Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Miles

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Miles »

Η δήλωση για Νάσμπεργκ μού θύμισε μια φάση από τη χρονιά του νταμπλ, που κάνει αλλαγή τον Κάνιας, πηγαίνει τον φιλάει και του λέει μπροστά στην κάμερα "you know that I love you".
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Napoli4 έγραψε:Ε ναι, τον έναν θέλει να τον έχει χαρούμενο που είναι μόνιμα πάγκο και κερκίδα, ενώ τον άλλον θέλει να τον κρατάει σε εγρήγορση.

Δηλαδή τα αυτονοητα θα λέμε ή απλά πρέπει να βρίσκουμε κάποιον λόγο να κράζουμε;
Οχι
Ενταξει
Ο,τι πει ο Λουτσεσκου
ΜVP ο Νασπεργκ
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ρε μαν... ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις πως αυτά που λέμε εγώ κι εσύ δεν μπορεί να τα πει λόγω θέσης ο Λουτσεσκου;

Αυτός μπορεί να σκέφτεται που πάω με Σαματα, όπως κι εμείς. Λες να βγει ποτέ να το πει; Ίσα ίσα θα τον έχει από κοντά μπας και πάρει αυτό το 10% παραπάνω.

Αν όντως δεν το καταλαβαίνεις, πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Special 4 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Ε ναι, τον έναν θέλει να τον έχει χαρούμενο που είναι μόνιμα πάγκο και κερκίδα, ενώ τον άλλον θέλει να τον κρατάει σε εγρήγορση.

Δηλαδή τα αυτονοητα θα λέμε ή απλά πρέπει να βρίσκουμε κάποιον λόγο να κράζουμε;
Οχι
Ενταξει
Ο,τι πει ο Λουτσεσκου
ΜVP ο Νασπεργκ
Μπορείς κ καλύτερη ειρωνεία από αυτή φαντάζομαι.
Εξεφρασες την άποψή σου εξέφρασα την δική μου κ ο Νάπολι τη δική του. Τόσο δύσκολο;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Το δευτερο Ναπολι

Πολυ καλες αλλαγες σημερα (Σαματτα, Σβαμπ κτλ.) οποτε το τροπαριο «δεν κανει σωστη διαχειριση κατα τη διαρκεια του ματς» δεν μπηκε στο τζουκ μποξ. Οπως και το «δουλευει με μικρο ροστερ», ο αλλος εβαλε Νασμπεργκ.

Ειλικρινης ερωτηση ξανα, πως γινεται να εχει λιγοτερα σχολια μετα το ματς παρα πριν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 25 Σεπ 2023, 00:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Special 4 έγραψε:Γυρισε κ ειπε στον Κωνσταντελια οτι ηταν καλος
αλλα ο Νασπεργκ ηταν σημερα ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ ?

Με ξεπερναει αυτο π ειπε
Αλλο ματς βλεπαμε εγω κι ο Λουτσεσκου
Ε ναι ολη η ουσια σημερα αυτη ειναι αν ο λουτσεσκου θεωρει πως ο Κωνστανρελιας εκανε καλη εμφανιση αλλα δεν ηταν ο MVP. Λογικα δεν θα εβλεπε το ιδιο ματς οπως λες λογικο και πως μετα το διπλο στα Γιαννενσ με εκτεταμενο ροτεισον (ολοι πλην Κοταρσκι και με Κεντζιορα και Ντεσποτοφ σε αλλες θεσεις) αυτο το σχολιο θες να κανεις.
Μαλλον θες να εισαι χρησιμος φανταζομαι και αυτοπεριοριζεις τη χαρα σου
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

dragon έγραψε:
Special 4 έγραψε:

Οχι
Ενταξει
Ο,τι πει ο Λουτσεσκου
ΜVP ο Νασπεργκ
Μπορείς κ καλύτερη ειρωνεία από αυτή φαντάζομαι.
Εξεφρασες την άποψή σου εξέφρασα την δική μου κ ο Νάπολι τη δική του. Τόσο δύσκολο;
Ποια ειρωνεια ?
Εγω αρχικα εξεφρασα αποκλειστικα ποδοσφαιρικη αποψη
Εσυ και αλλοι
δικαιολογειτε τον Λουτσεσκου σε ο,τι κάνει και ο,τι πει

Κι εγω νιωθω να με ειρωνευονται οταν μου υποτιμανε τη νοημοσύνη μου με αστηρικτα πραγματα
επειδη ετσι θελησε να πει ο Λουτσεσκου

