Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Λιγοτερες εντασεις βγαζουμε νομιζω. Ποιο αργοι δεν ειμαστε. Ειδικα μπροστα. Ποιο αργα παιζουμε. Σε 9 δευτερα γκολ βαλαμε την Κυριακη. Στα χαφ ειμαστε λιγο αργοι αλλα ερχεται και ο Μαρκαντωνης.
αυτό θέλω να πω αδερφέ
πιο αργή ανάπτυξη, ας το θέσουμε έτσι
πιο αργή ανάπτυξη, ας το θέσουμε έτσι
Οι ίδιοι που κάνουν θέατρο εκεί κάνουν κι εδώ. Το έχουν μέσα τους.renegade έγραψε:Ο Γαλανόπουλος τη γλίτωσε την κόκκινη πάντως.
Αυτή η άλλη μία μικρή κλίση προς τα χαρτιά την έχουνε μάλλον.
Υγ πιστεύετε ότι στην Ιταλία και στην Ισπανία... Ειδικά στην Ισπανία δεν κάνουν θέατρο?
Ναι. Ετσι. Ισως γιατι εχουμε αυτην την στιγμη ποιο κοντο ροστερ και δεν μπορεις να στηριξεις τετοιες εντασεις σε τοσο λιγους παικτες. Για να δουμε οταν παρουμε ρυθμο τι θα γινει.
Ναι οκ. Αλλά την επιτάχυνση πρέπει να την κανεις όταν χρειάζεται. Αυτο το τρέξιμο που κάνει η κουλά δεν το έχω ξαναδεί, αυτή την ένταση. Αλλά παρόλα αυτά όταν χρειάζεται κάνουμε ταχύτατες αντεπιθέσεις.
ΥΓ κίτρινη στον αραουχο που μονίμως είναι στην ασυλία
ΥΓ κίτρινη στον αραουχο που μονίμως είναι στην ασυλία
-
Αν παιζαμε εμείς με παλασιος και μαντσινι τι θα ειχαν ακουσει τα παλικαρια;
Καλος ο γιοβανοβιτς αλλά θαύματα δεν κανει και είναι και κάπως αφελης ωρες ωρες. Συν ότι εχουν καινουργιο κέντρο ενω η κουλα είναι η ιδια ομαδα με περσι.
Καλος ο γιοβανοβιτς αλλά θαύματα δεν κανει και είναι και κάπως αφελης ωρες ωρες. Συν ότι εχουν καινουργιο κέντρο ενω η κουλα είναι η ιδια ομαδα με περσι.
Tην σούπερ διαιτησία που είχε η χαρτινη σήμερα και την λογικη γκρινια του βαζελου ξέρετε ποιος θα την πληρώσει ε;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι θέμα φιλοσοφίας και όχι χαρακτηριστικων, εξάλλου ο ΠΑΟΚ τώρα έχει ίσως την πιο γρήγορη Τριάδα μπροστά.Immemoric έγραψε:Πιστεύω με Μάρκος αντονιο θα ανέβουμε ταχύτητα
Αλλά όπως είπε και ο προπονητής εχθές " μετά το 1-3 δείξαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση"...το οποίο δείχνει πως θέλουμε να πορευτούμε
Μεγάλο πράγμα να έρχεσαι από διπλό στην Μπράιτον και να παίρνεις διπλό στην έδρα βασικού ανταγωνιστή για τον τίτλο. Ελπίζω κάποια στιγμή να κλατάρει η χάρτινη.
[quote="cartman"]Tην σούπερ διαιτησία που είχε η χαρτινη σήμερα και την λογικη γκρινια του βαζελου ξέρετε ποιος θα την πληρώσει ε;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote
Δλδ τι;
Κανονική διαιτησία
Όλοι πήραν κάρτες
Σοβαρό λάθος δεν υπήρξε
Για ποιόν γ@μημενο λόγο να φωνάξουν;
Δλδ τι;
Κανονική διαιτησία
Όλοι πήραν κάρτες
Σοβαρό λάθος δεν υπήρξε
Θα κλαταρει εαν δεν τους κρατησουνε τα κορακια. Τωρα ειναι αυτοι φουλ της ψυχολογιας.
Το πιστεύω αυτό. Με Μάρκος Αντώνιο και με Δεσπότωφ θα αλλάξουν επίπεδο τόσο το κέντρο όσο και η επίθεση.Immemoric έγραψε:Πιστεύω με Μάρκος αντονιο θα ανέβουμε ταχύτητα
-
Αυτοι ολοι φωνάζουν όταν χάνουν.
Αλλα εμεις τη λεμε στους δικούς μας που κρατανε χαμηλο προφίλ και αποφεύγουν τα καραγκιοζιλικια.
Αλλα εμεις τη λεμε στους δικούς μας που κρατανε χαμηλο προφίλ και αποφεύγουν τα καραγκιοζιλικια.
Καλά ας πάει ο Μειτε να κάνει σε μια βδομάδα τα μαρκαρίσματα του Γαλανοπούλου και τα ξαναλέμε.STRAFNIK έγραψε:cartman έγραψε:Tην σούπερ διαιτησία που είχε η χαρτινη σήμερα και την λογικη γκρινια του βαζελου ξέρετε ποιος θα την πληρώσει ε;
Δλδ τι;
Κανονική διαιτησία
Όλοι πήραν κάρτες
Σοβαρό λάθος δεν υπήρξε
Επίσης μεγάλη υπόθεση τα στόπερ σου να πρέπει να κάνουν 3 φάουλ για να πάρουν κάρτα.
Δεν συμφωνω με τον ορο σουπερ διαιτησια για χαρτινη. Οι αλλοι πεφτανε σαν σκ@τ@ απο μονοι τους. Δεν εκρινε κατι ο ρεφ.