Οριακο. Πιθανώς να ναι επιθετικο. Ο αμυντικός παει να διωξει τη μπάλα, ο μανταλος κανει προβολη ψιλοκαρατια και ο αμυντικος τον βρισκει αθελα του πριν διωξει τη μπαλαnavigator11 έγραψε:Μιας και δεν έχω εικόνα, το ... νικηφόρο πέναλτι της κουλίτσας ήταν τουλάχιστον ή ούτε καν;;
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Ολοταχως στον μεσαιωνα κυριοι, ουτε θελω να σκεφτομαι τι θα γινει την Κυριακη ετσι και σκοραρουμε. Εδω στην Τουμπα και ψαχνανε 5 λεπτα πως μπορουν να μας ακυρωσουν το γκολ με τον αδυναμο Βολο. Εγω καλου κακου θα κουμπωσω ενα ζαναξ πριν το ματς γιατι δεν περισσευουν για καινουρια τηλεοραση..
το θεμα δεν ειναι αν ηταν, εστω οτι ητανnavigator11 έγραψε:Μιας και δεν έχω εικόνα, το ... νικηφόρο πέναλτι της κουλίτσας ήταν τουλάχιστον ή ούτε καν;;
το θεμα ειναι οτι σε αναλογη κατασταση σε εμας δε θα το εδιναν ποτε
Κανεις δεν μπορει να παλεψει με αυτο. Εδω μιλαμε για την διαφθορα σε ολο της το μεγαλειο. Εξαλου τα ξενα ριπορτς βγαζουν την χωρα διεφθαρμενη. Το ποδοσφαιρακι που ειναι και η εικονα δνε θα ειναι. 10 φορρες επανω.astral έγραψε:Ουτε γίνονται καθε χρόνο, ούτε είχαμε σταθερα 50αρισιες οταν ηταν εδω αν τα θυμηθουμε καλα.gika έγραψε:Ο Ιβαν όταν ήθελε, κατάφερε να έχει 50αρισιες διαιτησίες και να πάρει η ομάδα αυτό που της αξίζει. Αυτά δεν φτιάχνονται μέσω Skype θα πω εγώ.
Επίσης, η "κανονικότητα" εξελίσεται και η σαπίλα μεγαλώνει. Δεν μπορεί ενας Ιβαν να φτιάξει αυτο το μπουρδέλο σε μόνιμη βάση.
Και για να πω την αποψη μου ο Ιβαν καταφερε και εφερε τοτε ξενους διαιτητες. δεν εκανε κατι αλλο. Τοτε που το συστημα τους δεν ηταν ετοιμο να τους διαφθειρει και αυτους. Και τους πηγαμε καροτσακι ολους στα ντερμπυ. Στα μικρα ματς δεν πηραμε τιποτα αλλα και δεν το χρειαζομασταν. Ειχαμε ομαδα με παικταραδες και μαχητες να παλευουν μεσρι το τελος και τα καθαρισαμε τα ματς. Ετσι πηγε η ιστορια.
Την επομενη χρονια απλα βαλαν και τους πολιτικους στο παιχνιδι γιατι αγωνιστικα δεν το ειχανε. Οποτε κυβερνησεις πολιτικοι απο παντου απο ολα στους συνδυασμους επο και αλλες δημοκρατικες δυναμεις φεραν το πραμα εκει που τους βολευε παλι.
- sourmenetes
- Moderator
Σοβαρά τώρα;;;gika έγραψε:Ο Ιβαν όταν ήθελε, κατάφερε να έχει 50αρισιες διαιτησίες και να πάρει η ομάδα αυτό που της αξίζει. Αυτά δεν φτιάχνονται μέσω Skype θα πω εγώ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ θεωρώ πως ήταν.tasso85 έγραψε:το θεμα δεν ειναι αν ηταν, εστω οτι ητανnavigator11 έγραψε:Μιας και δεν έχω εικόνα, το ... νικηφόρο πέναλτι της κουλίτσας ήταν τουλάχιστον ή ούτε καν;;
Αν δεν έχει βρει στο χέρι του ζινι πριν, ήταν.
Πάει σαν ηλιθιος ο αμυντικός.
Τώρα αν στο ίδιο χρον. Σημείο το έδινε σε εμάς, θα σε στεναχώρησε..
Μας γαμανε τα νεύρα οι αλήτες.
Όποιος κράζει την ομάδα μας που δεν παίρνει τίτλους σε αυτό το στημένο μπουρδέλο είναι είτε αφελής είτε μλκς, δε βλέπω άλλη εξήγηση.
