόπος παιχνιδιού , τα αποτελέσματα, το σακάκι το παπάρι και οτιδήποτε άλλο. αυτό έχει γίνει στο μέγιστο βαθμό με όλους μα όλους τους προπονητές κανενός εξαιρουμένου
Άβαταρ μέλους
An4k1n

Δημοσίευση από An4k1n »

Απο οτι εχω καταλαβει, για καποιους εδω μεσα, ο σαντος πρεπει να μεινει στον ΠΑΟΚ με τον ορο να κανει 30 νικες στο πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

novito έγραψε:
Shady20 έγραψε:....

Υστερόγραφο: 2 πέναλτυ δεν μας έδωσε αν το πήρατε χαμπάρι...Αυτά για αυτούς που λέγανε πως με τον Γκαγκάτση θα μας παίζει η διαιτησία.
Μη με λες ότι του Αραμπατζή ήταν πέναλτυ..... Δικαιολογημένη και η κίτρινη...
Έλεος ρε φιλαράκι, τι δυο πέναλτι;;; Του Αραμπατζή δεν ήταν και του Μούσλι έπρεπε να το δούμε σε δυο ριπλέι για να καταλάβουμε ότι μπορούσε και να το δώσει...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

An4k1n έγραψε:Απο οτι εχω καταλαβει, για καποιους εδω μεσα, ο σαντος πρεπει να μεινει στον ΠΑΟΚ με τον ορο να κανει 30 νικες στο πρωταθλημα...

νομίζω ότι αυτό που ισχύει καλύτερα είναι ότι για μερικούς ο santos πρέπει να φύγει ακόμα και 30 νίκες να κάνει
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Petm έγραψε:
ioanmits έγραψε:Για την ενδεκάδα τα είπα πριν το ματς...
..
ναι είπες. είπες ότι ο conceisao δε θα προσφέρει , και ο conceisao ήταν από τους καλύτερους σήμερα. από τι στιγμή που βγήκε αυτός και ο ίβιτς η ομάδα δε μπορούσε να αλλάξει μιάμιση μπαλιά.
Εμένα αδελφέ δε μου αρεσε ούτε ο Ίβιτς, ούτε και ο Σέρτζιο (χωρίς να λέω ότι ήταν τραγικοί).. Νομίζω ότι μετά το 70 όλη η ομάδα είχε κλατάρει και δεν έφθαιγε που βγήκαν αυτοί οι δυο και δεν αλλάζαμε μιάμιση μπαλιά.. Δύο μπαλίες δεν αλλάζαμε σε όλο το παιχνίδι...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Petm έγραψε:λοιπόν εγώ σήμερα είδα έναν καλο ΠΑΟΚ ως το 65. η κριτική που κάνω είναι ότι δεν έβαλε και άλλο goal να τελειώσει το παιχνίδι.

Από τι στιγμή που φάγαμε το goal και μετά σε συνδυασμό με τις αλλαγές conceisao και ίβιτς. η ομάδα εξαφανίστηκε από το παιχνίδι τόσο ώστε στο τέλος η ισοπαλία να θεωρείτε δίκαιο αποτέλεσμα.

ξανατρώμε ηλίθιο goal, ξαναδείχνουμε ότι δεν έχουμε χαρακτήρα σαν σύνολο, συνεχίζουμε να μην είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο και συμφωνω..Ειδικα στο θεμα ιβιτσ και κονσεισαο ειναι ξεκαθαρο οτι οταν δεν παιζουν καθομαστε ολοι πισω και κανουμε γιομες..Δεν ξερω γιατι αλλα ετσι γινεται 9 στις 10 φορες...Επιθετικα δε,ειναι ανοητο να μιλαμε πως δεν δημιουργουμε οταν κανουμε τοσες ευκαιριες...Δεν υπαρχει συγκεντρωση στο τελειωμα ή υπαρχει ανικανοτητα..Αυτο δεν το ξερει κανενας με σιγουρια.

Το β ημιχρονο με το Λεβαδειακο δεν γινεται να παιχτει...Ειναι ξεκαθαρο...

