Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Άμα τα λέει ο πάντα έγκριτος Κλόκας έτσι θα είναι.
ΤΔ το Μαράκι, άντε και προπονητής βρε...!
Ακούς Μπότε τι κάνει το Μαράκι...?
ΤΔ το Μαράκι, άντε και προπονητής βρε...!
Ακούς Μπότε τι κάνει το Μαράκι...?
Το μοντέλο μας πιστεύω πως μοιάζει αρκετά με αυτό της Τσέλσι επί Αμπράμοβιτς...
Και αυτοι έχουν το Μαράκι τους
Και αυτοι έχουν το Μαράκι τους
- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Με κλειστό για χρονια (οπως λενε) το σιδηροδρομο στη Θεσσαλία ποιο λιμανι λετε οτι θ ανεβει τρελα σε κινηση αρα και κερδη οεο.?

-
- Mr Ξερόλας 2019
Κάνε κάτι,να ΜΗΝ μας ξανά σφυρίξουν τα αιλληνικα κορ@κια ξανά,ειδικά με αυτούς.
Με τους ποκισταν θα έχουμε λογικά αιλληνες.
Ξέρω δεν .....
αλλά δεν γίνεται αλλιώς...
Γανιασαμε ρε Γιαννε,όπως κι εσύ.....αλλά ,πισον κατά.
Με τους ποκισταν θα έχουμε λογικά αιλληνες.
Ξέρω δεν .....
αλλά δεν γίνεται αλλιώς...
Γανιασαμε ρε Γιαννε,όπως κι εσύ.....αλλά ,πισον κατά.
Ασχολείται, τι συμβαίνει?
Ας τους βάλει τις φωνές, πρέπει ν πάρουμε αποτέλεσμα στην Φιλανδία. Είναι σημαντικό, άμα δεν χάσουμε είναι μισή πρόκριση (πρώτες 2 θέσεις) ... ας ρίξει κανένα μπινελίκι!! Ας του πει κάποιος. Δεν πρέπει να χαθεί η Ευκαιρία!!
Πόσο ωραία ήταν μέχρι το 2019 ρε παιδιά. Ιβάν πάντα δίπλα στην αποστολή στα δύσκολα ματς, και Μερκελ στην εξουσια. Μακάρι να γυρνούσαν και οι 2.
Κανονικά στην Τούμπα αυτό το τραγούδι πρέπει να παίζουμε μεχρι να ξαναεμφανιστει ο μεγάλος.
https://youtu.be/maOtX4tXyb4?si=hHaH0PeeR6-6eJKY
Είχα πάει την κόρη μου στη παιδική χαρά και έβλεπα τον Μουστάκια δικαζε, έλεγε ότι ασχολείται μεσω skype αλλα δεν ξέρω αν ισχύουν ή τα κατεβάζει απο το κλουβιο του μυαλό
(Για να μην παρεξηγηθώ την Μερκελ για πλάκα την αναφέρω! Σκέφτομαι να πάω τα Χριστούγεννα διακοπές Γερμανία γιαυτό , απλά εδώ την βρίζαμε με τα μνημόνια... )
Ας τους βάλει τις φωνές, πρέπει ν πάρουμε αποτέλεσμα στην Φιλανδία. Είναι σημαντικό, άμα δεν χάσουμε είναι μισή πρόκριση (πρώτες 2 θέσεις) ... ας ρίξει κανένα μπινελίκι!! Ας του πει κάποιος. Δεν πρέπει να χαθεί η Ευκαιρία!!
Πόσο ωραία ήταν μέχρι το 2019 ρε παιδιά. Ιβάν πάντα δίπλα στην αποστολή στα δύσκολα ματς, και Μερκελ στην εξουσια. Μακάρι να γυρνούσαν και οι 2.
Κανονικά στην Τούμπα αυτό το τραγούδι πρέπει να παίζουμε μεχρι να ξαναεμφανιστει ο μεγάλος.
https://youtu.be/maOtX4tXyb4?si=hHaH0PeeR6-6eJKY
Είχα πάει την κόρη μου στη παιδική χαρά και έβλεπα τον Μουστάκια δικαζε, έλεγε ότι ασχολείται μεσω skype αλλα δεν ξέρω αν ισχύουν ή τα κατεβάζει απο το κλουβιο του μυαλό
(Για να μην παρεξηγηθώ την Μερκελ για πλάκα την αναφέρω! Σκέφτομαι να πάω τα Χριστούγεννα διακοπές Γερμανία γιαυτό , απλά εδώ την βρίζαμε με τα μνημόνια... )
Τεράστιε ΙΒΑΝ
Με αφορμή την εικόνα του Τσιγγαρα να κλαίει, ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
Εκανες πολλά και μεγάλα καλα στην ομάδα μας. Το μεγαλύτερο όλων όμως είναι οι ακαδημιες μας. Τοσα δικα μας παιδια να παιζουν και να νιώθουν ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ανεκτίμητο κέρδος. Μια παρακαταθήκη δεκαετιών.

Με αφορμή την εικόνα του Τσιγγαρα να κλαίει, ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
Εκανες πολλά και μεγάλα καλα στην ομάδα μας. Το μεγαλύτερο όλων όμως είναι οι ακαδημιες μας. Τοσα δικα μας παιδια να παιζουν και να νιώθουν ΠΑΟΚ. Αυτό είναι ανεκτίμητο κέρδος. Μια παρακαταθήκη δεκαετιών.

- Μπαρκαρούτσος
Καθυστερεί αδικαιολόγητα την πώληση της ομάδας.
Και την πώληση του λιμανιού και την πώληση του Open και την πώληση του Μακεδονία Παλλάς και την πώληση του Πόρτο Καρράς και την πώληση του Παλιούρι Χοτέλ και την πώληση του Pomegranate...
Και την πώληση του λιμανιού και την πώληση του Open και την πώληση του Μακεδονία Παλλάς και την πώληση του Πόρτο Καρράς και την πώληση του Παλιούρι Χοτέλ και την πώληση του Pomegranate...
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Στο ροδι (νομίζω) πως είχε κομμάτι ο φίλος του ο Μουζενιδης. Για τον Ιβαν το ρόδι είναι καλύβα... σιγά να μην ασχοληθεί με ψιλικατζιδικαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν είναι δικό του αυτό στην Ποτίδαια;!
- Μπαρκαρούτσος
- Amsterdamer_87
Συμφωνω..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καθυστερεί αδικαιολόγητα την πώληση της ομάδας.
Ρε τι χασομερης ειναι αυτος !!!!

- Μπαρκαρούτσος
Άσε που δεν βγαίνει στον κόσμο να μιλήσει ο φτωχός.
Μάλλον δεν έχει λεφτά να βάλει ΜΒ για βίντεο κλήση.
Μάλλον δεν έχει λεφτά να βάλει ΜΒ για βίντεο κλήση.