Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από theo-drama »

Τα δικά μου στατιστικά λενε

Σε 212 αγώνες στο γηπεδο + 1 αγώνα που δεν εγινε(με τις κοτες το 2018)
Μεσα στους 212 αγώνες έχω βάλει και
α. Την Νίκη το 2023 με την Τρίπολη =1-2 που μας κλέψανε.
β. Την Νίκη με 1-0 επί της χάρτινης το 2018,που μας έκλεψαν το ΝΤΑΜΠΛ.

ΝΙΚΕΣ = 132
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ = 42
ΗΤΤΕΣ = 38

Επισης στην ΕΥΡΏΠΗ έχει

Σε 40 αγωνες έχει 9 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ και 3 Αποκλεισμούς.

Νίκες = 19
Ισοπαλιες=8
Ηττες=13

Με γκολ 49 υπέρ και 28 κατά.

Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.

:pano: :nairepaok: :opaokara:

Συνεχιζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Πέμ 05 Οκτ 2023, 23:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Εμμονικός με τις μικρές ηλικίες
ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος αποχωρώντας από το γήπεδο ως αλλαγή, του πέρασε το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, κατόπιν εντολής του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ήταν εντολή του κόουτς να δώσω το περιβραχιόνιο στον Χάρη, κανονικά θα το έδινα στον Αντρίγια αλλά βγήκε και εκείνος. Του άξιζε το περιβραχιόνιο, ζει εδώ, μεγάλωσε εδώ, το άξιζε...».
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εμμονικός με όσους ΔΕΝ παίζουν καλά είναι. Ούτε ηλικίες, ούτε χρώματα, ούτε τίποτα.
Του φέρνουν τον Κουλιάτα ως καλό πιτσιρικά (ανάθεμα με αν στα 23 του κάποιος θεωρείται πιτσιρικάς) και ο τύπος δεν στέκεται ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στον ΠΑΟΚ β με συμπατριώτη του για προπονητή, ούτε καν στη τελευταία ομάδα της Βραζιλίας.
Αλλά οι εμμονικοί τότε έγραφαν "βάλε τον Κουαλιάτα να τον δούμε ρε κολλημένε Ρουμάνε".
Έρχεται ο άλλος ο "πιτσιρικάς" 23 χρονών (Φιλίπε Σοάρες), με κόστος 2.5-3.0 εκατομμύρια και βλέπουμε τον Χάρη τον Τσιγγάρα, που είναι και μικρότερος, να θέλει τρεις σαν αυτόν για πρωινό. Ακόμα και ο Σβαμπ που μόνο μικρός δεν είναι, δεν τον βλέπει τον Σοάρες.

Το ότι έτυχε το διάστημα που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι Τσιγγάρας και Λύρατζης, να είναι τραυματίες όσοι έπαιζαν στις θέσεις τους, δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
Με τον Λουτσέσκου χρησιμοποιήθηκαν, με τον Λουτσέσκου καθιερώθηκαν, με τον Λουτσέσκου απογειώθηκαν, με τον Λουτσέσκου αναδείχθηκαν. Τελεία και παύλα.
Όλοι τους. Τσιγγάρας, Λύρατζης, Τσαούσης, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης αυτόν είχαν ΠΡΏΤΟ προπονητή στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Αυτός ήταν ο πρώτος που τους έβαλε.

Άργησε; Ίσως. Ποιος μπορεί να το πει με σιγουριά όμως;
Το αποτέλεσμα τι λέει; Δεν μπήκαν; Δεν έπαιξαν; Δεν καθιερώθηκαν; Δεν αναδείχθηκαν;
Ε φτάνει με τη παπαριά περί ηλικιών και μαλ@κίες τούμπανα.

Είναι καλός παίκτης; Θα παίξει.
Δεν είναι; Δεν θα παίξει.

Υ.Γ. Ο Τάισον στα 36 του, θέλει 30 Κουαλιάτες για πρωινό. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Να βγάλουμε τον Τάισον για να παίξουν οι ΚουαλιατοΡικάρντοι;
Έτσι διαβάζαμε πριν λίγο καιρό.. Και τα γραπτά μένουν.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εγω απορω πως δεν εγραψε ακομη κανεις εδω μεσα για τον Σαστρε μετα απο το χθεσινο ματς...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μου αρέσει μεχρι τώρα συνολικά η πρόοδος της ομάδας και η συμμετοχή τόσων παικτών στο ροτεισον. Φυσικά στα δύσκολα θα κριθεί και ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που βολεύεται με την 4η θέση επί Ιβαν.

