Razvan Lucescu III
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu III
Όχι αλλά σε τέτοια περίπτωση θα ξεκλιδωνρ τον αγώνα το κοράκι...
Τέλος...το έργο εχει παιχτεί 100δες φορές
Τέλος...το έργο εχει παιχτεί 100δες φορές
Δε ξεπλενω τίποτα.psykoman έγραψε:Ντροπη ειναι το ''μοτιβο''...οταν ξαφνικα παθαινουμε αμνησια ...και για να υποστηριξουμε την αποψη μας ξεπλενουμε τους χαβουζοβοθρολιμανισιους...
Η δουλειά του Γιοβάνοβιτς ασχέτως αποτελεσμάτων κ σπρωξιματος είναι καταπληκτική .
Δεν ξεχνάμε τι παίκτες ήταν οι σενκεφελτ ( ο Θεός και η Παναγία και εμείς γκρινιάζουμε για τον εκογκ), ο χουανκαρ ,ο Σάντσες,ο κουρμπελης,ο αιτορ,ο Ιωαννίδης κτλ.
-
Luigi Vampa
Πες εσύ ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια αφού δεν είναι η Σίτι. Βρε εγώ να θυμηθώ πόσους βαθμούς πίσω ήμασταν στα πλέι οφ, πες μου εσυ όμως, η διαφορά αυτή έγινε σε χρονιά που δημιούργησε βάσεις για την ομάδα που έχουμε φέτος; Ήταν η χρονιά που έβαλε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο 3 παικτες συν τον Τζιμα σε τέτοια ηλικία κ με τέτοια αξια; Λοιπόν, ήταν πολύ αρνητικό το προσημο; Εγώ είμαι οπαδός κ το αναγνωρίζω αυτό. Δε μετράει μόνο ο μαστραπας.renegade έγραψε:
Αν λες για το Τσάμπιονς λιγκ...από μπούκες του καλύτερη ομάδα στον κόσμο?
Ειδικά από τη στιγμή που όλοι top players αγωνιζόταν σε άλλες ομάδες.
Μακάρι το πρόβλημα να ήτανε το σε ένα ματς γίνονται όλα ( όχι βέβαια σε τελικό με 90 λεπτά παίκτη παραπάνω)
Αν θες μπορείς να θυμηθείς πόσους από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς στα play-off με τους τρεις ανταγωνιστές κερδίσαμε..
Ή πόσα γκολ ήταν το παθητικό μας
Υγ Όσο για τον φίλο που λέει ντροπή επειδή κάποιοι απλά έχουν διαφορετική άποψη με αυτόν... δεν έχω τίποτα να πω, εξάλλου το έχει πει ο ίδιος από μόνος του ότι οποιοσδήποτε είναι στην καρέκλα θα τον στηρίξει
Φέτος, δεν είναι χρονιά ανανέωσης τής ομάδας. Φέτος θα κριθεί απ τις επιτυχίες κ την ανταγωνιστηκοτητα που θα δείξει η ομάδα μέχρι το τέλος. Φέτος είναι η χρονιά που θα πρέπει να είμαστε αυστηροί με τα αποτελέσματα.
Πες μου λίγο ποσους βαθμούς θα είχε ο καταπληκτικος βάζελος του Γκάνταλφ δίχως σπρώξιμο κ τι έγινε στα μεταξυ μας. Να δουμε την καταπληκτική δουλειά με νουμεραrenegade έγραψε:Δε ξεπλενω τίποτα.psykoman έγραψε:Ντροπη ειναι το ''μοτιβο''...οταν ξαφνικα παθαινουμε αμνησια ...και για να υποστηριξουμε την αποψη μας ξεπλενουμε τους χαβουζοβοθρολιμανισιους...
Η δουλειά του Γιοβάνοβιτς ασχέτως αποτελεσμάτων κ σπρωξιματος είναι καταπληκτική .
Δεν ξεχνάμε τι παίκτες ήταν οι σενκεφελτ ( ο Θεός και η Παναγία και εμείς γκρινιάζουμε για τον εκογκ), ο χουανκαρ ,ο Σάντσες,ο κουρμπελης,ο αιτορ,ο Ιωαννίδης κτλ.
