Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από danirifle »

pgetsos έγραψε:
danirifle έγραψε:τα ιθπανάκια γενικά σε όλα τα αθλήματα είναι βασιλιάδες στην κλάψα και στις υπερβολικές αντιδράσεις
Λέμε για την χώρα που έβαλε επαγγελματίες αθλητές να προσποιηθουν τους ΑΜΕΑ για να πάρουν χρυσό στους παραολυμπιακους;
αλήθεια τώρα, έχει γίνει αυτό το πράγμα?

ποτέ μου δεν τους πήγαινα. μια ζωή πέφτουν πάνω στους διαιτητές για κάθε σφύριγμα.
ξαναλέω σε όλα τα αθλήματα drama queens
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μια ομάδα μας έπαιξε επιθετικά μέχρι τώρα η Χάιντουκ και την ξεπατώσαμε. Γλυτωσαμε κάνα δυο φάσεις αλλά στο τέλος έγραψε 3. Μέχρι τώρα παιζουμε με ομάδες πούλμαν και με ανοχές από κοράκια. Ας δούμε την ομάδα μας και με βαζελο και Άιντραχτ και τότε θα δούμε ίσως τι γίνεται.

Υ.Γ. Η χάρτινη έχει τεραστιο ρόστερ. Θυμήθηκα τον γκατσινοβιτς και την κίτρινη αλλά τον έβγαλε. Ίσως ο Αλμειδα παίζει έτσι. Τρεχάτε προσεκτικά η απρόσεκτα και οποίος κιτρίνιζετε βγαίνει. ΓΚταινοβιτς σήμερα Γαλανόπουλος κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Δευ 25 Σεπ 2023, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ο βαζελος παρασύρθηκε πολύ απτό ποδόσφαιρο της χάρτινης με πάνω κάτω μεταβάσεις και δεν προσπάθησε καθόλου να ρίξει τον ρυθμό. Δυστυχώς σε αυτου του είδους το ποδόσφαιρο εντός συνόρων δεν παίζεται το χαρτί. Για μένα είναι το πρώτο φαβορί και φέτος. Τεράστιο επίτευγμα τα δύο διπλά σε Μπράιτον και λεωφόρο σε 4 μέρες χωρίς τους δύο και για λίγο διάστημα 3 βασικούς στοπερ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Totem_pk έγραψε:Οι ξεφτυλισμενοι οι βαζελοι βγαλαν ανακοινωση για το γκολ της χαρτινης!!! Λενε για φαουλ ρε φιλε!!Αυτα να τα βλεπουν οι δικοι μας.
Άρα να γίνουν ίδιοι;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dimpaok4 έγραψε:σε χ η ηττα της ζελας πιστευω θα μας στησουν στο τοιχο με ελληνα με δικαιολογια οτι εφυγε ο αρχιδιαιτητης και δεν βρισκουμε ξενο(ηδη κατι περιεργα βγηκαν σημερα) η στην καλυτερη κανενας σαν το χοντρομπαλα απο την φιλανδια οπως το κυπελλο περυσι στο ματς κατω στο 1-1
Την κυριακη το ματς ειναι διπλο
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Προσωπικά πιστεύω ότι με την κουλα θα κριθεί στην τακτική, και εκεί ο Ραζβάν τον έχει τον Μποντζοβι.
Μόνο μη γίνει καμια εκπληξη και τους αναγκασει να παιξουν πισω απο την μπάλα. Γιατι φυσιολογικα ένα συστημα ξερουν να παιζουν. Και μια χαρά αντιμετωπίσιμο είναι, με βάση το περσινό 2-0, όταν είχαμε και πολύ χειρότερη ομάδα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

sourmenetes έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Οι ξεφτυλισμενοι οι βαζελοι βγαλαν ανακοινωση για το γκολ της χαρτινης!!! Λενε για φαουλ ρε φιλε!!Αυτα να τα βλεπουν οι δικοι μας.
Άρα να γίνουν ίδιοι;;

Όχι φίλε ίδιοι. Αλλά μια διαμαρτυρία για το στημένο επόπτη η για το μαρκάρισμα στον Ντελια πρέπει να κάνουν. Δυστυχώς ζούμε Ελλάδα. Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Εάν δεν μιλάς σε τρώνε.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

aivas19 έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:σε χ η ηττα της ζελας πιστευω θα μας στησουν στο τοιχο με ελληνα με δικαιολογια οτι εφυγε ο αρχιδιαιτητης και δεν βρισκουμε ξενο(ηδη κατι περιεργα βγηκαν σημερα) η στην καλυτερη κανενας σαν το χοντρομπαλα απο την φιλανδια οπως το κυπελλο περυσι στο ματς κατω στο 1-1
Την κυριακη το ματς ειναι διπλο
απο το στομα σου και στου θεου το αυτι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

danirifle έγραψε:γιατί πρέπει να το πηγαίνουμε μόνιμα στο εξωαγωνιστικό?