Φυσιολογικη απορια ολων ΓΙΑΤΙ δεν ξεκινησε ο Σορλιν...

Ο Μουσλι ειναι το πουλεν μου αλλα βαρεθηκα να τον βλεπω να χανει γκολ..ΠΡΕΠΕΙ να αρχισει να τα βαζει..

Ο Βιερινια εχει τεραστια κενα στο παιχνιδι οταν και εξαφανιζεται

Αυτο που εμενα με στεναχωρησε ειναι οτι δεν ειδα γενικα διαθεση..Δεν ειδα το παθος που θελω να βλεπω με εξαιρεση 2-3 παιδια που ηθελαν να αποδειξουν κατι.Δεν ξερω ποιος φταιει για αυτο αλλα πρεπει να αλλαξει..Καθαρα ποδοσφαιρικα ο Σαντος ειναι καλος προπονητης και μαλλον ο τελευταιος που εχει ευθυνη σημερα..
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ioanmits έγραψε:
Petm έγραψε:
ioanmits έγραψε:Για την ενδεκάδα τα είπα πριν το ματς...
..
ναι είπες. είπες ότι ο conceisao δε θα προσφέρει , και ο conceisao ήταν από τους καλύτερους σήμερα. από τι στιγμή που βγήκε αυτός και ο ίβιτς η ομάδα δε μπορούσε να αλλάξει μιάμιση μπαλιά.
Εμένα αδελφέ δε μου αρεσε ούτε ο Ίβιτς, ούτε και ο Σέρτζιο (χωρίς να λέω ότι ήταν τραγικοί).. Νομίζω ότι μετά το 70 όλη η ομάδα είχε κλατάρει και δεν έφθαιγε που βγήκαν αυτοί οι δυο και δεν αλλάζαμε μιάμιση μπαλιά.. Δύο μπαλίες δεν αλλάζαμε σε όλο το παιχνίδι...
εγώ ως το 60 είδα αρκετές φορες να αλλάξουμε και δυο και 3 μπαλιές. επίσης πρόσεξα ότι στο πρώτο ημίχρονο η δραστηριότητα του conceisao από δεξιά ήταν πολύ καλύτερη από τι δραστηριότητα του vierinha από αριστερά . Βασικά ο βιερινηα δε κατάλαβα ότι έπαιξε( μπορεί να φταίνε οι διακοπές στο internet).

πιο πολύ αναφέρομαι ότι πριν το mats σε post σου προεξόφλησες με απόλυτη σιγουριά ότι ο conceisao δε θα βοηθήσει καθόλου (η ότι είναι άχρηστος , κάτι τέτοιο είπες) και μετά το mats βγαίνεις και λες ότι τα είπες πριν το mats και δεν έπιασα το νόημα γιατί όπως σου είπα θεωρώ ότι ο conceisao ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ σε σύγκριση πχ με βιερινηα, lino, ίβιτς, κουτσιανικούλη, φειλόμενο, φωτάκι, αραμπατζή κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

D.A.A.T. έγραψε:
δε,ειναι ανοητο να μιλαμε πως δεν δημιουργουμε οταν κανουμε τοσες ευκαιριες...Δεν υπαρχει συγκεντρωση στο τελειωμα ή υπαρχει ανικανοτητα..Αυτο δεν το ξερει κανενας με σιγουρια.
για μένα πια είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για ανικανότητα.

όταν το centerfor σου έχει βάλει 1 goal σε 9 μήνες, όταν χάνει εύκολα τετατετ όπως σήμερα στο πρώτο ημίχρονο και με το λεβαδειακό στο δεύτερο ημίχρονο.

όταν ο ίβιτς είναι σε θέση για goal πάμπολλες φορες και δε μπορεί να κάνει σουτ τις προκοπης ,και το μοναδικό σουτ τις προκοπης που θυμάμαι εδώ και 15 μήνες είναι το goal στη ξανθη.

Ας τα βάλουν να μη μιλάμε για ανικανότητα. στο πόδι τους είναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”