Παιδια, το αρχικο σχολιο αναφερει τοργκελε και εγω απανταω με επιχειρημα για Τοργκελε. Δε χρειαστηκε η παρεμβαση σας, δεν ηταν κατι που να προκαλεσει διαμαχη.Dimg4a έγραψε:Το οτι ο Κουλιερακης κανει περισσοτερες τελικες με κεφαλια περναει στα ψιλα βεβαια.SePuLtUrA_4_ έγραψε:Είναι δύσκολο να καταλάβω την ποδοσφαιρική κουλτούρα που επικρατεί στην Ελλάδα.
θέλω να μάθω περισσότερα από την φιλοσοφία του προπονητή.
Αυτά δήλωσε ο Σαματα. Αλλά που να ήξερε ότι οι μπαλαδοφατσες στο ελλαντα θα τον βγάζανε τοργκελε μέσα σε 1 μήνα....για αυτά είμαστε πρώτοι για να γεμίσουμε καμία Τούμπα δύσκολα.... χολή στη χολή.... αλλά ο καναπές καναπές!
Και φυσικα πεταμε κι ενα ασχετο περι Τουμπας για να ενισχυσουμε το επιχειρημα μας.
Ας βαλει κι αλλα γκολ. Μεχρι τωρα η περιοχη ειναι σαν ναρκοπεδιο για αυτον
Πολύ καλύτερα έτσι.
Mod Team
70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
- sourmenetes
- Moderator
Στην Ελλάδα το φορ πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και σίγουρα όταν το 80% των ομάδων παίζουν ταμπούρι δε θα σκοράρουν εύκολα όλα τα φορ.τσιριγωτης έγραψε:Ρε τους άσχετους στο ελλαντα..
Αλλά κ αυτός να μην μπορεί να αποδώσει στην ποδοσφαιρική μπανανια που ήρθε.
Δεν είναι δικαιολογία προς το Σαματά απλά είναι μια πραγματικότητα. Από κιε και πέρα πρέπει κ αυτός να προσαρμοστεί όπως και η ομάδα.
Για μένα το καλό είναι ότι δείχνει αισθητή διάθεση και ότι ξέρει μπάλα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WeWillRockYou
Έκανε την αρχή χθες, μακάρι να έρθουν περισσότερα γκολ στη συνέχεια.
Η δήλωση του για την προσαρμογή στην ποδοσφαιρική κουλτούρα της χώρας δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.
Ας σκεφτούμε μόνο πως ήταν ο Μπράντον στα χαμένα πέρσι το πρώτο εξάμηνο και πως αποδίδει φέτος. Ή πως απέδωσε ο Τάισον (παίκτης υψηλότερου επιπέδου και με τεράστια εμπειρία) όταν ήρθε.
Ο Σαμάτα σίγουρα δεν είναι ο κίλερ φορ, αλλά είναι κανονικός παίκτης με στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα δεν θα αρέσει το στυλ του σε όλους, είναι αναμενόμενο. Οφείλουμε να στηρίξουμε όμως και ελπίζουμε όσο περνάει ο καιρός να γίνεται αποτελεσματικότερος στο γήπεδο.
Η δήλωση του για την προσαρμογή στην ποδοσφαιρική κουλτούρα της χώρας δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.
Ας σκεφτούμε μόνο πως ήταν ο Μπράντον στα χαμένα πέρσι το πρώτο εξάμηνο και πως αποδίδει φέτος. Ή πως απέδωσε ο Τάισον (παίκτης υψηλότερου επιπέδου και με τεράστια εμπειρία) όταν ήρθε.
Ο Σαμάτα σίγουρα δεν είναι ο κίλερ φορ, αλλά είναι κανονικός παίκτης με στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα δεν θα αρέσει το στυλ του σε όλους, είναι αναμενόμενο. Οφείλουμε να στηρίξουμε όμως και ελπίζουμε όσο περνάει ο καιρός να γίνεται αποτελεσματικότερος στο γήπεδο.
Νομίζω η θέση του φορ στην Ελλάδα είναι η πιο δύσκολη για έναν παίκτη. Πολλά παραδείγματα. Ο πριγιοβιτς εδώ ήταν θεός, σε μεγάλο πρωτάθλημα πιθανώς να ήταν μέτριος. Γιακουμακης εδώ 0, αλλού πρώτος σκόρερ. Μακαμπου στην Τουρκία ακόμα μηδέν και πολλά ακόμα παραδείγματα. Νομίζω θέλει ακόμα χρόνο ο παίκτης.