Όποιος κράζει την ομάδα μας που δεν παίρνει τίτλους σε αυτό το στημένο μπουρδέλο είναι είτε αφελής είτε μλκς, δε βλέπω άλλη εξήγηση.
- sourmenetes
- Moderator
Σκληρός!
παιζουμε αλλο αθλημα,με αλλους κανονες,με αλλη στρατηγικη, πλεον δυστηχως η 5ετια 16-21 (16 χρονια ρηξη στην επο και 21 τελος 1ης χρονιας κλατεμπεργκ που ηταν σχετικα καλος) που και εκει υπηρχαν πολλα λαθη κτλπ μια πλεον ενα ονειρο απατηλο,μια αναμνηση οτι στο επαγγελματικο αιλληνικο ποδοσφαιρο οι μεγαλοι μπορει να μην αδικησουν και μια χρονια τους μικρους ανεξαρτητα αν υπηρχε βαρ η οχι σε αυτες τις χρονιες
Βρε ας πούμε ότι ήταν αλλά πραγματικά οποίος έχει καταλάβει που έβαλε γραμμές ο ΒΑΡ στο γκολ του Ατρόμητου να μας το πει
Καλά για το ματς του βαζελου δεν το συζητάμε. Απολύτως ντροπιαστική διαιτησία.
Αν ο ΠΑΟΚ βέβαια είχε πάρει το πέναλτι του Μπράντον στο Ηράκλειο και την μανσέτα με τη γειτονιάς θα ήταν πρώτος αλλά τι σημασία έχουν αυτά... Πάμε τώρα στο τοπικ του Ραζβαν να σκίσουμε τον προπονητή για τις απώλειες..
Καλά για το ματς του βαζελου δεν το συζητάμε. Απολύτως ντροπιαστική διαιτησία.
Αν ο ΠΑΟΚ βέβαια είχε πάρει το πέναλτι του Μπράντον στο Ηράκλειο και την μανσέτα με τη γειτονιάς θα ήταν πρώτος αλλά τι σημασία έχουν αυτά... Πάμε τώρα στο τοπικ του Ραζβαν να σκίσουμε τον προπονητή για τις απώλειες..
Οσο πάει και χειρότερα.
Ποιο var, ποιοι ξένοι, ποιοι έλληνες.
Βοθρος.
Τα κατάφεραν μια χαρά, πέτυχαν αυτό που ήθελαν.
Καθαρίζουν τα θεωρητικά μικρά ματς και κλαϊν τα ντερμπι.
Εσύ τρέχα.
Καμιά ελπίδα...γυρίσαμε σε άλλες εποχές.
Ποιο var, ποιοι ξένοι, ποιοι έλληνες.
Βοθρος.
Τα κατάφεραν μια χαρά, πέτυχαν αυτό που ήθελαν.
Καθαρίζουν τα θεωρητικά μικρά ματς και κλαϊν τα ντερμπι.
Εσύ τρέχα.
Καμιά ελπίδα...γυρίσαμε σε άλλες εποχές.
- navigator11
Αυτό είναι σχεδόν βέβαιο. Αλλά είναι άλλο ζήτημα. Έχει μια κάποια διαφορά όμως να ήταν αδιαμφισβήτητο πέναλτι της κούλας και να το σφύριξε ακόμα και χωρίς να παρέμβει καν ο βαρ. Κι άλλο να ήταν και αμφισβητήσιμο. Που από ο,τι καταλαβαίνω ήταν αμφιλεγόμενο.tasso85 έγραψε:το θεμα δεν ειναι αν ηταν, εστω οτι ητανnavigator11 έγραψε:Μιας και δεν έχω εικόνα, το ... νικηφόρο πέναλτι της κουλίτσας ήταν τουλάχιστον ή ούτε καν;;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Όπως είπε κι ένας φίλος πιο πριν,όχι μόνο γυρνάμε στα χρόνια της π@ρ@γκ@ς,αλλά κ σε χειρότερα χρόνια κ με ΒΑΡ .
- BlackMagicPAOK
Η ΠΑΕ κοιμάται...
Αρκεί μια σύντομη ανακοίνωση
"παρακαλείσθε εκεί στην ΚΕΔ, να δώσετε τις συνομιλίες διαιτητή - var από Τρίπολη και αεκ"
...
Αρκεί μια σύντομη ανακοίνωση
"παρακαλείσθε εκεί στην ΚΕΔ, να δώσετε τις συνομιλίες διαιτητή - var από Τρίπολη και αεκ"
...