Πάντως αν η περσινή χρονιά ήταν χρονιά που δημιουργήθηκαν βάσεις δεν θα έλεγε ο προπονητής εμμέσως πλην σαφώς ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα και θα χρειαστούμε χρόνο.Luigi Vampa έγραψε:[πλέι οφ, πες μου εσυ όμως, η διαφορά αυτή έγινε σε χρονιά που δημιούργησε βάσεις για την ομάδα που έχουμε φέτος; Ήταν η χρονιά που έβαλε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο 3 παικτες συν τον Τζιμα σε τέτοια ηλικία κ με τέτοια αξια; Λοιπόν, ήταν πολύ αρνητικό το προσημο; Εγώ είμαι οπαδός κ το αναγνωρίζω αυτό. Δε μετράει μόνο ο μαστραπας.
Φέτος, δεν είναι χρονιά ανανέωσης τής ομάδας. Φέτος θα κριθεί απ τις επιτυχίες κ την ανταγωνιστηκοτητα που θα δείξει η ομάδα μέχρι το τέλος. Φέτος είναι η χρονιά που θα πρέπει να είμαστε αυστηροί με τα αποτελέσματα.
Έχω πει δέκα φορές στον ΠΑΟΚ τα πράγματα γίνονται γραμμικά και όχι κυκλικά.
Το να έχουν χαθεί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ήδη πέντε βαθμοί εκτός προγράμματος για κάποιους μπορεί να είναι okay για μένα δεν είναι... γιατί θα πρέπει να διυλίζουμε συνεχώς τον κώνωπα και να αναγκάζομαι να γράφω συνεχώς τα ίδια και τα ίδια?
Ο καθένας έχει κάποια κριτήρια, εγώ σέβομαι τα δικά σου, σεβαστείτε και εσείς τα δικά μου και πάμε παρακάτω
Ας εκανα το απολυτο φετος στο πρωταθλημα με σπρωξιματακι και με το 5 νικες και 2 χηναρια στην ευρωπη...και τωρα θα μιλουσαμε για καταπληκτικη δουλεια...στρατηγους..στραταρχες..renegade έγραψε:Δε ξεπλενω τίποτα.psykoman έγραψε:Ντροπη ειναι το ''μοτιβο''...οταν ξαφνικα παθαινουμε αμνησια ...και για να υποστηριξουμε την αποψη μας ξεπλενουμε τους χαβουζοβοθρολιμανισιους...
Ωρα τωρα ειναι να μας πεις οτι οι βαζελοι ευχαριστηθηκαν και μπαλα περυσι....με 10 γκολ λιγοτερα απο μας και το 1/3 αυτων με πεναλντι...
υ.γ. Αξεχαστο ειναι και το αμιμητο για το ποσο χαλια ηταν η ομαδα μας απεναντι στην Χαιντουκ και μας εκθειαζες την αρμαδα του ρουλη για το ματς στο σκουλικιδης....με τελικες τρεξιματα μπαλαρα και τις λοιπες ομορφιες
υ.γ εκτος προγραμματος λες αλλα ειναι το φυσιολογικο σε ενα πρωταθλημα....το κακο ειναι οτι οι ανταγωνιστες σου δεν κανουν αυτες τις φυσιολογικες ηττες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Παρ 22 Σεπ 2023, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
Αυτό ρε...αποστατη..που λες..
Ασχέτως αποτελεσμάτων και σπρωξιματος... Και κολλάς μετά και το καταπληκτική...
Από την μανία σου να βγάλεις άχρηστο τον Λούτσο...μεχρι και ότι πετάει ο γάιδαρος θα γράψεις...
Πως είναι δυνατόν κάτι να είναι καταπληκτικό όταν υπάρχει σπρώξιμο...
Ο αιτορ που λες τι παίκτης ήταν για θυμίσου ποσα πέναλτι πήρε...