Κανονικός ποδοσφαιριστής. Το γκολ που βάζει δεν είναι εύκολο καθόλου μιας και η μπάλα είχε τρέλα φάλτσα και θεωρώ ότι ήταν δύσκολο να ελεγχθεί.
Πάραυτα περιμένω να δω και κάποια κίνηση φορ σαν αυτή που έκανε ο μικρός έκει στα τελειώματα.
Θα έρθει και αυτό πιστεύω. Στα χαμένα είναι ακόμη ο παίκτης. Θα βρεθεί και η καλή συνεργασία με τους άλλους.
Πάραυτα περιμένω να δω και κάποια κίνηση φορ σαν αυτή που έκανε ο μικρός έκει στα τελειώματα.
Θα έρθει και αυτό πιστεύω. Στα χαμένα είναι ακόμη ο παίκτης. Θα βρεθεί και η καλή συνεργασία με τους άλλους.
Δεν νομιζω ρε συ Ναβι οτι μεχρι τωρα υπηρχε ανθρωπος που να ασχολειται με τον ΠΑΟΚ και να μην ηταν προβληματισμενος με την αποδοση του Αλι. Ακομα και χθες, παρα το γκολ, υπηρχαν στιγμες συμφωνα με πολλους εδω μεσα που προκαλουσαν προβληματισμοnavigator11 έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:Ρε τους άσχετους στο ελλαντα..
Αλλά κ αυτός να μην μπορεί να αποδώσει στην ποδοσφαιρική μπανανια που ήρθε.![]()
Μακαρι απο το επομενο κιολας ματς να βγει Πριγιο στο τετραγωνο. Μεχρι τωρα εγω βλεπω καποιες καλες στιγμες και πολλες οχι καλες στιγμες
- Kabamaru11
1 λεπτο πριν σκοραρει,εκανε καλες συνεργασιες και κινησεις φορ επιτελους,ενω πριν δεν υπηρχε σαν φορ.Οσο τον εκραζα στην αρχη για τις τοποθετησεις του,αλλο τοσο τον εκθειαζα λιγο πριν βαλει το γκολ,ακομα κ αν δεν το εβαζε,εκανε αυτα που πρεπει να κανει ενα φορ.Το γκολ ηταν δυσκολο και το πανηγυρισα πιο πολυ απ ολα,γιατι φαινεται οτι ο παικτης ειναι λιγο πιεσμενος,λιγο στα χαμενα,εχει στοιχεια γαμωτο,στο χερι του ειναι να μας κανει ολους να κανουμε μια επικη κωλοτουμπα.
Αιντε παικταρα μου,παρε μπρος.
Αιντε παικταρα μου,παρε μπρος.
Με την μπάλα στα πόδια είναι μια χαρά. Και τεχνική και δύναμη και κοντρόλ και σπάσιμο μπάλας.
Το πρόβλημα είναι χωρίς την μπάλα. Όπως έγραψε ένας φίλος δεν έχει ακόμα αυτό το ξεπεταγμα που έκανε ο Τζιμας στο οφσαιτ. Ας ελπίσουμε είναι καθοδον
Το πρόβλημα είναι χωρίς την μπάλα. Όπως έγραψε ένας φίλος δεν έχει ακόμα αυτό το ξεπεταγμα που έκανε ο Τζιμας στο οφσαιτ. Ας ελπίσουμε είναι καθοδον
- navigator11
Σαν σέντερ φορ. Δεν είναι αιχμή για τον παίχτη. Σκοράροντας ξανά, δεδομένα θα πάρει και ο ίδιος και οι υπόλοιποι πολύ μεγάλη ψυχολογία. Δεν έγραψα κάτι περίεργο. Χρειάζεται και να σκοράρει. Τώρα αν βγάζει σε κάθε παιχνίδι 3-4 ασίστ για γκολ, οκ, μας κάνει και αυτό. Δε νομίζω πως είναι εφικτό, βέβαια. Η αρχή έγινε. Ας ευχηθούμε να παγιωθεί αυτή η κατάσταση.nunies4 έγραψε:Ειμαστε σιγουροι οτι δεν το εχει κανει; Εχετε πληροφοριες;
Μεγάλος παικταράς. Φυσικά-σωματικά προσόντα άριστα. Πνευματικά προσόντα άριστα. Θέλει βελτίωση στην ψυχολογία και σε άλλα 3 πραγματα τα οποία περιγράφω παρακάτω. Ταιριάζει απόλυτα στον ΠΑΟΚ. Και στον οργανισμό ΠΑΟΚ και στο στυλ παιχνιδιου του Ραζβαν.