Μιας που αναφέρθηκε το όνομα του Ιβιτς, θεωρώ μεγάλη μας αποτυχία τον χάσαμε και σε λίγο θα είναι τελείως απλησίαστος όπως είχε γίνει με Κονσεισαο. Ο Ιβιτς θεωρώ ταιριάζει ακόμη περισσότερο με τον ΠΑΟΚ, ξέρει να χτίζει ομάδες και να αποκτά παίκτες ποιότητας. Δηλαδή είναι και καλός μανατζερ, όχι μόνο προπονητής.

Τουλάχιστον φέτος οι περισσότερες μεταγραφές δείχνουν ότι είναι ποιοτικές. Προσωπικά ηθελα Μαξιμοβιτς αντί του Μειτε που έχει δυνατό σώμα, αλλά πολύ αργός στα πρώτα βήματα. Επίσης, άσχετα αν μας βγει ο Σαματά, μακάρι να βγει, ήθελα πιο πεινασμένο φορ. Ο Ιβιτς μας έφερε Πριγιο 26 ετών.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Blackgr4 έγραψε:Εμμονικός με όσους ΔΕΝ παίζουν καλά είναι. Ούτε ηλικίες, ούτε χρώματα, ούτε τίποτα.
Του φέρνουν τον Κουλιάτα ως καλό πιτσιρικά (ανάθεμα με αν στα 23 του κάποιος θεωρείται πιτσιρικάς) και ο τύπος δεν στέκεται ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στον ΠΑΟΚ β με συμπατριώτη του για προπονητή, ούτε καν στη τελευταία ομάδα της Βραζιλίας.
Αλλά οι εμμονικοί τότε έγραφαν "βάλε τον Κουαλιάτα να τον δούμε ρε κολλημένε Ρουμάνε".
Έρχεται ο άλλος ο "πιτσιρικάς" 23 χρονών (Φιλίπε Σοάρες), με κόστος 2.5-3.0 εκατομμύρια και βλέπουμε τον Χάρη τον Τσιγγάρα, που είναι και μικρότερος, να θέλει τρεις σαν αυτόν για πρωινό. Ακόμα και ο Σβαμπ που μόνο μικρός δεν είναι, δεν τον βλέπει τον Σοάρες.

Το ότι έτυχε το διάστημα που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι Τσιγγάρας και Λύρατζης, να είναι τραυματίες όσοι έπαιζαν στις θέσεις τους, δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
Με τον Λουτσέσκου χρησιμοποιήθηκαν, με τον Λουτσέσκου καθιερώθηκαν, με τον Λουτσέσκου απογειώθηκαν, με τον Λουτσέσκου αναδείχθηκαν. Τελεία και παύλα.
Όλοι τους. Τσιγγάρας, Λύρατζης, Τσαούσης, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης αυτόν είχαν ΠΡΏΤΟ προπονητή στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Αυτός ήταν ο πρώτος που τους έβαλε.

Άργησε; Ίσως. Ποιος μπορεί να το πει με σιγουριά όμως;
Το αποτέλεσμα τι λέει; Δεν μπήκαν; Δεν έπαιξαν; Δεν καθιερώθηκαν; Δεν αναδείχθηκαν;
Ε φτάνει με τη παπαριά περί ηλικιών και μαλ@κίες τούμπανα.

Είναι καλός παίκτης; Θα παίξει.
Δεν είναι; Δεν θα παίξει.

Υ.Γ. Ο Τάισον στα 36 του, θέλει 30 Κουαλιάτες για πρωινό. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Να βγάλουμε τον Τάισον για να παίξουν οι ΚουαλιατοΡικάρντοι;
Έτσι διαβάζαμε πριν λίγο καιρό.. Και τα γραπτά μένουν.
++

Αδερφέ όπως τα λες είναι ,αλλά τι να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Εγώ θέλω όσοι γράφουν..αυτα που γράφουν...να συνεχίσουν...