Τον Τόμας τον κλάδεψα ε επάνω στην γραμμή και παραλίγο να τον εδεινε και κάρτα ο κόρακας..
Αν ήταν ο αιτορ του βαζελου θα έπαιρνε το...μπεναλτι..γιατι ο γιοβανοβιτς κάνει καταπληκτική δουλειά...
Καλά κρασιά
Ασχέτως αποτελεσμάτων και σπρωξιματος... Και κολλάς μετά και το καταπληκτική...
Από την μανία σου να βγάλεις άχρηστο τον Λούτσο...μεχρι και ότι πετάει ο γάιδαρος θα γράψεις...
Πως είναι δυνατόν κάτι να είναι καταπληκτικό όταν υπάρχει σπρώξιμο...
Ο αιτορ που λες τι παίκτης ήταν για θυμίσου ποσα πέναλτι πήρε...
Τον Τόμας τον κλάδεψα ε επάνω στην γραμμή και παραλίγο να τον εδεινε και κάρτα ο κόρακας..
Αν ήταν ο αιτορ του βαζελου θα έπαιρνε το...μπεναλτι..γιατι ο γιοβανοβιτς κάνει καταπληκτική δουλειά...
Καλά κρασιά
Σου το ξαναείπα το κόμπλεξ σου βγάζει κακία και βγάζει μεγάλη κακία.psykoman έγραψε:Ας εκανα το απολυτο φετος στο πρωταθλημα με σπρωξιματακι και με το 5 νικες και 2 χηναρια στην ευρωπη...και τωρα θα μιλουσαμε για καταπληκτικη δουλεια...στρατηγους..στραταρχες..renegade έγραψε:Δε ξεπλενω τίποτα.psykoman έγραψε:Ντροπη ειναι το ''μοτιβο''...οταν ξαφνικα παθαινουμε αμνησια ...και για να υποστηριξουμε την αποψη μας ξεπλενουμε τους χαβουζοβοθρολιμανισιους...
Ωρα τωρα ειναι να μας πεις οτι οι βαζελοι ευχαριστηθηκαν και μπαλα περυσι....με 10 γκολ λιγοτερα απο μας και το 1/3 αυτων με πεναλντι...
υ.γ. Αξεχαστο ειναι και το αμιμητο για το ποσο χαλια ηταν η ομαδα μας απεναντι στην Χαιντουκ και μας εκθειαζες την αρμαδα του ρουλη για το ματς στο σκουλικιδης....με τελικες τρεξιματα μπαλαρα και τις λοιπες ομορφιες
υ.γ εκτος προγραμματος λες αλλα ειναι το φυσιολογικο σε ενα πρωταθλημα....το κακο ειναι οτι οι ανταγωνιστες σου δεν κανουν αυτες τις φυσιολογικες ηττες...
Και επειδή χαζός σίγουρα δεν είσαι και ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει η λέξη εκθειάζω, είναι ξεκάθαρο το ποσό κουτοπόνηρα φέρεσαι.
Το μόνο που είχα πει για τον ρούλη ήταν η ερώτηση αν έχει καλύτερο ρόστερ και για αυτό έκανε 5-6 μεγάλες ευκαιρίες σε αντίθεση να μας δεν κάναμε τίποτα.
Τέλος από μένα.
Υγ τελευταία φορά που τα ρίχναμε τόσο όλα στην αίτηση ήταν στις αθάνατες εποχές των σπορ του βορρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 22 Σεπ 2023, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Patron έγραψε:Καλά αυτό για το τι θα έκανε στο ποκ έχει πολλά αντεπιχειρήματα, ας το αφήσουμε καλύτερα.
Αφού θεωρούμε δεδομένο το σπρώξιμο, τι νόημα έχει να το συζητάμε. Για να μην πούμε τι κορνεδες θα έτρωγε από γαύρους αν η ομάς έκανε σερί εμφανίσεων σαν τις δικές μας με ΟΦΗ, Άρη πρόσφατα κ τόσες άλλες. Θα έχανε δηλαδή όπως έχασε τελικό κυπέλλου κ όλα εντάξει στο Τουρκολίμανο;
Δεν θα έχανε ,αν ήταν σε αυτους,για πολλούς λόγους.
- Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:Κι αν θέλεις για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης, το 21 πήγε ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό και ήρθε ο λουτσέσκου σε μας.
Ο Γιοβάνοβιτς σε μία ομάδα η οποία ήταν τότε αρκετά σκαλιά κάτω από τη δικιά μας.
Δυστυχώς η προσπέραση ήταν εκκωφαντική.
Antonio Mateu Lahoz.
Έναν τίτλο παραπάνω από τον Γιοβάνοβιτς θα είχαμε.
renegade έγραψε:Ας το κόψουμε όμως εδώ πέρα γιατί θα βγει πάλι ο άλλος και θα πει ότι έχω ιδιοτέλεια... αφού έχει το ακαταλόγιστο
Έχεις ιδιοτέλεια.
Από το 2021 μέχρι σήμερα, πόσες φορές πήγε ο Γιοβάνοβιτς στους 8 του Conference;
Με τη δική σου λογική, αν είχαμε προπονητή Γιοβάνοβιτς και ρόστερ Ρούλη, παίζει να είχαμε 3-4 τίτλους παραπάνω την τελευταία διετία;
Η καταπληκτική δουλειά του Γιοβάνοβιτς τι απέγινε το Γενάρη που έφτασε η πούτσα λαρύγγι με 3/3 σε δέκα μέρες;
Δείξε μου ένα μήνυμα που να λέω αν είχαμε την μπαμπανιώτης προπονητής ότι θα έκανε το ένα ή το άλλο?Μπαρκαρούτσος έγραψε:renegade έγραψε:Κι αν θέλεις για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης, το 21 πήγε ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό και ήρθε ο λουτσέσκου σε μας.
Ο Γιοβάνοβιτς σε μία ομάδα η οποία ήταν τότε αρκετά σκαλιά κάτω από τη δικιά μας.
Δυστυχώς η προσπέραση ήταν εκκωφαντική.
Antonio Mateu Lahoz.
Έναν τίτλο παραπάνω από τον Γιοβάνοβιτς θα είχαμε.
renegade έγραψε:Ας το κόψουμε όμως εδώ πέρα γιατί θα βγει πάλι ο άλλος και θα πει ότι έχω ιδιοτέλεια... αφού έχει το ακαταλόγιστο
Έχεις ιδιοτέλεια.
Από το 2021 μέχρι σήμερα, πόσες φορές πήγε ο Γιοβάνοβιτς στους 8 του Conference;
Με τη δική σου λογική, αν είχαμε προπονητή Γιοβάνοβιτς και ρόστερ Ρούλη, παίζει να είχαμε 3-4 τίτλους παραπάνω την τελευταία διετία;
Η καταπληκτική δουλειά του Γιοβάνοβιτς τι απέγινε το Γενάρη που έφτασε η πούτσα λαρύγγι με 3/3 σε δέκα μέρες;
Το ότι πέτυχε στο βάζελο δεν πάει να πει ότι θα πετύχετε και σε μας.
Τώρα απόδειξέ κιόλας Το ότι έχω ιδιοτέλεια
Αντε τώρα να θέλεις να γράψεις κάτι σε αυτό το νήμα.....
Θέλει πολύ σκέψη και θάρρος, μπαααα κολωνω
Θέλει πολύ σκέψη και θάρρος, μπαααα κολωνω
-
Jack_MeHoff
Εγώ προσωπικά δεν θα μπω σε σύγκριση με τους προπονητές των χαβουζαίων.
Το αδιανόητο για εμένα είναι πως γίνεται να έχεις στο ρόστερ σου Μάρκος Αντόνιο, Μειτε, Οζντοεφ, Σβαμπ, Τσιγγάρα και παρόλα αυτά να επιμένεις σε έναν σχηματισμό με 2 κεντρικά χαφ, την ίδια στιγμή μάλιστα που το δεύτερο δεκαρι σου είναι ο Μουργκ.