Εχει πολλα περιθωρια βελτίωσης. Μόλις προσαρμοστεί πλήρως, δηλαδη όταν α)μάθει ακριβώς το παιχνίδι της ομάδας, β)μάθει το πως κινούνται οι συμπαίκτες του και να συνδυάζεται μαζι τους, και γ)αποκτήσει την φυσική κατάσταση που έχει τώρα ο Μπράντον π.χ., τότε θα γίνει σημείο αναφοράς σε κάθε παιχνίδι και βασικότατο σεντερ φορ με μεγαλη προσφορά στα γκολ.
Διακινδυνευω την πρόβλεψη ότι μέχρι τέλη Οκτώβρη θα έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
Εχει πολλα περιθωρια βελτίωσης. Μόλις προσαρμοστεί πλήρως, δηλαδη όταν α)μάθει ακριβώς το παιχνίδι της ομάδας, β)μάθει το πως κινούνται οι συμπαίκτες του και να συνδυάζεται μαζι τους, και γ)αποκτήσει την φυσική κατάσταση που έχει τώρα ο Μπράντον π.χ., τότε θα γίνει σημείο αναφοράς σε κάθε παιχνίδι και βασικότατο σεντερ φορ με μεγαλη προσφορά στα γκολ.
Διακινδυνευω την πρόβλεψη ότι μέχρι τέλη Οκτώβρη θα έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο.
Οταν ηρθε υπηρξαν αρκετες συζητησεις με αλλα ΠΑΟΚτσακια για τον παικτη...
Εγω επεμενα οτι ειναι καλος παικτης και οι περισσοτεροι κοροιδευαν...
Οταν το σοβαρευα και τους ελεγα οτι φετος θα βγαλει την χρονια με 14+ γκολ γελουσαν...αλλα στοιχημα ολοι κωλωναν να βαλουν...
ΤΟ πρωτο μπηκε...παμε για τα επομενα Αλι να με βγαλεις ασπροπροσωπο...
Οταν το σοβαρευα και τους ελεγα οτι φετος θα βγαλει την χρονια με 14+ γκολ γελουσαν...αλλα στοιχημα ολοι κωλωναν να βαλουν...
- sourmenetes
- Moderator
Αλλά 13 και κερνάς δηλαδή!!
Χάχαχαχα
Χάχαχαχα
Εκτιμας οτι δεν υπαρχει περιπτωση να τον ξεκινησει?renegade έγραψε:Που...στα 15 λεπτά που θα αγωνιστεί?navigator11 έγραψε:Την Κυριακή είναι η χρυσή του ευκαιρία να κερδίσει οριστικά την εμπιστοσύνη όλης της ομάδας. Για να δούμε.
Λογω του οτι ο Μπραντον πιεζει καλυτερα?
Λογω κουρασης?
Αν τον ξεκινησει ομως
εχει κ το πλεονεκτημα του αιφνιδιασμου + του οτι θα βρει περισσοτερους χωρους
απ' οτι με τις αμυνες λεωφορεια
Σιγα ρε φιλε μη βαζουμε στοιχημα καθε φορα που διαφωνουμε. Σε αλλο λεβελ πλεονpsykoman έγραψε:Οταν ηρθε υπηρξαν αρκετες συζητησεις με αλλα ΠΑΟΚτσακια για τον παικτη...

Το θεμα ειναι να βρεις εναν αλλοθρησκο για να τον δαγκωσεις με στοιχημα
οχι ΠΑΟΚτσακι
Να βαλεις ας πουμε στοιχημα μ ενα χανουμι
οτι ο ΠΑΟΚ θα σηκωσει το πρωταθλημα κ οχι η αεχ
ή το κυπελλο
οχι ΠΑΟΚτσακι
Να βαλεις ας πουμε στοιχημα μ ενα χανουμι
οτι ο ΠΑΟΚ θα σηκωσει το πρωταθλημα κ οχι η αεχ
ή το κυπελλο