Για να υπάρχει και λίγο...χιούμορ...εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα προσεγγισει τα δυσκολα παιχνιδια π εχουμε μπροστα μας

Γιατι στα ντερμπι με το ΠΟΚ πιστευω οτι θα κριθουν ολα φετος
Με τις μικρες ομαδες
δεν θα εχουμε προβλημα
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

psykoman έγραψε:Εγω απορω πως δεν εγραψε ακομη κανεις εδω μεσα για τον Σαστρε μετα απο το χθεσινο ματς...
Τον εξαφανισε και ξαφνικα βασικος και απο τους καλυτερους. Τι να υποθεσεις
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Και φυσικα αλλοι γραφουν σχολια με τη γνωμη τους και αλλοι απλα ειρωνευονται
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4a έγραψε:
psykoman έγραψε:Εγω απορω πως δεν εγραψε ακομη κανεις εδω μεσα για τον Σαστρε μετα απο το χθεσινο ματς...
Το πως κ το γιατί φαντάζομαι μικρή σημασία έχει
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Special 4 έγραψε:Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα προσεγγισει τα δυσκολα παιχνιδια π εχουμε μπροστα μας
Ευελπιστώ η προσέγγιση να είναι προϊόν μελέτης του αντιπάλου, κλειδώματος του επιθετικούς τους παιχνιδιού και ξεκλειδώματος της αμυντικής τους τακτικής.
Για να προλάβω κάποιους που θα σπεύσουν να πούνε ''σιγά ρε μεγάλε, κάτι μας είπες'', να τονίσω πως πέρσι στα περισσότερα ντέρμπι και φέτος στο παιχνίδι με τον άρη, δεν είδαμε κάτι τέτοιο.
Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με συγκεκριμένους προσανατολισμούς που δεν αναπροσαρμόστηκαν ή διαχειρίστηκαν βάση του πως κυλάει ο αγώνας.
Μπήκαμε να παίξουμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, και μείναμε προσηλωμένοι σε αυτό ασχέτως το πως εξελισσόταν το παιχνίδι.
Θυμάμαι πχ τις 4άρες με κούλα και γαύρο, θυμάμαι τις δύο (2) ήττες με βάζελο μέσα στο σπίτι μας, θυμάμαι τον Ίνγκα να πετάει από την άμυνα την μπάλα ψηλά προς τον κεντρικό επιθετικό...Μπίσε, ο οποίος προσπαθούσε να πηδήξει (!!!) για να πάρει κεφαλιά, θυμάμαι τον τελικό με κούλα που έπαιζε από το 6ο λεπτό με 10 παίχτες, τον Βιερίνια να γίνεται γιογιό από τον βάζελο εξτρέμ μέσα στην Τούμπα για όλο τον αγώνα, θυμάμαι πολλά.

Όλα αυτά έδειξαν πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία διάθεση να αναπροσαρμόσει την τακτική προσέγγισης του αγώνα, βάση της εξέλιξής του.

Η προπονητική δεν είναι απλά προετοιμασία της ομάδος, αλλά και συμμετοχή στο παιχνίδι κατά την διάρκεια του αγώνα, με συνεχόμενο έλεγχο και προσπάθεια απάντησης στις ενέργειες του αντίπαλου προπονητή.

Φέτος, οφείλω να ομολογήσω πως έως σήμερα, διαπιστώνω πως υπάρχει τέτοια προσέγγιση. Θέλω να δω το ίδιο και στα ντέρμπι.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Special 4 έγραψε:Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα προσεγγισει τα δυσκολα παιχνιδια π εχουμε μπροστα μας

Γιατι στα ντερμπι με το ΠΟΚ πιστευω οτι θα κριθουν ολα φετος
Με τις μικρες ομαδες
δεν θα εχουμε προβλημα
Ας δείξουμε λίγη πίστη στον Λουτσέσκου μέχρι στιγμής στην φετινή σεζόν που έχει υλικό τα έχει πάει περιφημά γιατι όχι και με τα ελληνικά ντέρμπι...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Dimg4a έγραψε:
Ενας καλοπροαιρετος Dim θα μπορουσε να πει οτι ο Σαστρε επαιξε οταν ηταν πλεον ετοιμος μετα τον τραυματισμο του.

Διαβασαμε μεχρι και οτι ο Λου του το κραταει μανιατικο απ τον τελικο.

Ο Λου εχει δειξει ενα μοτιβο οτι ο καθε παικτης παιζει οταν ειναι ετοιμος η τελος παντων οταν ο Λου θεωρει οτι ο εκαστοτε παικτης εχει να προσφερει στην ομαδα...

Γενικα μου δειχνει οτι ειναι δικαιος...Δεν νομιζω οτι αδικησε καποιον ως τωρα...και αν υπαρχει καποιος θα ειναι η εξαιρεση..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Κατι που διαβασα πριν κανα διωρο,δηλωσε ο Σβαμπ πως η εντολη του Λουτσε ηταν να παρει ο Χαρης το περιβραχιονιο.
Μαλλον ειναι στα μαχαιρια ο Λουτσε με τον Τσιγγαρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”