Το ίδιο και στην θέση του φορ, όπου έχει 3 περιφερειακούς εν δυνάμει σέντερ φορ (Σαμάτα, Μπράντον, Ντεσποντοφ) και παιζει σχηματισμό με 1 φορ.
Αν αυτό δεν λέγεται εμμονή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.
Ο κάθε προπονητής πρέπει να προσαρμόζεται στο εκάστοτε ρόστερ και όχι να προσπαθεί να παίξει αυτά που θέλει ανεξαρτήτως της πραγματικότητας.
Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν ότι δεν είναι καλός προπονητής ή ότι πρέπει να φύγει κτλπ.
Το αδιανόητο για εμένα είναι πως γίνεται να έχεις στο ρόστερ σου Μάρκος Αντόνιο, Μειτε, Οζντοεφ, Σβαμπ, Τσιγγάρα και παρόλα αυτά να επιμένεις σε έναν σχηματισμό με 2 κεντρικά χαφ, την ίδια στιγμή μάλιστα που το δεύτερο δεκαρι σου είναι ο Μουργκ.
Το ίδιο και στην θέση του φορ, όπου έχει 3 περιφερειακούς εν δυνάμει σέντερ φορ (Σαμάτα, Μπράντον, Ντεσποντοφ) και παιζει σχηματισμό με 1 φορ.
Ο κάθε προπονητής πρέπει να προσαρμόζεται στο εκάστοτε ρόστερ και όχι να προσπαθεί να παίξει αυτά που θέλει ανεξαρτήτως της πραγματικότητας.
Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν ότι δεν είναι καλός προπονητής ή ότι πρέπει να φύγει κτλπ.
Blackgr4 έγραψε:Μήπως, λέω μήπως, να αλλάξουμε εμείς και να σταθούμε δίπλα στον οποιονδήποτε είναι προπονητής; Λέω εγώ..
Γιατί την ίδια ιστορία, βαρέθηκα να τη ζω ως οπαδός του ΠΑΟΚ.
Τα ίδια με Γκαρσία, τα ίδια με Αμπέλ, τα ίδια με ΌΛΟΥΣ.
Μία δουλειά έχουμε να κάνουμε, να είμαστε ΟΠΑΔΟΊ και αυτό κινδυνεύουμε να το ξεχάσουμε.
Τη τελευταία φορά που στηρίξαμε χωρίς μα και μου, γαμήσαμε τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμα μας.
Ναι + Ναιkataramenos5 έγραψε:Θα συμφωνησω... 99%.Αυτο που περισσεύει ειναι ενα μικρο παραπονο,το ιδιο που ειχα και με Σαντεα. Κουραστηκα μ αυτο το οσο πιο safe γινεται ποδοσφαιρο που βλεπουμε και βλεπαμε και με τον Δον Φερναντο.
Φοβος μη τυχον και δεχτουμε επιθεση.Καπως ετσι Λιμνιος και Ζιφκοκαι ποσοι αλλοι εγιναν μπακ και ξεχασαν τη μπαλα που ηξεραν.Ε δε μπορω αλλο κι ας φερνει χιλιες νικες.Θελω και λιγο θεαμα
Ο ΠΑΟΚ φετος εχει παικταραδες, ε ασε λιγο το χαλιναρι, ασε να δουμε λιγο μπαλιτσα.Κουραστηκα με το safe τσουκου τσουκου και την αμετρητη κατοχη που δε παραγει ομως φασεις.
-
AngelosMerkelidis91
Συμφωνώ. Ο μοναδικός αστερισκος είναι ότι δεν γνωρίζω αν κάποιος είναι τραυματίας κλπ.Jack_MeHoff έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν θα μπω σε σύγκριση με τους προπονητές των χαβουζαίων.
Πάντως, ο τρόπος σκέψης του ειναι λάθος. Επίσης, χρησιμοποιει και περιορισμένο ροστερ, και κάποιους παίκτες σε λαθος θέση, με αποτέλεσμα όταν παίζουν να μην αποδίδουν.
Αλλά στου Ραζβαν την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.