το αγωνιστικό κρίναμε στην κουβέντα που γινόταν στο πρώτο ημίχρονο

δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι παίζουμε πιο αργό ποδόσφαιρο από τους 2 αυτούς

νομίζω ότι ξεχάσαμε πολύ γρήγορα το κακό παιχνίδι στα γιάννενα
Αν σου δώσουν αυτούς τους χώρους θα δεις το γρήγορο παιχνίδι.

Επίσης κακό σε ποιον τομέα;

Γιατί επιθετικά μια χαρά αναπτύχθηκαμε και γρήγορα παίξαμε. Αμυντικά σαφώς είχαμε πολλά κενά και λάθη.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Immemoric έγραψε:
cartman έγραψε:Ρε παιδιά ο Γαλανόπουλος έχει κάρτα και πάει καθαρά και κλωτσαει. Ο προπονητής γιατί τον έβγαλε δηλαδή κατευθείαν;

Ο Περουβιανός τραβά φανέλα στο πρώτο ημίχρονο, ρίχνει ένα κλοτσιδι και δίνει φάουλ χωρίς κάρτα.

Ο Μητογλου γλιτωνει κάρτα στο πρώτο 20 λεπτό που του δίνει την δυνατότητα να τραβήξει φανέλα χωρίς να φοβάται 2 κίτρινη.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ως διαιτητής πρέπει να παίρνεις αποφάσεις σε πολύ γρήγορο χρόνο. Εμείς εδώ καθόμαστε και τις σκεφτόμαστε ή απλώς επιλέγουμε γρήγορα γιατί απλώς θέλουμε αυτό να συμβεί. Η πίεση που έχουνε οι διαιτητές είναι τεράστια και συνεπώς τα λάθη τους.
Μια χαρά ξέρουν τι κάνουν αυτού του επιπέδου οι διαιτητές.
Οι διαιτητές μελετάνε τις ομάδες και τους παίκτες που θα σφυρίξουν.
Το τη φιλοσοφία θα ακολουθήσουν εξαρτάται από πολλά... αλλά είναι τόσο βρώμικος ο χώρος του ποδοσφαίρου που μη νομίζετε ότι όλα γίνονται τυχαία .
Δύο κάρτες κατά της κουκούλας στα πρώτα δέκα λεπτά είναι και αλλάζει όλο το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Totem_pk έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Άρα να γίνουν ίδιοι;;

Όχι φίλε ίδιοι. Αλλά μια διαμαρτυρία για το στημένο επόπτη η για το μαρκάρισμα στον Ντελια πρέπει να κάνουν. Δυστυχώς ζούμε Ελλάδα. Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Εάν δεν μιλάς σε τρώνε.
Αυτό ναι.

Συμφωνω

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και να μιλήσουμε, θα μας τρώνε πάλι. ΠΑΟΚ είσαι. Θεσσαλονίκη είσαι.. Γραμμένο σ'έχουν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Φόβοι για ρήξη χιαστού ο Μαγκνουσον..

Πολύ σημαντική απουσία αν ισχύει.

Κρίμα για το παιδί γιατί νομίζω το είχε ξαναπάθει στην ΤΣΣΚΑ.. ή ρήξη αχίλλειου, δεν θυμάμαι
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

danirifle έγραψε:
pgetsos έγραψε:
danirifle έγραψε:τα ιθπανάκια γενικά σε όλα τα αθλήματα είναι βασιλιάδες στην κλάψα και στις υπερβολικές αντιδράσεις
Λέμε για την χώρα που έβαλε επαγγελματίες αθλητές να προσποιηθουν τους ΑΜΕΑ για να πάρουν χρυσό στους παραολυμπιακους;
αλήθεια τώρα, έχει γίνει αυτό το πράγμα?

ποτέ μου δεν τους πήγαινα. μια ζωή πέφτουν πάνω στους διαιτητές για κάθε σφύριγμα.
ξαναλέω σε όλα τα αθλήματα drama queens
Μπάσκετ τελικός με Ρωσία. Τους ανακάλυψαν και τους πήραν το χρυσό πίσω. Βέβαια, αν ψάξεις θα δεις πως το χρυσό δεν πήγε ούτε στη Ρωσία, γιατί ούτε αυτοί μπορούσαν να αποδείξουν το special των αθλητών τους.
Φάμπρικα - ψιλοχάλασε μετά από αυτό το σκάνδαλο.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εκατσα ειδα το μας,τρωγοντας πιτσα (ετσι για αλλαγη),στην εξωτικη Τριανδρια.
Πολυ κλαψα οι βαζελοι,πολυ κλεφτες οι χαρτινοι.
Η διαιτησια αφησε το σκληρο παιχνιδι εκατερωθεν,δεν ειδα καποιο λαθος,ισα ισα που επαιξε κ λιγο εδρα.
Μου αρεσε η ενταση κ το ξυλο που εριξαν κ οι 2.Δυνατο σε μονομαχιες παιχνιδι,καλυτερη η χαρτινη,νομιζω δικαια κερδισε αν κ ηθελα Χ.
Ειμαι σιγουρος πως παμε για σφαγη στην λεωφλωρο,αλλα ΠΑΟΚ εισαι,πρωτη φορα δεν ειναι,εστω κ ετσι,νομιζω τους εχουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”