Το ιδιο πιστευω θα δικαιολογουσατε αν ελεγε ο Λουτσεσκου οτι MVP ήταν ο Σαματα

Αν καταργησουμε την ποδοσφαιρικη λογικη κ αρχισουμε ν λεμε για mind games κ αλλα παρομοια
δεν εχω λογο να επιμεινω παραπανω κ απλα μπορω να συμφωνησω σε αυτο π λετε
για να μην το κουραζουμε
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπραβο για την νικη σημερα και για το οτι η ομαδα δειχνει οτι αν και ψαχνεται ακομα, δουλευει.
Στα μειον οι τραγικες ολιγωρίες στα στημενα. Δε νοειται να μην ορμανε στην κεφαλια σαν λυσσασμενοι.
Παμε!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Όπως έχω πει πολλάκις, ο προπονητής έχει πάντα μερίδιο στην επιτυχία, όπως και στην αποτυχία. Μπράβο του λοιπόν για σήμερα!
Ας κοιτάξει να βελτιώσει την ομάδα στα στημένα, μπροστά και πισω. Αλλά και γενικά πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα γιατί εμένα προσωπικά αυτό το στυλ παιχνιδιού, μέχρι τώρα, με κουράζει και με εκνευρίζει. Ήμασταν στο 0-1, οι Γιαννιώτες ανέβασμενοι στην επίθεση και αντί να βγούμε στην κόντρα να βάλουμε κανα γκολ ακόμα, κάναμε διαχείριση και ανούσια κατοχή. Στο 15ο λεπτό.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Dimg4a έγραψε:Μπραβο για την νικη σημερα και για το οτι η ομαδα δειχνει οτι αν και ψαχνεται ακομα, δουλευει.
Στα μειον οι τραγικες ολιγωρίες στα στημενα. Δε νοειται να μην ορμανε στην κεφαλια σαν λυσσασμενοι.
Παμε!
ο Κούλιε δεν έχασε κεφαλιά.
Η άμυνά μας είναι καλή.
Αυτό που είδαμε εχθές στο α', δεν είναι η άμυνα του ΠΑΟΚ.
Ήταν απλά μια τρολιά του προπονητή, για να δώσει λίγο ενδιαφέρον σον αγώνα.
Bonekohal

Δημοσίευση από Bonekohal »

Οι δηλωσεις του Λουτσε για το Νασμπεργκ δειχνουν ακριβώς οτι δεν πρεπει να το παιζουμε έξυπνοι σχετικα με τους παικτες που επιλέγει σε καθε αγωνα. Δεν ειναι το μονο κριτηριο η ποιοτητα ενος ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν κι αλλα πραγματα που εμεις δεν τα βλεπουμε. Ειναι παντα θετικος και με χαμόγελο ειπε! Πως μπορουμε να ξερουμε εμείς την εικονα των αλλων ποδοσφαιριστων στις προπονήσεις; Αν ενας ποδοσφαιριστης δειχνει αδιάφορος και χωρις ενέργεια στην προπόνηση ειναι υποχρεωση του προπονητη να του αλλαξει σταση με καθε τρόπο και το μεγαλυτερο του οπλο είναι ο παγκος. Για μενα με αυτη τη δηλωση που έκανε ειναι σαν να τραβάει λιγο το αυτι του Κωνσταντελια και να δειχνει σε ολους οτι mvp δεν ειναι αυτος που βαζει τα γκολ αλλα αυτος που δημιουργεί θετικο κλίμα στην ομαδα! Απλα οι ΑΡΔ προσπαθουν να δημιουργησουν θεμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπορούμε να βρούμε για να κατηγορησουμε και για το σακάκι που φοράει...

Θα βρούμε κάτι..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αδικαιολόγητα εκτενές rotation. 4/4 αλλαγές στην άμυνα δεν κάνει ούτε ο Πεπ ρε Ράζβαν. Τόσο χάλια είναι οι παίκτες που δεν μπορούν να βγάλουν δύο σερί ματς;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αυτή την εποχή, αυτό που μετράει περισσότερο απ όλα είναι οι νίκες.

Ότι ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου θα συνδυάσει τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο σε λίγο καιρό είναι δεδομένο. Το έχουμε δει να συμβαίνει αμέτρητες φορές.

Όποτε σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Σε δεύτερη φάση το στοίχημα θα είναι να μην «ξεφουσκώσει» η ομάδα στα πλει οφ. Θεωρώ ότι φέτος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του και με 2 καλές μεταγραφές τον Γενάρη κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό.

Στα καθαρά τακτικά θα ήθελα να δω πιο άμεσο ποδόσφαιρο και λιγότερη διαχείριση παιχνιδιού ειδικά όταν αυτή ξεκινάει από το 15’ με το σκορ στο 0-1.

Υπάρχει πολύ ταλέντο μπροστά πλέον και στα ματς που σκοράρουμε νωρίς με σωστή διαχείριση μπορούμε να «σκοτώσουμε» οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Έτσι
Κι επειδή είμαστε και μεταγραφολαγνοι... ένα καλό δεκαρι τον χειμώνα για να μην σκάσουν τα παιδιά μπροστά..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”