Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Ο Αλεκσιτς του Παυλαρα πυροβολάει πάντως.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ σήμερα ρώτησα 2-3 αριανούς που βρήκα στην δουλειά το εξής:
1. εφόσον έχετε αποδεχθεί πως θα είστε μια ζωή το πουτανάκι κάποιου
2. εφόσον ότι και να γίνει, θα είστε κάτω από εμάς
για ποιο λόγο δεν γίνεστε το δικό μας πουτανάκι, ώστε να βγαίνω εγώ πρώτος και εσείς να βγαίνετε δεύτεροι;
Όλοι αντέδρασαν επιθετικά και οργισμένα, χωρίς καν να σκεφτούν τα οφέλη για την ομάδα τους στην σκέψη μου.
Φανατισμένοι.
για ποιο λόγο δεν γίνεστε το δικό μας πουτανάκι, ώστε να βγαίνω εγώ πρώτος και εσείς να βγαίνετε δεύτεροι;
Όλοι αντέδρασαν επιθετικά και οργισμένα, χωρίς καν να σκεφτούν τα οφέλη για την ομάδα τους στην σκέψη μου.
Φανατισμένοι.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:navigator11 έγραψε:Όχι όχι. Κάτι λίγο που άκουσα, θεωρούν πολλοί ότι τα ποκεμονζ είναι πολύ μπροστά σε κάθε επίπεδο σε σχέση με αυτούς. Δε "χτυπιούνται" αυτοί. Όμως μπορούν να κοντραριστούν φέτος με τον ΠΑΟΚ για την 4η θέση, μιας και αγωνιστικά δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές αγωνιστικά.tolis14 έγραψε:Προβλέπω σχόλια σκουληκιών αύριο στα ράδια: 2 γκολ έχει φάει ο γαύρος, το ένα από μας. Vamos arianara
![]()
![]()
O Χατζηνάνος στη Μαρμίτα νομίζω το είπε αυτό!

- Amsterdamer_87
gpap έγραψε:Εγώ σήμερα ρώτησα 2-3 αριανούς που βρήκα στην δουλειά το εξής:
Φανατισμένοι.

Φαντασου τι βληματα ειναι..
Οι βάζελοι σε όλα τα παιχνίδια τους, σε κάθε επαφή και ειδικά μέσα στην περιοχή πέφτουν κάτω σφαδάζοντας, ξέροντας ότι έχουν μεγάλες πιθανότητες να πάρουν κανένα μαϊμού πέναλτι. Πραγματικά αηδιαστική ομάδα
Μάλλον με τον Παναιτωλικό μπορούν να κοντραριστουν για την τέταρτη θέση από το τέλος. Αλλά άστα τα παιδιά, Τον ίσιο σανό μασάνε κάθε χρόνο, γιατί να αλλάξει φέτος;navigator11 έγραψε:Όχι όχι. Κάτι λίγο που άκουσα, θεωρούν πολλοί ότι τα ποκεμονζ είναι πολύ μπροστά σε κάθε επίπεδο σε σχέση με αυτούς. Δε "χτυπιούνται" αυτοί. Όμως μπορούν να κοντραριστούν φέτος με τον ΠΑΟΚ για την 4η θέση, μιας και αγωνιστικά δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές αγωνιστικά.tolis14 έγραψε:Προβλέπω σχόλια σκουληκιών αύριο στα ράδια: 2 γκολ έχει φάει ο γαύρος, το ένα από μας. Vamos arianara
![]()
![]()
Μιλαμε για ταλεντο. Αυτος ο παλασιος πως επεσε ετσι!!! Τι ωραια βουτια!!! 9,5/10 βαθμολογια. Το 0,5 βαθμο τον χανει γιατι ηταν λιγο υπερβολικος.
ειναι αηδιαστικό αυτο που κανουν σε καθε υποψία επαφης μεσα και εξω απο την περιοχη
-
- Επικοινωνία:
Κερδισμένο πέναλτι ο Χατζηστραβος, σχεδόν (ακόμα ένα) 90λεπτο ο Ouedraogo,55 αγωνιστικά λεπτά ο Τζίμας και γεμάτη εμφάνιση από Τσαούση με 1 γκολ και μια ασίστ στην νίκη της αρμάδας του Pablo
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Πωπω μουφα πεναλτι ο βαζελος
Edit: το εβγαλε ο Παπαδοπουλος
Edit: το εβγαλε ο Παπαδοπουλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 28 Σεπ 2023, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ακουμπημα, βουτια, πεναλτι.
σιχαματα ολοι μαζι
σιχαματα ολοι μαζι
- hasio_john
Τι μούφα πέναλτι ήταν αυτό πάλι ρε μ@λ@κες ..
Θεία δίκη όμως και φούτσα απόκρουση και δοκάρι!
Αντί για κάρτα για θέατρο έδωσαν πέναλτι απο το ΒΑΡ, ξυπνάτε εκεί στην ΠΑΕ, μας φτύνουν δεν βρέχει.
Θεία δίκη όμως και φούτσα απόκρουση και δοκάρι!
Αντί για κάρτα για θέατρο έδωσαν πέναλτι απο το ΒΑΡ, ξυπνάτε εκεί στην ΠΑΕ, μας φτύνουν δεν βρέχει.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τι ξεφτ@λ@ς είναι αυτοί ρε
Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν.
Σας βλέπει οοοοοληηηηη η Ελλάδα βρεεεεεε.
Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν.
Σας βλέπει οοοοοληηηηη η Ελλάδα βρεεεεεε.
- theodorsalonika
Λιγο είδα βαζελο και συνχιστηκα
.διαιτησία 100-0..ελεος..
Ανύπαρκτο φάουλ το πρώτο γκολ του βαζελου,δίνει μια κίτρινη κάρτα σε αστέρα που δεν ήταν φάουλ,και δίνει πέναλτυ μουφα εντελώς...δηλαδή δεν ντρέπονται με τίποτα αυτοί...αισχος...άι στα δια...πεταμενοι..δεν υπάρχει σωτηρία αδέλφια...
.διαιτησία 100-0..ελεος..
Ανύπαρκτο φάουλ το πρώτο γκολ του βαζελου,δίνει μια κίτρινη κάρτα σε αστέρα που δεν ήταν φάουλ,και δίνει πέναλτυ μουφα εντελώς...δηλαδή δεν ντρέπονται με τίποτα αυτοί...αισχος...άι στα δια...πεταμενοι..δεν υπάρχει σωτηρία αδέλφια...